Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, August 19, 2011

SaLuSa, August 19, 2011

Tiden nærmer seg et kritisk punkt og vi presser på for å komme i gang med det som til slutt vil føre til monumentale forandringer i livene deres. Mye av det som dere tar som en selvfølge i dag må forandres, for å gi plass til det nye som vil løfte dere opp, og sette dere på veien mot Oppstigningen. Overgangen til det nye vil ta bemerkelsesverdig kort tid, for det har blitt meget nøye planlagt, slik at det skal være så lite bry for dere som overhodet mulig. Legg fra dere bekymringene, for alt kommer til å gå bra og lede dere inn i en ny rekke med erfaringer. Opplevelser som vil vise seg å være svært positive og spennende, når den Nye Tiden begynner.

Vi ønsker at dere ser på forandring som en mulighet til å legge bak dere alt som ikke lenger er ønskelig og glede dere over alle de forestående godene som vil løfte dere opp. Bli ikke urolig for det dere synes å miste, for det er så mye mer dere vil vinne som resultat av forandringene. Det er på noen måter synd at dere må oppleve så mye forvirring og kaos, men det er likevel nødvendig for å vekke mange sjeler, slik at de ser hvor ille situasjonen egentlig er. De ser fortsatt ikke at de er fanger i sine egne hjem og at det de ser på som frihet er en illusjon. Det vil imidlertid endre seg raskt når vi først setter i gang, og dere vil bli sjokkert over omfanget av kontroll dere har vært helt unødig utsatt for, og som vi vil fjerne.

De mørke kreftene har arbeidet på subtilt vis med sine planer for å få full kontroll over dere. Så mye så, at få av dere har hatt mistanke om at de planla å gjøre dere til slaver ved å ta fra dere alle deres rettigheter. Tro oss, Kjære Sjeler, planene var langt kommet og nær å sluttføres, med et forsøk på å skape en situasjon som ville ha ført til militær unntakstilstand og absolutt kontroll. Vær ikke redde, dette har vi nå under kontroll og deres maktsentra er lammet. Som vi ofte forteller dere; ingen ting får lov til å forstyrre deres Oppstigning. Vi er her for å se til at alt går for seg slik Gud har bestemt og det vil ikke vare lenge før dere får vite alle detaljene. Vårt arbeid vil foregå i fullkommen åpenhet og det vil ikke være noe som holdes skjult for dere. Skipene våre fortsetter å vise seg stadig oftere og i større antall over de store byene. Det kan vel være liten tvil nå, om at vi beviser det vi har sagt om vårt fredelig nærvær.

Den gjenværende del av dette året har potensial i seg til å bli en meget spesiell tid i deres historie. Det som kommer til å skje, vil tydelig vise at vi til fulle har overvunnet motstanden mot vårt komme. I sannhet har det vært en enorm økning i støtten til oss etter årtusenskiftet. Folk er mye mer avslappet og frykten for oss er så godt som forsvunnet. Vi opplever å være mer velkommen enn noen gang tidligere. Vi er ikke her for å presse dere til å akseptere oss, men vi er deres sanne familie og vil overlate til alle de sjelene som ikke vil vite om oss, til å skape sin egen fremtid. Alle sjeler, uansett hva de tror eller ikke tror, bli tatt godt vare på, og i fremtiden vil de befinne seg eksakt der hvor livsforholdene reflekterer deres ønsker og behov. En ting som ikke kan endres er deres kontinuerlig pågående evolusjon, og uansett hvilke erfaringer dere velger å oppleve, så vil de alltid føre til at dere kommer videre. Dere kan gå bakover eller forover, ja sågar sidelengs, men det spiller liten rolle med hensyn til deres uunngåelige fremskritt på veien tilbake til Lyset.

Det er viktig at hver eneste Sjel innser at de først og fremst er Gudegnister som har valgt å komme hit og erfare i Dualiteten. Dere vil alltid ha alt det som trengs for å finne veien tilbake til Kilden og dere vil aldri kunne miste den forbindelsen. Det betyr at selv om dere er på Jorden nå, så betyr ikke det at dere må være her for alltid. Dere vil finne ut at mange av dere har hatt mange liv i ulike sivilisasjoner i galaksen, hvor dere selv har valgt å være. Det er bakgrunnen for at noen av dem, som Pleiadierne og Sirianerne, hevder å ha mange av sine på Jorden nå og kommer for å ta opp kontakten med dem igjen. Det forteller også hvorfor ingen ting er mer naturlig enn at vi kommer til Jorden i en så viktig tid, for å hjelpe dere. Vi er allerede en del av deres liv og vil fortsette å være det.

Idéen om at alt er i Nuet er et vanskelig konsept for mange av dere, men jo mer dere greier å forstå at lineær tid ikke eksisterer utenfor Jorden, jo mer skulle det gi mening. Alt som noen sinne har eksistert, finnes fortsatt og dere kan, som dere ville beskrive det, reise bakover i tid eller inn i fremtiden. Siden dere ved hjelp av tankens kraft kan reise hvor som helst på et øyeblikk, forvinner den idéen at dere kan kalle noe for fortid og noe annet som fremtid. Det er mange ulike tidslinjer som går inn i Uendeligheten, og dere kan bokstavelig talt hoppe fra den ene til den andre. Det virker utvidende på deres bevissthet, for ikke å si overveldende, at det finnes ingen ende på skapelsen. Den fortsetter nå, som den alltid har gjort, og legger foran dere uendelige muligheter til å utforske Livet, i alle sine ulike former.

Kan dere se, at dersom dere setter ting i perspektiv, så er deres gjenværende tid på Jorden ikke mer enn et øyeblikk, og ingen ting å bekymre seg om. Foran dere ligger en lysende fremtid hvor dere har full kontroll over deres eget Liv. Dere kommer til å elske det og det vil gi dere de vidunderligste opplevelser av glede og lykke. Selv om dere vil være underlagt Universets Lover, så vil dere forstå dem til fulle når dere har oppnådd full bevissthet igjen. Tvangstrøya som dere har båret her på Jorden har begrenset dere til de grader, at dere har glemt at dere er stålende Vesener av Universet. Så tenk stort, og ta tilbake deres kreative kraft, og innse det vi ofte har fortalt dere, at det er ingen ting dere ikke kan greie. Tro på dere selv og la ingen så tvil om det virkelige potensial dere har, som dere nå gradvis får tilbake.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg ønsker at dere kunne se dere selv slik vi ser dere. Vi ser Lyset deres og deres ustoppelig ønske om å overvinne det mørke som har sneket seg inn i livene deres. Vi vet at dere vil vinne over de lavere energiene og løfte dere ut av dem som strålende Lysvesener. Dere er Guder, men greier ennå ikke å se deres egen storhet i øynene, for ingen ting virker mindre sannsynlig under deres nåværende livsforhold. Imidlertid, når dere har gjenvunnet deres fulle bevissthet, vil det ikke finnes noen tvil overhodet. Hvilke forbausende tider dere går gjennom, og det er mye mer som kommer!

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge