Home > > Matthew Ward March 12, 2011

Matthew Ward March 12, 2011

Cutremur, tsunami in Japonia, transformari ale constiineti colective, incercari viitoare, suflete in tranzitie, ingrijire personalizata; accelerarea ritmului inaltarii; valori intrinsece versus interese meschine; imaginea fabricata a SUA; boala mentala si emotionala; o lume mai buna pentru copii


1. Eu sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Cutremurul din afara coastelor JaponieI, pozitionat strategic pentru a da nastere unui tsunami, nu a fost lucrarea Mamei Natura. Singura ei implicare au fost miscarile initiale, care nu puteau fi evitate, ale Pamantului si apei, dupa ce Iluminatii au declansat cutremurul. Familia noastra din spatiu a putut sa le dejoace planul de a distruge complet orase si de a scufunda insula, omorand majoritatea locuitorilor; oricum, valorificarea intregii forte a oceanului este dincolo de capacitaea tehnologiei lor. Mama Natura nu este nici cea care a dat nastere numarului suspect de replici si ar trebui sa fie destul de clar pentru seismologi si geologi, ca se petrece ceva oribil de gresit.

2. Membrii de frunte ai Iluminatilor stiu ca imperiul lor economic este spulberat si inainte ca ultimele ramasite ale retelei lor, altadata impenetrabile, sa dispara definitiv, ei incearca sa genereze negativitate in masa prin crearea haosului, a distrugerilor si a unui numar cat mai mare de victime, oriunde este posibil acest lucru. In comparatie cu intentia Iluminatilor, de a distruge efectiv Japonia, rezultatul obtinut – toate distrugerile din calea oceanului si avariile de la centrala nucleara – nu reprezinta decat un castig superficial. In Tokio au fost daune minime; cutremurul, replicile si tsunami-ul au eliberat o cantitate mare din negativitatea planetei; tehnologia extraterestra reduce efectele radiatiilor de la centrala nucleara; alte civilizatii transmit intens Lumina, aceasta adaugandu-se suvoiului de rugaciuni pentru poporul japonez care, datorita rezistentei si resurselor sale, cu ajutorul acordat de celelalte tari, va reusi sa se redreseze.

3. Datorita Luminii care continua sa se intensifice, activitatile imorale ale Iluminatilor nu mai pot sa afecteze Pamantul. Asa cum puteti vedea dovezi de netagaduit ale schimbarilor masive ale constiintei colective, la fel pot vedea si ei. Si ei stiu ca asta va pune capat, pentru totdeauna, intunecimii de pe planeta. Lumina adusa de constiinta extinsa a facut ca popoare asuprite timp indelungat sa-si ridice vocea, cerandu-si libertatea – si acest strigat va fi reverberat, iarasi si iarasi, pana cand popoarele din intreaga lume vor fi libere.

4. Pana la urma, victoria greu castigata va ajunge in Libia, in alte tari din Orientul Mijlociu, precum si la natiunile din Asia de Sud-Est si Africa. In tarile in care grupari politice cu ideologii diferite se confrunta fara violenta, pozitiile extremiste vor ceda, fiind inlocuite de administratii care servesc nevoilor maselor si nu lacomiei unei elite. Oricum, ar fi nebunesc sa va asteptati la o capitulare de buna voie a conducatorilor tiranici, sau la o tranzitie complet pasnica, deoarece noii conducatori nationali se vor instala in mijlocul unor tulburari cu intensitati diferite si avand ritmuri diferite de desfasurare.


5. Tristetea si greutatile vor lovi familiile ale caror membri dragi vor plati cu viata, pentru reforma guvernarii, sau vor fi prinsi in linia de foc. Cu toata caldura ne dorim sa stiti ca fiecare persoana care paraseste aceasta viata – fie conform contractului initial al sufletului, fie in baza unui contract actualizat – infloreste in lumea spiritelor Pamantului. Va rugam sa va alaturati fiintelor luminate din intregul univers si sa transmiteti rugaciuni pentru binele tuturor.

6. Cred ca este o ocazie buna sa raspund la intrebarea unui cititor: Sufletul paraseste trupul, fara frica? Nu exista nici macar un dram de frica in sufletul si corpulul eteric care paraseste corpul fizic – dar cu psihicul este cu totul altceva. In timp ce sufletul se elibereaza, ca sa spunem asa, psihicul persoanei – ca si credintele, caracteristicile si amintirile acesteia – ajung in Nirvana, exact asa cum erau in momentul in care corpul a murit. Daca cineva a trait o viata inspaimantatoare, sau a murit in astfel de circumstante, frica respectiva este inradacinata in psihic. Aceste persoane ajung la niste portaluri unde echipe de tranzitie, special pregatite, amplifica puterea corpului eteric si duc persoana respectiva intr-un loc linistit, in care va primi in mod constant atentie si tratament

7. Mama, te rog sa copiezi sectiunea din carte in care descriu procesul de vindecare, folosind exemplul soldatului care a murit in lupta, in ideea ca aceasta descriere va aduce cat de cat alinare tuturor celor care deplang pierderea celor dragi. Aceeasi grija blanda va fi acordata tuturor persoanelor care au murit cuprinse de frica la cutremur sau datorita tsunami-ului.

[Fragment din capitolul „Suflete in tranzitie” din cartea „Matei, vorbeste-mi despre rai”]

Hai să-ţi dau un exemplu exact al modului în care tratăm noi o sosire cu traumă. Acum vezi un soldat rănit, în uniformă de luptă, care şade pe un pat de campanie, plin de furie, frică şi răzvrătire – şi pe cineva care încearcă, cu blândeţe, să-l liniştească. Exact ca în ima­ginea pe care ţi-o trimit, trupul soldatului pare a fi solid, ca şi când ar fi făcut din carne terestră, iar patul pare a fi şi el material. Aceasta este o iluzie pe care noi o materializăm, deoarece este necesară în această etapă a aclimatizării lui cu tărâmul nostru.

Soldaţii care mor în luptă trebuie să creeze un echilibru între realitatea morţii şi un sentiment al propriei lor invincibilităţi, aşa că ei se concentrează pe supravieţuire. Această concentrare psihică di­ficilă, plus şocul bătăliei şi groaza de a fi înconjurat de camarazi morţi şi de strigătele răniţilor, l-a condus pe acest soldat într-o stare de extremă agitaţie. Este absolut necesar să fie făcut să înţeleagă că ceea ce vede reprezintă o schimbare faţă de ultimul său loc de pe Pământ, lucru pe care noi îl facem prin eliminarea unor elemente de pe câmpul de luptă în care el a trăi şi a murit. Încetul cu încetul, prin îndepărtarea gradată a scenelor din jurul său, ultimele sale amintiri sunt eliminate – până când este în stare să accepte că şi-a pă­răsit trupul pământesc şi a intrat în această nouă viaţă. Tranziţia trebuie să fie pentru el lentă şi realistă, pentru că, altfel, psihicul lui ajunge într-o stare de şoc în care e nevoie de reparaţii masive. Vorbesc acum în termeni relativi, deoarece ajutorul de care are el acum nevoie şi care i se oferă este absolut enorm.

SUZANA: Mi se pare că, pentru acest soldat, realism înseamnă ca în jurul lui să se desfăşoare o bătălie uriaşă. Îşi poate vedea el camarazii morţi, care sunt în apropiere şi primesc acelaşi gen de tratament? Întrucât mi-ai spus că fiecare suflet soseşte separat, pre­su­pun că el este singur cu medicul său, într-o atmosferă de câmp de bătălie.

MATEI: Nu, mamă, el nu este unicul soldat de aici – eu tocmai ţi-am trimis o imagine detaliată, pentru ca să poţi vedea limpede cât de solide sunt trupul şi patul său de campanie. Da, el îi poate ve­dea alături pe unii dintre camarazii săi „morţi“ şi acest lucru este, în acelaşi timp, şi un ajutor, dar şi o piedică – din cauza posibilei stări de confuzie, întrucât unii oameni pe care tocmai i-a văzut, nu mai sunt acolo. A-i grupa pe aceşti oameni, în acest stadiu, nu este opus tratamentului pe care-l aplicăm în mod individual fiecărei sosiri, potrivit cu nevoile sale specifice de vindecare. Pentru a evita vătămări ulterioare ale psihicului, este esenţial ca mediul în care au murit aceşti soldaţi să fie realizat cu minuţiozitate, iar prezenţa camarazilor lor face parte din acest decor realist.

Aceşti soldaţi, care au fost omorâţi aproape simultan, sunt în număr de zece şi au atitudini diferite în ceea ce priveşte moartea şi raiul. Ei au sosit în staţiile care se potrivesc nivelului de energie al sufletelor lor şi unde adaptarea lor psihică poate fi realizată cel mai bine – iar ceea ce tocmai ai văzut este un stadiu iniţial. Din acest moment înainte, fiecare membru al grupului trebuie să urmeze propria sa adaptare energetică. Unii dintre aceşti oameni pot fi destul de avansaţi în evoluţia sufletului şi, foarte curând, devin conştienţi de intrarea lor în tărâmul spiritului. Am văzut soldaţi proaspăt sosiţi, care erau atât de evoluaţi, încât au ştiut imediat unde sunt – şi, foarte repede, i-au ajutat pe ceilalţi din jur să-şi accepte tranziţia. Pe alţii din acest grup e posibil să-i aştepte o perioadă îndelungată în care să-şi revadă, foarte serios,viaţa.
Cât despre imaginea pe care ai văzut-o, ea reprezintă numai o parte mică dintr-un scenă de război retrăită, minus zgomotele asurzitoare şi grozăvia realităţii de pe Pământ. Totuşi, nu era cazul să-ţi trimit imaginea unui câmp de luptă uriaş, deoarece nici noi nu-l vedem astfel. Ceea ce vedem seamănă mai mult cu scene scurte dintr-un film, ca nişte flashuri în care spectatorul vede, în viteză, un personaj şi situaţia în care se află şi apoi un alt personaj într-un anumit moment – şi aşa mai departe. Chiar dacă fiecare scenă se desfăşoară pe o perioadă scurtă de timp, privitorii trebuie să înţeleagă că totul se întâmplă în mod simultan.

Noi vedem imagini scurte ale sufletelor individuale, aflate în diferite stadii de înţelegere şi necesităţi de ajutor în cadrul tranziţiei. Prin conexiunea energetică ce se stabileşte, noi suntem conduşi către locul în care trebuie să ne aflăm. Ştiu că te întrebi cum se poa­te stabili o astfel de diferenţiere în acel haos, iar eu nu ştiu cum să-ţi explic, mamă, dar pot să te asigur că totul funcţionează perfect. După cum am mai menţionat, mecanismul nostru principal de vindecare e format din vibraţii – de aceea muzica este absolut esen­ţială.

Individualităţile sănătoase de aici au un ritm vibratoriu situat pe o scală bine determinată, ce permite câteva variaţiuni corespunzătoare creşterii sau scăderii entuziasmului, emoţiei sau oricărei alte stări care provoacă o modificare a acestui ritm. Întrucât noi nu suntem confruntaţi cu situaţii care provoacă frica sau mânia, o ridicare faţă de ritmul normal se produce numai din motive pozitive. Sosirile au ritmuri complet diferite, care sunt adaptate sistemelor de credinţă din timpul vieţii de pe Pământ, cât şi circumstanţelor vieţii şi morţii fizice.
_______________________________________


8. Multumesc, mama. Vreau sa mai adaug ceva ce nu este scris in acel fragment, dar este mentionat tot in capitolul respectiv. Fiecare persoana care face trecerea este salutata pe nume si primeste toate ingrijirile personalizate de care are nevoie. Daca isi vor da repede seama ca s-au intors pe acest taram, vor fi intampinati de familie, de prietenii si de animalele de care sunt legati in iubire , fiind astfel ajutati sa-si gaseasca adapostul de care au nevoie si sa se stabileasca.

9. Dupa cum i-am explicat mamei, am folosit termenul impersonal de „sosire”, numai pentru a face diferenta intre sufletele care au plecat din vieti de pe Pamant si multe alte suflete care provin din civilizatii fizice avansate. Datorita faptului ca Nirvana este cunoscuta pentru modul specializat in care acorda ingrijire si tratament psihicului afectat, unii oameni vin aici sa se odihneasca si sa fie reintineriti dupa o serie de vieti traumatizante. Altii vin sa predea cursuri de stiinta la nivel avansat – dar majoritatea sunt aici pur si simplu in vizita. Nivelele superioare ale acestei lumi sunt foarte cunoscute pentru frumusetea lor deosebita si pentru diversitatea lor, ele constituind o destinatie de vacanta predilecta pentru persoanele a caror energie este compatibila cu aceste vibratii inalte.

10. Chiar daca nu am mai locuit acolo, de mai bine de doisprezece ani, Nirvana a ramas, as putea spune, caminul meu. Ma intorc acolo, pentru scurt timp, intre misiunile mele care constau in a ajuta alte civilizatii din aceasta parte a universului, sa -si evalueze si sa-si modernizeze paradisul spiritual al popoarelor lor, echivalentul Nirvanei pamantesti.

11. Stiti bine ca, de ceva timp, si eu si alti mesageri ai Luminii v-am atentionat cu privire la timpurile agitate ce vor veni. Ei bine, acum va spunem ca acele vremuri au sosit. Pana de curand, calatoria de iesire a Pamantului din profunzimile celei de-a treia densitati nu era deloc vizibila celor neavizati, iar acum planeta se afla in pragul celei de-a patra densitati si voi va aflati pe ultima suta de metri a transformarii lumii. Planeta isi accelereaza parcursul catre planurile energetice, in care interactiunea cu celelalte corpuri ceresti va fi insotita de o extragere rapida a negativitatii si, cu aceasta ocazie, tot ce se bazeaza pe intentii intunecate va fi expus. Pana la sfarsitul acestui an calendaristic si o buna bucata din anul viitor, campul de potential al energiei Pamantului va fi plin de activitate combativa, pana cand apogeul Luminii va indeparta ultima ramasita a intunericului.

12. Datorita acestei agitatii, nu este posibil sa determinam exact momentul in care vor avea loc evenimentele care ar trebui sa se intample – si care chiar se vor intampla inainte de rasaritul Epocii de Aur, de la sfarsitul anului 2012. Comunitatea Lucratorilor intru Lumina, pentru care prezenta fratilor si surorilor noastre este stiuta, este in mod special nerabdatoare sa afle cand veti putea face cunostiinta cu cei care vor ateriza aici, de sus. Nu stim cand se va intampla asta – pentru ca nici ei nu stiu – dar si ei asteapta cu aceasi nerabdare ca si voi, venirea acestei zile. Nu va indoiti de discernamantul cu care stabilesc aceasta data si fiti siguri ca, pana atunci, vor continua sa va serveasca in toate modurile indispensabile in care au facut-o si pana acum, timp de mai multe decenii.

13. Pe parcursul acestor etape finale ale calatoriei Pamantului, spre cea de-a patra densitate, ramaneti statornici in Lumina. Sunteti pregatiti din nastere sa gestionati schimbarile care vor fi foarte dificile, pentru cei ale caror minti inchise i-au tinut blocati in mentalitatea limitata, a celei de-a treia densitati si lipsiti de claritate spirituala. Luminatii-i pe cei care sunt in cautarea raspunsurilor si sunt receptivi, dar tineti cont de faptul ca este algerea personala a fiecaruia sa „vada Lumina”si sa-i raspunda pozitiv sau nu.

14. Dupa cum am spus in mesajele anterioare, multi vor alege sa paraseasca aceasta viata, in loc sa accepte lumina care le-ar permite supravietuirea fizica si multi altii vor pleca, pentru ca asa este alegerea din contractul lor de suflet. Nici ei si nici voi nu veti sti, constient, care sunt circumstantele plecarii. In loc sa fiti tristi pentru plecarea atat de multor oameni, amintiti-va ca fiecare suflet este parte inseparabila din Unime si ca rugaciunile pentru binele lor superior sunt cele mai benefice tuturor sufletelor

15. In conditiile in care totul in univers se desfasoara accelerat, este momentul sa se separe graul de neghina, ca sa spun asa. Faceti distinctia intre ceea ce este demn de gandurile si de atentia voastra si ceea ce nu merita nicio atentie. Pastrati valorile intrinseci ale vietii si aruncati tot ce nu va este util din punct de vedere spiritual, cum ar fi distractiile „pornografice”, omorarea animalelor ca sport sau plecarea urechii la zvonurile legate de evenimente tenebroase. Folositi-va cu intelepciune timpul, energia si celelalte resurse. Daca puteti ajuta din punct de vedere fizic si financiar, acolo unde este mare nevoie de ajutor, faceti-o; daca acest lucru nu este posibil, ajutati eforturile indivizilor si organizatiilor care lucreaza pentru reformarea guvernelor si protejarea mediului inconjurator, prin intermediul gandurilor voastre pozitive.

16. Cultura dobandirii a cat mai multe bunuri, cat mai mari si cat mai noi nu se limiteaza la populatia SUA, dar acestia sunt bombardati cu reclame al caror mesaj este ca au responsabilitatea sa cumpere pentru a mentine economia in miscare. Lucrul acesta nu mai functioneaza pentru nimeni. Constiinta colectiva se schimba, indepartandu-se de iluzia bogatiilor materiale, a posesiunilor si a statutului social, ca masura a succesului dobandit.

17. Dupa cum cultura de consum nu se limiteaza la SUA, nici activitatile Iluminatilor nu se limiteaza la acest spatiu, asa cum a fost demonstrat de recentele evenimente din Japonia. Oricum, SUA a constituit baza lor pentru operatiile internationale, ceea ce include crearea perceptiei ca SUA sunt un fel de utopie – cea mai puternica si cea mai bogata tara din lume, modelul adevaratei democratii bazate pe dorintele celor care voteaza si avand numai si numai motive altruiste sa intervina in treburile altor natiuni. Nu spunem ca implicarea cetatenilor nu este buna, sau ca guvernul nu face nimic bun nici pentru ei, nici pentru altii din lume, spunem doar ca iluzia unei vieti utopice a oamenilor pentru oameni si a altruismului pur paleste rapid – si asa si trebuie sa fie. [...]

20. Va stim mintea si inimile si, prin urmare, stim ca una dintre incercarile prin care trec multi dintre voi, cei luminati, este dezvoltarea discernamantului in legatura cu informatiile, cautarea acestora in interior si nu in surse externe si recunoasterea mesajelor care vin de la suflet spre constiinta. Intotdeauna exista posibilitatea de a alege sa ignori aceste mesaje, dar aveti grija ca tot ce va parvine sub forma intuitiei, instinctului, constiintei si asa mai departe, reprezinta metoda prin care sufletul ne tine la curent cu prevederile existente in acordul nostru de suflet, incheiat inainte de a ne naste.

21. Discernamantul reprezinta mai mult decat un simplu exercitiu mintal, prin care se determina validitatea unei anumnite informatii. Cuvantul scris poarta energia si senzatiile voastre, dincolo de orice alt fel de analiza si pot sa va spuna ce anume este adevarat si ce nu. Daca energia curge fluent prin voi, atunci informatia este aliniata la cunoasterea sufletului vostru – daca simtiti rezistenta, atunci se intampla opusul. De asemnea, nu este nevoie ca mai multe mesaje care vin de la surse de Lumina sa fie identice in terminologie sau din punct de vedere al detaliilor – importanta este esenta lor asemanatoare.

22. Pentru ca nu mai este timp de pierdut, in ceea ce priveste aceste aspecte ale dezvoltarii si atentiei, va veti bucura sa aflati ca in vibratiile superioare pe care Pamantul le-a atins pe parcursul inaltarii sale, discernamantul este mai usor de gestionat, iar intuitia este mai puternica. Mentionam si ca daca puteti obtine aur monoatomic, aceasta va va ajuta sa va sporiti claritatea.

23. Un alt indicator al constiintei crescute il reprezinta diferentierea dintre curiozitatea legata de lucrurile triviale si cautarea informatiei importante pentru cresterea spirituala. Mai mult decat atat, nu este nimic rau daca nu gasiti raspunsurile la toate intrebarile pe care le aveti, in legatura cu cresterea spirituala. Daca o anumita informatie este foarte importanta pentru progresul vostru de la un moment dat, ea va veni – daca nu este importanta, veti primi raspunsurile atunci cand veti avea nevoie de ele.

24. Unii dintre voi intreaba cum pot sa recunoasca simptomele fizice ale schimbarilor celulare, in timp ce altii vor sa stie cum le pot ameliora. Deoarece mai multe dintre mesajele anterioare au tratat acest subiect, am rugat-o pe mama sa faca o lista a datelor catorva dintre ele, astfel incat sa puteti cauta mai usor informatiile de care aveti nevoie [1 martie 2004, 23 martie 2008, 10 martie 2009, 13 august 2010]

25. In ceea ce priveste boala mentala si emotionala, cauza o poate intr-adevar constitui o alegere karmica, dar acest lucru nu este neaparat adevarat si, atunci cand ne referim la severitatea ei – toxinele care polueaza fiecare aspect al lumii voastre exacerbeaza toate bolile din zonele vulnerabile ale corpului. Si da, acest gen de boli, ca si multe altele, vor fi treptat vindecate, pe masura ce Pamantul atige vibratii din ce in ce mai inalte in cea de-a patra densitate; oricum, aceasta calatorie comuna depinde atat de clauza de longevitate din contractul sufletului unei persoane, cat si de cat de apropiate sunt deciziile luate prin liber arbitru ale acesteia, de aceste prevederi contractuale.

26. Intrebarile despre „suflete gemene” indica o anumita confuzie intre „suflete pereche”si „flacarile gemene”’. Mama, te rog sa incluzi data mesajului in care am explicat aceasta diferenta. [4 martie 2007] http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/992

Multumesc.


27. Este adevarat ca toate realizarile isi au originea mai intai in afara Pamantului si ca geniile si copii minune, carora le acordam credit pentru minunile lor, au doar intuitia sau abilitatea de a comunica cu sufletele care stau la originea acestor idei progresiste? Lucrurile nu stau chiar asa. Chiar daca tot ceea ce se cunoaste pe Pamant se afla deja in mintea universala, realizarile geniilor si copiilor minune nu vin automat, doar prin simpla bransare la informatie. In primul rand, atunci cand acele suflete se afla in Niravana si isi aleg vietile urmatoare, ei isi aleg parintii be baza mostenirii lor genetice si a altor criterii, cum ar fi locul in care mintile si talentele lor se pot dezvolta, existenta unor mijloace suficiente pentru a avea educatia dorita, precum si capacitatea parintilor de a-i sustine in cautarile lor. De exemplu, odata intrupati, cei mai multi dintre oamenii vostri de stiinta, pentru a se putea dezvolta, primesc idei si cunostinte de la savantii din civilizatii avansate, prin intermediul unui proces de filtrare. Oricum, muzica vine din suflet si aceasta puternica forta creatoare interioara ii motiveaza pe cei talentati sa depaseasca obstacolele astfel incat sa isi poata exprima arta.

28. Daca oamenii nu ar fi sacrificat animalele salbatice bolnave sau cele al caror numar este in exces, s-ar fi ocupat Mama Natura de gestionarea bolilor si a suprapopularii? Daca oamenii nu ar fi intervenit asupra Mamei Natura, sub nicio forma, totul in lumea voastra ar fi in armonie si echilibru, dupa cum a fost inainte – si va fi din nou!

29. Va rog sa imi spuneti cum pot ajuta, pentru ca lumea sa fie un loc mai bun pentru nepotii mei. Simpla voastra dorinta de a ajuta, ajuta – pentru ca ea genereaza Lumina, dar bineinteles ca puteti face si mult mai mult. Vizualizati Pamantul in lumina aurie, la fel de stralucitor ca soarele si apoi „vedeti-va” nepotii intr-un cadru potrivit varstelor si intereselor lor. S-ar putea sa fie vorba despre o sala de clasa in care isi exprima nerabdarea de a invata, sau un teren de sport pe care se joaca fericiti, impreuna cu alti copii. Sau poate ca ii vedeti alergand pe o pajiste inflorita, plina de flori salbatice sau inotand in ape cristaline, exersand muzica sau jucandu-se cu un animal de companie. Vedeti-i cum stralucesc de sanatate si bucurie, indiferent unde s-ar afla.

30.Vorbiti cu ei despre credintele voastre spirituale si despre cunoastere, la un nivel potrivit pentru varsta lor. De exemplu, inculcati-le compasiunea si onestitatea, generozitatea, bunatatea si respectul pentru animale si pentru planeta Pamant insasi. Incurajati-i sa gandeasca independent, sa ia hotarari, sa priveasca situatia din punctul celorlalti de vedere, sa aiba o fire placuta si sa fie sensibili la nevoile altora. Mai presus de orice, lasati-i sa se simta protejati de iubirea voastra.

31. Aceste sugestii pot parea simple, fara sa aduca nimic in plus, grijii obisnuite fata de copii – si s-ar putea sa faceti deja asta si chiar mai mult. Daca este asa, atunci faceti deja foarte mult pentru ca lumea sa devina un loc mai bun. Pentru toti!

Va spunem inca o data bun ramas, dar asta numai in acest mesaj, deoarece in fapt va suntem pururea alaturi in iubire.
IUBIRE si PACE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books


< previous message| next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.