Home > Nederlands > Alfa Schip, January 22, 2010

Alfa Schip, January 22, 2010

Artistieke impressie van het Alfa Schip

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Dit is een korte communicatie, en wordt niet, zoals gewoonlijk, door de Commandant van Sterrenschip Alfa uitgestuurd. Ik zal het doen. Ik ben Admiraal Joesi, en ik gebruik een fonetische manier voor het schrijven van mijn naam zodat jullie hem kunnen uitspreken in jullie taal, ha, ha, ha. Ik ben niet in contact met onze channeler terwijl ik aan boord ben van ons schip, zoals gewoonlijk, maar vanaf het aardoppervlak. Wij zijn met een groep technici, wetenschappers en onderzoekers neergedaald om een missie op de planeet uit te voeren.

De boodschap die ik jullie graag wil geven is dat wij zeker niet onbeweeglijk blijven, noch in een passieve houding, om te bekijken hoe het met jullie is gedurende deze tijd van overgang. Het (circa) aantal grote, medium en kleine schepen die op dit moment taken op de planeet uitvoeren varieert tussen 18.000 en 20.000 schepen. Zoals je kunt zien, hebben we een grote inzet van mensen die door de atmosfeer van de planeet vliegen, sommigen van ons zijn tijdelijk gestationeerd op het aardoppervlak, anderen zitten in de oceanen, diepe zeeën en rivieren.

Wij zijn bij jullie, geliefde broedersn, jullie zijn niet alleen in deze moeilijke momenten! Weet dit, zodat je vertrouwen hebt in het succes van onze operaties, zodat angst je moed niet zal verminderen en je vertrouwt op onze assistentie en onze voortdurende hulp!

Nu ga ik verder met mijn missie. Ik wilde jullie alleen meer vertrouwen geven, omdat wij registreren dat sommigen van jullie (meer dan één) gevoelens hebben dat wij jullie hebben verlaten, en dat is echt niet het geval!

Het hele team dat presteert op deze missie op het aardoppervlak gedurende een aantal dagen en nachten groeten jullie, en wij willen jullie onze liefde laten zien en wensen een broederlijke samenwerking met jullie.

Soroah Andi Mahua!

Admiral Joesi from Alfa Spaceship.

Channeler: Cristian


Would you like to ask a question to our brothers in Alfa Ship? Please send it to us and if we find it appropriate, we'll add it to our Question Corner! We can't guarantee that they will answer your question, but we know that they monitor us, so there's a good chance that they will at least read it.

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alfa Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.