Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 23, 2012

Mike Quinsey - SaLuSa, March 23, 2012


In sommige opzichten doorloopt de wereld een rustiger periode dan gebruikelijk en dat is mede te danken aan onze activiteiten en die van onze bondgenoten. Er is een punt bereikt waarop we meer gezag kunnen uitoefenen over de oude garde die in hoog tempo zijn macht kwijtraakt. Meer mensen komen tegen hen in opstand omdat ze een grote mate van vertrouwen hebben gekregen door anderen succesvol hetzelfde te zien doen. Dit zal door blijven gaan en helpt ons onze doelen te bereiken en onze plannen uit te voeren voor jullie volledige bevrijding van de ketenen uit het verleden. Veel aspecten daarvan zitten al in een vergevorderd stadium en jullie gaan een behoorlijk vreemde tijd tegemoet. Jullie zullen duidelijk oude waarden en vertrouwde dingen zien wegvallen maar nog niet het nieuwe dat het zal vervangen. Een grondige schoonmaak is noodzakelijk voordat voor ons zaken voldoende gereed zijn om de leiding te nemen. Maar ook dan willen we dat de teugels van de macht aan jullie worden overgedragen en onze rol is jullie te helpen dat te bereiken.

Een uiterst aangename ontwikkeling van de afgelopen tijd is dat jullie bewustzijnsniveaus blijven toenemen en het ontwaken bij jullie zal het een stuk gemakkelijker maken de komende periode te kunnen hanteren. Het is belangrijk dat we binnenkort direct contact met jullie gaan maken omdat er zoveel belangrijke zaken zijn die we moeten aanpakken. Voorbereidingen zijn vereist voor de grote veranderingen die klaar staan om naar buiten te komen en dat geldt met name voor de financiële situatie. Het is noodzakelijk dat het correct wordt uitgevoerd en gecoördineerd in de vele daarbij betrokken landen. Onze bondgenoten zijn zich bewust van deze behoeften en samen zijn we overtuigd van succes. Zodra financiën en bestuur in overeenstemming met jullie voorbestemde toekomst zijn ingesteld, weten we dat de basis aanwezig is voor de uitvoering van de resterende veranderingen.

Het bereiken van vrede na duizenden jaren voortdurend oorlog te hebben gehad, zal een dramatische verandering teweeg brengen in het leven van mensen en hun vooruitzichten zullen plotseling opklaren. Men zal zich gaan realiseren dat het leven was bedoeld om gelukkig, vreugdevol en vervullend te zijn en er zal een eenwording plaatsvinden die voorheen niet mogelijk was. Langzaam zullen de mensen de Eenheid van alles gaan begrijpen en hoe het allemaal deel uitmaakte van het grote geheel. De onwaarheden van geloven door het creëren van afscheidingen en de doelbewuste vervorming van de waarheid over het doel van het leven, zullen louter als pogingen van het duister worden beschouwd om verdeeldheid tussen de mensen te handhaven. De komst van vrede zal dat allemaal veranderen en een golf van verlichting en vreugde zal over de Aarde heen razen. Oude verschillen zullen terzijde worden geschoven en men zal zien dat een prachtige toekomst in het verschiet ligt. Tegen die tijd zullen mensen beter geïnformeerd zijn over waar de veranderingen toe leiden en zullen ze zijn geholpen om het Ascentieproces te begrijpen.

Het is duidelijk dat er veel werk is te verrichten maar zoals we jullie vaak hebben gezegd, zijn wij met gemak opgewassen tegen deze taak. Wees ervan overtuigd dat wat er ook gedaan moet worden om voor de geplande voltooiing te zorgen, het met volledige efficiëntie zal worden uitgevoerd. De omvang van een aantal taken is enorm maar we hebben alle noodzakelijke uitrusting en personeel om het uit te voeren. De Galactische Federatie heeft een immense omvang en is volkomen gewend de verantwoordelijkheid te hebben voor complexe en gigantische taken. Het neemt voortdurend toe omdat beschavingen het vereiste bewustzijnsniveau bereiken waardoor ze lid kunnen worden. Jullie, de Dierbaren van de Aarde die ascenderen, zullen dat niveau hebben bereikt en kunnen ook je plaats bij ons innemen.

Wat een passend einde gaan jullie ervaren, na een weg te hebben gebaand door een aantal van de donkerste periodes in jullie levens. Jullie voeren nu de laatste handelingen uit, vereffenen eventueel resterend karma en gaan door naar de hogere trillingen en jullie bevrijden jezelf van de lagere. Het is nog steeds aan jullie hoe jullie de laatste periode ervaren maar één ding blijft onveranderd, en dat is Ascentie. Jullie verdienen allemaal veel lof voor het feit dat jullie zoveel Licht naar de Aarde hebben gebracht, zodat er tot nu toe weinig tekenen zijn van een apocalyptische eindtijd, zoals in sommige kringen wordt verwacht. Natuurlijk moeten er fysieke veranderingen plaatsvinden maar ze hoeven niet catastrofaal te zijn en wij zullen de gevolgen ervan verminderen.

Soms hebben we het gevoel dat velen van jullie niet helemaal de implicaties begrijpen van wat er gebeurt. Vergis je niet, want alles wat jullie dachten dat permanent op Aarde aanwezig was als natuurlijk uitvloeisel van jullie creaties, is grotendeels het werk van degenen die jullie tot slaaf maakten. Jullie hadden weinig of niets in te brengen bij het verloop van jullie levenservaringen. Maar het klopt dat jullie er het beste van hebben gemaakt door de uitdaging te aanvaarden ze te overwinnen. Het duister heeft jullie onbedoeld geholpen te evolueren en jullie hebben niet alleen overleefd maar brachten het Licht naar de Aarde zodat het een eind maakte aan hun plannen om Ascentie te verhinderen. Jullie hebben bewezen deze taak ruimschoots aan te kunnen en hebben de omvang van jullie vertrouwen getoond in de hogere machten die jullie hebben geleid. Verder hebben jullie het bereikt zonder volledig de feiten te kennen, en tot voor kort wisten jullie niet dat jullie overwinning je rechtstreeks naar Ascentie zou leiden. Jullie kunnen terecht trots zijn op jezelf en wij hebben een eindeloze bewondering voor jullie allemaal. Jullie zijn echt Strijders van het Licht die alle eerbetoon hebben verdiend dat jullie kant opkomt.

Jullie hebben niets meer te vrezen, al zullen jullie verslagen horen van confrontaties waar landen het oude schijnspel spelen. Ze kunnen gedachten hebben over oorlog maar verder zal het niet gaan en we zien er op toe dat het op niets uitloopt. Binnenkort zullen ze alle oorlogswapens weg moeten doen en wij zullen ervoor zorgen dat er geen intriges of bedrog plaatsvindt. Wij menen het serieus als we het over deze dingen hebben en op niet mis te verstane wijze zullen alle landen worden toegesproken wanneer onze vredesbesprekingen beginnen. Wij zullen hen niet vragen vrede te accepteren maar zullen het namens jullie eisen en op verzoek van hogere machten dan de Mens. Het zal zeer binnenkort gebeuren en jullie de mogelijkheid bieden in veiligheid te leven, zonder angst voor verlies van levens, jullie bezittingen of jullie huis.

Dierbaren, alle gedane beloftes zullen worden vervuld en wij zijn hier om erop toe te zien dat de veranderingen overstemmen met het Goddelijk Plan. Wees opgewekt en geniet van de gedachten die door Ascentie worden opgeroepen en geef je bewustzijn hiervoor de ruimte. Denk in veranderingen en hoe mooi het leven gaat worden en deel je gedachten indien mogelijk met degenen die ook aanvoelen wat er komt. Houd van iedere ziel als van jezelf en dat bewijst hen een grote dienst.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: CharlotteShare |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.