Home > Nederlands > Montague Keen, 2 maart 2014

Montague Keen, 2 maart 2014

Veronica, mijn lief, toen je het leylijnen project begon verwachtte je in nog geen miljoen jaar de verbazingwekkende resultaten die we behaalden. Iedere dag raken er honderden mensen meer bij betrokken. Je tranen vloeiden vandaag toen je verteld werd dat de BOEDDHISTEN betrokken raakten bij het verwijderen van de duistere energie die je wereld omgaven. Wanneer mensen van het licht als een geheel samenwerken, GEBEUREN er WONDEREN en dit is wat je kan verwachten. Het werk aan de leylijnen moest eerst gebeuren voordat je iets anders kon proberen. Zoals je weet, mijn lief, moet iemand eerst de weg banen. Ook zal de energie die is vrijgekomen, tezamen met de intenties van al die goede mensen, meer energie geven aan onze andere projecten. We zijn op het juiste spoor, twijfel daar niet aan. De goodwill van de mensen die bijeen zijn gekomen, zal er voor zorgen dat al onze projecten zullen slagen. Het was belangrijk voor de mensen om te ontwaken m.b.t. het belang van energie en hoe het tegen de mensheid werd gebruikt.

Alles zal uiteindelijk tot leven bloeien en de mens zal zijn volle potentieel bereiken. Het land zal herstellen en opnieuw goed, gezond voedsel produceren, zodat de mensen kunnen herstellen van alle chemicaliën die ze moesten verduren tijdens de duistere tijden. Jullie hebben de eerste stap gezet en we zullen jullie op je pad begeleiden.

Laat je trilling niet verlagen door boos te zijn of wraakzuchtig naar degenen die jullie in gijzeling hebben gehouden, zelfs ondanks dat ze doorgingen met hun kwade plannen om jullie planeet te vernietigen. Onthoud dat degenen die de oorspronkelijke plannen maakten allang de Aarde hebben verlaten. Verhoog jullie eigen trilling zoveel mogelijk. Dit zal jou en de jouwen beschermen. Velen van de duistere garde hebben jullie planeet al verlaten; anderen proberen wanhopig weg te komen. Sommigen daarentegen zullen nooit hun nederlaag accepteren. Ze zullen doorgaan tot het bittere eind. Ze kunnen gevaarlijk zijn, dus lok geen interactie met hen uit. Zwaai ze alleen maar gedag.

Kijk naar de toekomst en laat het verleden achter je. Je nieuwe start is hetgeen waarop je je moet concentreren; zoals hoe jullie een wereld van vrede kunnen creëren, met de mensheid als een geheel samenwerkend.

Jullie zullen zoveel hulp krijgen van andere soorten, die geduldig in de coulissen hebben gewacht. Ze staan klaar en willen helpen met technologie en knowhow die jullie volkomen zal verrassen. Het is meer dan wat jullie je voor kunnen stellen. De mens zal nooit meer zo hard hoeven te werken voor zijn bestaan, dat zal allemaal tot het verleden behoren. Het leven zal worden zoals het bedoeld was. Ik weet nu dat het moeilijk is een leven zonder stress voor te stellen. All jullie stress is natuurlijk door de mens gemaakt: veroorzaakt door de banken en de ziekten die in laboratoria werden gecreëerd, en door de bekokstoofde oorlogen die dienden om zoveel levens te vernietigen. Dit zal nooit meer worden toegestaan te gebeuren, aangezien het niet mogelijk zal zijn in het licht. Kijk uit naar het opnieuw genieten van echt zonlicht. Hoewel ze al de genezende straling van de zon geblokkeerd hebben zullen deze blokkades verwijderd worden en alles zal weer floreren zoals het zou moeten. Dit is waar jullie naar toe werken en jullie hebben net de eerste stappen gezet.

Wees je alsjeblieft bewust van wat je eet en drinkt. Kijk naar de kleine lettertjes waarvan ze liefst willen dat je die niet ziet. Hoe meer reclame voor een product wordt gemaakt, hoe meer je het zou moeten wantrouwen. Waarom willen ze zo graag dat je het gebruikt? Er zit zoveel verstopt in jullie eten dat ziekten veroorzaakt waarvoor jullie vatbaar zijn. Dit zijn gevaarlijke tijden. De cabal doet zoveel moeite om jullie in slaap te houden en daarmee onder hun controle. Trap niet in hun propaganda. Ze kunnen nergens bij worden vertrouwd. Vraag hulp van jullie gidsen.

Verlaat alle valse goden die werden gebruikt om de waarheid voor jullie te verbergen. Het licht van de waarheid zit in jullie allemaal. Jullie ontdekken dat opnieuw, evenals het licht in anderen; dit is in feite het licht van de God van Liefde. Alles was ontworpen om jullie hiervoor blind te maken. Materiële bezittingen werden gepromoot met de bedoeling echte liefde te vervangen. Jij en ik, mijn lief, weten daadwerkelijk dat wanneer je waarlijk van elkaar houdt, je alles hebt dat je je maar kunt wensen in het leven. Liefde is alles, en geen enkele hoeveelheid bezittingen kan dat ooit vervangen. Degenen waarvan je gehouden hebt verlaten je nooit, aangezien de band van ware liefde eeuwig is.

Jullie zijn ver gekomen in de laatste vier weken. Met deze snelheid kunnen jullie alle veranderingen snel voor elkaar krijgen. Niets kan jullie stoppen. Veronica’s longen zijn nog steeds reden tot zorg, dus ze moet dingen op haar gemak doen. De koude lucht is op dit moment te veel voor haar.
Ik vraag jullie door te gaan met het goede werk aan de leylijnen. Laten we afwachten en zien wat de volgende week brengt. We kunnen wellicht verdergaan. Wees blij, wetend dat jullie inspanning alles waar je ooit van droomde voor elkaar zal krijgen!

Mijn lief, doe rustig aan. We zullen er komen.

Voor altijd je aanbiddende,

Monty.


Een bericht van Veronica Keen.

We willen ons verontschuldigen voor de verwarring die werd veroorzaakt door het verwijderen van de video van de Zonsopkomst bij Glastonbury Tor gedurende enkele uren, een paar dagen terug. Dit was vanwege het feit dat degene die het filmde zijn naam ervan verwijderd wilde. Hoewel hij nog steeds deel uitmaakt van ons team, begrijpen we waarom hij dit verzoek deed en we wilden hem graag ter wille zijn. We zijn hem dankbaar vanwege het maken van dit historische filmpje voor ons.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


< vorige boodschap | volgende boodschap >


Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl