Home > Nederlands > Montague Keen, 27 mei 2018

Montague Keen, 27 mei 2018

In deze tijden van verandering merken jullie dat je in verschillende richtingen wordt getrokken, wat voor velen van jullie verwarrend is. Je wilt geloven wat jullie regeringen je vertellen dat waar is, maar uit al het bewijs blijkt dat zij een plan volgen.

Mr Trump zingt niet vanuit hun liederenboek. Ze zullen er alles aan doen om jullie te dwingen hun plan te accepteren. Ze nemen het geld van jullie af, zodat ze de volledige controle over de massa kunnen krijgen. Denk even na, welke chaos deze actie zou creëren: geen geld voor voedsel of onderdak.

Dit is waar jullie naar toe gaan, tenzij jullie je ogen openen en je stem vinden, en weigeren om met het Cabal-plan voor jullie samen te werken. Wij vinden het verbazingwekkend, aan deze kant van het leven, dat er nog steeds sommigen zijn die de Cabal vertrouwen en willen geloven dat alles goed voor hen zal zijn. Ik kan je niet vertellen hoe dwaas die houding is. Jullie alleen kunnen dit plan wijzigen. Jullie kunnen een wereld van vrede en liefde creëren. Dit is jullie moment: neem het, ga voorwaarts uit de duisternis van vandaag en creëer de toekomst van jullie dromen. Moed is alles wat jullie nodig hebben om dit te doen.

Jullie zijn veel krachtiger dan jullie je kunnen voorstellen. De Cabal heeft jullie verteld dat jullie van hen afhankelijk zijn. Dit is niet waar. Op het moment dat jullie je kracht terugnemen, is het afgelopen met hen. Jullie zijn op dit moment zoveel krachtiger dan jullie je kunnen voorstellen.

De timing is goed. Jullie hebben de Cabal jullie kracht gegeven. Nu kunnen jullie het terugnemen. Het is van jullie. Jullie, de 99%, hebben dwaas genoeg de 1% toestemming gegeven om de macht en controle van jullie af te nemen. Vertrouw me, ze zijn bang voor jullie, zoals zij jullie zien open jullie ogen en zie hen voor de parasieten die ze zijn. Er is een opmerkelijk interview dat de overname verklaart van iemand die deel uitmaakte van de Illuminati, door Sacha Stone, die met het licht werkt om de massa te laten ontwaken. Sacha's werk is wereldwijd bekend. Hij doet het grondwerk ter voorbereiding op zijn New Earth Foundation. Hij heeft twee bezoeken gebracht aan Dave in de gevangenis van Fresno. In de geest applaudisseren we hier voor hem en voor zijn vriendelijkheid en vriendschap met mijn vrouw. Sacha geeft om de mensheid. Luister naar zijn woorden. Hij heeft de moed om zich uit te spreken. Hij en zijn medewerkers hebben elke mogelijkheid afgedekt. Ze zijn bereid om de weg te wijzen met vrije energie, enz. Wens dat er meer waren als Sacha, met de moed om zich voor te bereiden op de toekomst die de mensheid nodig heeft. Leer van het verleden, bereid je voor op de toekomst.

A conversation with ex-Illuminati insider Ronald Bernard and Sacha Stone

Wanneer jullie samenwerken, kunnen jullie een toekomst creëren waar jullie nu alleen maar van kunnen dromen. Stel jezelf de vraag, wil je echt dat je kinderen opgroeien in een verwarde wereld zoals jullie die moesten doorstaan? Jullie hebben een geschiedenis geleerd die niet waar is. Jullie werden 'geadviseerd' om het voedsel te eten dat de Cabal heeft besmet. Jullie werden gedwongen medicijnen en vaccinaties te nemen die het menselijk lichaam vernietigen. Alles was ontworpen om het menselijk leven te vernietigen. Zelfs je lerenschoenzolen werden plotseling rubberzolen, zodat je geen verbinding kunt maken met de energieën van de aarde en alle natuurlijke oppervlakken.

In onze tuin kun je op blote voeten gaan staan ??en de energie onder je voeten voelen. Dit is nog iets anders dat van jullie is afgesneden: jullie verbinding met Al Dat Is. Veronica en ik hielden ervan om op mijn boerderij te wandelen en contact te maken met de natuur en de gewassen die ik kweekte. Je zou verbaasd zijn hoe goed het is voor de ziel om verbinding te maken met de natuur. Wandelen hand in hand langs de rand van de zee is pure hemel. We vonden het geweldig, omdat het ons met de natuur verbond. De simpele dingen zijn altijd de beste. Dergelijke herinneringen leven voor altijd.

De wraak tegen de mensheid speelt zich elke dag af op jullie tv-toestellen en in jullie kranten. Het gebeurt voor jullie ogen, maar toch weigeren sommigen het te zien. Hun propaganda wordt elke dag uitgespeeld. Het is beledigend, walgelijk; toch slorpen de goedgelovige het op en komen terug voor meer. Degenen met een brein zien het voor wat het is, en weigeren het de energie te geven die het zoekt.

Denk voor jezelf, weiger om als schapen naar de slachting geleid te worden. Jullie zijn vlees voor hen. Ze eten jullie kinderen en drinken hun bloed. Dit is de fontein van de jeugd voor hen. Ze haten mensen, maar ze eten ze op om te overleven op aarde. Ze maken het leven buitengewoon moeilijk voor mensen om te overleven, zoals mijn vrouw. Een bekende vriend, M.J., riep om Veronica te laten weten dat hij zwaar wordt aangevallen. Allen die hij op dit gebied had gebeld, worden ook aangevallen. Degenen die niet tot zwijgen zijn gebracht door de Cabal maken een zeer moeilijke tijd door. Veronica heeft last van lipoedeem. Dit is heel moeilijk om mee te leven. Ze proberen het lymfesysteem af te sluiten en beëindigen zo haar leven. Veronica en ik stellen het op prijs als jullie suggesties hebben voor deze situatie.

Een aardige dame stuurde Veronica een vers dat ze iedereen adviseerde elke dag op te zeggen om je te bevrijden van elke connectie met de Duistere Krachten waarmee je in vorige levens misschien te maken hebt gehad. Doe dit alstublieft voor jouw bescherming.

Mijn lief, het leven wordt elke dag moeilijker. Ze gebruiken zoveel energie op jullie drieën. Ze zullen er niet in slagen jullie neer te halen, wees daar zeker van.

Altijd, je aanbidden, Monty.


PRIMAIRE CONTRACTEN VERWIJDEREN

In de naam van mijn Ziel

In de naam van de LICHTKRACHTEN

Ik annuleer en vernietig elke en alle eerdere overeenkomsten en contracten met de Duistere Krachten.

Alle duistere contracten zijn nu, ongeacht hun inhoud, ongeacht mijn onderbewuste programma's, en met mijn vrije wil verklaar ik me nu vrij van die contracten en van alle invloeden van de duistere krachten, en nu besluit ik tot volledige bewuste samenwerking tussen mij en de Lichtkrachten.

Ik besluit nu en ik beveel, dat mijn leven volledig in overeenstemming met het Goddelijk Plan wordt geleid, ik beveel dat wonderen in mijn leven worden geopenbaard, op een manier die geluk voor mij en voor alle betrokkenen tot uiting zal brengen.

Het zij zo en zo is het.


Dave
Hartelijk dank aan allen die zich met hem verbinden. Hij vroeg of ik jullie eraan kon herinneren om geen postzegels of iets met glitter enz. te sturen, omdat de gevangenis deze terug zal sturen naar de afzender en Dave ze nooit zal zien. Dingen kunnen alleen via de gevangeniscommissie verzonden worden.


Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!