Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 26. November, 2013

SaLuSa av Madad, 26. November, 2013

SaLuSa 26.november, 2013

Vi vet at dere begynner å føle dere mye mer komfortable med å lytte til hjertet deres, og til tross for noe tvil i begynnelsen, så øker følelsen av tillit til informasjonene derfra fordi hver gang dere søkte bevis for noe av informasjonen som dere mottok på denne måten, så fant dere det. Det er ikke slik at deres evige Sjel har behov for dette, men hjernen deres krever tydelige bevis ettersom den ble programmert til det. Sinnet deres er i ferd med å gi slipp på alle gamle mønstre som rett og slett ikke kan holde følge med hastigheten til Lyset som sirkulerer inni dere og flommer gjennom alle kroppens systemer. Noen ganger er det kanskje ikke så enkelt å gjennomskue denne illusjonen dere lever under, men de følelsene og den Kjærligheten dere er koplet til vil ikke etterlate noen tvil om hva som er sannheten. Ordet sannhet bærer i seg blandete følelsesenergier for mange av dere, fordi dere så mange ganger har blitt fortalt ting som senere viser seg å være stikk motsatt.

Alle bærer i seg sin egen versjon av sannheten og grunnen til det er at den er en kompleks pakke av informasjon, erfaringer og følelser som skal lede oss til oppfyllelsen av det vi så inderlig ønsker oss, det vi begjærer. Begjær er et annet ord som også kan skape forvirring i deres sinn som nå er i endring, men vi forstår ordet som et Sjelens uttrykk som setter dere i kontakt med alle de erfaringene dere har behov for. Vi vet at samfunnet deres, slik det har vært gjennom mange århundrer, har prøvd å styre og begrense folkets begjær, men nå er dere frie til å ta skrittet ut av disse begrensningene som fortsatt måtte eksistere og la deres begjær vokse fritt og lede dere til sannheten om dere selv. Det å vite sannheten om seg selv gir dere mye større indre kraft og gir dere så mange forskjellige muligheter, samtidig som det viser dere hvilke av dem dere bør velge for å gjøre deres reise og læring fullkommen. Og vi ber dere innstendig om å huske at ingen andre enn dere selv kan vite sannheten, ettersom all informasjonen må klinge riktig i hjertet deres for å bli deres sannhet. På den annen side, hvis noe informasjon ikke klinger riktig for dere og noen forteller dere at de føler at det er sannheten, så er det ingen grunn til å tvile på det ettersom dette representerer sannheten for dem og vil veilede dem til ytterligere innsikt og forståelse.

Jo mere dere finner dere til rette i de høyere vibrasjonene, jo bedre kan dere føle hvordan de enkelte informasjonsbiter dere hører eller leser gir positiv gjenklang inni dere eller ikke. Det finnes så mye forskjellig informasjon om vår ankomst og om alt som skal hende før og etterpå, og noen ganger er det svært forvirrende, og noen ganger blir slik informasjon spredd for å skape forvirring. Så vi oppfordrer dere til å la hjertet deres kjenne på det og kjenne nøye etter om de bærer kjærlighets-energi i seg og om de gir positiv gjenklang i dere. Dere er alle sammen i stand til å kjenne denne gjenklangen, men noen ganger prøver hjernen og heve seg over hjertets røst og fortelle dere at dette kan den overhodet ikke anerkjenne. Hjernen hjelper dere å manifestere deres valg, og det er hensikten med at den finnes. Hjertet er der for at dere skal se deres egen sannhet og når begge to arbeider i harmoni med hverandre, og begge gjør det de er skapt til, så vil dere får se de sanne undere i deres liv. Hjelp hjernen deres til å slappe av på best mulig måte, og det vil dere ganske sikkert selv finne ut av, så vil hjernen gi seg over til den rollen den ble skapt til og dere vil med sikkerhet føle når den gjør det.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ønsker at dere skal uttrykke deres høyeste ønsker, det dere begjærer aller mest, fullkomment fritt, ettersom det vil gjøre dere lykkelige fordi det bærer i seg de perfekte energimønstre for at dere skal bevege dere inn i den høyere eksistensen verden, der hvor det at dere gir uttrykk for det dere begjærer blir støttet og forstått og er bygd inn i selve grunnmuren for det samfunnet vi lever i.


Channeler: MADAD
Website: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/ENGLISH
Oversetter: Leif

Norske oversettelser blir også lagt ut på: http://peacelovelove.blogspot.pt/ og http://galacticchannelings.com/norske/index.html. Der finner du også Matthew Ward og Sheldan Nidle på norskskede Moder Jord som det er nå, så vi ønsker å inspirere dere enda mer til å bruke den, sammen med all deres økende indre kraft og visdommen som dere har ervervet ved å gjennomgå så mange læreerfaringer på så kort tid. Vi kan si at “valget er deres”, for det finnes ikke lenger noen andre som er ansvarlige for deres egne erfaringer. Vi vet at dere er rede til å ta dette ansvaret og følge den endeløse veien gjennom deres evolusjonsprosess. Vi kan allerede se dere i vår felles virkelighet som vi alle har valgt å delta i.Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge