Home > > Help onze Rechter!

Help onze Rechter!

Wij
Vrienden,

Volgende week dinsdag staan wij voor de rechter in Den Haag om een openbare veiling van ons huis aan te vechten waar de bank mee dreigt. Niet leuk natuurlijk, maar wij verwelkomen deze kans om eens voor een rechter te mogen zeggen wat wij ervan vinden.

We hebben een pleidooi geschreven dat zich niet zozeer concentreert op onze eigen zaak, maar op het leed dat de banken, gesteund door de overheid, onder meer dan honderdduizend Nederlandse gezinnen veroorzaken met hun liefdeloze en asociale beleid. Mensen die al in de financiële problemen zitten, wordt het leven nog eens extra moeilijk gemaakt door de banken die te pas en te onpas gezinnen onder druk zetten en zelfs op straat zetten als ze ook maar even een betalingsachterstand opbouwen op hun hypotheek.

Wij willen de rechter laten zien dat dit geen enkel maatschappelijk doel meer dient, en dat het anders moet. Daarvoor dragen we ook een aantal oplossingen aan.
Hoewel rechters natuurlijk de wet moeten handhaven, hebben ze wel degelijk een bepaalde vrijheid om via hun vonnissen maatschappijke kwesties de goede kant op te sturen. Hier hebben we de laatste tijd een aantal voorbeelden van gezien, o.a. op het gebied van het gedoogbeleid voor cannabis en erfrechtkwesties (pdf-document, laatste alinea).

Wij willen onze rechter dus op het hart drukken dat ook hij of zij deze vrijheid heeft, en een beslissing te nemen die niet de graaierige banken dient, maar juist het volk. En hier komen jullie in het plaatje! :) Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten, heeft ieder mens de gave van het co-creëren van onze werkelijkheid, o.a. door de Wet van de Aantrekkingskracht, het sturen van positieve energie en het aanroepen van onze Engelen en Gidsen om te helpen waar dat kan. Wij vragen je om te focussen op een positieve beslissing van de rechter.

In ons pleidooi pleiten we ervoor dat openbare veilingen en huisuitzettingen voortaan uit den boze zijn, omdat ze een inbreuk zijn op de fundamentele rechter van de mens. Dit is zeker niet kansloos, omdat een Europese rechter vorig jaar ook tot dit oordeel kwam. We pleiten ervoor dat banken altijd met de huizenbezitters om de tafel moeten gaan zitten om samen tot een oplossing te komen. We hopen dat onze rechter ook tot dit inzicht komt, en roepen daarvoor jullie hulp in. Alles is welkom! Er is geen lineaire tijd in energie, dus je kunt nu direct visualiseren, de Engelen aanroepen of positieve energie sturen naar de rechter. Deze energie zal op de juiste tijd, op de juiste plaats aankomen.

Behalve voor alle gedupeerden zal een positieve beslissing natuurlijk ook gunstig zijn voor de rechter zelf, omdat hij dan een dappere beslissing neemt in het belang van zijn medemens, waar hij later ongetwijfeld met trots op zal terugkijken.

We danken je hartelijk voor je hulp! Dankjewel!!

Voor degenen die ons ook persoonlijk willen steunen in de rechtzaal, de zitting is volgende week dinsdag 25 november om 10.00 uur in het gerechtsgebouw aan de Prins Clauslaan 60, 2595AJ in Den Haag. Als je wilt komen, neem dan eerst even contact met mij op svp, zodat we eventueel niet met teveel mensen komen (er zijn maar 25 plaatsen). Je komst wordt zeer op prijs gesteld!


***


UPDATE 27 november: Bedankt voor al jullie positieve energie! Het heeft geholpen, het ging goed in de rechtzaal. De rechter was geïnteresseerd in ons verhaal en hoewel ze sommige punten in mijn pleidooi naast zich neerlegde, besloot ze toch dat de bank de onderhandelingen met ons moet heropenen.

We voelden dat deze vrouw het hart op de juiste plaats had. Ze nam er geen genoegen mee dat de bank haar wel beloftes deed, maar geen garanties kon geven over een goede afloop. Ze zette de bank onder druk om met ons tot een oplossing te komen vóór 9 december, anders gaat ze vonnissen. Zoals het proces verliep, denken we dat de bank dit zeker zal willen vermijden.

Voordat de zaak begon, had ik gehoopt dat de rechter ook naar het grotere plaatje zou willen kijken, zoals de ellende die alle huisuitzettingen onder de bevolking veroorzaken. Maar hoewel ik dat wel aangekaart heb, concentreerde zich toch alleen op onze zaak. Dat was wel een beetje jammer, want een positief vonnis had veel mensen die in een vergelijkbare situatie zitten, wellicht kunnen helpen. Maar toch was deze uitkomst veel positiever dan wat sommigen voorspeld hadden. Het was sowieso niet wat de advocaat van de bank had verwacht. Dus wie weet wat voor goeds er nog uit kan komen.

Dus al met al, - so far, so good. Wordt vervolgd... We hadden in ieder geval wel het gevoel dat alle positieve energie die naar deze rechter gestuurd was, een gunstig effect had in de rechtzaal. Dus als je nog wat over hebt, ga er dan vooral mee door! :)

In Liefde en Licht,

Kees, GalacticChannelings.com.


Share |