Home > Nederlands > Montague Keen, October 2, 2011

October 2, 2011


Het is tijd dat ieder van jullie verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en voor degenen die van jullie afhankelijk zijn. Samen hebben jullie de macht om degenen af te zetten die jullie onderdrukt hebben. Dit kan gedaan worden zonder terug te grijpen op enig soort geweld; vreedzaam demonstreren is alles wat nodig is. Jullie zijn de slachtoffers van zakelijke hebzucht. Dit is een misdaad tegen de mensheid. Kijk naar degenen aan de macht: zij veroorzaken naar willekeur depressies en recessies. Vraag jezelf af, “Wat hebben zij allemaal gemeen?” Het is tijd om jullie ogen te openen en de waarheid te aanvaarden. Onderzoek zorgvuldig wat jullie, waar je bij staat, wordt aangedaan. Dit is wereldwijd verspreid. Het moet stoppen. Zij hebben al jullie rechten afgenomen. Alleen als jullie allemaal samen komen kunnen jullie jezelf van deze onderdrukkers verlossen. Omdat jullie al eeuwenlang gebonden waren, hebben jullie nooit anders geweten: jullie accepteerden het als normaal. Hun missie is om jullie te vernietigen, dus als jullie geen actie nemen staan jullie toe dat zij dat doen.

Zij hebben veel van het goud van de wereld vergaard: zij geloven dat als hun plannen niet slagen, zij gewoon van de planeet kunnen vertrekken met het goud. Dat is waarvoor zij in eerste instantie kwamen. Wij hebben een obstakel gecreëerd dat zal verhinderen dat zij met het goud vertrekken. Hun tijd is verstreken. Het is tijd voor hen om te gaan en voor de mensheid om alles terug te vorderen, daarna kunnen zij een nieuw systeem opzetten voor bankieren en regeren dat gelijkheid zal brengen, ongeacht ras of overtuiging. De veranderingen die wij voorstaan zullen dit allemaal mogelijk maken. Dit zit al lange tijd in de planning. Zij zullen een bepaalde hoeveelheid vernietiging veroorzaken voordat zij vertrekken. Het zal voor hen niet gemakkelijk zijn om weg te lopen van de financiële rijken die zij ten koste van jullie opgebouwd hebben. Zij willen geen vrede. Hun geld is verdiend door oorlog. De waarheid is lelijk, maar die moet onder ogen gezien worden zodat jullie verder kunnen. Zij moeten gezien worden zoals ze zijn; ontmaskerd zodat iedereen hun echte ik kan zien. Zij zijn al veel te lang verborgen geweest. Hun beleid is over. Zij creëerden een vals scenario. Zij leefden volgens dat scenario. Zij creëerden wetten om mensen te verhinderen dat zij vragen gingen stellen. Het is gebaseerd op een HISTORISCHE MYTHE.

Meer dan 60 jaar geleden, toen ik “A MISSION INTO TOMORROW” schreef, kon ik, toen al, de veranderingen zien die moesten plaatsvinden; hoewel ik mij in die tijd onbewust was van mijn missie. Nu, kan ik deze veranderingen overzien vanaf deze kant van het leven. Jij, als enige, kende mij. Jij zag de echte Monty. Jij begreep op een zeer diep niveau dat ik een missie moest vervullen. Jij assisteerde me in alles wat ik deed, altijd aan mijn zijde om mij te beschermen en lief te hebben. Dat doe je nog steeds mijn liefste. Sommige deden het voorkomen alsof zij Monty kenden, en gaven domme verklaringen dat zij beter zouden weten dan jij, hoe ik zou spreken vanaf deze kant van het leven.

Voorbereidingen moeten getroffen worden zodat jullie anderen kunnen helpen als de gigantische veranderingen beginnen. Degenen die de waarheid tot op dit moment afwezen, zullen in een wildernis terechtkomen van verwarring en angst. Angst moet hard onderdrukt worden. Dit is heel belangrijk omdat de Cabal experts zijn in het creëren van situaties die maximale angst teweeg brengen om jullie onder controle te houden. Ik zeg jullie dat dit jullie enige mogelijkheid is om te ontsnappen naar de vrijheid van het licht. Er is een tijdsplanning, die beslaat maanden, niet jaren.

Mensen in de VS ontwaken. Zij spreken zich vreedzaam uit. Zij eisen waarheid en rechtvaardigheid. Jullie hele wereld wordt wakker. Zij zien het licht van de waarheid. Er is sprake van het creëren van een “LOCKDOWN” [de regering zet alles “op slot”, waarbij het hier vooral gaat om communicatie naar de bevolking,vertaler] in de VS om de mensen onder controle te houden. Jullie leven allemaal in politiestaten, maakt niet uit waar je woont. Jullie stonden erbij en keken ernaar toen jullie vrijheden afgenomen werden voor jullie eigen veiligheid. Hoe konden jullie die LEUGEN geloven? Die moest ervoor zorgen dat jullie overheerst werden. Jullie moeten elkaar ondersteunen om door deze moeilijke tijd heen te komen. Het was nooit de bedoeling dat jullie als gekooide dieren zouden leven.

Ga je beseffen wie je bent – wezens van licht, van wie het licht moedwillig gedimd werd. Accepteer de onjuiste verklaringen van religies niet. Zij zeggen dat jullie werden geboren in zonde. Dit is een enorme onrechtvaardigheid die werd opgelegd aan onschuldige baby’s die werden geboren uit en in liefde. Hun controle verkruimelt. Zij worden ontmaskerd, en als de ketenen vallen worden jullie vrij van hun tirannie. Het is mijn missie om de corruptie te ontmaskeren zodat jullie je vrije wil kunnen uitoefenen zonder angst te hebben voor de gevolgen.

Velen van jullie hebben moeilijkheden op dit moment. Sommige van jullie reageren gemakkelijker op de nieuwe energie, terwijl anderen ervoor kozen gevangen te blijven in de angst, waar geld – of het gebrek daaraan – hun verteerd. Met geduldig en begrip kunnen jullie hen helpen het licht te zien. Vele huwelijken gaan hier doorheen. Blijf liefhebben; laat liefdevolle voorbeelden zien dat dit alleen maar een periode van grote verandering is. Alles zal goed komen als de Cabal voor altijd verwijderd is en welvaart terugkeert voor iedereen, niet alleen voor de Elite. Liefde zal uiteindelijk de dagwinnaar zijn, maar heb geduld.

Kom samen in liefde en harmonie wanneer mogelijk. Jij hebt de prachtige energie ervaren die gecreëerd wordt op David Icke’s voordrachten. Het is echt een wonder hoe hij, via communicatie, zulke liefde en harmonie kan creëren. Je ziet het en je voelt het: de verandering die deze ene man – tegen alle verwachtingen in – bereikt heeft. Hij is een voorbeeld voor alle eerlijke mensen die willen leven in het licht. Als de geschiedenis van deze periode geschreven wordt, zal zijn naam groot geschreven worden. Hij zal hooggeacht worden. Hij heeft zijn leven gegeven om jullie naar het Licht te leiden. Hij is een zoeklicht voor iedereen die de waarheid zoekt en zijn werk zal voor altijd voortleven – een werkelijk groot man.

Ieder van jullie heeft zijn eigen rol in deze tijd van verandering. Ben er voor elkaar. Mijn liefste, samen zullen wij slagen. Jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.