Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, April 17, 2011

April 17, 2011

Nu de oorlogsmachine haar tentakels over de wereld uitspreidt, vernietiging creërend waar zij gaat, stellen mensen eindelijk vragen bij de redenen die gegeven worden voor het binnenvallen van alleen die landen die OLIE en andere bronnen hebben. Hun leugens worden niet langer geaccepteerd; het maakt niet uit hoe overtuigend zij deze proberen te brengen. Wat zij doen gaat een stap te ver, zelfs voor de mensen die het meest de wet gehoorzamen. De propaganda wordt constant herhaald op tv; de kranten bekrachtigen dit op elk mogelijk moment. Hun tactieken met betrekking tot mind-control produceren niet langer de resultaten die zij wilden. Er worden vragen gesteld.

Jij vraagt je af, “Hoe kunnen zij met zichzelf leven.” Zij doen of denken niet als normale mensen. Het is allemaal spel voor hen. Zij geloven dat zij het Goddelijke Recht hebben om alles te pakken wat zij willen. Zij worden gedreven door inhaligheid en macht. Het is onderdeel van het plan om planeet Aarde over te nemen. Dat is alles wat belangrijk voor hen is.

De onderdrukten – waaronder jullie allemaal – moeten samenkomen met liefde in jullie harten, want jullie zijn allemaal onderdeel van de grote familie die Mens heet. Liefde is jullie link met God, het superieure wezen. Jullie medemensen zien lijden in Japan, Libië, Egypte, etc., heeft het feit dat jullie allemaal tot de familie van de Mens behoren, dicht bij huis gebracht voor jullie. Als er één lijdt, worden jullie allemaal beïnvloed door dit soort tragediën. De verdienste hiervan is dat alle valse scheidingen worden verwijderd die werden gecreëerd door religie, en de valse historie die jullie leerden is om jullie in slavernij te houden. Mensen leren de waarheid herkennen als zij die zien. Vertrouw op jullie intuïtie, het is een door God gegeven geschenk om jullie door het leven op Aarde te leiden. Het is aan jullie allemaal die in het Licht werken, om de uitkomst te veranderen van wat voor sommigen lijkt op de onvermijdelijke overwinning van de Duistere Cabal, als jullie uiteindelijk accepteren dat het alleen met jullie ondersteuning voor hen mogelijk is de wereld te vernietigen. Jullie zijn met velen – zij met weinigen. Dit scenario heeft zich al vaak uitgespeeld tijdens de werkelijke geschiedenis van jullie wereld.

Het is nu aan jullie allemaal om dit voor altijd te veranderen. Ja, het ligt in jullie macht om een wereld te creëren waar liefde regeert. De moordende machines zullen niet langer noodzakelijk zijn. Domme jonge mannen wordt wijsgemaakt dat zij hun land verdedigen; terwijl zij in feite landen binnenvallen, moorden en plunderen, en de levens van onschuldige kinderen vernietigen. Hoe kunnen zij met zichzelf leven? Zie hen, terwijl zij paraderen in hun uniformen, in een hypnotische staat. Zij zien niet dat zij marionetten zijn van de Duistere Cabal. Elke dood is een bloedoffer voor degenen die zij dienen. Velen hebben nu, vanuit hun harten, ingezien waarvoor de oorlogen eigenlijk dienen. Zij hebben zich teruggetrokken uit het moorden.

Herinner je de woorden van David Icke, “Grenzeloze liefde is alles wat er is, de rest is slechts illusie.” Het is tijd om diegenen te helpen die ontwaken uit die illusie. Het is zo’n shock voor hen om te ontwaken en te merken dat alles wat zij zagen als de waarheid een leugen en corruptie blijkt te zijn; om te kijken naar degenen van wie zij leerden dat zij hen moesten achten, en nu te zien wie zij werkelijk zijn. Dit is een shock. Kwaad is Kwaad, maakt niet uit hoe je het aankleed.

Jullie hebben de kans dit alles te veranderen. Het vraagt moed en de vaardigheid om een stap terug te doen van de angst waarmee zij jullie omringen. Kom samen in liefde. Ondersteun elkaar. Jullie doen dit voor jullie medemensen, voor toekomstige generaties, zodat zij het leven op Aarde zullen kennen als de prachtige ervaring die het zou moeten zijn: genietend van volledig DNA, met hun volledig bewustzijn hersteld. Nooit meer de pionnen te zijn van de Kwaadaardige Elite die de Aarde heeft geplunderd en de mensheid in slavernij genomen heeft. Zij hebben een wereld gecreëerd die wordt geregeerd door Satanische Rituelen, die onschuldig moeten lijken, om hun kwaadaardige intentie te verbergen. Als jullie dit eenmaal zien, zullen jullie nooit meer voor de gek gehouden worden.

Het financiële terrorisme gaat door. Zij denken dat zij boven het beantwoorden van vragen staan, dat zij de mindere mens niet hoeven uitleggen waarom zij – via hun corruptie – zoveel landen hebben vernietigd. Jullie hebben hun banken niet nodig. Neem de controle terug. Ben verantwoordelijk voor jullie eigen munteenheid. Het kan gedaan worden. Er zijn een aantal eerlijke mensen die dit op zouden kunnen zetten en dat met plezier zouden doen. Wat de huidige bankiers opgezet hadden, was vanaf de eerste dag totaal oneerlijk. Het is een misleiding die zijn langste tijd gehad heeft. Mensen laten zich er niet langer door voor de gek houden. De enige macht die zij hebben, is de macht die jullie hen geven. Dat is iets om over na te denken.

De waarheid is te vinden voor iedereen. Liefde – kijk met liefde naar het licht. Zie het licht in alles wat je tegenkomt. Creëer een liefdevolle atmosfeer om je heen. Doe alles wat je doet met liefde. Het zal jullie leven compleet ten goede veranderen. Het zal de stress en angst verwijderen, die moedwillig veroorzaakt werd om jullie onder controle te houden. Weet dat jullie bestemd waren voor betere dingen. Jullie licht zal het duister uitdoven. Wij zijn klaar om jullie te helpen tijdens deze overgang.

Mijn liefste Veronica, terwijl jouw familie zich verzamelt om jouw verjaardag te vieren, weet dat ik bij je ben, en geniet van deze gebeurtenis. Jij blijft continu geven. Nu is het tijd om te ontspannen en jezelf te vermaken met je familie. Met jou, mijn liefste, heb ik geleerd hoe het was om iemand anders zo diep lief te hebben dat het mijn leven compleet veranderde. Alles wat wij nodig hadden was elkaar. Wij waren compleet. Het vraagt moed om met een open hart naar elkaar uit te reiken, maar de beloningen zijn groots en talrijk. Als je echte liefde kent, heb je alles. Mijn liefde zal altijd voor jou zijn. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.

Galactic Channelings

Create Your Badge