Home > > Romîna – Blossom 29 Octombrrie, 2015

Romîna – Blossom 29 Octombrrie, 2015

Blossom: Buna ziua, prietenii mei. Se pare ca a trecut timp de cînd nu am avut o conversatie de la inima ca înainte ... datorita faptului ca dvs. oferiti „logoterapia”, în loc de cuvîntul scris, în aceste zile. În orica caz î-mi convine ... Cred ca dvs. CUNOASTETI Energia Globala în general, mai mult decît mine, si deci, sunteti constienti de ceea ce este mai potrivit.

Federatia de Luminã: Oferim cuvinte ... fie rostit sau scrise ... pentru a încuraja pe toti cei de pe Paneta voastra „ sa se gaseasca” pe ei însisi. Asta este, asa cum STITI, pentru ce venim.

Blossom: Dar, ma întreb cîte modalitati ar exista ca sa ne spuneti cum sa facem. Stim ca suntem IUBIRE, pîna la miez. Cu toate acestea, în realitate cautarea adevarului nostru, în spatele tuturor conceptiilor gresite cu care am fost hraniti toata viata noastra, uneori te poti simti, ca în cautarea acului în carul cu fîn.

Federatia de Luminã: Cu toate acestea, atunci cînd se gaseste ... Oh, ce bucurie! SENTIMENTUL ‚DA’ ... de a gasi un asemenea fir atît de stralucitor în toate paiele astea!

Doamnelor si domnilor de pe Pamînt ... renuntati la toate gîndurile de a nu STI. Renuntati la toate confuziile si îndoielile si lasati-le sa plece ... simplu, dati drumul la tot. Pentru ca atunci, dvs. veti fi descoperit acul!

Blossom: Dar ce se întîmpla cu „Cauta si vei Gasi” ? Daca nu caut acul? ... cum îl voi gasi?

Federatia de Luminã: Dragi suflete ... uneori, în interiorul dvs. ... SIMTITI disperare ... DORINTA DE A GASI CEEA CE SUNTETI ... ÎNSA, CARE PARE A FI ATÎT DE PIERDUT.

Blossom: Trebuie sa va întrerup aici. Î-mi pare rau! Cu toate acestea, simt ca aceasta Energie explodeaza în interiorul meu, pentru ca dvs. sa vorbiti (în speranta ca ploaia sa calmat destul, si vocea mea este bine, dupa ce o pierdusem complet pentru un timp. Sotul meu o ascunsese ... cu toate acestea, am gasit-o din nou! (Ha, Ha!)Este corect acest lucru? ... „Preferiti” sa vorbiti dvs.?

Federatia de Luminã: Este pur si simplu o chestiune ca, cuvintele curg cu mai usor cînd o facem ... datorita vitezei de functionare a gurii ... în loc de degete.

Blossom: Pîna cînd voi transcrie acest lucru ... Dar, o fac destul de repede. Bine, sa o facem.


TRANSCRIERE

Federatia de Luminã: Si astfel, dragi prieteni, suntem gata sa începem comunicarea noastra de astazi, în continuarea cuvîntului scris cu care am început. Dama Blossom vorbea despre încercarea de a gasi Sinele si de a-l conecta cu ideia de a încerca sa gasesti un ac într-un car cu fîn. Ceea ce am descoperit destul de amuzant, si fara îndoiala, am înteles asemanarea.

Iubite suflete ... cînd spunem „A renunta” ... Cînd vorbim de ”Sa le dati drumul, cautarea pentru Sine ... a Sinelui” o facem pentru ca stim ca aceasta este calea cea mai sigura de a-l gasi ... si dama Blossom spune „Dar ce se întîmpla cu „Cauta si vei Gasi?”. Daca o persoana nu cauta ... cum se vor întîlni cu Sinele?” ... Si va oferim aceste cuvinte care credem ca ar putea ajuta.

Acesta este scopul nostru de a veni prin aceasta forma ... pentru a ajuta la oferirea de cunoastinte care sa va permita sa fiti, din nou, Adevarul realitatii voastre. Aceasta realitate pe care o SIMTITI este reala, si totusi, nu este ... si, cît de profund va fi putul, poate da va duca la asemenea lamurire?

Cu toate acestea, esti conectat cu ceea ce vorbim ... despre gasirea acului. Lasînd la o parte confuzia ... renuntînd la gîndurile unuia, care crede ca STIE ... si poate va accepta ca unu, într-adevar nu stie nimic despre ce ceea ce gîndea ca STIA.

Eliberati tendinta de a ramîne în vechiul mod de gîndire si goliti mintea de tot ceea ce un gînd „ESTE” ... pentru ca este foarte probabil ... ca ceea ce a crezut în realitate ca „ESTE” ... în realitate „NU ESTE”!

Am vorbit din nou ... si zîmbim deoarece dama Blossom, zîmbeste cu noi ... referitor la CINE SUNTETI ... referitor la A FI IUBIRE. Cum putem sa vorbim despre alte lucruri, cînd nu mai exista nimic altceva ... despre care sa vorbim?

Cînd va permiteti sa nu Fiti altceva decît IUBIRE ... a nu SIMTI altceva decît IUBIRE ... atunci ‚Abracadabra’ ... Nu numai ca acul vi se prezinta dvs. cînd dvs. nu îl cautati ... Cu toate acestea, este filetat prin el ... un fir de aur ... astfel încît. sa puteti începe sa coaseti împreuna tapiseria vietilor voastre. Pentru a pune fiecare mica bucatica împreuna, si cînd o faci... totul începe sa se potriveasca. Totul începe sa aiba sens ... într-o lume în care nu se gaseste prea mult. Din punctul vostru de vedere ... uneori poate ca are foarte putin sens.

Pentru ca, asa cum am spus demai multe ori ... Nu are sens pentru dvs. din punctul de vedere pe care îl aveti. Cu toate acestea, atunci cînd învatati sa-i dati drumul... sa întelegeti ca în realitate nici unul dintre aspectele lumii în care traiti, are importanta ... absolut nimic ... Pentru ca în Adevar sunt o iluzie. Atunci cînd veti fi capabili sa va parasiti din minte aceasta iluzie ... atunci, veti da din cap, si veti fi de acord cu noi ... ca, efectiv, nimic nu are importanta ... Nimic, în absolut.

Tot ceea ce ‚ESTE’ ... ‚ESTE IUBIRE’ ... si cînd VETI FI ÎN EA singuri ... fiind pusi în libertate si eliberati de orice neliniste si luare în considerare ... atunci dvs. veti întelege ceea ce spunem. Deocamdata vedeti lumea dvs. din „Perspectiva noastra”. Si de aceea, o veti vedea din „punctul nostru de vedere.”

Suflete dragi, Suflete Dragi ... luati-va um moment, daca dvs. doriti acum ... pentru a Respira Suflarea Vietii împreuna cu noi. Inhalati si pastrati în interiorul dvs. energia IUBIRII Prea Înalte si Purisime. Pastrati-o în interiorul fiintei voastre si permiteti-i sa circule înauntru ... Adînc în interior. Deci, acum, împreuna luam o Suflare a, Dragi Vieti ... Suflarea celei mai profunde IUBIRI Purisime care ne conecteaza pe toti ... Si pe care o avem în Fiinta noastra ... simtind ca circula ... simtind puterea acestei IUBIRI ... în fiecare celula ... si apoi exhalam.

Inhalam din nou ... si pastram si ne SIMTIM LUMINA ... NE SIMTIM IUBIRE ... Si exhalam ...

Si din nou ... si ne mentinem în Lumina – Iubire si surîdem ... si exhalam ... si pe masura ce exhalam ... TOT CEEA CE SUNTEM se conecteaza cu TOT CEEA CE SUNTEM ... pentru ca respiratia noastra ... este viata noastra ... Este Iubirea noastra ... este Lumina noastra ... care în acest fel ne uneste ca Unul.

Vedeti?

Daca a-ti fi mai constienti de acest fapt ... cît de diferite vietile dvs. „aparent” ar fi ... într-o clipa. Pentru ca în adevar, Dragilor ... aceasta este tot ceea ce este vorba ... „aparenta” de modul în care credeti, ca vietile dvs. sunt.

Cu toate acestea, cînd dvs. acceptati ... Cînd dvs. STITI ... ca fiecare Suflare pe care dvs. o inhalati va conecteaza pe FIECARE cu TOT CEEA CE SUNTETI, si TOT CEEA CE SUNTETI ... ESTE IUBIRE ... pentru ca nu exista nimic altceva ... Atunci ... atunci, Dragi Suflete ... voi va gasiti pe voi însisi ...

Nu numai ca va gasiti ... va gasiti unii pe altii, odata ce Fiecare ... Fiecare dintre dvs. ESTE celalalt.

DUMNEAVOASTRA SUNTETI O ENERGIE DE IUBIRE ... creati o lume prin gîndire ... pentru a experimenta Iubirea în toate formele sale.

Cu toate acestea, cu cît mai mult întelegeti ca acest fir va uneste ... precum acul vietii intra si iese ... cu atît mai aproape va gasiti de SENTIMENTUL de a Fi Unu.

Conexiunea cu TOTUL nu va poate parasi niciodata. Dvs. nu puteti sa fiti deconectati de la Sursa. Nu puteti. Pentru ca dvs. sunteti sursa. Cu toate acestea, gîndurile mintii voastre, pot sa va însele, si sa gînditi în mod contrar.

CUNOASTETI-VA ADEVARUL.

AFLATI/STITI CA SUNTETI SURSA.

SUNTETI FACUTI DIN EA.

SUNTETI CA EA.

SUNTETI AI EI.

SURSA ESTE ENERGIA DE IUBIRE PURISIMA SI PREA ÎNALTA CARE EXISTA.

Dvs. sunteti energia Sursei ... gasindu-si calea înapoi acasa ... !! în mijlocul unui car cu fîn !!

Cu toate acestea, Fiecare, Fiecare dintre Dvs. ... Fiecare ca dvs. poate sa se întoarca cît ai cili din ochi.

Nu este nevoie sa muriti ... asa cum se spune în lumea dvs. ... pentru a merge Acasa.

Este necesara întelegerea a CEEA CE CU ADEVARAT SUNTETI.

La început, încercati sa întelegeti ... apoi, încercati sa credeti ... atunci, încercati sa simtiti ... si cînd ati atins toate aceste lucruri ... încercarea înceteaza ... si STITI.

Florile miros. Dvs. recunoasteti mirosul lor în timp ce va apropiati din ce în ce mai mult de gradina din jurul casei dvs. Lumina devine mai stralucitoare. Caldura inimii devine mai profunda. Lacrimile curg din ochii vostrii ... sunt ca apa cristalina care curge pe rîul vietii ... pe care se navegheaza.

Nu sunteti mai departe de casa, decît noi. Dvs. ati fost numai îndoctrinati cu atîtea falsitati, ca ati învatat sa credeti ca va gasiti la miliarde si miliarde de sisteme stelare, departare.

Cu toate acestea, fratii nostrii si SURORI DRAGASTOASE ... ATI TERMINAT DE LUAT O RESPIRATIE ... SI SA CUNOASTETI ADEVARUL A CINE SUNTETI ... UNDE SUNTETI... SUNTETI ACASA.

Sa punem capat acestei tranzitii si sa mergem împreuna Acasa, pentru o vizita ... ? Mergem? Asa ca ... luati împreuna cu noi acum ... o profunda Suflare de Viata – Iubire – Lumina ... Mentineti-o în interiorul dvs. ... si Exhalati ... Suflare din nou ... asa cum vedeti poarta gradinii este deschisa pentru dvs. ... plina de flori de toate culorile. Umpleti Fiinta dvs.... si Exhalati ... care conectîndu-se cu TOT CEEA CE ESTE ... Si în timp ce Inhalati din nou ... nu exista altceva decît Lumina ... care umple viziunea dvs. ... care umple fiinta dvs.

SUNTETI ACASA.

SUNTETI ACASA.

BINE ATI VENIT ACASA.

Si exhalînd ... Lumina ... IUBIREA care sunteti dvs. ... va conecteaza cu Tot Sufletul ... cu Fiecare Lucru Viu ... pentru ca respirati IUBIREA – VIATA – LUMINA cu aceeasi pulsatie de Energie Purisima, Prea Înalta, a bataii inimii vostre ... IUBIRE ... IUBIRE ... IUBIRE.

Si asa este ... În Iubire si Recunostinta.

Sfîrsit de sesiune.

Blossom: * Voiam numai sa adaug aici ... ca atunci cînd spuneti „Dama Blossom” va rog sa tineti seama ca nu exista maiuscule! Pur si simplu ei ma numesc „dama”. Puteau spune „Femeia”, „Buchetul” ... ori ce ar fi”! Ei nu mi se refera mie ca: ”Dama Blossom” ... !!! cu toate ca, poate as fi putut sa ma obisnuiesc !!!

** Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child






Share |