Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 19, 2012

SaLuSa, November 19, 2012

Na jezelf jarenlang te hebben voorbereid op Ascentie, is het bijna zover. Waar je van droomde ligt plotseling binnen handbereik zodat je kunt voelen hoe het is om de hogere energieën te ervaren. Als je ze eenmaal hebt ervaren zul je ze niet vergeten, omdat het een extatisch gevoel van vreugde, blijheid, vrede en geluk is. Stel je voor dat je iedere dag in zo’n staat van gelukzaligheid leeft en vrij bent van de lagere emoties. Dat is je echte manier van leven en de reden waarom zij die er klaar voor zijn uit de dualiteit stappen. Sommigen van jullie hebben altijd het gevoel gehad dat er iets miste in je leven en nu heb je gevonden wat het was.

Mensen die nog steeds geen idee hebben wat er staat te gebeuren kunnen altijd nog plotseling ontwaken omdat de energieën een innerlijke opschudding teweeg kunnen brengen en leiden tot een nieuw bewustzijnsniveau. Het is de vraag of ze de lagere energieën kunnen loslaten, die ze anders zullen hinderen bij hun voortgang. Voor sommigen is de transitie te veel gevraagd omdat ze er in hun dagelijks leven van afhankelijk zijn geworden. Woorden zijn soms ontoereikend om een leven gebaseerd op harmonie en balans in de hogere energieën te beschrijven. Het wordt allemaal samengehouden door ‘liefde’ waar in essentie alles uit bestaat.

De hogere dimensies worden gekenmerkt door een levenskwaliteit die veel beter is dan wat jullie nu ervaren. Het verschil is zo groot dat jullie je zullen afvragen hoe je al die tijd in een dergelijke lage trilling hebt kunnen overleven. Dat is te danken aan jullie veerkracht en vastberadenheid om obstakels te overwinnen. Je dacht dat je een perfect normaal leven leidde, maar de kansen om de kwaliteit ervan te verbeteren werden jullie ontzegd. De oude garde heeft jullie al die tijd afhankelijk gehouden en kon jullie op die manier tot slaaf maken. Door jullie stijgende bewustzijnsniveaus ontdekken jullie hoe jullie werden uitgebuit en vochten jullie voor jullie vrijheid.

In relatief korte tijd waren jullie vastberaden genoeg om je soevereiniteit terug te eisen. Jullie hebben veel hulp gehad van de andere kant van de sluier, maar jullie trokken het naar je toe door jullie positieve benadering van de taak die voor jullie ligt. Het plan voor jullie verheffing lag al klaar. Herhaaldelijk schoten vele beschavingen van de Galactische Federatie van Licht jullie te hulp, met name in de afgelopen 100 jaar. Hoewel altijd vast heeft gestaan dat jullie zouden slagen, werd de manier waarop aan jullie overgelaten. Jullie hebben het zo goed gedaan dat jullie het effect hebben weten te verminderen van wat anders een zeer traumatisch jaar zou zijn geweest. Veel voorspellingen zijn niet uitgekomen omdat jullie de trillingen hebben verhoogd. In een jaar waarin er veel seismische activiteit zou kunnen zijn geweest, is er niets uitzonderlijks gebeurd.

Jullie zijn galactische wezens in wording en zullen binnenkort leven zoals wij dat doen, met alle comfort die je maar nodig hebt. Nu zijn jullie zo veel tijd kwijt aan reizen en is het een wonder als jullie iets gedaan krijgen. Veranderingen gebeuren niet van de ene op de andere dag, maar het is belangrijk dat jullie mobiel zijn zodat jullie leven er een stuk gemakkelijker op wordt. Er zijn transportmogelijkheden die voorzien in jullie behoeften, van je dagelijkse reizen tot toestellen die de aarde kunnen verlaten om andere planeten te bezoeken. Uiteindelijk zullen jullie een computersysteem hebben dat voertuigen voor je bestuurt. Ze vervuilen niet langer en worden aangedreven door vrije energie.

Veel innovaties op het gebied van vrije energie bestaan al op aarde, maar de ontwikkeling ervan is tegengehouden om de corporaties te beschermen die er anders door zouden zijn beïnvloed. Je kunt vooruitgang echter niet oneindig lang tegenhouden en jullie bereiken snel het nieuwe tijdperk. Op den duur hebben jullie veel meer tijd voor jezelf. Het werk zoals jullie dat kennen zal niet langer zo veeleisend zijn en zal vanwege de hogere technologieën ook grotendeels geautomatiseerd zijn. Amusement zal anders zijn en niet langer gericht op videogames of films die bijvoorbeeld oorlog verheerlijken. De hogere dimensies zijn geen plaats voor zaken met een lage trilling.

Het zal spannend zijn om het zonnestelsel te verkennen en meer te leren over de aarde. Ook zal het interessant zijn om terug en vooruit in de tijd te gaan, met name voor mensen die een voorliefde hebben voor geschiedenis en archeologie. Elke reis in het universum zal een avontuur zijn. Jullie spirituele groei zal niet worden onderbelicht, maar zal in vergelijking met het leven in de dualiteit wel veel langzamer gaan. Jullie zijn strijders van licht die na de eerdere onaangename ervaringen na de val van Lemuria en Atlantis een grote overwinning hebben behaald op de oude garde. In moeilijke omstandigheden hebben jullie je lessen geleerd. Moeder aarde bereidt zich voor om samen met jullie te ascenderen zodat jullie de prachtige nieuwe aarde kunnen ervaren die ze zal worden.

Ik ben SaLuSa van Sirius en slechts één van de velen die jullie voortgang al vele jaren hebben gevolgd. Nu zijn jullie zo dicht bij Ascentie dat ook wij het spannend vinden. Ondanks de vertragingen is jullie geduld bewonderenswaardig en het lange wachten is bijna voorbij. We hebben jullie lief om wie jullie zijn, als goddelijke wezens die jullie ware zelf door licht en liefde uitdrukken.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!