Home > > Mesaj de la Matei, 23 martie 2015

Mesaj de la Matei, 23 martie 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe acesta statie. Dovezile luminii aflate in continua crestere pot fi uneori acoperite de ceea ce pare a fi o zarva fara sfarsit si noi stim ca in astfel de momente va este greu sa va pastrati in minte, fara preget, ideea ca lumina este invingatoare. In lunile ce vor urma veti vedea aceste dovezi cu mai multa claritate, pe masura ce discutiile din spatele usilor inchise vor incepe sa dea roade pe care le veti primi cu tot sufletul.

Din partea sufletelor de aici, sunt foarte fericit sa ma adresez intrebarilor si comentariilor care s-au strans cat timp mama mea a fost in vizita la rudele ei din America de Sud. Ingrijorarile cel mai des declarate sunt legate de ISIS, ale carui actiuni continua sa mentina acest grup in lumina globala a reflectoarelor. Acolo si trebuie sa se afle acest spatiu in cazul caruia lumea se opune cu intreaga ei masa comportamentului barbar si in care societatea voastra poate vedea cu claritate necesitatea de a eradica radacinile acestui comportament – invaziile straine, razbunarea, bigotismul, saracia si ignoranta.

Nu va lasati inselati de cei prost indrumati care indica Islamul ca reprezentand cauza – atrocitatile ISIS violeaza insasi elementele de baza ale acestei credinte. Cineva poate cita la fel de bine pasaje din Coran, care cheama la uciderea „necredinciosilor” si citate din Biblie, care sa justifice uciderea oamenilor care nu accepta perceptele crestine; si in ciuda tuturor omisiunilor si distorsionarilor fata de scriptele originale, reflectate in aceste carti sfinte, ele mai contin inca pasaje care pledeaza pentru iubire si respect. Rasaritul credintei intr-o singura zeitate suprema a fost repede pervertit de intuneric si dogmele reliogioase, concepute de indivizi avizi de putere si lacomi si NU de persoane „inspirate” de Dumnezeu sau Allah, au devenit cea mai puterica forta de divizare din sanul civilizatiei voastre, punand bazele unor secole intregi de persecutii incalificabile.

Acum, familia voastra universala nu poate opri calea mortii si a distrugerii pe care se afla ISIS, deoarece nu li se permite sa intervina in alegerile libere ale niciunui individ, cu exceptia celor care incearca sa trimita arme nucleare in spatiu. Da, vibratiile aflate in continua ascensiune vor rasturna Statul Islamic, dar pana atunci, ISIS va continua sa exemplifice comportamentul cel mai josnic al celei de-a treia densitati. Noi nu vom favoriza niciodata si cu atat mai putin nu vom sugera niciodata lupta, dar intelegem ca pentru a opri inaintarea acestui grup este nevoie de o coalitie a trupelor din tarile direct afectate si din cele invecinate lor, care sa beneficieze si de sprijinul diversificat al altor natiuni. Noi nu subestimam puterea militara, fondurile, succesul in recutari sau hotararea de a-si extinde teritoriile, de care dispune ISIS, dar avand in vedere disensiunile dintre conducatorii si membri sai de rand, acest stat nu este chiar atat de „de neclintit” pe cat ar vrea ca lumea voastra sa creada.

As dori sa stiu opinia lui Matei in legatura cu aceasta postare despre discursul lui Gordon Duff, la o conferinta internationala dedicata terorismului, tinuta la Damasc:

Ce se intampla cu ISIS in Irak si Siria nu este terorism, este pur si simplu CRIMA. Asta este, este lucrarea unei Cabale internationale a Crimei, care a preluat controlul in Congresul American. Duff a identificat aceasta Cabala a Crimei ca fiind israeliana si a aratat ca actiunile acesteia reprezinta o Crima Mondiala, la o scara nemaintalnita pana in prezent.

Duff a explicat modul in care Decizia Curtii Supreme a Cetatenilor Uniti a facut posibil ca Sheldon Adelson, un israeliano-american, magnat al crimei organizate, care acum opereaza din Macao, sa cumpere la ultimele alegeri controlul asupra ambelor camere ale Congresului si sa poata aduce Congresul sub controlul acestui Sindicat International al Crimei, specializat in traficul de fiinte umane si narcotice.

Ce spunem noi despre partea citata din postarea respectiva nu este o opinie, ci reprezinta cunoasterea in fapt a unei informatii. Desi fragmentul nu reprezinta in niciun caz povestea intreaga, el este adevarat si singura „corectie” pe care am face-o ar fi sa numim terorismul ceea ce este, o crima impotriva umanitatii.

Va fi indepartata cabala anul acesta, cu ocazia instalarii unui nou guvern? In primul rand spunem ca termenul de cabala, un termen comun pentru grupuri disparate aflate sub umbrela Illuminatilor, avand in comun scopul dominatiei mondiale, este o forta strans unita care opereaza asemenea unei singure organizatii. Ea este o retea internationala care a infiltrat guverne, sistemul bancar si comercial, corporatiile, sistemul educational, sistemul religios si mijloacele de comunicare in masa, fortele militare, sistemul legislativ si justitia, sistemul medical, divertismentul – fiecare organizatie, agentie si institutie care are impact asupra vietii pe Pamant.

Reteaua globala nu poate fi indepartata sau inlocuita dintr-o miscare. Indepartarea ei in totalitate, la nivel mondial, reprezinta un proces si acest proces s-a aflat in desfasurare in ultimele patru decenii; el a slabit treptat puterile cabalei prin „scoaterea la lumina” a inselaciunii si coruptiei ei de durata. De asemenea, in ultimii ani, lumina aflata in continua crestere a atins unii membri ai cabalei si acestia i-au parasit randurile; unii s-au schimbat atat de mult incat au devenit lucratori intru lumina entuziasti, in timp ce altii doar s-au oprit din a mai participa la activitatile ce urmareau rezultate negative. Au mai ramas in continuare puternice nuclee de influenta, dar pe masura ce planeta continua sa se miste prin nivele succesive de vibratii inalte, aceste nuclee fie se vor prabusi, fie vor continua sa se retraga pana cand vor deveni inexistente.

Se afla ISIS sub controlul illuminatilor? Nu, deoarece acesta nu este neaparat unul din scopurile Illuminatilor. Mintile intunecate se hranesc cu energia fricii si ISIS si alte regimuri si grupuri tiranice creaza din abundenta energia fricii, care continua sa alimenteze puterea Illuminatilor.

Ce crede Matei despre faptul ca Reprezentantul Camerei, Boehner l-a invitat pe Primul Ministru Netanyahu sa se adreseze Congresului? Acest lucru este doar de natura politica si dupa cum am mai spus in mesajele anterioare, sufletele de pe aceasta statie sunt apolitice. Asadar, fara judecata sau favoritism partizan, noi suntem de acord cu analistii vostri care interpreteaza invitatia ca pe „o palma” peste obrazul presedintelui Obama pentru ca a continuat negocierile cu Iran in loc sa ia masurile dure promovate de Netanyahu si de unii membri ai Congresului.

Unii membri ai congresului sunt ei insisi Illuminati si multi altii sunt controlati de Illuminati prin intermediul finantarii campaniilor, prin santaj, mita sau amenintari; in acelasi timp, unii dintre putinii care nu se afla in ghearele Illuminatilor au intr-un fel sau altul mintile inchise in ceea ce priveste rezolvarea problemelor pe o alta cale decat cea pe care o vad prin perspectiva lor ingusta. De aceea, dintre toate guvernele pe care le numiti democratice, cel al Statelor Unite poate fi numit „cel mai stricat”. In ciuda perceptiei majoritatii cetatenilor, presedintele Obama, inca de cand si-a inceput mandatul, a incercat sa „repare” guvernul scotandu-l de sub influenta Illuminatilor, ce continua sa ii imbogateasca pe cei bogati si sa inabuse masurile ce ar putea servi satisfacerii nevoilor oamenilor.

Este Netanyahu unul dintre Illuminati sau belicozitatea sa se datoreaza doar responsabilitatii sale serioase cu privire la siguranta Israelului? El se afla in varful ierarhiei Illuminatilor si la fel sunt sau au fost toti predecesorii sai din aceasta pozitie. Dupa cum am spus in mesajele anterioare, Illuminati nu au servit niciodata bunelor interese ale poporului evreu, nici din Israel si nici din alta parte a lumii – Illuminati au instigat toate pogromurile din Europa si elementul lor nazist este cel care a dus la indeplinire Holocaustul.

Folosind iudaismului sau a zionismului ca o justificare a actiunilor lor, Illuminati au pastrat vreme indelungata Orientul Mijlociu in fierbere si au discreditat pe oricine nu sustinea dorinta lor de razboi, etichetandu-l drept o persoana „antisemita”. Maestri in crearea conflictelor si diviziunii, Illuminati au intiat o multitudine de etichete pentru diferite credinte religioase, forme de guvernare, teorii, filozofii si ideologii. Cu precadere prin intermediul invataturilor religioase si academice si cu ajutorul principalelor mijloace de comunicare in masa, aflate ani de-a randul sub controlul Illuminatilor, societatea voastra a fost invatata cu grija sa dispretuiasca orice s-ar afla in afara categoriilor astfel etichetate, Illuminati instiland cu succes tiparul conform caruia orice persoana pe care ei ar o numeau „anti-semita” reprezenta o persoana plina de ura si care s-ar fi opus binelui poporului evreu.

Netanyahu ia insa in considerare foarte serios „siguranta Israelului”. Cu mult inainte de constituirea statului Israel de astazi, intentia Illuminatilor a fost aceea de a face din Ierusalim cartierul lor general din Orientul Apropiat, pentru a-si extinde astfel fortificatiile in Vatican, Londra, New York si Washington DC.

Stie cumva Matei daca „reevaluarea” relatiilor dintre SUA si Israel inseamna ca pentru a obtine suport financiar, Israelul trebuie sa inceteze oprimarea palestinienilor ajungandu-se astfel, intr-un final, la pacea in regiune? Nu stim ce conditii ar fi incluse in orice fel de „reevaluare”. Ceea ce stim este ca atunci cand ramura dura a Illuminatilor din guvernul si armata Israelului va fi desconspirata, ca sa spunem asa, vor putea exista relatii de colaborare intre israelieni si palestinieni. Pe masura ce in lumea voastra obosita de razboi, vibratiile vor continua sa se inalte, pacea si armonia vor veni oriunde exista oprimare, batalii si tiranie.

Povestea lui Brian Williams de la NBC, legata de razboiul din Irak, are mai multe semnificatii, poate ceva karmic sau este vorba doar despre faptul ca el a spus o minciuna si a fost prins? Chiar daca acest subiect nu mai face prima pagina a ziarelor, intrebarea ne ofera ocazia sa aratam in ce mod karma nu este batuta in cuie, ci mai degraba da dovada de o flexibilitate considerabila in modul in care este traita. Vorbind despre domnul Williams, noi stim de la colegii din Nirvana ca el si-a ales ca misune principala „educarea publicului”. El ar fi putut sa faca asta de exemplu, ca profesor la scoala elementara sau la colegiu, ca instructor la scoala de meserii, ca scriitor, cerecetator in domeniul protectiei mediului sau editor de ziar, dar urmarindu-si interesele a ajuns in domeniul prezentarii stirilor la televiziune.

Aceeasi flexibilitate exista si in trairea unei anumite „lectii” karmice. In acest context, poate ca dl Williams a fost de acord cu umilinta adusa de descoperirea faptului ca a falsificat o poveste de razboi tocmai pentru a arata publicului importanta folosirii discernamantului in legatura cu informatiile din mijloacele mass media centrale. S-ar putea sa fi fost si un mesaj puternic catre mijloacele media, ca relatarile trebuie sa fie corecte pentru ca altminteri isi pierd credibilitatea. S-ar putea ca aparitia povestii lui, dupa mai multi ani, sa serveasca drept exemplu pentru faptul ca adevarul iese intotdeauna, intr-un final, la iveala. In orice caz, dl Williams fiind constient de ceea ce a facut si de consecintele acestui fapt, isi respecta alegerea din contractul sufletului sau, aceea de „a educa publicul”.

Cativa cititori si-au exprimat preocuparea in legatura cu vaccinurile si controversa existenta cu privire la siguranta si riscurile acestora, unul dintre ei scriind: „De ce au condus doar cateva cazuri de pojar la o situatie de urgenta legata de vaccinare? Aceasta nu este o boala mortala! Din cate stiu, nici unul dintre doctori nu a explicat de ce se impune vaccinarea pentru o boala ata de blanda, sau cum se face ca o astfel de boala, care a fost teoretic eradicata in SUA, a reaparut.” Sistemul vostru medical „este combinat” cu companiile producatoare de vaccinuri si catorva copii li s-au inoculat doze mai mari, care sa le „dea” pojar, alti copii, avand sistemul imunitar slabit, au „luat” pojarul de la primii si cativa l-au dat mai departe si altora care aveau si ei probleme de imunitate.

Primele vaccinuri au fost dezvoltate de savanti ale caror scopuri erau bune si utilizarea vaccinurilor era si ea benefica. In orice caz, Illuminati au vazut ca vaccinurile ii pot ajuta sa isi atinga unul dintre scopurile lor majore – eliminarea majoritatii populatiei – asa ca le-au folosit pentru a cauza aparitia bolilor, desi au declarat publicului ca le preveneau. Pe parcursul ultimei jumatati de secol, in laboratoarele Illuminatilor au fost dezvoltati diversi virusi care au fost apoi raspanditi pentru declansarea unor pandemii si in mesajele noastre anterioare am explicat motivele pentru care incercarile lor in acest sens au fost sortite esecului.[Mesajul din 12 august 2014 contine informatia cea mai completa].

Pentru cititorii care au intrebat daca vaccinurile cauzeaza sau contribuie la aparitia autismului, am rugat-o pe mama sa copieze raspunsul nostru la o intrebare dintr-un mesaj precedent.

Este cumva cresterea considerabila a cazurilor de autism legata de o schimbare in constiinta? Deloc. Cresterea numarului de copii cu simptome similare autismului se datoreaza toxinelor din inoculari si aceste simptome sunt exacerbate la randul lor de factorii poluanti din aer, apa si sol, de chimicalele din conservantii alimentari si de medicamentele prescrise. Adevaratul autism, care este mult mai rar, reprezinta o alegere a sufletului cu care au fost de acord toti cei care impart viata respectiva. Nici autismul si nici bolile asemanatoare lui nu impiedica persoanele respective sa se inalte fizic odata cu Pamantul, cu exceptia cazurilor in care contractul lor prevede o viata scurta. [13 februarie 2011]

Multumesc, mama.

Nu stim daca noul guvern al Greciei poate restabili economia tarii pe perioada de extindere a imprumutului, dar acest lucru este putin probabil. Gravitatea acestei situatii economice si angajamentele similare ale altor tari reprezinta un preludiu necesar la introducerea unui nou sistem economic global. Actualul sistem extraordinar de corupt, gandit si manipulat de catre Illuminati trebuie sa se prabuseasca pentru a face loc unui sistem nou, bazat pe metale pretioase. S-au facut progrese in culise, pentru atingerea acestor rezultate printr-un proces de tranzitie care sa minimizeze posibilitatea haosului.

Poate pentru ca aud sau citesc acelasi lucru iar si iar, ajung sa acord credibilitate unor informatii care nu au nicio valoare. De exemplu, este Putin atat de crud pe cat este portretizat de catre mijloacele noastre media? Chiar lucreaza la „poli opusi” fata de Obama? Raspunsul la ambele intrebari este „nu”, dar aceste situatii asemanatoare necesita mai multe explicatii.

Ambii presedinti se confrunta cu situatii nationale care sunt in mare parte cauzate de lucrarea Illuminatilor dar pentru care vina cade pe presedinti, ale caror activitati sunt deseori raportate ca fiind „prea slabe” sau „prea agresive”. Ambii conducatori se afla in pozitia de a trebui sa isi amplifice retorica politica pentru a dovedi puterea si hotararea natiunilor respective. Nici dl. Putin si nici dl. Obama nu vor sa accelereze conflictele sau sa cauzeze greutati economice in alte tari, cu atat mai putin sa starneasca razboiul; si in culise, ca sa spunem asa, ei coopereaza in eforturile de a atinge pacea mondiala, stabilitatea economica globala si eliminarea bolilor, saraciei, crimei si coruptiei.

Un cititor din Spania a scris despre copacii din Madrid. Mama, te rog sa copiezi partea respectiva a mesajului sau si raspunsul meu.

„O mare parte din copacii din orasul nostru s-au imbolnavit brusc, fara vreun motiv aparent. Doi dintre ei s-au prabusit anul trecut, omorand 2 oameni, astfel incat consiliul orasului planuieste sa taie mii de copaci, in unele zone ajungand pana la 20% dintre acestia. Am auzit aceeasi informatie de la 3 persoane diferite, care comunica cu ghizii. Madrid sufera de pe urma unui atac energetic care omoara copacii si ii deconecteaza unii de ceilalti, pasul urmator fiind sa faca acelasi lucru si cu populatia. Multi oameni spun ca Madrid este un punct nodal si ca tot ce se intampla aici are multe consecinte nationale si internationale. Noi constientizam oamenii in legatura cu ce se intampla aici, dar cred ca ne-ar folosi si ajutorul altor prieteni,de peste hotare, care ne pot trimite rugaciunile lor.”

_____________________

Matei a spus ca nu stia despre aceasta situatie si ca va vorbi cu colegii sai din Nirvana. Ei i-au spus ca in urma unui aranjament facut cu Gaia, in urma cu aproximativ 10 ani in timp linear, copacii s-au oferit sa absoarba negativitatea ce isi are originile in primul rand in gandurile, sentimentele si actiunile bazate pe frica ale oamenilor din Madrid. Aceasta actiune a fost atat de eficienta pentru ridicarea nivelului vibratiilor incat copacii s-au oferit sa absoarba si energia aflata la distanta mai mare de oras. In cele din urma, asimilarea vibratiilor joase ale negativitatii din intreaga tara a slabit foarte tare copacii. Ei si-au dat de buna voie viata pentru a ajuta Pamantul sa scape de negativitate, astfel incat aceasta sa nu se acumuleze si sa nu aiba un efect negativ sau sa distruga vietile oamenilor. Tot timpul copacii au ajutat planeta si populatia ei umana din punct de vedere al sanatatii, dar acesta a fost un efort cu adevarat extraodinar pentru a ajuta inaltarea planetara si personala. Cu timpul omenirea va intelge modul in care este interconectata intraga viata de pe planeta si ca toate sunt suflete si va fi recunoscatoare pentru numeroasele contributii ale regatului plantelor si ale intregii vieti animale.

Multumesc, mama. Fiecare forma de viata de pe Pamant reprezinta un aspect al unui organism sinergetic complicat si toate vietile au roluri importante; in orice caz, daca nu ar fi copacii, nu ar mai fi viata deloc. Nenumarate suflete avand o intelepciune antica s-au intrupat in copaci pentru a servi nevoilor tuturor celorlate forme de viata si unii dintre cei mai batrani si mai mari copaci au un nivel atat de inalt al constiintei incat ridica pe zone mari constiinta altor vieti. Pe masura ce aceasta cunoastere va creste in sanul societatii voastre, copacii vor fi onorati pentru serviciile lor indispensabile. Noi ii pretuim foarte mult pe cei care au ca scop salvarea padurilor voastre si educa populatia in legatura cu importanta opririi taierii fara discernamant a copacilor

Fiintele luminate din intregul univers va aclama mereu si multe dintre ele se afla chiar printre voi, ajutand in numeroase moduri pentru a grabi calatoria voastra spre gloria deplina a Epocii de Aur a Pamantului.

_________________________

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward

suzy@matthewbooks.com

[NOTA. Daca ati primit acest mesaj de la cineva si ati dori sa primiti viitoarele mesaje direct, va rog sa va alaturati grupului Yahoo. Gasiti link-ul in susul paginii Mesajele lui Matei /Matthew’s Messages la adresa www.matthewbooks.com. Pentru a va alatura grupului este necesar numarul vostru de telefon mobil. Pentru a evita acest lucru, trimiteti un e-mail la adresa messagesfrommatthew@yahoogroup.com, completand la subiect „messagesfrommatthew-subscribe”. Astfel adresa voastra va fi adaugata la lista de distributie a mesajelor.]

______________________________________

IUBIRE si PACE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Traducere: Editura For You - (ii multumim Alexandrei pentru traducere)

< previous message | next message >


Share |