Home > Nederlands > Montague Keen - February 21, 2010

February 21, 2010

Wat heb je enorm veel informatie moeten verwerken deze week.

Het bevestigt wat wij je in geest hebben verteld, jazeker het is moeilijk mijn liefste om te geloven dat mensen zo slecht kunnen zijn. Ervaring had het je moeten leren, je moet immers eens kijken, wat je allemaal hebt moeten doorstaan sinds mijn overlijden, je hebt nu het Duistere in actie gezien.

Je kunt ervan verzekerd zijn dat ieder van hen zijn slechte daden zal moeten verantwoorden. Zij denken dat zij de macht hebben over de gehele mensheid en zelfs over de planeet waar zij wonen. Je ziet de strijd tussen het Licht en de Duisternis, wij verzekeren je dat het Licht de Duisternis voor altijd zal verwijderen. De nieuwe energie zal hen overvleugelen, zij zullen dit niet overleven, sommige ervaren op dit moment al het uiteenvallen van hun lichaam. Wacht en KIJK, je zal zien hetgeen we gezegd hebben, inderdaad zal gaan gebeuren.

Het is triest dat er wederom een ramp is gebeurd, dit is allemaal een deel van de veranderingen die gaan gebeuren zoals we je verteld hebben. Vergeet niet mijn liefste, dat niet alle rampen, natuurlijke rampen zijn, sommige worden gebruikt om meer controle te krijgen, mensen zijn zich niet bewust van het vermogen die de Duistere kant bezit, deze mensen zijn verstoken van elk menselijk gevoel, zij zullen iedereen van wie zij achten, die hun plannen in de weg te staan, vernietigen. Zij zien zichzelf als superieur ten opzichte van de 'Gewone Mens ', dat is iedereen die niet zoals zij zijn.

Zij hebben de dwaze gedachte, dat zij de Aarde over kunnen nemen, zij hebben de intentie om iedereen die zij niet hebben vernietigd te gaan gebruiken als werkslaven. De wereld zal niet toekijken, evenmin zullen wij in Geest de aarde aan zijn lot overlaten.

Je was tevreden over de brieven die je ontvangen hebt, zij bevestigden dat het inderdaad Sir Arthur Conan Doyle was, die met je sprak omtrent ons werk. Hij is ook erg actief aan deze kant van het Leven, nooit voor een moment dat je alleen bent, je hebt een geheel leger van ons hier, die je ondersteunen op jouw missie, die je hebt ondernomen om Licht en Vrede te brengen aan deze zorgelijke wereld. Jullie moeten allemaal waakzaam zijn, niet iedereen zit op het rechte pad. Vertrouw niemand, het kwade heeft zich bijna overal geïnfiltreerd, zij kunnen erg overtuigend zijn, kijk in hun ogen, dit zijn de spiegels van je ziel. Er zullen mooie woorden worden er gezegd, dit zijn rookgordijnen om hun ware bedoelingen te verbergen. Ik zeg het nogmaals, 'Niets is zoals het lijkt', onthoud dit goed.

Kom allemaal samen, verenig jullie energie ten gunsten van de mensheid. Zie de waarheid onder ogen, Ik weet dat het moeilijk is, maar het is wat nodig is om de 'Duistere Krachten' te verslaan, zij proberen jullie wereld te vernietigen. Sta open voor het 'Licht' en de 'Waarheid'. Jullie hebben de mogelijkheid om het 'Licht' en de 'Waarheid' te herstellen op jullie planeet, wees DAPPER, samen zal het gemakkelijk zijn. Lieverd we hebben je vertelt, begin december dat iemand die betrokken is bij de duistere kant zich zou laten horen, nu dat dit gebeurd is en de 'Waarheid' naar buiten is getreden, zie dit als de eerste stap richting het 'Licht', hij werd geleidt om de plannen van de Duistere kant te onthullen. Het is belangrijk om je alles af te vragen of het wel klopt, accepteer niet alles wat je wordt verteld, hun doel is om angst te creëren, zodat je meer controle van hen zult accepteren, als je dit doet wordt je een slaaf van de Duistere kant. Je Schepper zal je nooit verlaten. Er zal gerechtigheid zijn voor de gehele mensheid. We zullen je leiden door deze moeilijke tijd, jullie zijn allen de co-ontwerpers van een toekomstige mensheid dat Licht, Vrede en Harmonie omhelst. Toekomstige generaties zullen terugkijken en jullie bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan om dit te bewerkstelligen. Veronica herinner je, je nog dat alles wat je gedaan hebt in je leven voordat je mij ontmoet had toeval was, je doet nu het werk waarvoor je hier op aarde bent, ons doel is om Licht te brengen voor de gehele mensheid.

Je hebt rust nodig mijn liefste, alles zal gebeuren zoals we je dat hebben verteld. Ik ben voor eeuwig in je Hart en Ziel, je aanbiddende Echtgenoot, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.