Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 26, 2012

SaLuSa, November 26, 2012

Ieder moment kan het eerste echte bewijs naar buiten komen van wat er achter de schermen is gebeurd zodat duidelijk wordt welke veranderingen plaatsvinden. De media besteden geen aandacht aan het ‘goede’ nieuws omdat zij nog steeds worden gecontroleerd. Het internet is echter zo groot dat jullie zonder probleem verwijzingen naar Disclosure en aanverwante gebeurtenissen kunnen vinden. Wees waakzaam bij het bekijken van sommige ogenschijnlijk authentieke websites en reportages die bewust onder de aandacht worden gebracht om jullie te verwarren. Wanneer de echte aankondigingen worden gedaan kunnen jullie met zekerheid zeggen welke bronnen de waarheid spreken. Disclosure is bijvoorbeeld van wereldbelang en daarom komt het aan op jullie leiders.

Het pad naar jullie Ascentie en die van moeder aarde gaat onverminderd door en er bestaan geen problemen. Jullie Ascentie is net zo belangrijk als alle andere veranderingen, zo niet belangrijker. Jullie waren de enigen die het niet helemaal alleen konden doen en wij van de Galactische Federatie van Licht en anderen schieten jullie te hulp. Die rol is ons toebedeeld en het dienen van anderen is de reden dat we bestaan. Ascentie is slechts het begin en naderhand is er nog veel te doen, denk aan het verhogen van jullie levenskwaliteit en het herstellen van jullie soevereiniteit. In plaats dat anderen je pad creëren, creëer je je eigen realiteit. Op die manier worden gelijkgestemden bij elkaar gebracht en mensen met verschillende verlangens gaan ieder hun eigen weg.

Begrijp dat er verschillende niveaus zijn binnen iedere dimensie. Jullie bestaan dan ook niet allemaal in dezelfde dimensie en sommige mensen zullen uit je blikveld verdwijnen. Iedere ziel zal zich op precies het juiste niveau bevinden, een niveau dat in harmonie is met je eigen trillingen en waar je je op je gemak voelt. De meeste gezinnen zullen gewoon bij elkaar blijven. Als mensen tegenstrijdige ideeën hebben over Ascentie creëren ze verschillende realiteiten in parallelle werelden. Het toelaten van vrije keuze zou weinig nut hebben als het op de één of andere manier aan beperkingen onderhevig zou zijn geweest.

De aanstaande veranderingen zullen anders zijn dan jullie huidige ervaringen. Jullie worstelen in het dagelijks leven vaak met stof en zijn soms vele uren bezig om het te verwijderen. Daar komt een einde aan vanwege de zuiverheid van de lucht en ook zal de textuur van de grond onder jullie voeten anders zijn. Zonder veroudering of verval zullen er bijvoorbeeld geen plantenresten meer zijn. De hogere trillingen gaan gepaard met helderheid en hygiëne en je kunt meer kleuren zien dan nu. Je zou de hogere dimensies van licht goed kunnen omschrijven met het woord hemel.

Op aarde is zo veel criminaliteit dat jullie veel tijd besteden aan het beschermen van jullie huizen en eigendom. Op individueel niveau kun je bang zijn dat je wordt beroofd of aangevallen. In de hogere rijken bestaan dergelijke gevaren of dreigingen niet. Door overvloed is het niet langer nodig om rijkdom te vergaren. Als je alles al hebt hoef je niet te azen op de bezittingen van een ander. Denk aan hoe het zal zijn als huizen niet langer worden voorzien van sloten en je je eigendommen niet langer hoeft weg te stoppen. Je raakt snel gewend aan zulke veranderingen en je hoeft je nergens zorgen om te maken omdat het leven een oneindige ervaring van vreugde en blijheid is.

Er zijn veel beschavingen die graag vrienden met jullie willen worden. Ze zien eruit als mensen zijn vaak verwant aan jullie vanwege genetische manipulatie. Mensen zijn van nature vriendelijke en goedaardige wezens en je trekt soortgelijke wezens aan. Sommigen van hen hebben al contact gelegd met bepaalde individuen, maar in beperkte mate omdat we niet willen dat jullie afgeleid raken van de belangrijkere kwesties zoals Ascentie. De eerste ontmoetingen met ons zullen worden aangewend om de jullie meest belangrijke families te introduceren. Tegen die tijd hebben jullie je bewustzijnsniveau verruimd en zullen jullie connecties uit het verleden snel herinneren.

Ascentie is een kwantumsprong in trilling en bewustzijnsniveau. Vergelijk de huidige situatie eens met enkele jaren geleden en je zult erkennen dat er een grote verschuiving heeft plaatsgevonden in je bewustzijn. Vroeger ging het allemaal gradueel, maar het tempo ligt nu hoger en je kunt haast van dag tot dag verschil merken. Vanuit alle uithoeken van het universum stroomt het licht naar jullie toe. Jullie zijn nooit zonder steun geweest en vanwege de aanstaande Ascentie komt er alleen maar meer. We willen graag zien dat iedere ziel die de intentie heeft om te ascenderen vol van vertrouwen en goed voorbereid is.

Jullie zijn in het hele universum geliefd en dat omvat alle zielen, of ze nu van het licht of van het duister zijn. In de dualiteit speelden jullie allemaal je rol en daarom zouden jullie niet moeten oordelen over een andere ziel. Het betekent niet dat jullie geen mening mogen vormen, maar jullie oordelen dragen vaak gedachtevormen van energie met zich mee die jullie definitie van het begrip straf zouden kunnen oprekken. Het is niet aan jullie om te oordelen en er zal altijd gerechtigheid plaatsvinden, ook al lijkt het alsof sommigen met hun wandaden wegkomen. Niets kan voor altijd verborgen blijven omdat de energie van alles acties in de ether blijft bestaan.

Ik ben SaLuSa van Sirius en blij om te zien dat velen een speciale gebeurtenis voor 12-12 gepland hebben staan, een dag die belangrijk is bij het vrijgeven van de coderingen voor de voltooiing van jullie persoonlijke voorbereidingen op Ascentie. Sta in het licht, wees liefde.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!