Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 21, 2010

SaLuSa, July 21, 2010

Trots heeft zijn plaats in het leven en er is zeker niets mis mee om trots te zijn op je prestaties. In feite komt dit, wat sommige individuen betreft, voort uit het verlangen om te worden gereinigd op alle niveaus, als onderdeel van het steeds meer Verlicht worden. Orde en netheid zijn tekenen van een mentaliteit waarmee die persoon wil uitdragen dat hij zoekende is naar perfectie in zijn leven. Het is zorgen voor jezelf en respect hebben voor de tempel die jullie je lichaam noemen, dat jullie fysieke voertuig door het leven is. Gedachten zijn, zoals altijd, creatieve macht, en wat jullie toekomstbeeld van jezelf is, zul je manifesteren. Wanneer je begint te leven in het Licht trek je harmonie en balans aan in je leven, en dat is onderdeel van jouw overgang naar een hoger niveau van expressie. Echter, dit betekent niet dat diegenen die die aspiraties niet meedragen zonder spiritueel begrip zijn. Het zoeken naar verheffing is een fase waar je doorheen gaat wanneer je jezelf niet op je gemak voelt in de lagere vibraties, en het zal iedereen gebeuren op zijn tijd. Jullie kunnen hieraan niet werkelijk ontsnappen omdat de energieën die naar de Aarde gestraald worden jullie niveau van bewustzijn hoger voeren dan ooit tevoren. Hiermee komt een verlangen voor schoonheid en harmonie in zowel spirituele als fysieke zin.

Gedurende de veranderingen die op de Aarde af komen, zal het massabewustzijn drastisch veranderen en mensen zullen alles om zich heen in een ander licht zien. Jullie voorkeur zal zich verplaatsen naar nieuwe ontwerpen, vooral in de bouw, en de traditionele vierkante vormen zullen plaats maken voor ronde vormen. De gebruikte materialen zullen natuurlijker zijn, en jullie zullen je wenden tot organische materialen zoals wij die normaal gesproken gebruiken. Natuurlijk gebruiken jullie natuurlijke materialen, maar jullie bedekken ook grote gebieden van het oppervlak van Moeder Aarde met beton, wat ervoor zorgt dat zij niet kan ademen. Jullie zullen al wel weten dat wij onze Ruimteschepen bouwen uit organische materialen, en die zijn geprogrammeerd met niveaus van bewustzijn die hen zelfbekwaam maken. Bezoekers van onze schepen hebben opgemerkt hoe de bemanning met hen tot op zeer hoog niveau kan samenwerken. Natuurlijk zullen wij, wanneer wij ons onder jullie kunnen begeven, zulke kennis met jullie delen zodat jullie vooruitgang zich zal versnellen.

Er is veel voor jullie te leren dat herzien zal worden in het licht van de waarheid die wij zullen brengen. Verwacht wordt dat een aantal van jullie overtuigingen en theorieën onjuist zijn, en wat wij zullen doen is het voor jullie mogelijk maken een kwantumsprong naar de toekomst te maken. Er is, zoals jullie zouden zeggen, een grote inhaalslag te maken, ook in de ontwikkeling van vele goede ideeën waaraan jullie al werken. Nanotechnologie is een voorbeeld waarvan jullie denken dat het een wenselijke vooruitgang is, en dat zal ontstaan. Het is jammer dat zoveel verbeteringen die voordelig hadden kunnen zijn voor de Mensheid, opzettelijk verborgen zijn gehouden om de status quo te handhaven waar winst boven jullie welzijn werd geplaatst. Toch zijn enorme bedragen van jullie geld geïnvesteerd in nieuwe technologieën voor militaire macht. Als dit beleid wordt gevolgd, zullen jullie duidelijk geen vrede zien ontstaan in jullie wereld. Echter, dat zal snel veranderen en de oorlogsmachine zal tot stilstand komen en ontmanteld worden. Wij zullen jullie vrede brengen en ervoor zorgen dat al het wapentuig wordt geneutraliseerd door onze geavanceerdere technologieën. Wij komen niet om jullie oude levensstijl te bestendigen, maar om jullie te introduceren aan een gemakkelijkere en meer bevredigende manier die jullie soevereiniteit zal herstellen. Jullie moeten vrijgemaakt worden om meer tijd te hebben je eigen doelen na te streven, en de eentonigheid van leven zal verwijderd worden en vervangen door meer acceptabele voorwaarden met voldoende tijd.

De veranderingen staan opgesteld en zijn in een vergevorderd stadium, wat betekent dat als wij eenmaal kunnen beginnen, de gebeurtenissen op zijn zachtst gezegd snel vooruitgang zullen boeken. Jullie voelen dat de duisteren hun greep op jullie verliezen, en terwijl zij dat doen kunnen zij het verloren terrein niet opnieuw opeisen. Wij blokkeren elke beweging die zij maken om een grote bedreiging te vormen, en hebben al een potentieel gevaarlijk incident afgewend. Wij zijn hier om jullie te leiden naar een succesvolle voltooiing in jullie zoektocht naar Ascentie. Dat resultaat zal er zonder twijfel komen en is al beschreven in de annalen van de tijd. Jullie kunnen je daarom volledig richten op Ascentie, en het plan wordt ondersteund door vele Raden en individuen die jullie ook vooruit helpen. Jullie zouden ongetwijfeld verrast zijn als je wist hoe veel van hen er in deze tijd bij jullie zijn.

Er zijn tijden dat je extra ondersteuning kunt gebruiken, en in zulke instanties is het goed om je te herinneren dat je contact kunt maken met je Hogere Zelf. Wij merken vaak op dat je tijd moet vrijmaken voor jezelf en dit is een van die gebeurtenissen. Als je de namen van je Gidsen kent, gebruik ze dan om contact te maken, en als je jezelf hebt verbonden met een van de grote Engelen Wezens, zoals Aartsengel Michaël is dat nog beter. Jullie gebeden of verzoeken zullen gehoord worden, en de antwoorden kunnen op onverwachte manieren komen, zoals via een andere bron. Jullie zijn inderdaad nooit alleen, en in tijden van nood komen jullie Gidsen dichterbij en verwelkomen contact met jullie.

De Zonnecyclus komt tot een einde en wij van de Galactische Federatie zijn bij jullie om de laatste dagen te ervaren. Deze keer, in tegenstelling tot Atlantis, hebben jullie voorkomen dat jullie jezelf zouden vernietigen, en jullie verdienen met recht de kans op Ascentie. In haar tijd was Atlantis een grote spirituele beschaving, maar toen daalde de duisternis op hen neer en zij kwamen in een neerwaartse spiraal terecht op het pad naar vergetelheid. Zo velen van jullie die nu op Aarde zijn waren daar tijdens haar ondergang, en onbewust dragen jullie nog steeds de herinneringen aan die tijd. Dat is misschien waarom jullie angst voelden bij de mogelijkheid van weer een ineenstorting die zou leiden tot uitroeiing. Echter, de tekenen zijn positief en zoals wij al opmerkten, jullie hebben het begrepen en het helpt jullie je twijfels te overwinnen. Er zijn echter een aantal verschillende voorspellingen voor de eindtijden, en als je dat verwarrend vindt vertrouw dan op jouw intuïtieve gevoelens.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en kan jullie vertellen dat het plaatje binnenkort veel duidelijker zal worden, en wij drukken net als jullie ook door om de uiteindelijke onthulling van de duisteren te versnellen. De overwinning is al voor het Licht, maar de laatste dagen moeten uitgediend worden ter wille van alle zielen op Aarde. Onze liefde begeleidt jullie op de gehele weg, en wij willen dat deze tijd herinnerd wordt als een succesvol keerpunt in jullie evolutie. Het feit dat het niet alleen het einde is van een Zonnecyclus, maar iets dat het complete Universum beïnvloed maakt het nog belangrijker voor jullie, en inderdaad ook voor ons.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.