Home > > Kris Won, 11 Aprilie, 2017

Kris Won, 11 Aprilie, 2017

Omul înca nu a gasit un mod de a se conecta cu interiorul sau, cu toate ca a pasit pe luna, si a mers chiar pîna pe Marte. Ispravi de laudat mult, care demonstreaza inteligenta oamenilor de stiinta de la NASA, de la ESA Europeana, de la Rusocosmos Rusa, de la JAXA Japoneza, de la CNSA a Chinei, si de la ISRO a Indiei.

Toata aceasta energie de intentii, orientata pe deplin pentru a purta omul în spatiu ; însa, cîte agentii au fost create pentru a patrunde spatiul insondabil din interiorul fiintei omenesti ?

Oameni de stiinta ai unei tari si a alteia, rivalizeaza cu cea mai recenta tehnologie pentru a construi rachete, sateliti, si statiuni spatiale, de fiecare data mai sofisticate, însa, investesc ceva pentru a descoperi realitatea învatamintelor vechilor Rishis si Maestrii ai Îtelepciunii, din timpurile vechi ?

Guvernele voastre, ajung sa fie constiente ca adevarata fericire nu se gaseste afara din om, dar, în bogatia interminabila din interiorul sau însusi, scufundat în apele de profitat ale Fiintei ?

Bineînteles ca ei nu stiu, pentru ca ei dispretuiesc progresele obtinute de înteleptii lor stramosi, care au deschis calea pentru a gasi fericirea, adevarata fericire, care se afla dincolo de simturile fizice, si care este cu siguranta unica nepieritoare, si deci singura care este reala si nu pretinsa.

Guvernele Pamîntului se gasesc în prezent scufundate într-o lupta pentru a demonstra altor tari ca sunt puternice din punct de vedere militar, si ele au arsenal militar suficient pentru a intimida oricare dintre tarile lor vecine.

Si întreb constiintele lor : Este acesta scopul pentru care marile puteri ale lumii din ziua de azi trebuie sa-si directioneze eforturile, în momentul în care un sfert din populatia mondiala moare de foame, adica, una din fiecare 4 persoane ale lumii, are simptome de subnutritie ?

Este corecta politica pe care o face în prezent SUA, de a trimite nave de razboi cu instrumente de distrugere în masa pentru Siria si Coreea de Nord, atunci cînd ar putea sa trimeata alimente pentru tarile cele mai sarace de pe planeta, ca Zambia, Gaza, Zimbabwe, Haiti si Tadjikistan, pentru aceeasi cantitate de bani ?

Voi sunteti constienti, dragi frati ai nostrii, de gravele consecinte pe care le veti obtine din cauza uzantei nefaste a bogatiilor si bunurilor materiale, pe care Divina Providenta le-a pus în mîinile voastre, si pe care Guvernele în orbirea lor, cred ca sunt ale lor de drept, atunci cînd ele au fost puse în mîinile voastre doar temporar, de catre Mama Pamînt ?

Fac aici si acum un apel la bunul simt si la compasiune la toti oamenii si femeile care sunt gata sa refuze sa urmeze aceasta politica complect gresita a Guvernelor lor, o data ce doar poporul unit si sigur de vointa sa suverana, poate sa obtina ca lumea sa se schimbe, în caz contrariu, voi de asemenea veti fi privati de mila divina ; si acest lucru, dragi prieteni, va presupune abandonul total de la protectia de care ati beneficiat pîna în prezent, din partea fiintelor îngeresti si arhanghelice, si din partea civilizatiilor îndepartate, care de asemenea v-au protejat DE VOI PROPRII, din timpuri imemoriale, pîna în zilele de azi.

Reflectati asupra cuvintelor mele, însa sa nu le lasati sa cada în uitare, si nici sa continuati sa ignorati toate mesajele pe care vi le trimitem cu jutorul tuturor mijloacelor de care dispunem, pentru ca sa facem sa va soseasca aceste avizuri clare asupra propriei voastre supravietuiri.

Vom folosi toate canalele care ne sunt disponibile, pîna cînd veti hotarî sa va opuneti gresitelor hotarîri ale Guvernelor voastre principale, în special ale Statelor Unite, care este acel care abuzeaza mai mult de puterea lui, impunîndu-se altor tari cu mai putine mijloace si infra-structuri.

Cautati în interiorul vostru însivã ; acolo voi veti gasi toate raspunsurile. Si actionati cu întelepciune, sau atunci, veti pierde tot ceea ce ati obtinut ca rasã, timp de mii de ani. Totul, se gaseste în joc acum.

Reflectati, meditati în interiorul vostru … si actionati fara întîrziere.

Pentru Iubirea care ne uneste, toate fiintele Universului Creat.

O Fiinta de Luminã.


Canal: Kris-Won

Traducere: Star Child
< previous message | next message >