Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad


23 July 2013

Vi kom fra over alt i Universet for å bevitne og hjelpe til med denne storslagne forandringen som utfolder seg på deres elskede Moder Jord akkurat nå. Vi lærer på samme måte som dere og selv om vi i øyeblikket lever mye mer komfortabelt enn dere, vil dere snart finne ut hvordan det er å være fri fra de mange illusjoner som gjør livet så vanskelig for dere. Vi ber dere å alltid huske på at dere er skaperne av deres egen skjebne og at det er deres egen vilje som avgjør hvordan livet utvikler seg for dere. Vi vet at dette er mye lettere å si enn å gjøre, men med sterk intensjon er det ingen ting som er umulig, for i disse dager, er det sågar enda lettere for dem som akkurat holder på å våkne opp enn det var for dem som har gått foran og ledet an på veien. Dette var en del av Skaperens plan fra begynnelsen av og dere har grunn til å føle dere privilegerte over å være en del av den. I denne og neste uke vil høyere frekvenser av Lys bli sendt dere, mye høyere enn noensinne tidligere, så dere gjør klokt i å forberede dere på dem, for jo mer dere er i stand til å slippe dem inn i deres vesen, jo mektigere vil deres intensjoner bli. Som vi mange ganger har fortalt dere, er det ingen ting som kan gjemme seg i Lyset, så hvis dere fortsatt føler at det er noe dere må ta tak i og ordne opp i, så rydd opp i det nå uten frykt eller tvil på dere selv; spør deres Veiledere, Englene, deres Høyere Selv eller oss om å hjelpe dere dersom dere ikke er sikre på hvordan det best kan gjøres, og dere kan være sikre på at dere får svar.

Vi kan tydelig se at denne tiden i uvitenhet om hva som skjer snart vil være over, for når så mye informasjon som tidligere var topphemmelig nå avdekkes i alle verdenshjørner, tilfredsstiller ikke avisenes vanlige nyheter deres krav om sannheten. Vi er i stand til å se hva som foregår bak sceneteppet og kan nå fortelle dere at tiden for å spre de sanne, og ikke de “tilpassede” nyhetene, nå er kommet. Dere har lenge ønsket at dette skulle skje og nå vil dere alle få se en virvlende flom av nyheter fra talløse kilder. Noen vil fortsatt forsøke å dekke over hva som skjer, men andre vil tale fritt om forandringene som nå skjer for å bringe deres verden tilbake i balanse. Fred er ordet som svirrer i luften og dere kan allerede se noen statsledere som gir uttrykk for sitt ønske om å legge gamle konflikter bak seg og begynne nye og vennlige relasjoner med sine naboer.

Ting utvikler seg mye raskere enn det ser ut til ved første blikk. Til og med det gamle bank- og finanssystemet, som syntes å være uovervinnelig, ser nå ut til å ikke vite hva mer som kan gjøres, og de aksepterer den nye måten å bruke penger og ulike pengederivater på, som likevel snart vil gå ut av bruk. Selv om dere vil komme til å bruke penger enda noen år, så er det mange av dere som føler hvordan det kunne være uten dem, og dette skaper basisen for den Nye Tidsalders samfunn, hvor ingen slike pengeutvekslinger vil behøves. Denne tiden vil med sikkerhet komme, for det ligger i den guddommelige plan for deres Jord-Nasjon at dere trygt skal komme frem til dette punktet i deres evolusjon. Vi arbeider sammen med våre allierte og dere for denne Storslagne Planen og vi føler at vi så langt har gjort store fremskritt. Føler ikke dere også det samme?

Jeg er SaLuSa fra Sirius og sender hele tiden min kjærlighet til dere alle. Føl gleden over alt det som skjer, for dette vil lede dere frem til den skjønne og fredfulle fremtiden dere drømmer om. Føl den kjærligheten vi sender dere i alle budskapene våre og være rede til å ta i mot nyhetene.Kanal: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-972013.html

Oversetter: Leif

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge