Home > Nederlands > Montague Keen - May 2, 2010

May 2, 2010

Zoals beloofd mijn liefste brengen we de juiste mensen naar voren die deel uit zullen maken van ons team, zoals ik deel uit maak van het netwerk aan deze zijde van het leven, zo heb jij ook een soortgelijk netwerk en samen zullen wij de Aarde vooruit helpen naar een nieuw tijdperk van verlichting voor iedereen. Kijk niet naar religie om vooruit te komen, zij hebben de mensheid op elk niveau in de steek gelaten. Het bewijsmateriaal dat ik te bieden heb, is dat leven na de dood echt bestaat en het zeker niet is wat de godsdienst zegt dat het is. Zij verbieden het je om het te onderzoeken, zij hebben mensen op de brandstapel gezet omdat zij communiceerden met geesten, dit was puur om te voorkomen dat de waarheid over godsdienst naar buiten werd gebracht. Zij gebruiken straffen om je angstig te maken om te voorkomen dat je je openstelt voor de geestenwereld. Ik heb je vele malen verteld dat angst is als zuurstof voor degenen die jullie domineren. Kijk wat er recent gedaan is om angst, woede en frustratie te creëren, terwijl er in de tussentijd nog meer besturingselementen zijn ingevoerd en aangezien jullie gedachten werden afgeleid hebben jullie het niet opgemerkt. De echte leiders van deze groep verschuilen zich achter een andere groep die meer zichtbaar is, zodat zij de klappen opvangen. Zo velen hebben dit uitsluitend gedaan voor winst en privileges.

Mijn liefste toen ik voor het eerst in geest verscheen heb ik je aangegeven dat er een bepaalde wetenschapper het bij verkeerde eind had, je begrijpt nu wat ik je toen vertelde. Hij is een van hen die wordt gebruikt om angst te creëren, dwaze mensen, geloven dat alles wat wordt gezegd door wetenschappers de absolute waarheid is, volledig uitgezocht en onderzocht. Hij vraagt of wij een portal kunnen openen. Jij en ik weten dat dit mogelijk is, wij hebben dit gedaan toen ik nog bij jou op Aarde was. Ik heb je de toekomst laten zien, je hebt dit gedeeld met vrienden, het is allen bewezen, zoals ik het je heb laten zien. Jij mijn liefste hebt ervaring met meer dan één poort, er zullen er veel meer komen. Voordat de infiltratie van de mensheid had plaatsgevonden, was de mens in staat om te reizen, om zeer zware objecten zoals Stonehedge op te tillen, het bouwen van de piramides, het creëren van wonderen zoals Newgrange. Binnenkort zal de mensheid worden hersteld en al deze mogelijkheden zullen weer kunnen worden gebruikt. Jullie zijn allen waardevolle Lichtwezens, jammer genoeg werden jullie overheerst door hen die jullie zien als diegenen die zij kunnen controleren. De mensheid word wakker mijn liefste, herinner je nog in seance dat ik je vertelde dat David Icke een boek aan het schrijven was dat iedereen moet lezen, alsjeblieft mijn liefste geef de details van dit diepgaande werk, het zal bewijs brengen dat alles wat ik je vertelde daadwerkelijk correct is. De timing van deze publicatie is perfect en geleid. Op Aarde ben ik zo dwaas geweest om naar degene te luisteren die David Icke in een slecht daglicht zetten, een zonderling die moet worden genegeerd, niet serieus nemen, er zijn nog steeds mensen die trachten om te voorkomen dat hij serieus wordt genomen, alleen omdat je via Icke de waarheid te weten kan komen. Het is beslissingstijd voor jullie allen, jullie staan nu op het kruispunt.

David Icke’s boek; HUMAN RACE, Get off your Knees, The Lyon Sleeps no more.

Hij neemt de manipulatie van het menselijk ras en de realiteit van de natuur naar nieuwe niveaus van begrip. Dankjewel mijn liefste, interessante tijden breken voor jou aan en ook voor diegene die wij kunnen vertrouwen. De waarheid kan niet worden verborgen van de mensheid, het al veel te lang geheim gebleven en als resultaat heeft de mensheid hieronder geleden.

Opnieuw wil ik iedereen bedanken die ervoor zorgen dat Verlichting tot iedereen doordringt op wat voor manier dan ook, jullie zijn alle belangrijk in de. Icke zegt: “Gaan we onze ware genialiteit laten ontwaken als oneindig bewustzijn.“??? De keuze is aan jullie.

Er is veel om over na te denken terwijl je met moed voorwaarts gaat, overtuiging en de doorzettingskracht om te slagen in het openbaren van de waarheid aan allen. Dit is een belangrijk jaar, accepteer alle hulp die wordt aangeboden, je draagt een zware last mijn liefste. Ik ben voor eeuwig je aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Freek


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.