Home > > Vrijwilligers gezocht voor deze site!

Vrijwilligers gezocht voor deze site!

We doen het samen

Kees
Vrienden,

Volgende maand neemt onze vriend (en mijn naamgenoot) Kees afscheid van deze site. Samen met Kees postte ik alle vertalingen op deze site. Kees is de pensioensgerechtigde leeftijd inmiddels ver gepasseerd en wil zich graag gaan toeleggen op het wegwijs maken van ouderen op de tablet.

In mijn eentje kan ik al die vertalingen niet posten, dus er komt een vacature op deze site. Liefst zou ik twee of drie nieuwe mensen vinden, vele handen maken immers licht werk. Om de één of andere reden zitten er altijd heel veel Nederlanders op deze site (geen idee waarom, want in het Nederlands posten we niet meer vertalingen dan in andere talen...misschien zijn wij het meest verlichte volkje ter wereld?). Dat komt goed uit, want dat communiceert voor mij ook het makkelijkst.

Wij
Wat houdt het werk ongeveer in? Als je bij onze groep komt, krijg je elke dag een paar vertalingen van channelings toegestuurd. Met de mensen die vertalingen posten op de site (en blogs, als je dat wilt) maken we een kleine onderverdeling wie welke talen voor zijn rekening neemt. Als je een vertaling in één van jouw talen binnen krijgt, plaats je die op onze site.

Een minimale kennis van html is hierbij een voordeel, maar het hoeft niet, want het is heel makkelijk. Ik heb het je zo uitgelegd. Gemiddeld neemt het posten van een vertaling een paar minuten in beslag. Je kunt zo veel of weinig talen onder je hoede nemen als je zelf wilt. Je hoeft een vertaling niet direct te plaatsen, je kunt het ook 's avonds doen of de volgende dag.

Onze groep bevat uit ergens tussen de 50 en 100 vrijwilligers van over de hele wereld, die zich inzetten voor de verspreiding van het Licht. We vertalen meer dan alleen channelings, maar als poster heb je enige vrijheid om te bepalen wat je wel en niet plaatst. Als je er niet mee resoneert, laat je het gewoon. De vaste channelers plaatsen we wel altijd.

Lijkt het je leuk om Lichtwerk te verrichten samen met de rest van onze groep en misschien iets meer wegwijs te worden op het web dan je tot nu toe was? Stuur ons dan een mailtje. Vertel even kort wat over jezelf, hoeveel tijd je aan het posten zou willen besteden en wat je verder nog kwijt wilt. Dan kan ik kijken hoe we het vanaf februari gaan invullen. Ok?

We begroeten je graag in onze mailbox!

In Liefde en Licht,

Kees, GalacticChannelings.com.


Share |