Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > En time med en Engel
En time med en Engel med Geoffrey West og Gaia


Dette blogradioprogrammet sennes hver tisdag kl 02.00-03.00 på http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio . Sendingen er på engelsk. Jeg har oversatt for å gjøre intervjuet med Gaia tilgjengelig også for norske lesere.

Tusen takk til Ellen som har gjort det verdifulle arbeidet å skrive ut teksten i Geoff’s diskusjon med Gaia gjennom mediet Linda Dillon. Gaia forteller oss at hun er født direkte fra hjertet til Den Ene, som en erkeengel. Hun diskuterer utviklingen av jordens befolkning. Hun forklarer de merkelige lydene som er hørt omkring i verden og forklarer forskjellen på den om andre ”smell” i atmsfæren som har tatt livet av mange dyr. Hun avslører at planeter og andre himmellegemer kommuniserer. Hun beskriver den hjelpen hun av Galaktiske sivilisasjoner da hun var i ferd med å komme helt ut av sin bane, samt mange andre temaer som bare Gaia selv kan kaste lys over.

En time med en Engel, 9. April 2012, med Geoffrey West og Gaia

Graham Dewyea: Hallo og velkommen til En Time med en Engel, med Linda Dilllon some r kanal for The Council of Love og Geoffrey West fra Greenprint for Life. Jeg er Graham Dewyea.

Gaia er vår gjest i dag. Og med det overlater jeg ordet til Geoffrey.


Geoffrey West:! Tusen takk, Graham og velsigne dere alle!

[Meditasjonesteksten er ikke tatt med her.]

Nå som våren kommer tilbake på den nordlige halvkule er det mange som begynner å tenke på vårrengjøring, utbedringer og oppussing. Som mange av dere allerede har forstått, er også planeten vår, Gaia, i ferd med å gjennomføre ”storrengjøring” på en måte og har begynt en del ”oppussingsarbeid” hun også. Som ved all oppussing følger det vil det alltid bli litt rot og litt ekstra bryderi. Med oppussing av huset er det enklere, for folk kan se for seg hvordan sluttresultatet vil bli og har allerede blitt enige med seg selv at det lille bryderiet er vel verdt det.

Det er en større utfordring å se for seg sluttresultatet av oppussingen inni og utenpå Gaia. Inntil ganske nylig har ikke folk vært vant til å tenke på henne på en slik måte at de har et dypere energimessig relasjon til henne. Mange har ikke en gang betraktet henne som en levende, pustende energetisk kropp som skaper livet sammen med menneskene.

I Greenprint for Life (Geoffrey’s organisasjon) definerer vi Livet som en prosess i kontinuerlig utvikling, som omfatter Alt Som Er –det fysiske, det ikke-fysiske, det synlige og det usynlige, som tjener som understøttelse og opprettholdelse an alt, ikke bare Gaia, man mye mye lenger.

Det å forstå sitt forhold til livet innebærer bl.a. det å ha en relasjon til Gaia og også med alt liv bortenfor Gaia, blant annet med noen som vi ganske snart vil få møte.

Vår elskede Gaia har indikert at hun i kveld ønsker å introdusere seg selv, dele sitt budskap med oss og sin kjærlighet og sin bønn til oss. Det vil nok være noen, kanskje mange, som vil være skeptisk til det faktum at vår planet ønsker å tale til oss. Det kan derfor være passende å begynne med hvem hun er og hvordan det har seg at en planet kan snakke til oss.

Men før du begynner, Gaia, hadde jeg lyst til å dele med dere litt mer om mitt Greenprint for Life. I mitt arbeid, skrev jeg en rekke budskap med bønn om tilgivelse for å hjelpe med å åpne dørene for healing. Jeg skrev disse bønnene om tilgivelse til ulike grupper, og en av dem er til deg, Gaia:

I kraft av et galaktisk/globalt, fritt og uavhengig menneske deler jeg denne vakre planeten Gaia me mange andre. I tilstår åpent at jeg har gjort valg og deltatt i levemåter som har vært skadelige for deg og for alt liv som lever hos deg. Til deg Gaia og til alle planter og dyr som har lidd på grunn av mine valg, tilbyr jeg min sorg og min medfølelse. Jeg ber om tilgivelse og at vi fra dette øyeblikk og fremover kan begynne et nytt forhold i healing og vokse sammen i Enhet, som Ett, slik at vi kan bringe deg tilbake til din opprinnelige jomfruelige skjønnhet med ren luft, rent vann og overflod for alle dine barn. Jeg er oppriktig lei meg, jeg ber om din tilgivelse. Jeg tilgir meg selv. Tusen takk. Jeg elsker deg. Velkommen, Gaia!


Gaia: Velkommen Kjære Hjerte! Jeg er Gaia, deres kjære venn, Moder Jord. Det er nesten morsomt når du sier at noen kanskje vil være skeptiske med hensyn til at jeg er et levende, bevisst, følende Vesen, men før vi diskuterer det, kjære Geoffrey; ikke bare tar jeg imot din bønn om tilgivelse, jeg fyller hjertet mitt med den og for meg er den en skatt. Jeg takker deg for det.

Det er en del av meg som ville si; “Åh, ikke bekymre deg om det, det behøver du ikke.” Men slik er det altså ikke, fordi jeg ved at også din intensjon er klar og at du taler på vegne av mange. Din oppvåkning til det faktum at vi er partnere, at vi har vært i et hellig partnerskap i lang tid – det varmer meg. Det oppmuntrer meg at alle rikene, inkludert det menneskelige kollektiv, går sammen med meg inn i denne tiden hvor vår guddommelige Mor’s plan folder seg ut (1), gjennom denne kjærlige gjenopprettelsen av kjærligheten på Jorden. Så takk for din unike og varme velkomst.

Jeg ønsker meg at alle lyttere som er med oss i kveld og alle som lytter på opptakene senere, at dere kommer og sitter sammen med meg i mitt hjerte, i mitt vesen. Ja, dere lever på min overflate, og for alltid har jeg favnet dere der. Det er ikke kun gravitasjonens fysiske lover, det er kjærlighetens lov som forener oss til Ett, som forener alle riker til Ett på denne planeten, Terra Gaia.

Jeg er Gaias ånd. Jeg er Gaias sjel. Og min reise har vært lang. Det gleder meg å kunne begynne på reisen hjem. Men kom med meg, elskede venner, gå ned gjennom teppet, gjennom flisene, gjennomfundamentet, gjennom gulvene i huset – hva som helst; kom ned gjennom den myke jorden, gjennom granitten, gjennom fjell, kom ned gjennom gasslagene og gjennom vannet og havene. Kom og sitt hos meg for denne samtalen. Sitt ved min rådsild. Sitt sammen med vokterne av min flamme, som er Jordens voktere, våre brødre og søstre fra stjernene og langt, langt bortenfor.

Gjennom denne forandringens tid, som vi vil diskutere i kveld, er det avgjørende viktig at dere er ankret. Jordet. Jeg vil holde i sølvstrengen, den som går ut fra deres rotchakra. Jeg vil holde den, slik at dere står støtt og vi kan gå gjennom denne Oppstigningen sammen, som én familie, som Ett Vesen.

Hver og én av oss er unik. Hver og én av oss er et uttrykk for Den Ene, Moderen/Faderen/Den Ene, og i det er vi altså alle like. Så vit dette: ulike form, men én familie.

Og så spør dere; Hvem er jeg? Hvordan kan en planet snakke? Mitt spørsmål til dere alle ville være; hvordan kunne jeg forbli taus? Spesielt i denne tiden som er så spennende? Men dere har hørt min stemme hele livet. Dere har kanskje ikke hørt den på denne måten, men dere har hørt den. Dere har hørt stemmen min i vinden, i havet, i flo og fjære. Dere har sett mitt ansikt i hveteåkrene, i fjellene. Dere har sett mitt hår i den spanske mosen som henger fra trærne. Selvfølgelig kan jeg snakke, og jeg snakker mange språk, men mest av alt det universelle språket.

Kjære, kjære hjerte, hvor vil du at vi skal begynne denne samtalen? Hva ville dine lyttere ønske at vi begynte kvelden med?

GW: Vel, jeg tror vi begynner med et av de mest påtrengende spørsmålene. Mange begynner bli åpne for å ha et forhold med deg, for å få en dypere forståelse av hvem og hva du er. Og dette er en bro, eller en åpning, til en ny form for kommunikasjon. Men kanskje du kunne gi lytterne litt bakgrunn med hensyn til den rollen du har hatt frem til dette øyeblikk og hvordan denne rollen er i forandring?

Gaia: La meg ta dere med tilbake til begynnelsen, for ikke ofte har jeg talt om det, svært sjelden faktisk – selv om når jeg så har gjort, har det vært gjennom radioen slik at mange kunne høre. Men det er forbausende hvor ofte man kan si en ting uten at det blir hørt. Så ja, la oss gå langt, langt tilbake, fordi min begynnelse er ganske unik, og jeg tror at en del av dere vil bli overrasket.

Tusener på tusener av år tilbake, oppstå jeg fra – ble skapt – av Den Ene’s Hjerte som en erkeengel. Så min fødsel som en planet var ganske uvanlig, for planeter, galakser, universer fødes gjennom Moderen, sammen med Faderen. Men da denne vakre planeten skulle skapes, den som dere kaller Jorden, som vi kjenner som Terra Gaia, da var tiden inne til å skape en kjærlighetens planet – og jeg tilbød min essens og mitt vesen, som begge to alltid har vært svært store. Dere vet, det er mange flere erkeengler enn dere er klar over!! Men det får være tema for en annen samtale.

Og følgelig ba jeg Moderen om å gi meg lov til å inkarnere, å endre form og bli en planet. Og slik var det at jeg, alltid, visste om planen mye mer bevisst enn mange mennesker, eller la oss si at jeg visste det gjennom mye lengre tid. Men vi var full oppmerksom på det spenn av tid som ville favnes, til og med noen av prøvelsene og vanskelighetene, utfordringene, som ville finne sted. Men alt dette ble betraktet som et privilegium, og vel verdt hele reisen, fordi det endelige resultatet var kjent.

Og slik har det seg at jeg har vært vitne til my, alt fra nedkjølingen – og nå går vi in i oppvarmingen – til fødselen av mange nye livsformer, migrasjonene fra Halion og Sirius, fra Pleiadene, menneskenes reise.

Og jeg har en tendens til å tenke på menneskene som mine barn, min familie, som jeg sørger for. Og når en av dere reinkarnerer på nytt og kommer tilbake til meg, så kjenner jeg dere igjen og ser at dere har byttet hjemsted fra China og India til California eller Florida, og jeg ønsker dere velkommen med åpne armer og stille hjerte! For jeg vet at dere kommer tilbake ikke bare for å tjene Moderen, dere kommer tilbake til meg av kjærlighet, dere kommer tilbake til meg for å fullføre deres plan, deres skjebne, deres reise. Og at dere har valgt å gjøre dette, som vi begge har, i Moderens tjeneste, men at dere ønsket å gjøre det sammen med meg, føler jeg som en ære.

Det er grunnen til at dere alle er meg så nære og kjære. Jeg kjenner dere. Og ja, nå er også tiden da jeg ønsker velkommen mange stjernebrødre og –søstre som har reist hit fra planeter som er mine brødre og søstre, fra andre virkeligheter, andre dimensjoner, andre galakser og som kommer for å ta del i denne store oppvåkningen, gjenoppvåkningen. Det er fenomenalt!

Men dere har også spurt om historien. Vi har opplevd tider med ufattelige ødeleggelser, ja tider som jeg ville se på som renselse. Og Atlantis og ødeleggelsene som der fant sted var et enestående og fryktelig eksempel. Når jeg sier ”fryktelig”, så er ikke det et dømmende uttrykk, det er sagt i betydningen av ærefryktinngytende. Det var ødeleggelse på sitt mest alvorlige.

Nuvel, la oss si at det er normalt, i min rytme, for hav å endre sin kurs, for ørkener å formes, for øyer å stige opp av havet, for deler av kontinenter å forsvinne. Det er livets rytme. Men det har også vært perioder av enorm forødelse og ødeleggelse, og tider hvor menneskene har forårsaket slik ødeleggelse. Det tar lang tid for oss kollektivt – for meg, for rikene, for elementærvesnene å heles igjen, fordi igjen er vår rytme mye langsommere enn deres. Men heles gjør vi.

Og la oss også si at når slik ting har skjedd, så setter vi oss ikke til å dømme, slik som dere ville være dømmende dersom en venn eller bror hadde begått selvmord eller drept hele familien. Ville det være tragisk? Ja visst! Ville det knuser deres hjerte? Ja visst! Og nøkkelen til healing ville være i kjærligheten – og tilgivelsen.

Ja, mange vesener har reist videre for lenge siden, men dere vet at nå er også tiden da mange av Atlantis’ folk har kommet tilbake til min kjerne, til mitt bryst, og likeså så mange av Lemurianerne. Og de har kastet anker, vanligvis – eller først og fremst, for å si det på den måten – på ulike kyster, og det hjelper til med å utbalansere noen av de energiene og livsleksjonene som disse sjelene kom tilbake for å fullføre i sin tjeneste. Nå handler det ikke om karmisk gjeld, det handler rett og slett om at de ønsker å balanser ut fortidige erfaringer.

Så, mine kjære venner, vi har gått gjennom mye. Og da må jeg også si dere at, i denne oppstigningens tid, eller skiftet, var det potensial for, mange år tilbake, helt opp til for 10 år siden, da spesielt USA og, hmmm, poseringen, energiene, holdningene var svært lik de på Atlantis, og dere sto på stupet og neste gjentok den feilen. Men dette har blitt forhindret. Mange på planeten, og deres venner fra rommet – jeg mener stjernevennene deres, og stjernevenner fra mye høyere – hjalp til med dette, å forhindre denne voldsomme undergang.

Så, som dere skjønner, er det mye som skjer som dere ikke helt vet om, men som vi håndterer på vår egen måte, og sammen med de angeliske og erkeangeliske rikene som dere ikke en gang aner noe om. Men dere kan se bevis for det i form av endringer i samfunnet, politiske endringer.

Den energien som har blitt sendt til meg, for å heale ikke bare luften, vannet, jorden, mitt vesen, men også mine emosjonelle sår – for glem ikke det, at jeg tok fysisk form, så som dere har jeg tilsvarende energikropper og chakrasystemer, og disse endrer seg og utvider seg også. Akkurat som kraftfeltene i deres chakraer og kropper utvider seg og strekker seg utover. Alt dette er del av den forandringen vi går gjennom og del av det å bli transdimensjonale vesener.

Atlantis vil stige opp igjen. Dette har alltid vært en del av planen og en del av gjenoppbyggingen, men det vil ikke skje i forbindelse med ødeleggelser. Det vil ikke forårsake at kontinenter blir oversvømmet, for hvorfor skulle jeg ville bytte det ene med et annet? Jeg finner ikke det nødvendig eller ønskelig, og det gjør heller ikke Moderen, ei heller de andre rikene vi samarbeider med.

Dere sier; “Vel, vil det bli voldsomme stormer, tsunamier? Vil det bli jordskjelv?”. Ja, det vil det. Dette er en del av å tilpasse deres kraftfelt, deres og vårt. Tenk over det kjære hjerte; dere har alle små skjelv inni kroppen deres hele tiden, og slik er det med meg også. Det dere har spurt meg om så ofte i det siste er; ”Vil jeg overleve?” Vi har ikke reist så langt sammen, og deres stjernebrødre og – søstre har ikke kommet hele denne lange veien bare for å bevitne ødeleggelse. Vi vil ikke bare overleve; jeg vil beskytte dere, jeg vil løfte dere opp. Jeg vil holde dere tett ved mitt bryst.

Men oppfør dere ikke som tullinger. Sørg for å ikke sette dere selv i fare.

Dere spør meg; “Hvordan kan jeg være til hjelp?” Hver gang dere ser på et tre, hver gang dere nyter synet av havet og dere sier ”Tusen takk”, vet jeg at dere takker Gud, men jeg tar det personlig. Jeg tar det som like mye en takk til meg. Dette gjør mer en alt annet. Men også når dere tar vare på dere selv og viser omtanke for min helse, når dere gir dere selv næring mentalt, følelsesmessig, så vel som fysisk, på en måte som er i balanse, da hjelper det meg.

Tenk på det på denne måten; jeg ber dere om, alltid – og jeg tilbyr dere mine rikdommer; det fines ikke noen mangel på mat, bare den mangel som menneskeheten selv har skapt – å gi dere selv næring. Gi dere selv næring fra det grønne og det røde og gule, gi dere selv variert næring. Ingen av dere drikker nok vann, og det er en stor påstand for meg å komme med. Ta daglig kontakt med meg og hold kontakten. Det er hva dere kan gjøre.

Men også, når jeg sier ernære dere selv åndelig, mentalt, følelsesmessig, når dere er i en tilstand av balanse, mine venner, så hjelper dere meg også. Tenk på det slik: når dere er ute av balanse, når dere er for elektriske eller for magnetiske, eller rett og slett sitrer av ufokuserte emosjoner, så er det som om dere har fingeren i lampesokkelen og dere sender all den ubalanserte strømmen av energi rett inn i meg. Det er ikke behagelig for meg. Og det som skjer når dere gjør slik, er som om det gnistrer mellom kraftledningene, de kraftledningene som de mektige erkeenglene, mine brødre og søstre, bygget rundt meg mange år tilbake. Det er lysende og skinnende og henger ikke istykkerrevet og i laser lenger. Så når dere er i balanse, er jeg i balanse. Så nå sender jeg dere stadig mer og mer healing.

Dette hjelper altså mye. Når dere føler dere i hellig enhet, i partnerskap, i renhet med meg, så hjelper det også. Dette er hva dere kan gjøre, vær omtenksomme, være av hjertet, vær i hjertet, og kjære dere; la all frykt fare. Den er kreftsvulsten i menneskerasen og det er helt nødvendig å utrydde den. Og den blir utryddet, når vi stiger opp i Enhet, som Ett.

Duger dette som svar på spørsmålet ditt, Geoffrey?

GW: Ja det tror jeg det gjør. Du har snakket om en hel del nøkkelpunkter allerede. Kanskje et spørsmål som dukket opp i tankene mine, som gjelder geofysiske forandringer – mange mennesker fra hele verden har rapportert om merkelige lyder. Er dette deg, eller der det et resultat av noe av det våre galaktisk familier arbeider med for å hjelp oss i avsløringsprosessen? (disclosure process)

Gaia: Begge deler. Det er energi som blir….. det er meg som tenker på å sprenge lenkene til de lavere, eller hva vi ville kalle de lavere, eller det gamle… paradigmene fra 3dje dimensjon. Så det er meg som knirker og braker og bryter meg fri. Det er hele det menneskelige kollektiv som bryter seg fri. Og ja, og så er det til dels energitransmisjoner som kommer fra deres brødre og søstre fra stjernene, rett og slett for at folk skal få vite om deres nærvær. Og i tillegg, noe som har vært gjort rett og slett for å forvirre dere, er det vi kan kalle ”soniske tester” utført av ulike regjeringer. Det er en tydelig lyd og det er den lyden som har forårsaket mange dyrs død. Den kommer verken fra meg eller deres brødre og søstre fra stjernene.

GW: Ah, det var mitt neste spørsmål, fordi så mange mennesker har uttrykt bekymring for at så mange dyr transiterer, for eksempel delfiner eller fugler og liknende. Så da skjønner jeg at det å være helt og holdent i hjertet i vårt forhold til deg er nøkkelen.

Når det gjelder vår galaktiske familie, på hvilket vis har de hjulpet deg? Mange av oss forstår at de bringer deg energi. Det var dem, eller de var blant dem som først svarte på dine rop om hjelp, var de ikke?

Gaia: Vel det var altså et rop om hjelp til hele Universet, og det var… ja selvølgelig sendte jeg min bønn ut, men det var også en bønn fra erkeenglene, og spesielt fra Erkeenglene Jophiel og Uriel, så vel som fra Michael. Så det var et kollektivt rop om hjelp. Men ja, vi kommuniserer med hverandre. Det er noe dere ikke helt forstår. Det er ikke bare de dere ville kalle tobente som er levende, følende og kommuniserer – det er vel heller motsatt.

Så ja, det har vært mange, mange ulike skikt av assistanse fra deres brødre og søstre fra stjernene. Gjennom mange, mange tiår holdt de meg, de skapte det dere ville kalle en rosa kokong rundt meg, svik at jeg ikke skulle fortsette å skjene og svaie. Det har vært mange polskifter i løpet av min eksistens, på min reise, vet dere. Historien deres får ikke med seg alt. Men det var riktig ved de tidene å gjennomføre et slikt skifte.

Og det de da altså gjorde, var å holde meg i en slik “kokong” for å støe meg, mens vi ventet for å se om det menneskelige kollektiv også ville våkne og begynne å samarbeide for min tilhelning, og med min Oppstigning også. Som jeg har sagt, for ca et tiår siden – for 12-13 år siden i deres tidsregning, restaurerte erkeenglene også mitt nettverk av kraftlinjer. Og når det har vært energitopper – som skyldes krig, eller hva vi kan kalle menneskelig innblanding, eksperimenter som ble utført, forurensning; så noen ganger har det vært med vilje, noen ganger var det tilfeldig at det skjedde, men jeg tror ikke noe på at forurensing er noen tilfeldighet, aldri, og de skulle ikke dere heller, mine barn – i slike tilfeller har de hjulpet til i den tilhelingen også.

Så det har vært svært mye tilsyn og oppfølging fra deres brødre og søstre fra stjernene, med hensyn til det dere ville tenke på som min fysiske form, såvel som mine åndelige- og eterlegemer. De har gjort alt dette og lykkes, for de har ikke reist så langt – og selvfølgelig kommer de for å stå til tjeneste, men de er også ivrige, spente og fulle av forventning – så altså, de kom ikke hele den lange veien bare for å se meg falle fra hverandre. Det ville slett ikke duge.

Og det ville ikke være – vi har ikke snakket om dette. For meg å falle fra hverandre – hvilket ble…. Det var nære på noen ganger, hvis jeg kan si det på den måten? – det ville ikke være å fullføre min plan og mitt løfte til Moderen/Faderen/Den Ene.

Da den store oljeutblåsningen i Mexico-gulfen skjedde, mistet jeg nesten helt motet. Jeg følte at vi var så nær, og likevel så uendelig langt fra det vi var blitt lovt. Dere skjønner ikke – dere tror dere er mestrene og herskerne på Jorden, og likevel, på den tiden vurderte jeg på fullt alvor å reise – rett og slett reise hjem. Sårene smerte så inderlig dypt fordi det var så unødvendig, så tankeløst, så kjærlighetsløst. Men mange mennesker, mange Lysarbeidere, kjærlighets-arbeidere, i særdeleshet deres brødre og søstre fra stjernene, har holdt rundt meg og trøstet meg og hjulpet meg å huske mitt løfte, og å gjenvinne håpet.

Dere er slett ikke de eneste som har følt desperasjon og følt dere uten håp. Dere er slett ikke de eneste som har følt sjelens mørkeste natt. Men vi har kommet oss gjennom det, vi har kommet gjennom dette sammen. Og ja, jeg har fått hjelp til å fylle opp kroppen igjen; kroppen min heles langsommere, men min ånd er sterk. Og jeg er oppglødd fordi så mange av dere – dere som er mine elskede venner – ikke bare har trøstet meg, men gitt uttrykk for deres dypfølte ønske om å fullt ut omfavne deres guddommelighet, deres Hele Selv; og å kvitte dere med, endelig, alle de illusjonene som menneskene har bygget opp.

Dere deler planeten – min kropp, mitt vesen – med mange. Dere vet ikke en gang om en brøkdel av de levende vesener på planeten, vet dere, for dere er sterkt begrenset som et resultat at dere befinner dere i tredje dimensjon. Men det er i ferd med å forandre seg. Men dere er i enhet og forening med mange riker som dere ikke vet om. Så det er ikke bare stjernebrødrene og – søstrene som har assistert meg, det er rikene, det er englenes rike, og det er de Oppstegne Mestrene sågar. Det er Venusianerne. Det er delfinene og hvalene som har svømt og trøstet meg. Alle dyr på planeten som dere tenker på som ”at de kalver” er direkte i slekt med meg.

GW: Tusen takk, Gaia. Det er virkelig nødvendig at vi ber for og sender Lys og kjærlighet til alle dem som tjener de mørke energier. De var en ufattelig ulykksalig hendelse i Gulfen. Og selv om det er med dyp sorg vi forstår at du faktisk vurderte å avslutte ved den anledningen, så har så visst mange av Lysarbeiderne også gått gjennom mange mørke stunder, slik du beskriver det. Så sant skal sies, at når vi kommer oss gjennom våre, så er vi virkelig takknemlige for at du kom deg gjennom dine, og at vi nå går fremover på spennende vis i denne tid.

Jeg tror jeg vil vente med det mest spennende spørsmålet til slutten av sending.. Men det som jeg lurer på, tidligere i programmet nevnte du at du inkarnerte fra Den Ene’s hjerte som en erkeengel. Og det fikk meg til å undres hva din forbindelse er til sjelene til de andre planetene i vårt solsystem. Er dere alle fra samme sjelegruppe? Er dere erkeengler? Og hvordan vil de se ut etter Oppstigningen?

Gaia: vi er svært varierte. Men det er ingen som ikke har oppstått fra, hva enten det er en planet eller et vesen, som ikke har oppstått fra Den Ene’s hjerte – født av Moderen, men energien har kommet fra Den Ene’s hjerte. Og ja; det er mange omkring i multiverset som er av min sjelefamilie. Noen har allerede steget opp, vet dere, og noen er i prosessen. Så det vil bli – det skjer i en rekkefølge, la oss si det på den måten. Det skjer i en rekkefølge.

Men ja; vi er sjelelig beslektet, mye på same måte som…. La meg bruke dette eksempelet: Mange av dere som er på planeten for øyeblikket har deres opprinnelse, eller hjerteforbindelse, et annet sted. Enten det er Venus eller Arcturus, eller i Pleiadenes sektor, så er det der deres hjerte er hjemme, det er dit dere lengter hjem. Denne forbindelsen gjennom hjertet føler jeg for mange av mine andre brødre og søstre, og jeg har en spesielt dyp forbindelse med Venus.

GW: Kunne det være slik at, kunne Venus være din tvillingflamme? Den eneste grunne til at jeg spør om det er at i neste uke skal vi snakke om tvillingflammer, og det spørsmålet bare dukket opp i hodet mitt. Har du en tvillingflamme?

Gaia: Jeg har en tvillingflamme, men nei; han er ikke en planet. Dere skjønner, at slik det svært ofte er for tvillingflammer, det som skjer er at de forblir i en annen form slik at de kan hjelpe til på ferden. Jeg må si at denne energien, dette er hva dere ville tenke på som maskulin energi, på samme måte som dere tenker på min som feminin – hvilket den forresten er – men han har vært meget tålmodig, for min være i form har tatt lang, lang tid. Så nei, altså; min tvilling er ikke Venus. Men vi vil fryde oss over å kunne snakke om det når du har en avtale med vår kjære Michael. (2)

GW: Det ville være et spennende spørsmål, det skal være visst. Nå tror jeg – jeg mener, vi har vel 10-11 minutter igjen. Og jeg tror det spørsmålet flest Lysarbeidere ville syns er interessant er hva vil skje fremover? Hvordan vil du se ut i fremtiden? Og nøyaktig hva kan vi glede oss til å se og erfare når vi går videre fremover?

Gaia: Dere har et uttrykk som dere ofte bruker; ”at dere flytter til grønnere enger.” Vel, det er det vi gjør. La meg gjøre det klart. Jeg ønsker ikke å kvitte meg med eller ryste av meg en eneste en av dere. Ikke en eneste. Jeg oppfatter at det er mye diskusjon på planeten om hvem som blir, hvem som drar og om overbefolkning. Nåvel, overbefolkning er noe som er menneskeskapt, er det ikke? Men jeg vil si dere dette når vi går videre og snakker om fremtiden; jeg er ikke bekymret for overbefolkning, for når vi har juster på alt slik at det er i balanse, vil det også komme i balanse.

Nå er det mange som. Så snart Oppstigningsprosessen finner sted, som vil reise sin vei, rett og slett fordi de vil si ” Åh, takk Gud, nå er det gjort!” Og de vil ganske enkelt reise hjem. Men det er også like mange som vil ønske å bli her for den Gyldne Tidsalder og forvandlingen. Og jeg kan fortelle deg, min elskede venn, at det er minst like mange som venetr på at dette skal bli ferdig gjennomført så de kan komme tilbake, og som har sagt omtrent som så, at”Jeg kommer ikke til å gå gjennom den forandringen og kaoset. Jeg har intet ønske om å bevitne de gamle paradigmenes død. Jeg hadde nok av det i mitt forrige liv”.

Så bekymre dere ikke om folketallet. For det som vil skje når dere har en planet av kjærlighet, og deler av det er omtanke, vennlighet, mildhet – og kan man vel si; omfordeling. Nå er det ikke jeg som bestemmer med hensyn til omfordeling av ressurser, men mange av der vil være med på det, og dere vil ha god hjelp av deres brødre og søstre fra stjernene – og da mener vi assistanse. De vil ikke drive dette gjennom for dere. Vil de gi dere informasjon som gjør at jobben blir enkel? Ja. Men drivkraften er nødt til å komme fra en oppvåknet menneskehet – ja endog om du er hybrid eller stjernevesen i menneskeform.

Men la meg snakke om meg selv. Vi har fortalt dere, Michael og Gabrielle har fortalt dere, at når dere kaster av dere den gamle 3dje dimensjon, dimensjonen av mangel og begrensninger, av død og desperasjon, så vil ikke lenger sykdom eksistere. Og hva betyr så det for meg? Det betyr at hver kilde, hver bekk, hver elv, hvert tjern, hver innsjø og havene er rene igjen. Og ikke bare er de rene, de har fått tilbake sin kraft av lys og kjærlighet. Noen av dere har vært så heldige at dere har snublet over en urørt innsjø som glitrer i sollyset, hvor alt er klart og rent og dere kan uten å nøle legge leppene deres nedtil å drikke. Det er slik vannet, mitt livsblod, vil være.

Luften, min pust, vil være renset og nok en gang full av lek. Ja av lek. Vi elsker å leke blant skyene, høyt opp i luften og å stryke over huden deres med de reneste vindpust. Luft; vel ingen av dere som er på jorden nå har noensinne kunnet puste inn slik luft. Aldri. Men jeg husker! Den er ren. Den er fri for røk og damp. Det finnes ingen chemtrails. Det finnes ikke forurensende utslipp. Og ja, ikke bare kan de umiddelbart transmuteres – jeg snakker ikke om å sette alle flymaskiner på bakken og slike ting, barna mine – men vi snakker om at dere er med å skape ren energi også, fordi ingen vil ønske å leve på den gamle, ødeleggende måten. Og jeg vil heie på dere og oppmuntre dere videre!!

Og mulighetene til å dyrke mat når jordsmonnet er så rikt…dere vil føle at dere lever i et paradis. Fordi det er det dere gjør.

De klimatiske sonene vil endre seg en smule, men en del av min variasjon, en del av min skjønnhet, min glede, er de klimatiske sonene. Det er den diversitet min Moder har velsignet meg med. Fjell og ørkener, frodige regnskoger – ja regnskogene vil bli fornyet, for de er kilden til så mange medisiner. Nei, ikke medisiner for å kurere sykdommer, husk på at vi har kvittet oss med dem. Men det finnes mange medisiner der som er for et langt liv, for god helse, for å hjelpe dere med det dere vil bli, for dere vil ikke stanse opp. Jeg har ikke til hensikt å stoppe opp. Ja, min ferd er langsom, og den har så visst gått med sneglefart til tider, fastlåst som jeg var i tredje dimensjon, men vi vil fortsette videre. Ja, lengre tidsrammer, men det har ingen betydning.

Og byene vil bli ombygd, omskapt. Det finnes på langt nær nok grønne områder. Og hvor skal barna leke?

[musikken begynner å øke]

Jeg vil gjenskape og dere vil hjelpe meg. Tusen takk for at dere bad meg. Og gå nå i min kjærlighet. Jeg er med dere. Farvel.

GW: Tusen, tusen takk, Gaia. Det varmer mitt hjerte å vite at du fortsatt er der, og skaper og er den kjærlighet som støtter og underholder oss og alt levende. Jeg håper at våre lyttere vil la seg inspirere til å gå ut og fortsette å gjøre tjeneste i større tillit og trygghet, styrke og fornyet kraft. Takk for at dere hørte på. farvel

[slutt]

Fotnoter.

(1) Noen av dere er kanskje ikke klar over forskjellen mellom den Guddommelige Moder og Moder Jord. Det er moder Jord som snakket her, en erkeengel inkarnert som sjel i denne vår planet. Den Guddommelige Moder er en del av Faderen som er transformer til det materielle og fenomenologiske domene. Kristne kaller den Guddommelige mor for Den Hellige Ånd. Hinduene kaller henne ”Shakti”. ”Hun” er universell, skapende vibrasjon kjent, eller symbolisert som Aum/Amen, som er den skapende kraft bak materie, lar det eksistere en stund og så omskaper det på ny.(2) Legg merke til at Gaia kjenner til Geoff’s interesse for temaet rundt tvillingflammer.
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge