Home > Nederlands > Montague Keen, 22 augustus, 2016

Montague Keen, 22 augustus, 2016

Er zijn veranderingen ophanden die niet tegengehouden kunnen worden, hoeveel hindernissen er ook opgeworpen worden. Geen enkele macht op Aarde kan ze tegenhouden. De Cabal moet haar nederlaag aanvaarden. Ze verliezen elke dag meer terrein en ze zien al hun plannen mislukken, het ene na het andere. Veel van hen concentreren zich nu op hun ontsnapping. Sommigen gaan ondergronds, anderen gaan naar wat ze beschouwen als veilige gebieden. Wees van één ding verzekerd, hun macht is snel tanende. Heel spoedig zullen ze bij jullie, de mensen die ze wilden vernietigen, om genade smeken. Ze hebben elke mogelijke handeling die in hun vermogen lag gebruikt om jullie, het menselijk ras, te vernietigen, maar jullie zullen recht ervaren, alles wat ze van jullie afnamen zal worden teruggegeven.

In September zullen jullie vele energieveranderingen meemaken. Ja, deze zullen sommigen van jullie meer beïnvloeden dan anderen. Dit is allemaal onderdeel van de transitie. Deze energieën zullen jullie zowel mentaal als fysiek beïnvloeden, naarmate jullie je meer openstellen naar wie en wat je bent. Alle onderdelen van je die gesloten werden dienen nu weer te worden geopend, zodat jullie eens te meer de lichtwezens worden die jullie waren voordat de Cabal het overnam. Dus, vrienden, verwacht grote veranderingen, zoals jullie die nooit eerder hebben ervaren. Niets zal hetzelfde blijven. Alle duisternis zal worden verwijderd en jullie zullen de Aarde en de gehele mensheid in een nieuw licht zien. Alle zorgen en stress van het leven van nu zal voor altijd verdwijnen, want het was ontworpen om jullie in dienstbaarheid te houden. De vrijheid is bijna binnen jullie bereik. Jullie hebben veel doorgemaakt en jullie hebben alles waaraan jullie werden blootgesteld overleefd. Hulp is nabij. Het is allemaal rondom jullie in de atmosfeer aanwezig, wachtend om jullie roep om hulp.

Dit is een gezamenlijke inspanning. Jullie ET-broeders en -zusters werken samen met jullie om de Aarde te redden en ervoor te zorgen dat de mensheid overleeft. Het is van het allergrootste belang dat jullie alle door de mens gemaakte verschillen wegwerken: zwart en blank, moslim en christen. De Cabal creëerde al deze verschillen om jullie van elkaar af te scheiden, er daardoor voor zorgend dat jullie niet als één zouden samenkomen. Dit heeft in het verleden goed voor ze gewerkt; maar nu kunnen jullie verder kijken dan hun mind-control over de massa. Het is zó belangrijk om de Revocaties (Herroepingen) te doen, zodat jullie jezelf kunnen bevrijden van alle mind-control contracten en je duidelijk kunt zien wat er voor jullie ligt. Er is geen betere manier om dit te doen. Jullie dienen voorbereid te zijn, aangezien de zaken snel zullen gaan, en jullie dienen klaar te zijn, met alle juiste informatie bij de hand om richting vrede te gaan, vrij van alle corrupte controle.

Zorg er alsjeblieft voor dat je je spirituele kant erbij betrekt, aangezien die door de Cabal werd stopgezet om jullie te kunnen controleren. Dit deed jullie geesten zich afsluiten voor wie je bent omdat je, zonder je verbinding met de geestenwereld, voor de Cabal controleerbaar bent. Tot nu toe zijn jullie in iedere val getrapt die de Cabal voor jullie heeft opgezet. Jullie hebben de sprookjesverhalen voor waar aangenomen; de illusie waarin jullie sindsdien hebben geleefd. Nu dienen jullie je ogen en geest te openen, de illusie te doorzien en eruit te treden. WORD WAKKER en zie de zaken zoals ze werkelijk zijn, niet zoals ze jullie verteld werd dat ze waren. Ze hebben zelfs het uitmoorden van jullie medemens tot een EERBARE OORLOGSHANDELING gemaakt. Hoe veel langer zijn jullie nog blind voordat jullie zien dat oorlog enkel en alleen dient om aan de wens van de Cabal tegemoet te komen om de mensheid uit te roeien. Er valt geen eer te behalen aan het uitmoorden van mensen en aan het vernietigen van complete naties. Hiervoor zijn jullie niet naar de Aarde gekomen. Oorlog creëert voor de Cabal een enorm BLOEDOFFER; niets meer dan dat. Het levert de zuurstof die ze nodig hebben om te overleven. Word wakker voor de waarheid. Het staart jullie recht in het gezicht.

Opnieuw vraag ik jullie om te bidden voor degenen die door de Cabal gevangen worden gehouden. Sommigen hebben in de transitie en in de toekomst van de mensheid een belangrijke rol te vervullen. Stuur alsjeblieft liefde en licht, en visualiseer hen als zijnde vrij en terug in hun eigen gemeenschap, samenwerkend ten behoeve van iedereen. Deze mensen lijden omdat ze naar Aarde zijn gekomen om jullie te helpen overleven. Ze hebben jullie hulp nodig. De Cabal is meedogenloos wanneer ze mensen vastzetten. Ze brengen het meest verschrikkelijke lijden teweeg. Jullie gebeden zijn nodig om deze mensen, die ten behoeve van jullie op Aarde zijn, te bevrijden.

Mijn lief, dit was een uiterst verschrikkelijke week voor je. De ene schok na de andere. Maar dit zijn de Einddagen en de Cabal probeert wanhopig te overleven. Hoe meer ze tegen jullie in gevecht is en stress bij jullie creëert, des te meer bewijst het hoe wanhopig ze zijn over het verliezen van de heerschappij over de mensheid. De strijd woedt en er kan maar één winnaar zijn.....de mensheid.

Zorg alsjeblieft goed voor jezelf, mijn lief. We hebben je nodig om je missie te voltooien. We hebben vertrouwen in je.

Altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!