Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 22 augustus 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 22 augustus 2014

Velen van jullie hebben aanvaard dat de tijd sneller voorbij gaat dan ooit, en het zal het blijven doen als het je mee neemt in de hogere vibraties. Het is allemaal onderdeel van de onvermijdelijke veranderingen die plaatsvinden, die nodig zijn om de Nieuwe Tijd tot stand te brengen. Bovendien zal er een welkome verandering komen voor de bevolking van de Aarde, die zodanig worden getroffen dat zij zich verplaatsen naar een nieuw niveau, waar minder negativiteit is. Dit gaat door tot de lagere vibraties niet langer meer kunnen bestaan??, en vrede zich zal hebben gevestigd op Aarde. Er is geen manier dat de verdere vooruitgang kan worden gestopt door de duisteren, zoals deze is vastgesteld door de hogere krachten die jouw lot bepalen. Terwijl je een vrije wil hebt zijn er ook voorschriften die vorm geven aan je toekomst in overeenstemming met het plan voor de Mens.

Wat ook indruk is die je krijgt over wat er gebeurt, bedenk dan dat je toekomst al is uitgestippeld. Absoluut niets kan jouw lot veranderen om uit de lagere vibraties te gaan en geniet van de niveaus van Licht die hiervan vrij zijn. Een glorieuze toekomst wacht op jou wanneer je jouw echte familie ontmoet, en terugkeert naar je Hoger Zelf. Dit zal enige tijd duren, maar je perceptie ervan is al aan het veranderen als je de versnelling van de tijd ervaart. Het is in feite niet constant wat al bij bekend is en uiteindelijk zal je in de toekomst komen waar alles bestaat in het Nu. Zelfs nu wanneer je terugkeert naar de hogere niveaus na jouw overgang na de 'dood' van je fysieke lichaam, zal je veel van dit soort veranderingen ervaren. Het is een stap dichter bij de echte werkelijkheid waar je hebt bestaan ??tussen de levens van duizenden jaren, en dient om jou eraan te herinneren van je hogere staat van zijn.

Je aardse bestaan ??is een harde test van jouw vermogen om de lagere vibraties te overwinnen, terwijl je op hetzelfde moment blijft evolueren. Het is een niveau waar zielen kunnen incarneren om veel sneller spirituele vooruitgang te maken dan in de hogere. De lessen kunnen worden uitgespeeld om zo aan te sluiten bij jouw niveau van trillingen, en hoe hoger het is, hoe sneller je kan evolueren. Niemand dwingt je om het anders te ervaren dan met de snelheid waarbij je je comfortabel voelt. Het is de reden waarom zoveel zielen in heel veel verschillende stadia van de evolutie zijn. Het klinkt misschien heel moeilijk om vooruitgang te boeken in dergelijke omstandigheden, maar het is de ideale situatie waaruit zoveel mogelijkheden kan worden gekozen. We willen nogmaals herhalen, dat iedere ziel, gidsen en leraren heeft die hen begeleidt. Ze begeleiden jou en tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat ze niet interfereren met je vrije wil.

Dierbaren, je kan je veilig voelen en verzorgd daar je jouw tijd in de laatste dagen uit speelt in de in de lagere dimensie. Je gidsen en mentoren wensen jou veel succes, en zullen alles wat toegestaan ??is doen om jou te helpen met het verstrekken van, zonder het op te leggen op jouw vrije wil. Wanneer je twijfels en zorgen hebt over de negatieve energieën, zal je ze aantrekken waardoor je kwetsbaarheid toeneemt. Je kunt ervoor zorgen dat hetgeen wat je niet wilt zal gebeuren dus denk positief ten allen tijde, en houd je focus op je doel. Wees ervan verzekerd dat deze periode in jullie leven uiterst belangrijk is, want als je niet de hogere vibraties kunt realiseren ben je voorbestemd om in de lagere dimensies te blijven. Je zult natuurlijk wel een kans krijgen om jouw doelen te bereiken in een andere cyclus, maar nadat we zo ver gekomen zijn is het verstandig om de energie te steken om deze keer te slagen.

We blijven je beschermen tegen inmenging van buitenaf daar andere beschavingen geïnteresseerd zijn in jullie vooruitgang. De ervaring die je ervaart trekt de belangstelling van veel van hen, vanwege de veelheid van verschillende wezens die eraan deelnemen. Zielen komen uit alle hoeken van het heelal om waar te nemen of deel te nemen aan het einde der tijden, en het is inderdaad de moeite waard erop te wijzen dat in werkelijkheid jullie allemaal Ruimte Wezens zijn. Jouw huis is niet op aarde en velen van jullie hebben aangeboden om anderen te helpen om op te staan ??uit de lagere vibraties. Met jouw ervaring en hogere vibraties kun je erop vertrouwen dat je kunt voorkomen dat je naar beneden getrokken wordt door hen. Uiteraard controleren wij nauw jouw vorderingen en staan altijd klaar om jou te begeleiden. Wij hebben bewondering voor jouw vasthoudendheid en vastberadenheid om je missie te vervullen, en de zielen die je helpt zullen voor altijd dankbaar zijn. Natuurlijk, heeft iedereen baat in een dergelijke situatie aangezien ervaring waardevol is.

Elke ziel verbonden met de Aarde krijgt kennis door hun ervaringen, en het is zoals je het noemt een snelle ervaring die vele anderen willen hebben. Echter, de lagere vibraties zijn zodanig dat ze je naar beneden kan trekken, en je je ware missie kan laten vergeten. Dat is waar je Gidsen nauw samenwerken met jou om te proberen je terug te krijgen op je afgesproken pad. Een groot deel van het contact met hen gebeurt als je slaapt en uit het lichaam treedt. Veel goed werk wordt gedaan op dergelijke momenten, en wanneer je jouw problemen hebt opgelost zal je merken dat je verfrist wakker wordt met een gevoel dat je op je gemak bent. Dat is een goede reden om je intuïtie te volgen als je op zoek bent naar antwoorden van hun. Je bent nooit verlaten of alleen, maar er zijn momenten waarop je ongewenst of niet op je gemak voelt. Zoals we vaak hebben gezegd, kun je een beroep doen op ons op elk gewenst moment en wij zullen zo goed als we kunnen reageren zonder dat het invloed heeft op jouw levensplan.

Je hebt een gezegde: 'de stilte voor de storm "en wij kunnen we jou vertellen dat de" storm "over zijn hoogtepunt heen is en er heel binnenkort een periode van rust zal aanvangen. Je kunt erin bijdragen door te leven als een goed voorbeeld van iemand die op de hoogte is en door het verspreiden van de Liefde en Licht van heinde en verre. Vrede komt en mooie tijden staan te wachten en reeds vele Lichtwerkers leggen de fundamenten van een New Age. Wij verzekeren jou toch steeds weer, dat niets de vooruitgang zal stoppen in de New Age, en je staat al met beide voeten op het pad ernaartoe.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik ben blij dat ik contact met jullie heb met nieuws van de vooruitgang die wordt geboekt. In sommige opzichten is het langzaam door je manier van het meten van de tijd, maar vanuit ons gezichtspunt worden zaken snel opgelost. Wij zijn lid van de Galactische Federatie van Licht en zetten ons in voor jouw welzijn en succesvolle toekomst. Wij zijn een en wanneer je opstijgt zullen we bij elkaar komen als we ons werk voor het Licht voortzetten.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl