Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, June 30, 2010

SaLuSa, June 30, 2010

Afhankelijk van jullie inzicht in wat gebeurtenissen die nu plaatsvinden inhouden, voelen jullie je waarschijnlijk opgewonden of hebben jullie een bepaald voorgevoel over de toekomst. De Mens is geconditioneerd om problemen en conflicten als een natuurlijk onderdeel van levenservaringen te accepteren, en is nooit aangemoedigd anders te denken. Toch hebben jullie als soevereine Wezens er recht op gelukkige en bevredigende ervaringen te kiezen. Wat heeft dus geleid tot het kwijtraken van jullie weg, en wat is het antwoord? Dierbaren, jullie lieten anderen de leiding in handen nemen, en toen de vibraties geleidelijk daalden, verloren jullie zelfs je herinneringen aan dat jullie grotere Wezens zijn geweest. De weg terug is kwellend en pijnlijk geweest, maar het siert jullie dat jullie het nooit hebben opgegeven. Met hulp om jullie bewust te maken van jullie ware Zelf en jullie volledige potentieel, zijn jullie je beginnen te realiseren dat jullie speciaal zijn. Jullie hebben levens geleid die door zoveel negativiteit werden omringd dat jullie Licht bijna was gedoofd maar jullie zijn opnieuw verrezen. Jullie Licht kan, hoe gedimd het ook is, worden gerevitaliseerd, omdat de belofte is dat iedere ziel een oneindig leven heeft en onsterflijk is.

Als jullie door de laatste jaren voor Ascentie gaan, zal jullie focus erop worden aangevallen door wat het einde van de wereld lijkt te zijn. De profetieën van Armageddon zullen in vervulling lijken te gaan, en veel mensen zullen door angst worden vervuld. Voordat gebeurtenissen echter onstuitbaar lijken te worden, zullen verbazingwekkende ontwikkelingen het tij keren naar de omgekeerde richting. Plotseling zullen de antwoorden komen door middel van openbaringen die vergezeld gaan met de waarheid. Datgene wat voor jullie werd verborgen, zal in de openbaarheid komen om te worden opgeruimd, zodat waar jullie de mogelijkheid werd ontnomen vooruitgang te boeken, het nu aan jullie wordt voorgelegd. We verwijzen naar veel ontdekkingen die jullie leven tot een acceptabeler niveau zouden hebben versterkt en opgetild, en wij zijn samen met veel andere bronnen nu bevoegd er voor te zorgen dat wat jullie toekomt, wordt ontvangen.

Net als jullie moet de Aarde worden gereinigd, en omdat jullie het gebruik ervan hebben gehad voor jullie ervaringen, kunnen jullie niet zomaar weglopen van de omstandigheden waarin jullie haar hebben achtergelaten. Onthoud dat jullie met Moeder Aarde ascenderen, en net als jullie moet zij er voorbereidingen voor treffen. Er zou niets van jullie ervaringen worden geleerd als jullie niet de consequenties van jullie daden zouden begrijpen, en jullie niet de verantwoordelijkheid ervoor zouden accepteren. Dit is precies hetzelfde voor jullie als individu, en ook jullie moeten van je fouten leren. Dat is het hele punt waar het om draait terwijl jullie de cyclus van dualiteit doorlopen, en zoals we jullie altijd in herinnering brengen, jullie hebben jezelf enthousiast voor de ervaring aangemeld. Het brengt ons er misschien toe te vragen waarom sommigen, terwijl jullie nu de finishlijn voor je hebben, het zicht verliezen op het feit dat niets Ascentie kan verhinderen.

Probeer ondanks de doem en onheilsverwachtingen van bepaalde mensen, voorbij de onmiddellijke gebeurtenissen te kijken en geniet van wat je zal ervaren in de directe periode voor Ascentie. Het is zelfs nog beter je geest bezig te houden met hoe je erna zal worden, met alle beloften over geluk en een gezegend bestaan. Wees geduldig en als je de kans hebt, help dan anderen die wanhopig zijn om het te overwinnen en heb vertrouwen in de toekomst. Vele, vele groepen vormen zich en hameren op onmiddellijke veranderingen, en hun protesten zullen niet worden genegeerd. Jullie worden de stem van het volk, en deze bevat een krachtige energie die de middelen aantrekt om het te manifesteren. Dat is hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt, en dus vragen we jullie, waar je kunt, dit te gebruiken.

Het hele Universum beweegt zich op een ordelijke manier als ze zich voorbereidt om te ascenderen, en toch wordt de aandacht aan jullie op Aarde besteed, als een essentieel onderdeel ervan. Jullie moeten klaar zijn voor als de grote dag aanbreekt, en jullie Universum schijnbaar verdwijnt, om alleen ogenblikkelijk in een hogere vibratie opnieuw te verschijnen. Dat is de omvang van wat zich afspeelt, en jullie mogen je afvragen welk magnifiek Wezen een dergelijke macht kan uitoefenen, en denk niet verder dan de God van jullie Universum. Kunnen jullie je voor één minuut voorstellen hoe krachtig dat jullie maakt, omdat jullie allemaal de Goddelijke Vonk in je dragen? Jullie moeten natuurlijk nog je volledige potentieel gaan manifesteren, maar mettertijd wanneer jullie naar zelfs nog hogere dimensies ascenderen, zal het geleidelijk tot stand komen.

We raden jullie dringend aan David Wilcock en zijn openbaringen te volgen, als jullie op de hoogte willen blijven van wat er in en buiten de wereld gebeurt. Verkrijg, zoals jullie zouden zeggen, het fijne van vele gebeurtenissen (de informatie van binnenuit), en het waarschijnlijke resultaat. David heeft zichzelf opgedragen jullie de waarheid te brengen, en is een zeer gerespecteerde ziel die een volledige betrokkenheid heeft met zijn werk. Velen kijken uit naar leiding en zoeken een betrouwbare bron, en hij is één van de mensen aan de top van de lijst. David boezemt een dergelijk vertrouwen in en een garantie dat zijn doel het onthullen van de waarheid is. Op hetzelfde moment het meest waarschijnlijke scenario uitzettend dat jullie uit de duisternis zal leiden, naar het Licht. Onze bescherming gaat uit naar iemand die het Licht dient, en er zijn velen van jullie die dit doen. Jullie zijn allemaal geliefd en worden gerespecteerd voor jullie volledige inzet in de rol die jullie op je hebben genomen ten bate van iedereen. Jullie prachtige wereld is gezegend met de aanwezigheid van zo veel Wezens van Licht, dat zij er nog meer Licht naar toe brengen.

De duisternis op jullie Aarde die haar dreigde te vernietigen is tegengehouden een dergelijke monumentale ramp te veroorzaken, dat het duizenden jaren had gekost om er van te herstellen. Dit is met andere planeten in jullie zonnestelsel gebeurd, en het beïnvloedt elke andere planeet en veroorzaakt verschuivingen en schade. Het kan zelfs tot onbewoonbaarheid leiden van een planeet gedurende duizenden jaren. God heeft verordend dat jullie juweel in de lucht, jullie glinsterende Aarde, niet zal worden vernietigd en de Galactische Federatie zorgt ervoor dat jullie veilig zijn voor gevaren. Jullie hebben bij meer dan één gelegenheid voor volledige vernietiging gestaan, en wij zijn omwille van jullie te hulp geschoten.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik vertrouw erop dat jullie door het goede nieuws dat we brengen, worden opgebeurd. Jullie zullen op een dag, heel spoedig, een heleboel over jullie geschiedenis leren en het laatste hoofdstuk zal met jullie Ascentie eindigen. Jullie evolutie zal, eenmaal uit de cyclus van dualiteit, gestaag verder gaan, wanneer jullie naar steeds hogere, en hogere dimensies gaan. Jullie hebben ook alle reden om er naar uit te kijken, en niets van wat jullie nu hebben zal te vergelijken zijn met wat jullie hebben wanneer jullie eenmaal zijn geascendeerd. Houd dit in gedachten wanneer jullie door aardse zaken worden afgeleid en weet dat ze geen effect op jullie kunnen hebben, tenzij jullie dit toelaten. Onze liefde is voor altijd met jullie allemaal.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge