Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad


26 July 2013

Vi er klare til å sette i gang. Er dere klare til å kommunisere med oss med deres nyfunne, eller skulle vi heller si nylig gjenvunne, evner? Vi føler at en spent forventning øker blant dere, og tro oss, vi føler det på samme vis. For noen har oppvåkningen vært en lang prosess, mens den for andre føles som om det har skjedd raskt. Ikke desto mindre skjer alt til riktig tid, fordi det er slik hele Skaperverket funksjonerer. Føl hvordan energien strømmer og formelig gløder rundt dere, og la den slippe inn i deres fysiske kropp ved simpelthen å puste den inn. Eller dere kan visualisere at den kommer inn i kroppen gjennom huden. Og husk at deres tanker er skapende kraft, så la deres evne til å visualisere delta fullt i denne prosessen. Hold deres vanlige bekymringer og tvil unna, og vit at en dag vil de forsvinne, og aldri vende tilbake, med mindre dere selv skulle ønske det. Vi oppfordrer dere sterkt til alltid å huske at deres intensjoner skaper et så kraftfullt energifelt rundt dere at Universet med sikkerhet responderer.

Vi har overoppsynet med hele forvandlingsprosessen i samfunnet deres og gir veiledning til våre allierte, og de får også sterk støtte fra alle dem som fokuserer sine tanker på disse forandringene som vil bringe dere så langt videre. De mørke er ikke lenger “mørke”, ettersom så mye Lys sendes dem, fordi de fortsatt lever blant dere, og slik at de også får sjansen til å løfte seg selv ut av mørket. Vi vil si det slik, at selv om de ikke har mye igjen av sin makt, så fortsetter systemene å rulle uopphørlig videre nesten som før, og det er opp til dere å stoppe dem og sørge for at de begynner å gå i riktig retning. Nå har dere den kraft dere trenger til å gjøre dette, og med vår bistand vil alle hindringene bli fjernet og ingen ting kan lenger stå i veien for at dere med suksess ankommer den Nye Tidsalder dere er på vei mot. Lær dere å stole på at alt er mulig, og betrakt ikke tiden som en “fast størrelse”, fordi dere snart vil glemme klokkenes evige tikking og gi slipp på alt som holder dere fast i deres ”gamle virkelighet”. Dere vil etter hvert se at drømmene deres ble deres liv og at det ikke eksisterer annet enn Kjærlighet uansett hvor dere ser eller går. La drømmene deres være uendelig store og nesten før dere vet ordet av det vil dere innse at alt dere har drømt om manifesteres.

Folk rundt dere er også i forandring, selv om det ikke umiddelbart er synlig. Og inni seg føler også de at noe har forandret seg. Tillat dem å utvikle seg i sitt eget tempo og del av deres kunnskap når de ber dere om det og hjelp dem å forstå hva det er som skjer. Om ikke lenge vil mye, mye mere informasjon bli tilgjengelig fra mange ulike kilder, og for dem som er ”nye” i oppstigningsprosessen kan noe av det virke forvirrende, så vi ber dere om tålmodig å forklare dem hva det hele dreier seg om. En del av informasjonen vil være overraskende selv for dere som har våknet, men dere vet hvor dere finner hjelp. Vi ser frem til tettere kommunikasjon med dere, etter hvert som vi kommer nærmere og nærmere hverandre. Vi er mer enn glade for å besvare deres spørsmål, så nøl ikke med å kalle på oss, for dette er en av de viktigste oppgavene vi kom hit for. Husk at vi alle er Ett og at vi er deres familie som ønsker å være sammen med dere like mye som dere ønsker å være sammen med oss.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vi er svært lykkelige for at vi kan dele vår kjærlighet med dere og vi føler at deres tanker og ønsker trekker oss stadig nærmere dere. Vi ser frem til denne tiden som vil komme i deres daglige liv og vi ser og føler allerede den uendelige gleden. Vår kjærlighet er alltid med dere.

Kanal: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-972013.html

Oversetter: Leif

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge