Home > > Kris Won, 9 juli 2014

Kris Won, 9 juli 2014

Dierbare Broeders en Zusters:

Stap voor stap vallen de dingen op hun plek. Het leven brengt zichzelf op orde. De wereld bereidt zich voor op de gebeurtenissen die plaats vinden in de volgende paar maanden, ze laten een open veld achter voor de Verandering.

De Aarde gaat een verandering beleven in haar moleculaire structuur, zoals dit nog nooit eerder is gezien op deze planeet van onovertroffen schoonheid.

Wees voorbereid, jullie allemaal, voor deze verandering, die alhoewel die onprettig kan zijn in het begin, dit het onvermijdelijke scenario is zodat de transformatie en transmutatie van materie kan plaats vinden. Zonder gemanifesteerde veranderingen aan de oppervlakte van de planeet, kan de Ascentie naar een nieuwe dimensie van Vrede en Licht niet gebeuren.

Laten wij allemaal onze gebeden richten naar de Opperste Schepper, Die, uiteindelijk Degene is Die de leiding heeft van alles bij dit proces van planetaire verandering.

Niet alleen zullen jullie veranderen van/uit in je stoffelijke bestaan, alle dingen die niet meer horen in de Nieuwe Era die gaat komen, en ook de subtiele lagen die met deze wereld uitwisselen, zullen een verheffing beleven naar weer hogere lagen, zoals een enorme ketting die, als de bovenste verbindingen omhoog zijn gegaan, alles omhoog laat gaan, ook in de lagere lagen. Zodat de hele ketting omhoog is gegaan, en niet alleen een deel ervan.

Zoals de meesten van jullie die deze boodschap lezen, zullen weten, dat alles is verbonden, en de zielen zijn, op een subtiel niveau, verenigd als Een enkel Licht Lichaam, dat zichzelf onderverdeelt op het materiële plan in myriaden kleine puntjes Licht.

Maar al die puntjes Licht, of Goddelijke Vonken, zijn maar onderscheiden weerspiegelingen van het zelfde en enige Bestaan, het enige Universele Denken, Dat over ieder waakt en alle Schepping tesamen en mysterieus verbonden houdt, de ene Goddelijke Vonk met de andere, en een Hele onvoorstelbare complexiteit vormt, maar allen verenigd door de lijm van Universele Liefde.

Wees dan voorbereid voor de verandering die spoedig zal gebeuren, binnen de volgende paar maanden, en probeer jullie vibratie hoog te houden door gebed, meditatie en breng wat tijd alleen door en in stilte zodat als de verandering gebeurt, die onvermijdelijk is voor jullie vlotte Ascentie, jullie allen goed zijn aangepast en voorbereid, van buiten als wel ook van binnen.

Gegroet met Oneindige Liefde en Broederschap,

Ashtar Sherán

Channeler: Kris-Won

Vertaling: Winny


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl