Home > Nederlands > Montague Keen, 21 december 2014

Montague Keen, 21 december 2014

Veronica, mijn lief, het is pijnlijk voor mij om je op zo veel verschillende manieren te zien worden aangevallen. De pijn die je in de afgelopen week hebt moeten doorstaan werd veroorzaakt door de ernstige shock. Die was onvoorzien, dus je was onvoorbereid. Gelukkig logeerde je vriendin bij je. Ik dank haar voor haar vriendelijkheid naar jou. Ze was getuige van de aanvallen en zal er op een dag over schrijven. De reden waarom de aanvallen zijn toegenomen is als volgt.

De strijd tussen het Licht en de Duisternis is in een nieuwe fase terechtgekomen. De cabal zal de Aarde niet verlaten zonder een grote strijd. Ze zullen niet reageren op enige diplomatieke uitnodiging om vreedzaam weg te gaan. Als je denkt dat je nu niet in oorlog bent, ben je ver bezijden de waarheid. Deze oorlog wordt uitgespeeld op elk niveau en zal in de nabije toekomst zichtbaarder worden. Jullie hemel is zwaar bewolkt vanwege de enorme hoeveelheid chemtrails om op deze manier te voorkomen dat tekenen van wat er gaande is worden gezien.

VRAAG wat ze voor jullie verbergen? Als de hemel helder is, neem dan de tijd om de ‘sterren’ te checken, aangezien enorme bewegingen vanaf hun oppervlakte kunnen worden waargenomen. Bekijk eveneens hoe jullie maan van tijd tot tijd van vorm verandert. Wanneer dit gebeurt is het heel gauw daarna bewolkt. Dingen zijn niet wat ze lijken. Dit is al een hele lange tijd zo.

Er zijn verschillende soorten die de Aarde niet willen loslaten. Ik zal ze niet benoemen, aangezien ik niet de wens heb jullie te alarmeren. Er lopen soorten rond op Aarde die op jullie schijnen te lijken, maar dat is niet zo. Zoals degene die het lukte om ons huis binnen te komen. Je vriendin was in staat je te beschermen.

De lichtenergieën zullen naar de Aarde afdalen en ze zullen zich aan je bekend maken. Je weet wat er gedaan moet worden. Niets kan deze verheffing tegenhouden. De Duistere Garde zal proberen veel mensen te misleiden m.b.t. wat ze jullie zullen vertellen wat vriendelijke ruimteschepen zijn. Dat zijn ze NIET! Het duister heeft zielen nodig om andere dimensies te vullen en die zullen verloren zijn voor de mensheid. Delen van jullie wereld zullen op bevel van de cabal vernietigd worden. Ze willen paniek veroorzaken aangezien ze jullie ANGST nodig hebben. Ze zullen altijd de waarheid verdraaien.

Ik weet dat sommigen niet zullen ontwaken, zelfs als de waarheid in hun gezicht schijnt. De cabal rekent hier op. Kijk naar de symbolen in jullie straten: de mannequins in de winkels met hun gekrulde horens. Dit zijn de tekens van het beest, recht voor jullie. Wat is hier de boodschap achter?

Steeds meer mensen die zich uit durven spreken worden opgesloten, vermoord of krijgen een ‘ongeluk’. De lijst groeit. De Duistere Kant probeert jullie tot zwijgen te brengen. Ze doen hun best om te voorkomen dat de waarheid ooit tot jullie komt. Ze moeten jullie in de 3D matrix van VERGETELHEID houden. Nogmaals, ze hebben een netwerk over het leylijnennetwerk van de Aarde geplaatst. De overleving van Planeet Aarde hangt af van jullie werk aan de leylijnen. Dit is van het allergrootste belang. Ga ALSJEBLIEFT door met dit werk. Mettertijd zal je getoond worden hoe belangrijk jullie input m.b.t. de overleving van de planeet is geweest.

De cabal zal geen succes hebben maar ze zullen zo veel mogelijk van jullie met zich meenemen. Jullie moeten voet bij stuk houden. Dat kunnen jullie niet doen met gesloten ogen. Jullie dienen methodes te ontwikkelen om jezelf te beschermen. Verbind je met het gebied van je hart en via dat, naar de ene kant met het centrum van de Aarde en naar de andere kant met de Centrale Zon. Door in een kolom van licht te stappen verbind je je met hemel en aarde. Niemand met negatieve energie kan in het licht stappen, dus breng op zoveel mogelijk manieren licht naar jullie zelf. Bescherm de Aarde, want de cabal heeft het licht van de zon geblokkeerd. Het zal opnieuw fijnafgestemd worden. Jullie zullen het 5D Lemurische tijdperk binnentreden. Het is begraven gebleven in jullie herinneringen maar zal opnieuw bloeien.

De Aarde bereidt zich voor om enorme veranderingen te ondergaan, die ver boven jullie voorstellingsvermogen uitstijgen, om jullie zo in het Nieuwe Tijdperk te brengen dat een nieuwe dimensionale staat van het leven is. Lemurië heeft nooit de Aarde verlaten, het is alleen buiten het gezichtsveld geraakt, buiten de waarneming. Jullie bevinden je nu in het Eindspel. Het sluit een lange periode van slavernij af, dat niet alleen alle levende wezens op Aarde heeft geknecht maar ook de Aarde, Gaia zelf. Jullie hebben nu de kans een verschil te maken. Dus neem deel aan deze bevrijding en maak deze transitie van dichtbij mee.

Jullie hebben ieder een verantwoordelijkheid naar de hele mensheid en jullie planeet waarvoor jullie je niet kunnen verstoppen. Ga met de stroom veranderingen mee, werk met ze. Het zal jullie goed gaan als jullie je verenigen, omdat jullie niet verslagen kunnen worden. Zij van de cabal die weigeren Planeet Aarde te verlaten, zullen verbranden of verdampen. Dat zal geen prettig gezicht zijn maar het is hun eigen keuze.

Wij in de Geestenwereld observeren deze oorlog. Het is extreem wreed. De cabal heeft alles te verliezen en zal dus tot het bittere eind blijven doorgaan. We hebben aan beide zijden veel slachtoffers gezien.

Vergeef me dat ik deze informatie breng in tijden van blije familie samenkomsten maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Jullie zullen veel tijd hebben om dit te bespreken tijdens de vakantie.

Geniet van de feestperiode omdat het de laatste in deze vorm zal zijn. Binnenkort zullen jullie de mogelijkheid hebben jullie bevrijding van alle duisternis te vieren.

Mijn lief, je bent nog steeds heel kwetsbaar. Zorg goed voor jezelf en probeer een pauze in te lassen omdat je onder zoveel spanning staat.

Wij zijn altijd bij je. Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl