Home > Nederlands > Bericht van Veronica Keen, June 6, 2010

Bericht van Veronica Keen, June 6, 2010

Ik vraag jullie begrip voor het feit dat het voor mij niet mogelijk is met Monty te schrijven vandaag. Ik heb de kans gekregen voor een hele dag durende persoonlijke ontmoeting met David Icke. Hij zal maar één dag in Londen zijn op zijn reis naar Canada. Ik kan deze kans om tijd door te brengen met iemand waarvoor ik het grootste respect en bewondering heb niet laten gaan. Hij heeft onvermoeibaar gewerkt om de geest van de mensen open te stellen voor de waarheid.

Zaterdag was ik de hele dag bij een Seance waar belangrijke informatie werd gegeven over onze planeet en de waarheid over haar geschiedenis die ons zo lang onthouden is. In het voorbijgaan werd ons verteld dat de Lijkwade van Turijn niet authentiek is, er bestaat een lijkwade van Jezus, maar dit is hem niet. Het is tijd voor de waarheid op alle niveaus. Tussen nu en het einde van augustus zal de waarheid onthuld worden.

Ik vraag jullie om allemaal samen te komen in Liefde en Waarheid, ondersteun elkaar zo vaak je maar kunt terwijl wij doorgaan naar de Hogere Dimensie waar er vrede zal zijn voor alle mensen.

Mijn zegen voor jullie allemaal, ik ben zo dankbaar voor jullie assistentie in het onthullen van de waarheid.

Veronica.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.