Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 26 september 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 26 september 2014

Er zijn nu twee verschillende groepen van zielen op Aarde, en deze vertegenwoordigen degenen die hun bewustzijn hebben geopend voor de waarheid van hun wezen en degenen die vastzitten in de lagere vibraties en weinig of geen poging wagen om hun positie te begrijpen. Totdat zulke zielen beginnen te ontwaken tot hun ware zelf, zullen ze blijven geloven in alleen datgene wat ze voor hun eigen ogen zien. Echter, zullen wij zulke zielen op geen enige wijze veroordelen en houden we rekening met diegenen die worden gecontroleerd door hun ego. Alleen ervaring zal leiden tot een verschuiving in bewustzijn, wanneer men begint zich af te vragen wat het doel van het leven is. De waarheid zal voor allen op een gegeven moment komen, en deze periode op Aarde is het ideale moment om te vragen over het doel van het leven. Voor mensen zonder enige vorm van vertrouwen is het een zeer moeilijke tijd, als ze zich afvragen waarom een God van Liefde zulke wreedheden die plaatsvinden toelaat.

Velen begrijpen dat aangezien God Compleet Liefde is, hij zijn kinderen de vrijheid geeft te ervaren zoals zij willen, maar vaak niet begrijpen dat zij de verantwoordelijken zijn voor de resultaten. Jullie hebben een uitdrukking die zegt "wie zaait, zal oogsten" en dat is samengevat hoe je je eigen toekomst creërt. Vrije Wil is prachtig, maar je moet leren ermee om te gaan, zonder zich te bemoeien met de vrije wil van een andere ziel. De mens heeft grote moeite met het begrijpen van het concept van met z'n allen Eén zijn, en dus wat je een ander aandoet doe je jezelf aan. De mens heeft de neiging om te kijken naar de nummer één, zonder te beseffen dat over een periode van levens je veel verschillende situaties zult ervaren, en elke is bedoeld om jou de ervaringen te geven die je nodig hebt om verder te komen in jouw evolutie. Geen enkele andere ziel is meer of minder dan jij bent, maar kan niettemin een hoger niveau van bewustzijn hebben ontwikkeld.

In wat voor een stadium van de evolutie je ook bent, je kunt er zeker van zijn dat je altijd wordt geholpen om vooruitgang te boeken, en niemand in deze wereld staat er alleen voor. In feite heb je zo veel helpers dat het niet anders kan dat je jouw levensplan zal realiseren, want zij zullen voor de ervaringen zorgen die je nodig hebt. Het heeft geen zin om te klagen over je leven, het is veel beter om door te pakken en de beste vooruitgang te maken die je kunt maken. Sommigen van jullie geloven helemaal niet dat je geholpen wordt en dat is omdat je niet weet wat je levensplan is, en voor de ervaring moet je het goede samen met wat je het slechte noemt accepteren. Alle ervaring is van waarde, zelfs als je het niet kunt begrijpen, want het lijkt misschien niet dat er sprake is van een levensplan voor jou, maar dat is er zeker wel en alle ervaringen bieden jullie de gelegenheid om je te ontwikkelen. We weten dat sommige zielen niet kunnen geloven dat zij hebben ingestemd met de manier waarop hun leven loopt, maar het is zorgvuldig gepland met jouw toestemming en het aspect van vrije wil is er ook nog steeds.

We weten dat velen van jullie op een gevorderd niveau van begrip zitten, en jullie aanwezigheid op Aarde is instrumenteel in het helpen van anderen in hun begrijpen van de waarheid. Sommigen van jullie kwamen specifiek om een ??dergelijke service te geven aan anderen, en vaak betekende dit een zekere mate van opoffering aangezien dit werk een zeer toegewijde ziel vereist. Ieder van jullie die de wens heeft uitgesproken om anderen te helpen, zal worden gebruikt als de noodzaak zich voordoet, en we kijken naar jullie allen met evenveel liefde en vreugde. Leven klinkt misschien ingewikkeld en voor velen is het ook zo, maar het is zeer zorgvuldig gepland zodat jullie er het meest bij gebaat zijn. Sommigen zullen het er niet mee eens zijn dat ze de ervaringen die op hun pad komen hebben aanvaard, en kunnen niet begrijpen waarom ze dat zouden hebben gedaan. Dierbaren, de waarheid is dat je weet dat je de richting gewezen wordt die het beste jouw behoeften dekt. Wanneer je in de hogere dimensies bent, lijkt het allemaal zo veel duidelijker en vertrouw je degenen die jouw leven overzien.

Sommige zielen hebben zich afgevraagd hoe wij zo positief kunnen zijn betreffende je toekomst, en dat is omdat op ons niveau we niet alleen het grotere plaatje kunnen zien, maar wij zijn ons ervan bewust dat op ieder moment de oude cyclus tot een einde kan worden gebracht. Het is dus mogelijk dat dergelijke zaken op ieder moment kunnen worden afgesloten, maar die beslissing ligt bij de zielen die jullie evolutie overzien. Wij vertellen jullie deze dingen, zodat jullie niet denken dat er iets onmogelijk is waar het jullie evolutie betreft. Zaken zijn veel meer vloeiend dan je ooit kunt voorstellen, maar in de lagere vibraties kun je niet gemakkelijk denken aan een compleet ander scenario.

Alles wat je je kunt bedenken kan bestaan, aangezien niets nieuw is of wat je noemt een originele gedachte. Je kunt je verbinden met wat er was en het op een andere manier interpreteren, dat is hoe technologieën opnieuw worden geïntroduceerd in een New Age. Bijvoorbeeld wat jullie Vliegende Schotels noemen zijn planetaire voertuigen die niet voorzien zijn om de Diepe Ruimte in te gaan, en zijn niet nieuw voor jullie Zonnestelsel. Aangezien de kennis van en het inzicht over hen groeit, vinden jullie het zeer "handig" dat zij jullie Inter-planetaire voertuigen zijn. Zaken versnellen steeds verder, zodat wanneer jullie "volwassen zijn", alles wat je nodig hebt voor jullie beschikbaar is. Jullie zijn beginnende Kosmische Wezens en evolueren zeer snel, zodat wanneer je volledig bewustzijn hebt, het Universum voor jou zal zijn om te verkennen.

Ter vergelijking: je leeft zo'n simpel leven op aarde, maar het is de ideale voorbereiding voor de veranderingen die je zult ervaren. Evolutie is meer bezig met jullie als individu en zorgt ervoor dat jullie voldoende geëvolueerd zijn om te worden losgelaten in de Kosmos. Zoals jullie wellicht al weten, kun je niet een niveau bereiken dat hoger is dan je eigen vibraties, dus het is in jullie belang om gedurende deze komende gelegenheid de lagere vibraties achter je te laten. Je hebt het potentieel om een Wezen van Licht te worden en dat is de richting waarheen je zou moeten werken. We weten dat jullie willen weten hoe je het nu doet, maar mits je je op de juiste manier inzet, hoeven jullie je geen zorgen maken omdat we altijd in de buurt zijn om te helpen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, blij als altijd om jullie kennis te vergroten op wat jullie te wachten staat. Jullie beseffen inmiddels dat we allemaal deel uitmaken van het Ene, en als zodanig behandelen wij jullie als onze broeders en zusters. Niets zou ons meer behagen dan jullie te helpen jullie doelen te bereiken, en we geloven dat we lang genoeg bij jullie zijn om te begrijpen hoe we ons verhouden tot jullie. Ik verlaat jullie zoals altijd in Liefde en Licht.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl