Home > Nederlands > Montague Keen, 11 december 2016

Montague Keen, 11 december 2016

Zelfs jij, mijn lief, begint nu pas te bevatten wat ik je altijd heb verteld. We hebben je gade geslagen terwijl je keek naar de film THE COMING WAR ON CHINA (De aanstaande oorlog met China; een film van John Pilger). Het is een opmerkelijke film die onthult wie jullie werkelijke vijanden zijn. Duidelijk is te zien dat zowel Rusland als China door Amerika worden uitgedaagd. Ook kon je de blokkade van Rusland en China zien die ongepast is. Deze landen zijn niet jullie vijanden, alhoewel jullie steeds wordt verteld dat ze dit wel zijn. Nu heb je het bewijs gezien dat het tegenovergestelde laat zien. Opnieuw zeg ik; "Niets is wat het lijkt".

Het ontwaken voor de waarheid is een pijnlijke ervaring. Plotseling ben je in staat om heel duidelijk de leugens te zien die jullie hele bestaan vorm hebben gegeven. Je kijkt met nieuwe ogen naar de gezichten die dergelijke leugens verkondigen en je realiseert je dat het robots zijn, geen denkende menselijke wezens. Je ziet hun daden die niet overeenkomen met de woorden die uit hun mond komen. Kijk eens naar hoe Amerika aan de wereld wordt gepresenteerd als vriend van de mensheid: zorgzaam en vriendelijk. Kijk vervolgens naar de werkelijkheid, zie de AMERIKAANSE OORLOGSSCHEPEN, ONDERZEEBOTEN, BASES, OVER DE HELE WERELD, VRAGEND OM OORLOG. Miljoenen mensen werden omgebracht als gevolg van de "Amerikaanse Assistentie om Hen te Bevrijden". Ik zeg jullie, mijn vrienden, oorlog is nooit de oplossing. Het geld voor de financiering van oorlog vloeit rijkelijk, er zijn geen grenzen. Toch slapen er Amerikanen op straat, hongerig en thuisloos. Aan hen wordt geen aandacht besteed. Ze worden beschouwd als nutteloze eters.

De verborgen hand die jullie wereld regeert heeft tot nu toe alles naar eigen hand kunnen zetten. Het falen om Hillary Clinton verkozen te krijgen was voor hen een behoorlijke klap. Ze hebben een dergelijke uitkomst nooit voor mogelijk gehouden. Ze waren hier niet op voorbereid, raakten daarom in shock en moesten een nieuwe strategie bedenken. Ze kwamen met het principe van Verwarring. Ze zijn van plan iedere mogelijke truc in te zetten zodat de mensen niet meer zullen weten wat ze moeten geloven of wie ze kunnen vertrouwen. Voor hen is dit een zeer succesvolle strategie. Tenslotte bezitten ze alle kranten en alle televisiekanalen. Hun marionetten zullen zeggen wat hen wordt opgedragen te zeggen.

Blijf bij kranten en TV uit de buurt, aangezien ze allemaal tegen jullie liegen. Ze zijn eigendom van de verborgen hand en ze willen van jullie af. Maak je niet schuldig aan het verspreiden van hun leugens want dit is een misdaad tegen de mensheid. DEZE LEUGENS VORMEN DE KETENEN DIE JULLIE IN SLAVERNIJ HOUDEN. Zorg dat je nooit verantwoordelijk bent voor het vermoorden of onderdrukken van andere mensen. Legers zijn moordmachines. Doe nooit mee aan het afmaken van de mensheid.

Zorg voor de kinderen die temidden van jullie geboren worden. Ze worden aan jullie zorg toevertrouwd. Bescherm hen voor de vleeseters die de kinderen stelen om ze als offer te gebruiken. Ritueel Offeren raakt pas nu bij het publiek bekend. Het heeft in de schaduw altijd ongemerkt door kunnen gaan. De Cabal kan niet bestaan zonder dit. Op die manier krijgen ze hun energie. Een kind is een kostbaar geschenk waarvoor gezorgd dient te worden.

Het licht van de waarheid moet het duister dat de hele mensheid heeft beheerst, uitschakelen. De Cabal heeft plannen om alle bronnen die waarheid verkondigen onschadelijk te maken, omdat ze bang zijn voor de waarheid. Ze verhogen het fluorideniveau in jullie watervoorraden om jullie nog docieler te maken. Ze verhogen het kwikgehalte in hun chemtrails en vaccinaties om ervoor te zorgen dat jullie te ziek zijn om je erover op te winden. Jullie voedsel is besmet. Gezien deze kwaadaardige aanvallen tegen jullie is het is een wonder dat jullie nog steeds bestaan. De Cabal controleert alles wat jullie nodig hebben om op Aarde te kunnen bestaan.

Wat zijn jullie van plan hiertegen te doen? Verwacht niet dat er ook maar één regering is die jullie ooit de waarheid zal vertellen omtrent wat dan ook. Ze zitten er allemaal tot hun nek in, anders zouden ze niet in een regering zijn. Gebruik altijd je onderscheidingsvermogen wat betreft wie je vertrouwt, want je betaalt een hoge prijs wanneer je een fout maakt. Stuur alsjeblieft energie van liefde, gebed en gerechtigheid naar degenen die abusievelijk de verkeerde mensen hebben vertrouwd en die nu een zeer hoge prijs betalen. Het is een zeer lucratieve zaak om een ziel in de val te lokken die op Aarde werk te doen heeft. Ze hebben geen geweten. De beslissingen die jullie nemen zijn van het uiterste belang. Staan jullie voor waarheid en gerechtigheid of ga je door je knieën en zwicht je voor het kwaad dat jullie betaalt voor jullie misdaden? Dit is het uur van de waarheid. Hier mag niemand rustig blijven toekijken.

Verbind je als nooit tevoren met je spirituele kant. Vraag kracht om te zijn en te doen wat er in deze verwarrende tijd van je wordt verwacht. Besef wie je bent en waarom je in deze tijd van grote veranderingen op Aarde bent. Help anderen om de geestkracht te hebben om ook te kunnen worden wie ze zijn. Werk samen, want de toekomst ligt in jullie handen. Het enige dat nodig is, is jullie moed om voor waarheid en gerechtigheid te staan. Jullie zijn de 99%, de Cabal is minder dan 1%; en pas nu worden ze bang voor de 99%.

Mijn lief, je bevindt je op een moeilijke weg die je moet lopen. Ik sta iedere stap die je maakt aan je zijde. Ik verlaat je nooit, want onze band kan niet worden gebroken.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!