Home > > Update over het herstel van Sheldan

Update over het herstel van Sheldan
Update over het herstel van Sheldan

In vorige berichten hebben we u verteld dat de DEW-aanval op Sheldan het voor hem noodzakelijk had gemaakt een upgrade van zijn implantaat te krijgen. En eerder deze maand, moesten de Galactics het communicatie-implantaat van Sheldan verder verfijnen, wat leidde tot verschillende tijdelijke gezondheidsproblemen. Hoewel de implantaat verbeteringen delicaat zijn en in subtiele fasen moeten worden uitgevoerd, zullen ze Sheldan in staat stellen om op termijn volledig te communiceren met de Galactische Federatie-teams.

Het huidige effect van deze upgrades is dat Sheldan slechts een paar minuten kan besteden aan het voeren van een gesprek tijdens een vergadering met de Galactics. Hierdoor kan hij nog steeds geen updates en webinars doen.

Het brengen van Sheldan's neurologische vibratie-energie naar een plaats die hem niet overweldigt, kost tijd. Op dit moment streven we ernaar zijn conventionele medicijnen te vervangen door natuurlijke behandelingen. De alternatieve remedies die uiteindelijk Sheldan zullen genezen zijn vrij duur en worden niet gedekt door een medische verzekering.

Gedurende de maanden van de ziekte van Sheldan, zijn wij bij PAO consequent overweldigd door jullie vrijgevigheid. We zijn u zeer dankbaar voor uw blijvende steun in zijn proces.

Vrede en zegeningen,

PAO TeamUpdate 31 maart, 2019:

Een tijdje geleden berichtte ik dat Sheldan en ik meer alternatieve geneesmethoden gingen onderzoeken om het herstel van Sheldan te versnellen. Gisteren hebben we afspraken gemaakt (eind april) voor 5 sessies in een Tachyon Kamer (healingkamer) in Petaluma, CA. Het is ongeveer 90 + minuten rijden, dus rijden is zeer goed te doen voor ons. We wilden samen met Lynn naar de ene in Zuid-Californië gaan, maar in een vliegtuig stappen is op dit moment geen leuk idee. Na onze ervaring zullen we onze resultaten rapporteren. Blijf afgestemd...

Ik vind het leuk wat Jared (Rand) over Sheldan zei ~~ "hij is op een galactische sabbatjaar en zal een opmerkelijk herstel maken wanneer de tijd rijp is."

Houd ervan. We danken jullie vanuit de volheid van ons hart voor jullie voortdurende, liefdevolle ondersteuning. We verwachten een grote beweging richting het Licht over de hele wereld deze komende maand april. Blijf jullie lichten helder schijnen en jullie visualisaties verduidelijken!

Selamat Ja!

Colleen

Tachyon Chambers

Bron: Tachyonis.org

Tachyon Healing Kamers

Pleiaden en andere kosmische beschavingen van Licht gebruiken tachyons als basisbron van energie: als hyperdrive energiebron voor hun ruimteschepen door het creëren van hyperspace wormgaten, voor genezing, informatieoverdracht en voor andere doeleinden. De Tachyon-gordel die de grens tussen het entropische en syntropische universum vertegenwoordigt, omringt nu onze planeet. Hoge kosmische energie stralen komen dit zonnestelsel binnen vanuit de interstellaire ruimte en dragen tachyons met zich mee. Sommige van deze tachy's bereiken het oppervlak van onze planeet door een hyperdimensionaal wormgat dat we hebben gemaakt met een kwartsoscillatorkristal aan boord van het Genesis II-ruimtevaartuig en deze tachyons kunnen worden gebruikt in onze Tachyon-healingkamer die we hebben ontwikkeld in samenwerking met de Pleiaden. Deze speciale Tachyon-kamer maakt de komst van tachyons van hogere dimensies naar fysieke materie mogelijk.

Tachyonen hebben een buitengewoon genezend en harmoniserend effect. Ze kunnen alle energievelden die het resultaat zijn van zwaartekracht, elektromagnetisme en zwakke kernkracht volledig harmoniseren. Dit komt in de praktijk op veel verschillende manieren tot uiting. Tachyon-energie harmoniseert en verlevendigt de energiematrix die alle materie en dus ook onze mentale, emotionele, etherische en fysieke lichamen vormt. Dit alles heeft grote invloed op onze lichamelijke gezondheid en welzijn. Omdat het alle elektromagnetische emissies harmoniseert, is het ook een uitstekende bescherming tegen alle vormen van elektrosmog. Een healing sessie in de Tachyon-kamer duurt 20 minuten en heeft onomkeerbare positieve effecten op alle aspecten van ons wezen.

Pleiadian Tachyon Healing Chamber wordt op maat gemaakt volgens uw specificaties en kan worden gebruikt als de meest geavanceerde helende technologie voor spa's en genezingscentra. Prijs op aanvraag. Flexibele financieringsplan is beschikbaar. Houd rekening met 3 maanden voor constructie en levering.

Er wordt een planetair netwerk van Tachyon Healing Chambers gebouwd. U kunt nu Tachyon-healing-sessies wereldwijd plannen.

Noord Amerika:
Waynesboro, Virginia, USA contact tachyoncounseling.wordpress.com/
Eagle Butte, South Dakota, USA contact leadercreekmercantile.com/about-tachyon/
Scottsburg, Oregon, USA contact thetachyonportal.com
Petaluma, California, USA contact agelesstachyoncenter.com/
Los Angeles, California, USA contact tachyonwellness.net/
Sedona, Arizona, USA contact inquiries@sedonatachyonhealing.com
Sechelt, British Columbia, Canada contact cookhouse777@gmail.com
Port Alberni, British Columbia, Canada contact goforwellness.mykajabi.com/
Vancouver, British Columbia, Canada contact www.tachyontemple.com/

Europa:
Stein am Rhein, Switzerland contact ematri@shinternet.ch
London, UK contact Tachyon-GB@mail.com
Ljubljana, Slovenia contact sales.tachyon@gmail.com
Vienna, Austria contact office@energiemedizin.com
Cesky Krumlov, Czech Republic contact tachyon.ck@gmail.com
Glauchau, Germany contact maikzander@web.de
Letschin, Germany contact sigrid-brzoska@t-online.de
Eifel, Germany contact info@oase-des-lebens.de

Azië:
Chiang Mai, Thailand, contact sotetachyonchamberthailand@gmail.com
New Taipei City, Taiwan contact maylywing@gmail.com
Hsinchu, Taiwan contact anthem.chang@gmail.com
Taichung City, Taiwan contact a0977607333@gmail.com
Tanzi District, Taiwan contact asdroger@gmail.com
Huwei Township, Taiwan contact garden_of_light@163.com
Tokyo, Japan contact miyata@broadband.ne.jp
Ikebukuro, Tokyo, Japan contact shuji-s@mx3.alpha-web.ne.jp
Osaka, Japan contact cobraportaljp@excite.co.jp
Saitama, Japan contact macolove00@gmail.com
Chigasaki, Kanagawa, Japan contact hide20@gb4.so-net.ne.jp
Sendai, Miyagi, Japan contact aki2013812@gmail.com
Ibara-shi, Okayama, Japan contact sangitsaloni3126@gmail.com
Yonago, Tottori, Japan contact Mimou-cl@orion.ocn.ne.jp
Nonoichi, Ishikawa, Japan contact Mimou-cl@orion.ocn.ne.jp
Nomi-shi, Ishikawa, Japan contact kyoko.the-milky-way@ezweb.ne.jp
Beijing, China contact 578178260@qq.com
Chengdu, China contact gzylight777@sina.com
Chengdu, China contact lightportal@qq.com
Shanghai, China contact 537503002@qq.com
Shenyang, China contact 1181468042@qq.com
Huizhou, China contact garden_of_light@163.com
Melbourne, Australia contact tachyonhealing.australia@gmail.com


Update 22 April, 2019:


Heart

"Woensdag hebben Sheldan en ik onze eerste Tachyon Chamber-sessie ervaren. Toen we op onze bestemming aankwamen, werden we begroet door twee vrouwen. Een daarvan was Meghan, de Tachyon- kamerfacilitator en een was een oud PAO-lid, Ellen. Het gebeurde zo dat Ellen haar 6de kamer sessie voltooide. Ze hing daar wat rond in de hoop mij en Sheldan te ontmoeten. Ze begroette ons met een enorme glimlach en een warme knuffel. Ze was verrast en blij toen ze Sheldan zag lopen ~ ze dacht dat hij in een rolstoel zat. (Sheldan loopt nu zonder een rollator maar hij is nog steeds onstabiel wanneer hij in een nieuwe omgeving is.) Toen maakten we kennis met Meghan. Ze is een warm, attent en zeer goed geïnformeerd Starseed. Het klikte meteen.

Sheldan was als eerste aan de beurt. We gingen de kamer ruimte binnen. Het was helemaal leeg behalve de tachyon-kamer die bestaat uit een witte tafel met heilige geometrie en een tachyon-matras eroverheen (de heilige geometrie leek de Metatron-kubus te zijn ~ ik zal het volgende week aan Meghan vragen). Dan is er een piramide met kristallen. Je ligt op het matras en lijnt je tweede chakra uit met de top van de piramide. Je stelt dan je intentie in, erg belangrijk, en ontspant en laat je ervaring toe. Het zal voor iedereen anders zijn. Sheldan had onmiddellijk contact met een Pleiadeaans-adviseur, E-Lon van een van de zeven zusters (Pleiaden), Maia. Je blijft 30 minuten in de kamer.


Daarna was het mijn beurt. Voor mij voelde de energie alsof ik getroost werd, een spirituele knuffel. Het voelde alsof mijn lichaam, geest en spirit werden geharmoniseerd. Dat was alles voor mijn eerste sessie.

We gingen dineren en keerden terug naar het hotel. We werden gewaarschuwd dat mensen de eerste paar keren niet vaak slapen in de kamer. Sheldan en ik hebben de hele nacht nauwelijks geslapen. Ik heb een psychologische, zware emotie (woede) -vrijgave ervaren. Mijn hart klopte en ik vertelde Sheldan dat ik me "bezeten" voelde omdat de woedende gedachten die ik had en niet konden stoppen, als vreemd voelden. Toen werd dat opgeheven en voelde ik me 10 kilo lichter. Ik wist dat ik wat woede had die moest worden losgelaten. Nadat Sheldan in oktober 2018 opnieuw werd aangevallen door de DEWeapon, kreeg ik teleurstelling en woede. WAAROM? WAAROM? WAAROM? Natuurlijk weet ik dat vragen waarom niet helpt. Ik heb gewerkt aan het opruimen van deze woede en heb goed werk gedaan in mijn eentje. EN, de kamer liet de rest los. Ik voel me echt verlost van dat "probleem in de weefsels".

In de ochtend liet Sheldan mij zijn linkerhand zien waar zijn eczeem is. Het was letterlijk allemaal opgedroogd en niet meer gezwollen of rood. Het zag er nog steeds gebarsten uit, maar niet langer geïnfecteerd. Dit was geweldig. Toen ging ik mijn gezicht wassen en mijn tanden poetsen. Hé Shel, mijn rosacea is ook weg! De afgelopen paar maanden waren mijn beide wangen rood en hadden ze bundels hobbels onder het oppervlak. Ik heb alles geprobeerd om er vanaf te komen maar niets heeft gewerkt. Het zou beginnen weg te trekken en dan terugkeren. Yippee! het is weg! Ik was opgetogen. Ik voorzie een totale genezing.

We keerden terug voor onze tweede sessie in de tachyon-kamer. Sheldan ging opnieuw als eerste. Toen hij klaar was, vertelde hij ons dat hij zich emotioneel, mentaal en fysiek sterker voelde dan hij sinds zijn operatie ongeveer anderhalf jaar geleden was.

Mijn beurt. Deze keer genoot ik van een diepe meditatie en kwamen er twee Pleiadiërs binnen. Nogmaals, ik voelde me volledig verzonken in een liefdevolle knuffel. Ze converseerden niet echt met mij, maar ik voelde hun liefde. Tijdens mijn meditatie hield mijn lichaam op te bestaan ~ alle grenzen van het lichaam verdwenen en ik voelde me één met alles ~ uitgebreid. Na mijn sessie leken mijn aambeien (waarvan ik vroeg om ze te helen) in brand te staan en ervoer ik een uur zenuwpijnen. Toen verdween de pijn. We genoten van lunch in het Water Front Cafe met Meghan en haar man, Nick. Toen we terugkeerden voor onze derde sessie, ging Sheldan opnieuw eerst. E-Lon kwam binnen en zei tegen Sheldan dat hij hem zou helpen zijn prostaat te verkleinen. Dit maakte Sheldan erg blij, want als we de prostaat niet kunnen verkleinen, moet hij mogelijk een operatie ondergaan en we willen dat voorkomen als het enigszins mogelijk is, omdat Sheldan het niet goed doet met anesthesie of doktoren. De afgelopen twee nachten heeft Sheldan levendige, in levende kleuren dromen gehad. Hij vertelde me dat hij in zwart-wit begint en terwijl hij in zijn droom wandelt, zoals in de tovenaar van OZ, verandert alles in de meest ongelofelijke levendige kleuren. Hij herinnert zich zijn dromen gewoonlijk niet, maar de afgelopen twee nachten is hij blij dat hij ze herinnert.


Pleiadeans

Tijdens mijn derde sessie kwamen de twee Pleiadiërs terug en praatten een korte minuut met mij. Ze erkenden dat ik Siriaan ben en zeer Sirius / Serieus ben! Ze vertelden me dat het tijd was om meer PLEEEAAADIAAN te worden en meer te spelen ... stop dan met zo Sirius / Serieus te zijn. Ze vonden dit heel leuk omdat we allemaal samen lachten. Ze gaven door dat ik het leven op planeet Aarde moet verlichten. Omdat ik mijn hele leven een empath ben, heb ik de wereld altijd diep gevoeld. Ze vertelden me dat het niet helpt om alle pijn in de wereld te voelen. Houd je ogen gericht op de prijs ~ Ascentie. Blijf je vibratie verhogen, zodat je de verlangens van je hart kunt manifesteren. Zo zal het zijn! Weer na de sessie gedurende een uur voelde ik intense pijn komen van mijn aambeien. Toen verdween de pijn. Ze beginnen te krimpen en veroorzaken me geen ongemak meer.

Ik was vol ontzag. Ik ben blij! Sheldan en ik reden naar huis in dankbaarheid voor de genezing en we waren zo gelukkig om dit te mogen ervaren in slechts een periode van 24 uur. Eerlijk gezegd voelde het alsof we langer weg waren geweest en er zoveel expansie en genezing had plaatsgevonden. De tachyon-ervaring is geweldig. Wanneer je emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichamen in harmonie zijn, gebeurt er magie. Het is voor iedereen anders en ze kunnen niet eisen dat het je persoonlijke kwalen zal genezen, maar als je de getuigenissen leest, begrijp je dat het veel mensen kan helpen, hoe dan ook geen garanties, het is de reis van een individu. Sheldan en ik zullen dinsdag / woensdag terugkeren voor nog drie sessies. Het wordt aanbevolen dat je minimaal 6 sessies hebt. Daarna hoop ik, als gevolg van beperkte middelen, Sheldan mee terug te nemen, maar ik zal de behandelingen moeten afstaan (boohoo). Ik zal meer schrijven na onze tweede set van 3 sessies. Blijf jullie lichten helder schijnen!

Selamat Ja!
Colleen"


Update 6 mei, 2019:

Na onze eerste 3 tachyon kamer-sessies keerden Sheldan en ik de volgende week terug naar Petaluma voor onze volgende 3 sessies. De eerste 3 sessies oogsten voordelen die we letterlijk konden zien plaatsvinden (rosacea en het eczeem verdwenen samen met mijn "boosheid" - het loslaten met betrekking tot Sheldan als het doelwit van een DEWapen en veranderden onze levens voor altijd).

De tweede drie tachyon kamer sessies werden meer intern gevoeld. Zowel Sheldan als ik merkten een gevoel van welbehagen op dat ons lichaam, onze geest en onze emoties omhulde.

Tachyonen beïnvloeden evenzo ons fysieke lichaam en onze hogere energielichamen, ze verbeteren ons welzijn en versnellen onze spirituele groei dramatisch. We voelden dat ons lichaam een "hogere" vibratie integreerde, maar het was heel subtiel.

Zet de genezing door? Tachyonen zijn subatomaire deeltjes die sneller reizen dan licht. Het zijn deeltjes die fysieke materie met spiritueel licht binnendringen. Tot dusverre kan ik melden dat mijn zenuwstelsel rustiger blijft. Er is zeker iets positiefs gebeurd in mijn algehele gezondheid. Sheldan voelt hetzelfde. We gaan deze week terug voor onze volgende 3 tachyon kamer-sessies. Zoals ik eerder heb gemeld, doen we er alles aan om een operatie in juni te vermijden. Blijf Sheldan in perfecte gezondheid visualiseren zoals onze Schepper het bedoeld heeft.

Ik wil de mensen die donaties hebben gegeven bedanken, zodat ik samen met Sheldan aan de sessies kan deelnemen. Het zou zonde zijn om Sheldan daar mee naartoe te nemen en ook niet zelf van de tijd in de kamer te genieten. Mijn hart vloeit over van dankbaarheid voor de liefde die jullie mij hebben laten zien. ZaZuMa! Siriaans voor "oprechte dankbaarheid".

Selamat Ja!
Colleen

Opmerking: hier is de website voor meer informatie over de Tachyon-kamers: http://tachyonis.org/Chamber.htmlUpdate 26 mei, 2019:

Beste PAO-volgers:

Zoals we in een recente update schreven, werd Sheldan afgelopen oktober opnieuw getroffen door een Gericht Energiewapen (DEW). Het heeft maanden geduurd voordat hij van de DEW genas en verder ging naar een normale dagelijkse routine en een meer volledige hernieuwde betrokkenheid bij de Galactische Federatie. Tot nu toe heeft hij geleidelijke en aanzienlijke vooruitgang geboekt.

Nietemin,worstelde Sheldan tijdens zijn neurologische herstel met een vergrote goedaardige prostaat. Al geruime tijd heeft hij een katheter nodig. Om dit probleem op te lossen, moet Sheldan in juni worden geopereerd.

De laatste keer dat Sheldan een operatie had, kwam hij uit de anesthesie met een zeer grote brain fog (?) 'hersen mist' (iets dat een situatie of iemands denkprocessen verduistert en verwart). Colleen is zeer bezorgd dat, als het terugkeert als hij eenmaal thuis is, ze gedwongen wordt om veel van haar maandelijkse PAO-werk opzij te zetten om zijn 24/7 verzorger te zijn. Het medische systeem in Californië biedt helaas geen adequate nazorg na de hulpverlening in het ziekenhuis.

De meedogenloze routine van de zorg voor Sheldan heeft geleidelijk zijn tol geëist van Colleen's gezondheid en energie. De aanstaande operatie van Sheldan en de last van de postoperatieve zorg die hij nodig heeft, zullen nog meer eisen stellen aan Colleen's al verpletterende werklast.

Hoe kunt u helpen?

Door enige financiële hulp te bieden bij wijze van donatie, zodat een parttime professionele zorgverlener voor thuis kan worden ingehuurd om Colleen enige verlichting te bieden. Dit zou haar tijd geven om haar PAO-werk uit te voeren, evenals de nodige huishoudelijke klusjes en boodschappen te doen, en haar wat persoonlijke tijd gunnen om haar batterijen op te laden.

We zijn zeer hoopvol dat Sheldan na enkele maanden van genezing na de operatie klaar zal zijn om zijn neurologische revalidatie en herstel te hervatten.

Namens Planetary Activation Organization, danken wij u hartelijk voor uw toegewijde en genereuze steun.

Vrede en zegeningen,

Miles Simons

Webmaster, PAOUpdate 2 juni, 2019:

Sheldan en ik keerden donderdagavond terug naar huis van onze 4e set Tachyon Chamber-sessies. Vandaag is onze derde dag thuis en we integreren nog steeds de goddelijke genezende energieën. Vorige maand, toen ik terugkeerde van de Tachyon-sessies, ging ik meteen naar mijn werk en nam ik geen tijd om te integreren. Rond de derde vierde dag was ik afgemat. Dus leerde ik mijn les en zorgde ervoor dat ik deze keer de tijd nam om te integreren.

Velen willen weten over onze ervaring met de Tachyon-kamer. De eerste sessies hebben we de zichtbare genezing die plaatsvond opgemerkt en gerapporteerd. De ervaring van elke persoon is anders. Sheldan werd geïntroduceerd bij een Pleiadean genezer, E-Lan. Hij heeft Sheldan sindsdien altijd geholpen. Tijdens de eerste twee sets van sessies werd ik bezocht (telepathisch en energetisch ~ ik zag ze niet fysiek) door drie (en vier) Pleiadische Lichtwezens. Ze werkten aan mijn hart, mijn spijsverteringsysteem en mijn gezichtsvermogen. Ik voelde dat ze naar deze delen van mijn lichaam gingen. Ze gaven me enkele suggesties voor genezing.

In de derde en vierde sessie had ik niet dezelfde impactvolle visitatie en toch deed de goddelijke, vredevolle energie zijn ding en ik stond open voor ontvangen.

Er is meer dat ik zou kunnen delen, maar niet nu. Ik moet mijn derde dag van integratie respecteren. Ik heb mezelf drie dagen beloofd.

Nogmaals, Sheldan en ik willen iedereen bedanken die hun steun hebben gestuurd, of het nu financiële, genezingssuggesties en / of jullie liefhebbende, helende energieën waren - vanwege Sheldan (en mij), heel en gedijend. En zo is het ...

Vanuit de volheid van ons hart, sturen we onze dankbaarheid,

Colleen en Sheldan


Update 10 juni, 2019:


Sheldan update

We deden wat we konden met de middelen die we hadden om zoveel mogelijk natuurlijke helende supplementen, technieken, visualisaties, lichtinfusies, Tachyon-kamersessies, begaafde genezers, enz. te gebruiken om Sheldan te genezen voordat de tijd op was en het alternatief alleen nog een operatie is. Het prostaatprobleem van Sheldan is gecompliceerd en om verdere problemen met zijn urinewegen te voorkomen, is een operatie aan de orde. Je kunt je voorstellen dat dit niet is wat Sheldan wilde. Ik ben echter zo trots op hem. Hij bleef standvastig in zijn verlangen / overtuiging dat hij zichzelf kon genezen met de hulp van zoveel vrienden.

Vandaag hebben we met Jared Rand gesproken. Hij vertelde ons dat zijn broer dezelfde situatie en operatie had als binnenkort bij Sheldan. Hij verzekerde ons dat soms allopathische medicijnen het antwoord zijn. Het was voor zijn broer. Interessant, toen we praatten met Scott Werner vertelde hij ons dat soms "God een chirurg stuurt". Dit sentiment werd herhaald door Dr. Joseph McNamara. Dus ja, soms stuurt God een chirurg.

We vragen dat jullie Sheldan-genezingsenergie sturen voor de komende paar dagen en hem visualiseert dat hij met gemak en gratie door de procedure vaart en dat zijn snelle genezings- / herstelproces de artsen zal verbluffen en verbijsteren.

Ons wordt verteld dat dit een "routinematige" procedure is. We verwachten een volledige genezing. Wij danken jullie voor jullie liefdevolle dienstbaarheid. We weten dat de kracht van onze Galactische gemeenschap grenzeloos is.

Even snel dit. Ongeveer 18 maanden geleden ging Sheldan naar het ziekenhuis voor een rugoperatie. Jammer genoeg, was Sheldan, als iemand die nooit geneesmiddelen gebruikte, ernstig getroffen door de anesthesie. Na een paar dagen in het ziekenhuis was hij nog steeds onsamenhangend vanwege de effecten van het geneesmiddel. Jared Rand voerde een grootschalige healing uit voor Sheldan op een van zijn dagelijkse meditatie-oproepen. We wisten niet dat hij deze healing voor Sheldan deed.

Plotseling begon Sheldan mij en Andrea (onze dierbaarste vriend) te vertellen dat hij honderden gezichten kon zien binnenkomen en dat ze allemaal voor me baden. Hij bleef zich koesteren in de Liefde die over hem werd gedoucht. Zijn gezicht kreeg een engelachtige hoedanigheid. Hij was zo blij. Andrea en ik waren enthousiast over hem. Minuten later ontvingen we een telefoontje van een vriend die ons vertelde over Jared's healings verzoek voor Sheldan ~ 600.000 mensen die Sheldan-liefhebbende helende energieën sturen. Ik zal dat moment nooit vergeten. Het was levensveranderend.

De operatie van Sheldan is gepland rond 3 uur Nederlandse tijd op dinsdag 11 juni. Wij danken jullie bij voorbaat voor het reageren op ons healingsverzoek. Sheldan en ik houden van jullie allemaal. ZaZuMa! Oprechte dankbaarheid. Dank je.

Selamat Ja!

Colleen

PS Terwijl jullie je helend Licht gebruiken, stuur er wat van mijn kant op ...

Bedankt. Liefde, Colleen


Update 14 juni, 2019:


Sheldan update

Dierbare PAO-gemeenschap ...

VICTORIE! En we hadden niet kunnen slagen met zo'n succes zonder al jullie liefdevolle ondersteuning, visualisaties en helende energieën. Onze Galactische Gemeenschap rockt!

We stonden gepland om half vijf in het ziekenhuis te zijn. Na al het voorbereidende papierwerk te hebben gedaan, werd Shel naar de pre-operatieruimte gebracht. Toen ik me omdraaide zag ik Dr. Javidan op ons af komen lopen. Onverwachts groeide mijn hart, ik opende mijn armen en rende naar hem toe om hem te knuffelen. De verbaasde blik op zijn gezicht was van onbetaalbare waarde en toen omhelsde hij me terug. Ik vertelde hem dat we klaar waren voor de operatie. Ik herinnerde hem eraan dat we metafysici zijn en dat onze gemeenschap voor Sheldan heeft gebeden. Velen in onze gemeenschap geloven dat Sheldan nu geen operatie nodig heeft. Dus als je naar binnen gaat, is er een mogelijkheid dat hij geen operatie of minder operatie nodig heeft dan verwacht. Hij glimlachte neerbuigend. Ik zei: "Wij geloven in wonderen." Hij begon weg te lopen en toen keerde hij zich naar me terug en zei: "Ik geloof ook in wonderen." Uitstekend.

Dr. J vertelde me dat de procedure ongeveer 1 uur en 15 tot 30 minuten zou duren. Hij zou met me komen praten rond 10-10: 15 uur.

Mijn Engel vriendin, Andrea, kwam bij me zitten wachten. Om 9.40 uur kwam Dr. J dichterbij. Ik keek naar de klok. Hij had een grote glimlach op zijn gezicht en zei: "Ja, we waren vroeg klaar, het was niet zo ingewikkeld als we aanvankelijk dachten."

HOERA !! Hij nam me mee naar een kamer om me te vertellen over de operatie en wat ik daarna kon verwachten. Hij vertelde me dat ze niet zoveel van zijn prostaat hoefden te "scheren" als oorspronkelijk werd gedacht. Ook bloedde hij minder veel als verwacht. In feite minder dan de meeste gevallen en hij had gedacht dat Sheldan's meer dan gemiddeld zou zijn.

Ik wilde hem ons 'geheim' vertellen maar vond het niet de juiste tijd. Onze lieve vriend, Tazz, vertelde ons een verhaal over toen wanneer Drunvelo geopereerd werd, hij gebruikte een product genaamd Flower of Sunlight. Je wrijft het aan de binnenkant van je pols en het helpt je lichaam te harmoniseren. Drunvelo's dokter vertelde hem dat het verbazingwekkend was dat hij helemaal niet doodbloedde. Aha! Ja, we zullen dit gebruiken voor Sheldan. En inderdaad, we hebben vergelijkbare resultaten ervaren.

Sheldan en ik hebben ook de anesthesist aangehouden. Ze is Chinees en Sheldan begon haar alles over Quan Yin te vertellen. In het begin wist ze niet waar we het over hadden, maar toen klikte het en bracht ze extra tijd door om met ons te praten over de ervaringen van Sheldan met anesthesie. Ze heeft echt geluisterd en ons verzekerd dat ze voorzichtig zal zijn met de hoeveelheid anesthesie die ze hem geeft. Alles werkte goed. (Dit is het deel dat me het meest bang maakte, maar een paar dagen voor de operatie besefte ik dat ik eerdere ervaringen toestond om ANGST te veroorzaken, dus veranderde ik mijn gedachten / perspectief in een positievere kijk en stelde ik dat we de perfecte anesthesist krijgen.)

We weten in ons hart dat de succesvolle operatie van Sheldan wordt toegeschreven aan de Tachyon-kamer, alle prachtige genezingsadviezen / -instrumenten en -supplementen, Sheldan's Liefde voor zichzelf en onze Galactische gemeenschap (YOU).

Wij kregen een verdovend middel tegen pijn. Ik gaf hem de eerste nacht de helft van een. Sheldan heeft sindsdien geen pijnmedicijn meer gehad. Zijn pijn is beheersbaar met meditatie. Dit is hoe de Sirians hem altijd helpen. Zelfs na zijn rugoperatie en ik eiste dat hij van alle medicatie werd afgekoppeld (tegen hun advies in), ze waren verbaasd dat hij geen ernstige pijn had ... alleen beheersbare pijn.

Sheldan en ik vragen jullie om door te gaan met jullie visualisaties ~ Ziende dat Sheldan sterk, vitaal, perfect en gezond tewijl hij herstelt van de operatie. Echt, wij zijn zo dankbaar voor jullie liefdevolle steun. Alleen woorden kunnen onze dankbaarheid niet uiten. ZaZuMa!

Later meer .... Selamat Ja!

Colleen


Update 4 juli, 2019:


Heart

Gisteren ontving Sheldan een mooie kaart en een bericht van een PAO-lid dat al geruime tijd lid is van de PAO. De oprechte boodschap bracht tranen van Liefde naar mij en Sheldan. We zijn de afgelopen maanden door zo velen van jullie vereerd en we willen dat jullie weten dat we iedereen waarderen die Sheldans herstel heeft gesteund en die de missie van de PAO heeft geaccentueerd.

Ik werd vanmorgen wakker en Sheldan zat achter zijn computer. Geïnspireerd door de mooie brief die we ontvingen, schreef hij deze dank aan allen die PAO en Sheldan's herstel volgen en ondersteunen. Vreemd genoeg is het typen van Sheldan sinds zijn recente operatie sterk verbeterd. We zullen het niet in twijfel trekken....we zullen het gewoon verwelkomen en dankbaar zijn.

Voor altijd dankbaar,

Colleen

***


Sheldan update
Welkom vrienden en collega Lichtwerkers. Dit is Sheldan die jullie een kick geeft met een vriendelijke Hallo en dankbaarheid voor alle steun die jullie mij en PAO hebben gegeven terwijl ik herstelde. Colleen leest vaak jullie vele brieven van lof en dankbaarheid voor de rol die ik in jullie leven heb gespeeld. Dit maakt me erg blij. Dit is mijn missie geweest en ik ben dankbaar voor jullie erkenning. We zitten hier samen in.

Mijn Galactische vrienden zijn hier ook en willen hallo zeggen. Ik wil jullie graag laten weten waar mijn herstel nu staat. Het heeft veel langer geduurd dan ik me ooit had voorgesteld om zover te komen als ik nu ben. Sinds de DEW-aanval van afgelopen oktober ben ik eindelijk beter beginnen te typen. Ik wil jullie allemaal oprecht bedanken voor jullie altijd wonderlijke en gulle bijdragen aan mijn genezing. Zoals jullie weten ben ik nog niet terug bij waar ik bijna anderhalf jaar geleden was gebleven. Oef! Wat een jaar is het voor mij geweest!

Onze Galactische vrienden vertellen me dat we steeds dichter bij een zeer welkom " einde van het pad " komen. Ze bedoelen dat deze 3D-realiteit tot een einde komt als we hoger vibreren naar onze 5D-realiteit. Houd jullie geesten op peil. Onze reis staat op het punt een grote sprong te maken.

Ik heb toekomstplannen voor een aantal herziene en uitgebreide boeken en zelfs een terugkeer naar de wekelijkse updates. Wat ik echt nodig heb is een korte trip naar wat mijn lieve Vriend, Jared, een "Hemelse Kamer" noemt. Hierdoor wordt ik volledig genezen en ben ik klaar om weer aan het "werk" te gaan. Op dat moment ben ik van plan om mijn PAO te upgraden, drie nieuwe boeken te publiceren en mijn lezingen en videobanden te herstarten. Het voelt goed om dit aan jullie te schrijven.

Mag ik eindigen met een eenvoudige ZaZuMa! Bedankt voor jullie hulp bij het uitbreiden van mijn Galactische Missie. Tot dan is het de Galactische Schil die zich afmeldt en jullie allemaal veel Liefde en Licht wenst.


Update 29 juli, 2019:

Groeten van Galactic Heart. . .

Een fijne zondag! Toen ik de boodschap van Matt Kahn las, opende mijn hart zich in dankbaarheid....Dankbaarheid voor jullie allen. Ik wist niet hoe te vragen of te accepteren van hulp, ook al was ik er om velen te helpen toen ze hulp nodig hadden. Het is nu bijna 2 jaar geleden dat Sheldan zijn operatie heeft ondergaan. Ik was in de war, overweldigd, bang, alleen, gebroken en wist niet hoe ik om hulp moest vragen.

Gelukkig zijn we gezegend met grote vrienden, zoals Andrea en Eerwaarde Marilyn en Jullie allen, die me hielpen navigeren door al deze nieuwe, verwoestende omstandigheden in ons leven. Ik leerde dat het vragen om hulp, zoals Matt zegt, een kans is voor anderen om hun Licht van Onvoorwaardelijke Liefde te laten schijnen.

Als je om hulp vraagt, nodig je anderen uit om hun doel als lichtwerker te herinneren; om hun licht van Onvoorwaardelijke Liefde te laten schijnen door je te helpen herinneren dat je niet alleen bent als het om je reis of ervaringen gaat.

Sheldan en ik zijn onder de indruk van de steun die we hebben ontvangen en nog steeds ontvangen. We hebben uit eerste hand geleerd dat we niet alleen zijn. Wij danken jullie voor het erkennen, eren en ondersteunen van het uitgebreide werk dat Sheldan door de jaren heen heeft aangeboden.

Nadat Sheldan afgelopen oktober opnieuw getroffen werd door een DEW aanval, was ik bang dat hij nooit meer zou herstellen. We hadden zoveel vooruitgang geboekt en toen waren we weer terug bij af in zijn herstel. Het goede nieuws is dat Sheldan sneller herstelt en hoewel hij nog niet klaar is om terug te keren naar wekelijkse updates of maandelijkse webinars, maakt hij grote vooruitgang. Zijn typewerk verbetert dagelijks. Zijn herstel is voor een groot deel te danken aan jullie Liefde. Wij danken jullie voor het blijven visualiseren van Sheldan in zijn Heelheid ~ sterk, vitaal, gezond en perfect. Jullie Liefde maakt een verschil. We zijn niet alleen ~ het beste geschenk ooit. We blijven voor altijd dankbaar.

ZaZuMa!
(Sirisch voor " Oprechte dankbaarheid)

Colleen

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl