Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad


19. July 2013

Forandringene manifesterer en etter en i deres verden, og selv om dere ikke skulle være fullt klar over dem, så er det ingen ting som kan stanse dem. Og så snart mediene blir i stand til å formidle klart hva som skjer, uten usannferdig ”tilpasning” av nyhetene, så vil dere kunne se at alt er forandret. Vi vet at dere ønsker å se alle forandringene allerede gjennomført, men gjennom lang, lang tid har de mørke sjelene arbeidet for å forberede dere på det motsatte, så dere må gi rom for at dette må reverseres for at samfunnet deres skal kunne vende om. Hver eneste en av dere er skapere av dette samfunnet og nå som dere begynner å finne ut hvilken kraft dere har inni dere, så er det på tide å ta den i bruk. Ikke vent på at ting skal skje, fordi dere allerede har blitt enormt forandret og nå er tiden inne til å hjelpe andre å gjøre det samme, dersom det er det de ønsker. Spre deres Kjærlighet og Lys overalt hvor dere går og la ikke tvil få sinke deres fremmarsj. Alle de budskapene dere mottar er her for å inspirere dere til å dele av deres visdom og kjærlighet med dem som akkurat holder på å våkne og ønsker å vite mer. Vi ser frem til det øyeblikk hvor vi også fritt kan komme sammen med dere og i full åpenhet bistå dere med deres målrettede innsats som nylig ”utklekkede” Galaktiske Vesener.

Kjære Sjeler, vær snill å ikke glem at det er dere som er drivkraften bak alle forandringene, og så snart dere har gjort dere fri fra alle gamle anliggender, vil dere se dere selv slik vi ser dere, som Lys-Vesener som kjenner sin kraft til å skape sin vei fremover i samsvar med sine ønsker, omgitt av utelukkende kjærlighets-energi og med klar og full fokus på det de ønsker seg i livet. Det øyeblikk dere setter deres intensjon og går frem på denne måten, vil deres Veiledere og Engler vise dere veien. Og hvis dere velger å lytte til deres veiledning så vel som deres egen, vil dere en dag finne ut at dere har forandret dere og at ingen flere negative eller tvilende tanker lenger finnes i deres sinn.

Noen av dere kan bli motløse ved å oppdage at det stadig er enda flere ting som må renses ut, og etter noen dager hvor dere har følt dere fornøyde og lykkelige, så kommer enda et tema opp. Bli ikke overrasket, for dere har fortrengt disse temaene og båret på dem uløst gjennom mange, mange år, og dere har ikke vært rede til å ta tak i dem før nå. Aksepter dem med kjærlighet og døm ikke dere selv på noe som helst vis, ettersom noen av de tøffeste nå er i ferd med å komme opp for noen av dere. Husk på at etter at alt er renset, så vil denne frydefulle lykken bli værende hos dere og ingen ting kan ta den fra dere. Hold fast på denne visjonen om et fredfullt sinn og tillat dere selv å ta enda et steg på veien hjem. Husk alltid at vi er med dere på denne reisen, ettersom vi alle er Ett. Denne viten skulle kunne trøste dere hver gang dere føler dere atskilt og alene, fordi vi er aldri mer enn en tanke unna.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vi føler oss privilegerte som får være deres venner og veilede dere på deres vei. Vi føler den kjærlighet dere sender til oss og er svært glade for at dere føler at den gjengjeldes. Del den med alt og alle og se at den kommer tilbake til dere, kanskje fra et fremmed menneskes smil. Fortsett å smile og nyt til fulle denne forandringens tid, samtidig som dere vet at der er så mye mer som skal komme.

Kanal: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/07/english-salusa-972013.html

Oversetter: Leif

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge