Home > Nederlands > Montague Keen, 12 januari 2014

Montague Keen, 12 januari 2014

Ik wil beginnen met iedereen heel hartelijk te bedanken voor het reageren op onze oproep om te helpen de gewijde energie naar Planeet Aarde te herstellen. Wanneer deze energie volledig hersteld is zal het vele kwalen waaraan jullie lijden verwijderen. Jullie lichaam heeft deze energie nodig om een volwaardig en gezond leven te leiden. Het zal er ook voor zorgen dat gewassen groeien en goed, gezond voedsel met zuivere energie erin produceren. Dit werd jullie ontzegd en jullie moesten vechten om te overleven.
Jullie respons was overweldigend. Bedankt.

Dit is een gezamenlijke inspanning. Beide kanten van het leven zijn erbij betrokken. Elk levend wezen op Aarde zal ervan profiteren. Je zult een volledige transformatie ervaren van alles dat nu duister en negatief is naar licht en harmonie in alles. Veronica vraagt waarom dit niet eerder is ondernomen. Ik kan je alleen maar vertellen dat de timing juist moest zijn. Jullie moesten voldoende ontwaakt zijn om het succesvol te doen. De Cabal zal vele hindernissen op jullie pad plaatsen: beschouw ze als zodanig, negeer ze of navigeer er omheen. Laat niets dit werk afremmen of voorkomen. De toekomst van het menselijk ras hangt nu van jullie en jullie input af. Veronica zal regelen dat de informatie over leylijnen makkelijk verkrijgbaar is op onze website. Ieders’ input wordt hogelijk geapprecieerd. Ik vraag jullie allen de tijd te nemen en in je op te nemen wat Mark heeft geschreven over het onderwerp leylijnen.

De laatste update van Mark (zie de PDF file)

Mijn lieve vrouw werkt aan zoveel verschillende projecten, allemaal belangrijk voor jullie allemaal. Dus vraag ik jullie te helpen waar mogelijk. Haar gezondheid is niet goed en ze is geen lentekuiken, maar ze werkt hard voor jullie. Jullie zullen mettertijd horen hoe te handelen mbt de leylijnen. We zullen de datum kiezen waarop jullie je inspanningen voor de gewijde energieën van jullie planeet zullen combineren. Dit geeft jullie de gelegenheid om jezelf bekend te maken met wat er van jullie wordt verwacht. Het zal jullie eveneens in staat stellen met elkaar in contact te komen, zodat elk land een team heeft dat klaar staat en bereid is samen te werken bij dit project. Neem de tijd om dit onderwerp te bestuderen, te onderzoeken en er aan te wennen.

Samen zullen we dit zo snel en competent als mogelijk laten gebeuren. We doen een open invitatie aan elk land om deel te nemen aan deze unieke taak om jullie planeet te herstellen. Doe dit met liefde in je hart: liefde voor de mensheid en jullie prachtige planeet.

Dit zijn de landen die al meedoen. Als je eigen land hieronder niet genoemd wordt, overweeg dan alsjeblieft om met ons mee te doen.

Albanië, Argentinië, Australië, België, Bosnië Herzegovina, Brazilië, Bulgarije, Cambodja, Canada, China, Corsica, Costa Rica, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, Egypte, El Salvador, Engeland, Filippijnen, Frankrijk, Griekenland, India, Ierland, Italië, Japan, Korea, Kroatië, Luxemburg, Macedonië, Mexico, Micronesië, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Pakistan, Polen, Portugal, Rusland, Schotland, Sedona, Servië, Slovenië, Spanje, Swaziland, Thailand, Tsjechië, Turkije, Verenigde Staten, Wales, Zweden, Zuid Afrika, Zwitserland.

Dit is niet maar één gebeurtenis. We willen onderhoud aan de leylijnen op een regelmatige basis uitvoeren. We kunnen niet toestaan dat deze energie ooit nog voor jullie wordt afgesloten. Ik laat jullie nu met rust, zodat jullie de tijd hebben om Marks woorden te lezen.

Mijn lief, je moet de tijd vinden om te rusten. Ik weet hoe enthousiast je hierover bent, maar we hebben je daar nodig om het uit te voeren. Wij in de geestenwereld zenden liefde en licht naar allen. Jullie input, hoe klein ook, is belangrijk.

Voor altijd, je aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl