Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 24, 2011

SaLuSa, June 24, 2011

Mogelijk verwachten jullie veel van de veranderingen die op het punt staan plaats te vinden, maar het is voor jullie noodzakelijk van dag tot dag te leven en te wachten totdat jullie echt weten wat ze inhouden. Er moet een geordend en verstandig proces van verandering komen en het vereist zeker jullie volledige medewerking. Begrijp alleen dat als dingen worden gepland, dit gebeurt met het oog op het zo eenvoudig mogelijk maken. De snelheid van veranderingen zal jullie echt plezier doen en dat is mogelijk door de hoeveelheid zorgvuldige planning die er aan is besteed. Het antwoord op alle zaken die een beslissing vereisen, is op jullie intuïtie te vertrouwen en je niet door je ego af te laten leiden. Het ego wil het beste voor jou maar is vaak “egoïstisch” en ego-centrisch. Degenen onder jullie die al op hun spirituele pad zitten, worden hopelijk benut om jullie gedachten naar hogere niveaus op te tillen.

Als jullie je trilling verhogen, verandert ook jullie kijk op het leven en jullie gedachten en handelingen weerspiegelen de mate waarin jullie je naar het Licht hebben verplaatst. Jullie zullen merken dat jullie afstand nemen van dingen die met het oude denkpatroon zijn verbonden. Ze zullen niet langer dezelfde aantrekkingskracht hebben, of je enige bevrediging geven. Het kan leiden tot veranderingen in jullie keuze van muziek, in wat je leest en bij onderwerpen van algemene interesse. Het belangrijkste is dat je vrienden zoekt die veel meer gemeenschappelijk met je hebben, want normaal gesproken hebben jullie behoefte je overtuigingen met geestverwanten te bespreken als je verder tot ontwikkeling komt. Jullie kunnen anders lijken dan de meeste mensen, maar jullie zijn zeker net zo normaal als ieder ander. De Gouden Regel is jullie mening of kennis niet aan andere mensen op te dringen, en liever te wachten tot ze klaar zijn om ze te benaderen.

Zoals we recentelijk eerder opmerkten, worden in de niet zo verre toekomst Lichtwerkers opgeroepen om hun kennis te delen. Wanneer de waarheid eenmaal naar buiten begint te komen zullen veel mensen meer willen weten, en wij visualiseren het openen van centra waar informatie kan worden gevonden. Natuurlijk zullen heel ver ontwikkelde Wezens naar voren treden met hun kennis, en jullie krijgen een aantal Meesters die de gevormde groepen zullen leiden. Momenteel zijn er talloze mensen die de waarheid beweren te bezitten, maar het is te gefragmenteerd en niet betrouwbaar genoeg om anderen volledig van dienst te kunnen zijn. Als het geaccepteerd gaat worden, moet de waarheid op gelijk wijze iedereen bedienen en voldoende betrouwbaar zijn om nauwkeurig onderzoek te doorstaan. Met onze steun geloven we dat het de “Ring van Waarheid” zal dragen en wij kunnen het, indien nodig, met absoluut bewijs ondersteunen.

Jullie zullen begrijpen dat disclosure, de publieke bekendmaking, van vitaal belang is en dat dit binnenkort volledig in jullie grote informatiekanalen terecht komt. En het is één ding om hiermee van start te gaan, maar het is iets anders het “domino effect” te hanteren dat erop volgt. De deur zal wijd open gaan en jaren van geheimhouding zullen worden onthuld, die aantonen hoe jullie regeringen in het geheim jullie als marionetten hebben gebruikt in de oorlogen waarmee jullie Aarde werd verminkt. Jullie werden ook klein gehouden en mochten niet profiteren en vooruitkomen met ontwikkelingen die anders jullie kwaliteit van leven enorm hadden verbeterd. Maar wanneer we eenmaal allemaal bij elkaar kunnen komen en voorbereiden op Ascentie, zullen jullie geleidelijk worden opgetild uit de omstandigheden die door het oude regime zijn gecreëerd.

Er circuleren nog steeds geruchten over de duisteren en hun pogingen om chaos te blijven creëren. Die moeten zoveel mogelijk worden genegeerd want wij zullen acties van hun kant tegen grote massa’s mensen niet toestaan. Ze zijn al uitgedund en ervaren afvalligheid van hun personeel dat hen de rug toekeert, en als het Licht toeneemt doen meer en meer mensen met hen mee. Dit is waar jullie kunnen helpen met het naar de oppervlakte halen van de duistere energieën om te worden gezuiverd, door jullie Licht naar alle gebieden te sturen die jullie als dragers van lagere trilling beschouwen. Het Midden-Oosten zou één van die gebieden kunnen zijn, en zou heel erg profiteren van het Licht. Het kan zo zeer de niveaus van duisternis verlagen dat de oorlogvoerende partijen vrede als de enige weg vooruit beginnen te zien. Na eeuwen van uitputting en lijden is het tijd dit een halt toe te roepen en de mensen een kans te geven grenzeloze Liefde en Licht te ervaren.

We willen met jullie binnenkort onze dialoog beginnen, maar het zal niet de eerste keer zijn want we hebben periodiek jullie leiders ontmoet. We hebben namens jullie vele malen geprobeerd door bemiddeling tot een overeenkomst te komen die naar wereldvrede zou leiden, maar het werd afgewezen. De agenda van de duisteren heeft nooit ruimte gehad voor de behoeften van jullie, het volk, en volgde hun plan voor het vergroten van hun eigen macht en rijkdom. Hun ultieme doel om de wereld te beheersen heeft gefaald, terwijl ze blijven weigeren om hun nederlaag toe te geven en zich van het toneel terug te trekken. Zij weten dat het jullie tijd is om te ascenderen, en toch hebben ze geprobeerd die kennis van jullie weg te houden. Jullie hebben dus Dierbaren, het kruispunt bereikt en jullie bestemming is jullie eigen keuze. Wij geloven dat disclosure een factor is in het naar buiten brengen van de waarheid over ons, en over die buitenaardsen die uit eigen-belang hebben gehandeld. Wij zijn nu hier en omringen jullie Aarde met onze vloot, maar op geen enkele manier bedreigend en vaak om jullie te beschermen.

Onze bondgenoten blijven zich inspannen om een aantal positieve stappen vooruit te bewerkstelligen, waardoor wij jullie kunnen helpen met het uitvoeren van het idee om gebruik te maken van vrije energie. Veel verschillende soorten zijn succesvol gebouwd, en het heeft alleen onze steun nodig om ze wereldwijd bekendheid te geven. Ze komen er en zullen een veelvoud aan oplossingen opleveren voor een aantal problemen die zoveel moeilijkheden veroorzaken. De strijd om “rond te komen” zal te zijner tijd verdwijnen, en grotendeels als gevolg van de overvloedprogramma’s. Jullie problemen zijn door mensen gemaakt, en er is eigenlijk geen reden waarom jullie het niet zouden kunnen oplossen. Veranderingen in jullie leefstijl en in jullie afhankelijkheid van de middelen van Moeder Aarde, zullen onmiddellijk de situatie verlichten en zij zal met volle snelheid met haar reiniging verder kunnen gaan.

Alles gaat door, staat in werkelijkheid nooit stil en reageert op de energieën die voortdurend naar de Aarde worden gebombardeerd. Zij veroorzaken doeltreffend veranderingen in materie, en omdat de energieën een hoge trilling hebben, wordt ze voorbereid om te worden opgetild. Jullie vormen wat dat betreft als Menselijke Wezens geen uitzondering, want alle vormen van leven zullen worden beïnvloed. Blijf gewoon op de hoogte van de belangrijke dagen waarin dergelijke instromen plaatsvinden en profiteer ervan.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik weet dat zaken zeer binnenkort een kritiek punt bereiken. Blijf dus alsjeblieft jullie werk voor het Licht doen, want het maakt een groot verschil voor de uitkomst. Ik zegen jullie allemaal met mijn hartzang voor jullie wel-zijn.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.