Home > > Kris Won, Juni 14, 2012

Kris Won, Juni 14, 2012

S A I N T  G E R M A I N


Liefste Broeders:

Ik richt mij tot u allen met als enige bedoeling om u een aanvraag te stellen: alsjeblieft, besteed niet zo veel uren zittend voor de TV!

Geloof me, er zijn vele andere manieren om bij te tanken en uw tijd in dit leven op een meer productieve wijze te besteden dan als 'bank-aardappel', toestaande dat de enorme hoeveelheid beelden en subliminale boodschappen uw onderbewustzijn evenals uw onderbewuste geest vullen.

Misschien bent u zich er niet bewust van, maar je besteedt zo veel uren voor je TV, je pakt zo een enorme hoeveelheid onnodige informatie op, dat het zelfs schadelijk is voor uw fysieke lichaam en wordt opgeslagen als 'vuilnis' in je mentale lichaam.

Aan de andere kant ben je ook het doelwit van vele krachten die zeer krachtig en dodelijk zijn, die proberen je af te leiden met die overbodige en banale informatie, zodat je niet wakker wordt over een realiteit van de controle en dominantie die zij genieten in de sferen van duistere macht in gevaar zou brengen.

Bij wijze van spreken zijn ze geĆÆnteresseerd om u in de meest absolute onwetendheid te houden, om allerlei plannen te kunnen blijven bedenken om u onder controle te houden, en je daarom dus misleid te houden.

Twijfel niet langer, en durf een drastische verandering in uw gewoonten en routines te initiƫren; schakel uw TV uit, of wees veel selectiever bij het kiezen van wat voor soort programma's je zal gaan zitten bekijken met je familie.

Het idee is niet je geest te vullen met beelden over wat je kan consumeren, of hoe en waarom, of om te proberen erachter te komen wie de moordenaar is in een thriller serie en hoe wordt de politie hem gaat vangen, of om te weten welk team het kampioenschapfinale wint in elke sport.

Het idee is eerder om te leren om je geest leeg te maken van zo veel overbodige gedachten die ervoor zorgen dat je jezelf voortdurend rusteloos voelt en je geest altijd wil voeden met een multi-gekleurde fan van saaie en absoluut nutteloze onderwerpen.

Het systeem waarin je leven wordt ondergedompeld laat je denken dat je al die 'afval'-informatie waarmee ze je non-stop bombarderen nodig hebt, zodat je jezelf 'levend' kan voelen. Bijvoorbeeld, je denkt dat je 'up-to-date' moet zijn met die indrukwekkende hoeveelheid schandalige gebeurtenissen verteld door de kranten en tv-nieuwsuitzendingen, zodat je ze dagelijks kan verslinden om erover te praten met je vrienden. Als wat u te vertellen heeft verschrikkelijk is, zoveel beter, want dat accentueert de ongezondheid van de gesprekken. Is dat niet zo?

Besef je niet hoe schadelijk dat soort frivole en lege gebabbel/roddels voor u is?

Als je alleen al de helft van de tijd die je besteedt aan tv-kijken voor mediteren op je Innerlijke Zelf zou gebruiken, zou je leven buitengewoon veranderen, en zou het oneindig veel vitaler, nuttiger en productiever zijn.

Dat is dus het doel van mijn communicatie van vandaag, om u te vragen om een echte poging te doen om op zijn minst minder tv te kijken of minder te lezen over wat er gebeurt in de kranten, en meer van uw tijd te besteden aan diep in jezelf te zoeken naar de eeuwige waarheden welke zorgvuldig en angstvallig bewaakt worden in je innerlijke tempels.

In deze moeilijke tijden van economische crisis en sociale onzekerheid waarin je nu leeft, de enige beschikbare toevlucht ligt in het zoeken in jezelf naar de waarheid en het doel van je bestaan.

Maak een beslissing, en start de verandering die je zal transformeren tot hernieuwde zielen van diepe wijsheid, respect voor anderen en onvoorwaardelijke Liefde voor je Schepper!

Tot je sprekend is je Broeder in Bewustzijn, die diep en onvoorwaardelijk van je houdt.

Bron: Saint Germain

Channeler: Kris-Won

Vertaling: Alexander


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!