Home > Nederlands > Montague Keen, October 31, 2010

October 31, 2010

Wat een prachtige dag hadden wij gisteren toen beide kanten van het leven samenkwamen in een vreugdevolle eenstemmige samenklank, om met jullie allemaal te kunnen praten en informatie te brengen die belangrijk is voor de overgang die plaatsvindt. Ons doel is jullie te leiden naar de 5e Dimensie zonder af te veel problemen. De duistere machten proberen wanhopig barrières op te werpen om dit te verhinderen, ze verspreiden valse informatie om vrees voor een aanval te creëren terwijl zij in feite degenen zijn die bang zijn ontmaskerd te worden en hun controle te verliezen. Dus geven ze deze foutieve informatie. Tegen het einde van de week zullen er meer verhalen over aanvallen zijn die niet gegrond zijn, terwijl wat zij in feite wanhopig proberen te doen is Verlichting voorkomen en controle te houden. Omdat zij degenen zijn die bescherming nodig hebben, proberen zij een oorlogssituatie te creëren. Dit, zo geloven zij, zal hen in goed daglicht plaatsen. De laatste keer ging het over Irak en massavernietigingswapens die niet bestonden, welk verhaal zullen zij deze keer brengen?

Zij doen het allemaal zelf… zij ontrollen hun eigen lotsbestemming. Hun Werelddominantie komt snel ten einde. Mensen zullen niet dom genoeg zijn om deze keer hun verhalen over vijanden en vernietigingswapens te geloven. Jullie zullen al deze bastions van controle en Macht zien ineenstorten als een kaartenhuis… het gebeurt al. Jullie zullen snel het aftreden van Elizabeth de 11e van Engeland zien. Jullie zullen de onthulling zien van de Ware Geschiedenis van jullie wereld en daarmee de onthulling van de tijd eeuwen geleden waarin alle verschrikkelijke corruptie startte en die al die tijd uit jullie zicht is gehouden.

Er zijn mensen wier werk en woord voor 100% vertrouwd kunnen worden, David Icke en Michael Tsarion, mannen van Eer en Waarheid. David werd met een reden naar jou (Veronica) gebracht, David spreekt met jou mijn liefste op een veel hoger niveau, dat algemeen niet bekend is. Wij vertellen je wie je moet vertrouwen, H.M. werd ook gezonden, je kunt hem vertrouwen, hij is één van de paar gekozenen, wij zullen jou snel informatie voor hem geven die hij goed zal begrijpen.

John (Dr. John Mack) was opgetogen toen jij hem gisteren onmiddellijk herkende. Oude Geschiedenis interesseert hem zeer, hij is nu druk bezig de periode te onderzoeken waarover jij vragen stelde, hij zal je met plezier adviseren hoe voort te gaan en hij kijkt uit naar zijn volgende bezoek. Hij zei dat jij 10 punten verdiende voor je onmiddellijke herkenning! Ja, dat was een zeer interessante periode in de geschiedenis van jullie wereld, het was het moment dat de Corruptie in alle ernst begon en de valse informatie geplant werd, dood was de straf voor hen die er vraagtekens bij zetten.

Jij vroeg naar D.F., ja, ik heb hem twee keer ontmoet, korte bezoeken. Het was niet wat hij verwacht had, hij verwachtte op een veel hoger niveau te komen. Hij bevindt zich niet in een laag niveau, maar niet zo hoog als hij verwacht had, hij is niet waar John en ik zijn. Ja, hij had verwacht bij ons te zijn maar dat is niet mogelijk. Wij konden het nooit goed met elkaar vinden, en dat is niet veranderd. Hij moet rust houden. Ja, hij zal communiceren maar niet op dit niveau. Mensen hebben nog steeds een verkeerd idee over deze kant van het leven.

Ja liefste, de breuklijnen die elkaar raken zullen nog steeds rampen veroorzaken, Californië zal een ramp kennen. Ik kan je niet een exact tijdstip geven, maar zij beseffen dit en zijn bezorgd over de bewegingen. Dit zijn allemaal natuurlijke rampen, zij kunnen niet gestopt worden. Jij vroeg of er andere Wezens in jullie Planeet leven, ja dit is zo. Zij leven onder jullie zeeën, jullie zijn niet alleen op jullie Planeet. Er zijn Wezens op vele Planeten, waarom zou men denken dat dit alleen op Planeet Aarde zo is?

Ik vertel jullie al 6 jaar dat Opwarming van de Aarde een mythe is die gebruikt wordt om jullie nog meer te controleren en jullie laat betalen voor het voorrecht. De ontslagbrief van HAROLD LEWIS, Emeritus Hoogleraar in de Natuurkunde aan de Universiteit van Californië, Voorzitter van APS studie voor Nucleair Onderzoek, etc. etc.: deze Eerbare man heeft de moed gehad om te onthullen van wat hij noemt “de grootste en meest succesvolle pseudowetenschappelijke FRAUDE” die hij als natuurkundige ooit gezien heeft. Als de Mens de waarheid leert over zijn Geschiedenis, vraag ik me af of dit het zal overtreffen als de grootste zwendel. De duistere Cabal gebruikt al het mogelijke om de Mensheid te domineren en controleren. Nu de Mensheid het licht ziet en vragen stelt, pakken jullie, de Cabal, nog eenmaal terug op OORLOG om ontmaskering te voorkomen. Wie zal jullie nog geloven, mensen kunnen niet langer als schapen geleid worden. Jullie dagen zijn geteld, ga gracieus of ervaar de ontmaskering en de wraak van hen die jullie gebruikten om jullie rijkdom te creëren.

Als mensen de Waarheid ervaren en zich realiseren hoe zij gebruikt en misbruikt zijn door diegenen die zij vertrouwden, zullen zij het moeilijk vinden hun woede te beheersen. Herinner jullie dat het aan jullie is om een Wereld van Vrede en Begrip te creëren, stap weg van hun verborgen kwaadaardigheid, hun psychopathische invloed die jullie onder controle hield en die jullie wereld bestuurde. Neem jullie Wereld terug, jullie Trots, jullie Eer. Verbind je opnieuw met je Ziel, weet wie jullie zijn. Niemand heeft heerschappij over iemand anders. Wij werken met jullie om Vrede en Harmonie te brengen voor allen.

Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.