Home > Nederlands > Alfa Schip, January 26, 2010

Alfa Schip, January 26, 2010

Artistieke impressie van het Alfa Schip

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Veel is gezegd en geschreven over de bekwaamheid van sommige mensen om contact te leggen met zielen van overledenen, wezens die van de sterren komen (zoals wij), of edele wezens zoals engelen en Aartsengelen. Er zijn vele mannen en vrouwen onder jullie die deze bekwaamheid hebben ontwikkeld, zowel in dit leven als in de loop van vele levens. In dit laatste geval, zou de persoon deze bekwaamheid al gehad hebben sinds de kindertijd, terwijl in het eerste geval de persoon deze bekwaamheid verfijnd hebben tijdens zijn volwassenheid door geschikte en bepaalde spirituele oefeningen.

Echter, veel van deze personen gebruiken deze latente bekwaamheden met de verkeerde intentie, zij het voor het schaden van andere wezens via wat bekend is als “zwarte magie”, of anders, misbruik makend van de snuggerheid en de onschuldigheid van andere mensen om hen te bedriegen en hen grote sommen geld afhandig te maken; dus om hen te bedonderen. In al deze gevallen zal de Wet van Karma hiermee afrekenen, die macht van hen afnemen, die bekwaamheid die hen werd gegeven als gave, als een cadeau, als een natuurlijk vermogen waarvan zij niet wisten hoe die te gebruiken voor het goede van allen. Veel van hen, arme ongelukkigen, zullen niet accepteren dat zij hun “goudmijn” kwijt zijn en zullen doorgaan met het doen alsof ze nog steeds deze gave kunnen gebruiken, zodat zij uiteindelijk zullen worden ontmaskerd als “valsspelers”, “bedriegers”. En dit is omdat de wet heel duidelijk is: “Hoe meer je ontvangt, hoe groter je verantwoordelijkheid zal zijn, en jij die gezegend bent om dat te ontvangen zult het gebruiken voor het grootste goed.” Dat is een universele grondregel, geliefde kinderen, die iedereen die een speciale gave heeft in gedachten moet houden, zij die iets hebben dat hen anders maakt dan de grote meerderheid.

Nu, zelfs onder hen die hun speciale bekwaamheden zoals het mediumschap, helderziendheid, helderhorendheid, of een beginnende telepathie (die nog niet geheel ontwikkeld is als die van ons), en enige andere speciale gave die zij hebben, correct en op de juiste wijze gebruiken, zelfs die mensen zullen door de valkuil moeten, een moeilijke test die zij moeten doorstaan, die bestaat uit het weerstaan van arrogantie, ijdelheid en trots. Het is heel gemakkelijk voor een ziel die nog niet perfect is om hem- of haarzelf als superieur aan anderen te zien, juist vanwege het feit dat hij/zij die gave heeft of omdat hij/zij denkt dichter bij God te zijn of door hem te zijn bevoorrecht omdat hij/zij die speciale gave hebben ontvangen. Er zijn er velen, velen die niet voor deze test slagen en een fatale fout maken. De onvermijdelijke Kosmische Wet van Karma zal deze zielen een les geven in nederigheid zodat zij klaar zijn om anderen te helpen – zonder ijdel of arrogant te worden!

Dat is de reden, geliefden, waarom het zo moeilijk is voor ons om zielen te vinden die niet vervallen aan deze zwakheden en die er klaar voor zijn – zonder wens om de hoofdrolspeler te zijn noch winst te willen – om hun tijd te wijden aan het contact met ons dat zal resulteren, samen met anderen, in het helpen van meer en meer mensen op deze prachtige planeet om toegang tot de waarheid te krijgen, die al veel te lang verborgen en gemanipuleerd is.

Zoals we al zeiden op een ander moment, die mensen die zich commiteren aan het Goddelijke Plan en de manifestatie van Zijn ontwerpen op dit fysieke en materiële vlak, met een houding van nederigheid en simpliciteit in hun acties, zonder vertoon van of publiciteit voor hun acties, zonder de wens voor het ontvangen van een beloning voor hun fortuinlijke hulp aan deze zaak, deze personen zijn meer waard voor ons dan goud, diamanten en edelstenen. En hun hulp en samenwerking met ons is zo formidabel en prachtig dat wij geen woorden hebben om hen voor hun liefdevolle aandeel te danken, dat vaak gedaan wordt in stilte en zonder de kennis ervan door andere mensen.

Maar zij zijn bekend en staan goed aangeschreven bij ons, die het potentieel van ieder van jullie kennen. Geloof me a.u.b. als ik zeg dat wij jullie beter kennen dan jullie jezelf. Dat wij jullie zwakheden en gebreken kennen? Ja. Dat wij weten welke gave je hebt en op welke manier je ons beter kunt assisteren? Dat ook.

Sta mij toe de boodschap van vandaag te beëindigen met jullie allemaal het advies te geven dat je kan helpen gelukkiger te zijn en minder te lijden dan je “wilt” lijden (zie dat ik zeg “wilt” lijden). Neem het leven niet zo serieus, maak je niet zoveel zorgen over de kleine dingen die op je pad komen, beleef meer plezier aan de kleine dingen, ga naar open plaatsen en sta in contact met de natuur, breng minder tijd door in steden, lach meer, klaag minder, en besteed aandacht aan de schoonheid die je omringt!

Wil je dat doen? Probeer het en bekijk aan het einde van de dag als je gaat slapen of deze houding je geholpen heeft om gelukkiger te worden en om je minder ongelukkig te voelen over zinloze dingen. Kijk naar jezelf in de spiegel en trek rare gezichten, ja, lach jezelf uit! Help op deze manier mee, wordt zelf gelukkiger en maak de wereld een positievere plaats, meer verlicht en meer spiritueel.

Wees gelukkig, wees gelukkig.

Met Vrede en Liefde,

Het Alfa Sterrenschip

Channeler: Cristian


Would you like to ask a question to our brothers in Alfa Ship? Please send it to us and if we find it appropriate, we'll add it to our Question Corner! We can't guarantee that they will answer your question, but we know that they monitor us, so there's a good chance that they will at least read it.

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alfa Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.