Home > Nederlands > Montague Keen, 13 mei 2018

Montague Keen, 13 mei 2018

Ik ben geschokt door wat je deze week hebt moeten doorstaan. Mijn hart ging naar je uit, mijn liefste. De aanvallen op jou zijn geëscaleerd en ze zijn moeilijk te verdragen. Dit gaat bewijzen hoe wanhopig de Cabal is geworden, dat ze zoveel tijd en energie besteden aan het proberen om je te elimineren. Er zijn drie van jullie betrokken bij het bevrijden van de mensheid van hun gebondenheid. Twee hebben de rechtstreekse controle over de Cabal; een van hen is in het VK ontvoerd. Vier van jullie gingen onderzoek doen, afgelopen zondag, en je was geschokt toen je aanwijzingen vond dat deze persoon in handen van de Cabal was gevallen. Bid alsjeblieft dat jullie in staat zijn om het werk waarvoor jullie op Aarde zijn te doen. Stuur alsjeblieft genezing naar mijn vrouw. Ze heeft grote behoefte aan genezing, omdat ze probeert om te gaan met een ernstig gezondheidsprobleem, evenals hart- en longfalen.

Ze zijn bezig met het afsluiten van alle normale verbindingen tussen de mensheid, behalve degenen die ze goedkeuren. Je moet wakker worden en weigeren te horen wat je wel of niet mag doen, door minder dan 1% van de bevolking. Loop niet blindelings in deze val. De toekomst van de mensheid hangt af van hoe je je geest opent, een standpunt inneemt en zegt, NEE, er zal mij niet verteld worden hoe ik mijn leven op aarde moet leven. Ze hebben elke truc uit het boek gebruikt om je voor de gek te houden door ze te vertrouwen. Je zult hun vertegenwoordigers zien als de hoofden van bijna alle regeringen. Kijk diep in hun ogen en je zult zien wanneer ze tegen je liegen. Ze kunnen niet langer verbergen dat ze liegen. Stel jezelf de vraag waarom ze allemaal tegen de heer Trump zijn. Waarom weigert Trump hun spel te spelen? Waarom is hij niet een van hen? Bid voor hem. Hij heeft meer vijanden dan wie dan ook op Aarde. WAAROM?

Stop met het lezen van kranten en het kijken naar het tv-nieuws. Wanneer je dat doet, ben je geen slaaf meer van de Cabal. Waarom zou een mens ze willen steunen? Negeer hun propaganda en zij zullen ophouden te bestaan. Door hun leugens te lezen en ernaar te luisteren en kijken, ondersteun je ze en zet je je slavernij voort. Word alsjeblieft wakker en zie de realiteit onder ogen, want tijd is van wezenlijk belang.

Jullie hebben de mogelijkheid om alles te veranderen en controle te krijgen over jullie leven. Er zijn goede mensen die klaar en bereid zijn om de veranderingen aan te brengen die nodig zijn om de mensheid te laten bloeien. Veronica had ontmoetingen met een dergelijke persoon die contact heeft met anderen, klaar en bereid om ons naar het licht te brengen. Er zijn goede mensen, het is gewoon een kwestie van ze vinden en met hen verbinden. Samen zijn we krachtig.

De Cabal VERWIJDERT DE INHOUD VAN HET INTERNET. Ze hebben dingen van mijn eigen website verwijderd. Ze proberen de mensen die zich uitspreken de mond te snoeren, in een poging de waarheid te verbergen. Ze willen je onwetend houden, als een marionet die hun bevelen gehoorzaamt.

Hun wetenschappers creëren nieuwe uitbraken van ziekten die zullen dienen om velen van jullie van de aarde te verwijderen. Ze hebben de Derde Wereld Oorlog nog niet opgegeven. Ze zullen alle middelen gebruiken die nodig zijn om de mensheid te doden. Ze vinden dat ze op alle eventualiteiten voorbereid moeten zijn. Zolang ze mensen doden, geven ze er niet om hoe ze het doen. Ze willen een aarde zonder mensen. Alleen mensen die met elkaar samenwerken, kunnen hun plannen stoppen. Angst is hun grootste wapen tegen jullie. Angst voor ziekte zorgt ervoor dat je hun medicijnen en vaccinaties neemt. Angst voor de dood maakt dat je aan de belachelijke eisen van religies gehoorzaamt.

Liefde is alles wat je nodig hebt. Denk er over na. We zijn allemaal samen in het hiernamaals, waar we ons realiseren dat religie en ras er niet toe doen. Het zijn verschillen gecreëerd door de Cabal. We zijn allemaal ZIELEN DIE HET LEVEN OP AARDE ERVAREN. Er is maar één ding waar je absoluut zeker van kunt zijn, en dat is dat je op een dag zult sterven. Dan zul je de waarheid kennen zoals ik. Je zult terugkijken op alle propaganda en absolute leugens die je vanaf de geboorte door religie werden gevoed, en je zult je afvragen hoe je zo stom kon zijn geweest om zulke leugens te hebben geloofd. Wat een verspilling van een leven!

Wij, aan deze kant van het leven, zijn wanhopig om jullie de waarheid over het hiernamaals te vertellen, en over wie de controle over de mensheid en de aarde heeft verkregen. Je wilt diegenen beschermen waarvan je houdt, maar wij kunnen alleen maar zoveel doen. Veronica lijdt onder de handen van de Cabal en mijn aardse bloedfamilie, dat veroorzaakt mij veel pijn. Ik had haar beter moeten beschermen toen ik op aarde was. Mijn familie heeft alles gestolen wat ik haar had nagelaten. Dit was nooit mijn bedoeling. Ik had niet voorzien wat JD en AD hadden gepland. Ik vertrouwde de verkeerde mensen. Dit gebeurt zo gemakkelijk als je op aarde bent. Maak alstublieft niet dezelfde fouten als ik; bescherm jullie geliefden!

Neem de tijd om naar het leven te kijken en hoe je het zou moeten leven. Neem jullie beslissingen met liefde, rechtstreeks vanuit het hart. Laat liefde je leiden bij elke beslissing die je neemt. Maak contact met anderen, terwijl je in een rij staat te wachten of in een bus of trein, want je weet nooit hoe belangrijk die verbinding zou kunnen zijn. Het kan iemand zijn die alleen woont, waarde hecht aan menselijk contact, hoe kort ook. Elke verbinding creëert goede energie die nodig is om de duisternis te verwijderen die de aarde heeft overgenomen. Jullie creëeren je toekomst, dus het ligt in jullie handen.

Vergeet nooit de MASSA VERNIETIGINGSWAPENS. Dit zal ervoor zorgen dat je nooit meer voor de gek gehouden wordt door dergelijke leugens. De slechte mensen die je toen hebben opgelicht, blijven je vandaag de dag confronteren. Ze kunnen nooit worden vertrouwd. Zeg NEE tegen een nieuwe oorlog, want niets kan het ooit rechtvaardigen. Wees je heel goed bewust van diegenen die je van iets anders proberen te overtuigen, want ze zijn niet te vertrouwen. Ze zijn vijanden van de mensen. De aarde en de toekomst van de mensheid ligt in jullie handen, dus wees voorzichtig.

Mijn liefste, ik waarschuwde je dat het slecht zou worden voordat het beter werd. We hadden nooit verwacht dat het zo erg zou worden. Wees sterk, mijn liefste, ik weet dat S. zal helpen om de juridische kant op te lossen. Hij zal ook helpen met onze plannen. Bedank hem van mij. Hij is de juiste persoon om dit te doen, omdat hij de nodige connecties heeft.

Ik sta altijd aan jouw zijde. Je aanbidding, Monty.


Boodschap van Veronica

Jullie kaarten, brieven en boeken blijven een grote bron van kracht voor Dave. Ze hebben een enorm verschil gemaakt in zijn leven. Wetende dat er zulke vriendelijke, zorgzame mensen in de wereld zijn, herstelt iemand's vertrouwen in de mensheid. Hij wil jullie vanuit het diepst van zijn hart bedanken.

Contact Details van Dave

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!