Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa - 20. Februar, 2017


SaLuSa - 20. Februar, 2017

Budskap nr. 25

Kjære Venner, i så mange av deres Jord-år har jeg sendt dere budskaper for å inspirere dere til å åpne den hellige døren til deres egen lykke og deres anerkjennelse av dere selv som Vesener av Lys og Kjærlighet. Noen av budskapene mine skapte forvirring, noen av dem skapte frykt, noen av dem beveget dere nærmere målet deres i dette storslagne livet fullt av muligheter. Noen av budskapene vil dere forstå senere, når dere kommer til det mystiske punkt hvor dere vil finne og akseptere Sannheten om dere Selv, om deres læringsprosess, om hensikten ved vår eksistens.

Nå er tiden kommet for å bevege seg videre, for budskapene mine har oppfylt sin hensikt og det er ikke behov for flere, fordi alle er nødt til å finne sin egen Sannhet, som kun dere selv kjenner. Nå må vi alle ha fokus på å bringe denne Sannheten til Live, til Virkelighet og skape noe Vakkert, Uforglemmelig, Oppløftende og Opplysende som vil bære oss videre inn i videre eksistens, slik vi alle holder på å forberede oss til. Mine egne opplevelser og erfaringer vil også forandre seg nå, så jeg må også fokusere på å være klar for det Nye som kommer til meg. Jeg kan allerede kjenne de mektige energiene flomme gjennom meg og føle hvordan de trekker meg nærmere og nærmere. Jeg fryder meg over tanken på at den vanskelige læringsprosessen endelig er over og er i ferd med å bli erstattet av skjønn, kjærlighetsfull opplevelse og erfaring.

Jeg ber dere huske at dere selv er Skaperne av deres egne livsopplevelser og det viktigste når man skal bevege seg videre, er å gi slipp på alt som fortsatt gjør livet deres vanskelig. Det er ingen andre enn dere selv som kan tilgi dere selv, og ingen annen kan uttrykke inderlige ønsker og vilje til å forandre seg enn dere selv. Kan dere forstå hvor mektige dere er blitt?

Og Kjærlighet vil alltid gi dere støtte, for også Hun vokser hvert eneste øyeblikk når hele Universet sender mektige energier for å støtte forandringen.

Måtte Kjærligheten åpne deres hjerter på vidt gap og kaste lys inn i alle mørke kroker inni dere, slik at dere stråler av lys og kan ta imot det ultimate budskap om Sannheten og Kjærligheten som ligger bak det hele.

SaLuSa

Kanal: Danica

Kilde: http://salusanewmessages.blogspot.no/2017/02/message-25.html
Oversetter: Leifprevious message > | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge