Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 18 september 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 18 september 2015

Jullie krijgen bewijs van de veranderingen die in ontwikkeling zijn en alhoewel jullie teleurstellingen in het verleden hebben gehad, voelen velen van jullie nu het profijt daarvan. Ter vergelijking zullen jullie nu de jullie omringende verschillende energieën moeten kunnen voelen die in trilling stijgen. Het was de laatste paar jaren een langzame maar positieve opbouw welke nu gaat pieken met een merkbare verheffing. Het algehele effect zal er een zijn van dat meer mensen zullen ontwaken tot de waarheid, zodat ze zich los kunnen breken uit de invloeden van de Duisteren. Dierbaren, het Licht heeft op hen een overwinning bereikt en ze zullen niet langer in staat zijn om het Menselijke Ras tot hun slaven te maken. Veranderingen zullen behoorlijk snel plaatsvinden en zullen leiden tot het tot stand brengen van een nieuw tijdperk, waarin de vrijheid zal worden hersteld en een enorme sprong voorwaarts genomen zal worden om deze voordelen die jullie zijn onthouden te introduceren. Het is allemaal voorbereid en zal, zodra de omstandigheden dit toelaten, aan jullie worden gegeven. Heb geduld daar sommige veranderingen gigantisch zullen zijn en de tijd moet het toestaan zodat ze kunnen worden ingevoerd. De belangrijkste kwestie op dit moment is om het Duister te verwijderen en zo een einde te maken aan hun activiteiten die opzettelijk jullie toekomst verstoren.

Ooit wanneer jullie terugkijken zullen jullie je realiseren dat de levens die jullie in dualiteit geleefd hebben, jullie niveau van bewustzijn op een diepgaande manier verhoogd heeft. Je bent misschien zwaar getest in het vuur van het leven maar jullie zijn weer uit de as herrezen, zoals de Fenix. Jullie zijn op weg om weer de grote Wezens te worden die jullie waren toen jullie je reis duizenden jaren geleden zijn begonnen. Het is zwaar geweest en zelfs nu zijn er nog sommige zielen die oud karma aan het opruimen zijn terwijl ze hun reis naar huis te voltooien. Weet dat een ieder van jullie als vrijwilliger is gegaan voor de ervaring, dus er zouden geen verwijten mogen zijn richting de Hiërarchie. Ze hebben jullie in werkelijkheid altijd terzijde gestaan en hebben ervoor gezorgd dat jullie elke kans op succes werd gegeven. Er wordt buitengewoon veel van jullie gehouden en jullie zijn veel grootser dan jullie je op dit moment zouden kunnen voorstellen. Dus houd je hoofd omhoog en zie het laatste van de oude energieën, met dankbaarheid voor hun plaats in jullie evolutie, verdwijnen.

Zoals we eerder hebben genoemd kunnen jullie, als zielen die een gevorderd begrip hebben bereikt, veel doen om anderen te helpen die net ontwaken voor de waarheid. Ze zullen horen van de veranderingen die plaatsvinden en sommigen zullen angstig zijn door het vooruitzicht dat er voor hen bekende dingen zullen verdwijnen. Je kunt ze kalmeren en hen ervan verzekeren dat de veranderingen niet alleen maar goed zijn voor iedereen maar dat het ook hun leven snel zal veraangenamen met meer vreugde en gemak. De Schepper heeft het harde werken dat gedaan is om succes te bereiken erkend en heeft beloofd dat jullie van nu af aan zullen genieten van de vruchten van jullie inspanningen.

Langzaam maar zeker zullen jullie leren wat jullie ware geschiedenis is en ook over jullie verheven plek in het Universum. De Eindtijd wordt met bewondering gadegeslagen door vele, vele beschavingen die wachten om jullie te ontmoeten, jullie hun liefde te laten zien en om jullie te bedanken voor jullie grote prestaties. Jullie hebben een taak verricht waar vele zielen profijt van zullen hebben en die hun evolutie zal doen versnellen. Te allen tijde is “Liefde” het sleutelwoord geweest voor jullie succes en Universele Liefde is jullie uiteindelijke doel. Probeer waar mogelijk te rusten en laat alles rustig op zijn beloop, we weten dat het makkelijker gezegd is dan gedaan. Jullie zorgen zullen snel tot het verleden behoren wanneer jullie in staat zullen zijn om volledig van het leven te genieten.

Je mag er zeker van zijn dat er geen inbraak of pogingen daartoe toegestaan zullen worden van anderen die zich bemoeien met jullie vooruitgang. Zoals we al eerder gezegd hebben is de Aarde in quarantaine en ook beschermd door heel veel Sterrenschepen, op zo’n manier dat jullie ervan verzekerd zijn dat jullie je reis veilig kunnen voltooien. De eindtijden zijn al voorbestemd om succesvol te zijn, dus positieve voorspellingen over die periode zullen uitkomen. Op het juiste moment, dat momenteel nog ver weg is, zullen wij in staat zijn om veilig op Aarde te landen en te beginnen met de feestelijkheden die al gepland zijn. Dan zijn jullie volledig bevrijd zijn van de aandacht van het Duister of andere ongenode gasten. Er liggen geweldige tijden in het verschiet die als een soort “dank je wel” voor jullie harde werken en grote prestaties zullen zijn.

We weten dat sommigen van jullie met kinderen zich zorgen maken over hun toekomst en wij wensen jullie ervan te verzekeren dat er goed op ze gepast zal worden. Sommigen zijn gereïncarneerd vanuit de hogere dimensies speciaal voor deze periode die komen gaat. Ze zijn gevorderde zielen die heel veel te bieden hebben en een enorme hulp zullen zijn wanneer hun kennis nodig is. Inderdaad, sommigen zijn geboren leiders en hun psychische capaciteiten en andere kwaliteiten zullen verwelkomd worden. Als jullie verdergaan in het Nieuwe Tijdperk zullen ook jullie je speciale capaciteiten ontwikkelen en nodig hebben, en wanneer je je ontwikkelt zal ook jouw chakra systeem zich uitbreiden. Ontwikkeling stopt nooit en zo zal het leven vooruit blijven gaan naar steeds betere dingen. Bijvoorbeeld, sommigen van jullie zijn al telepathisch maar straks zal dat voor iedereen normaal zijn.

Denk groot daar het enige dat jou terug kan houden jij zelf bent. Jij helpt jouw toekomst te creëren door jouw gedachten en wensen, en door ze naar jezelf toe te trekken. Het is dus absoluut noodzakelijk dat jullie niet stilstaan bij negatieve gedachten, want op deze manier kun je de dingen die je niet wilt aantrekken. Het zal natuurlijk makkelijker worden wanneer de trillingen zich verhogen totdat jullie het stadium bereiken waar geen negativiteit meer is. Voor heel veel zielen heeft dualiteit jullie karakter en temperament aangescherpt tot het punt waar je in volledige controle bent. Op Aarde zijn er zoveel uitdagingen geweest die overwonnen moesten worden dat het niet verrassend is dat jullie het moeilijk hebben gevonden om vooruitgang te boeken. Maar je bent nooit alleen en jouw Gidsen staan altijd aan je zijde om je te helpen. Roep ze aan wanneer je hun hulp nodig hebt en je zal zeker een reactie krijgen. Maar er zijn tijden waarin je om karmische redenen door ervaringen heen moet en daar zullen ze dus een stapje terug doen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik voel me na zoveel jaren ons leven met elkaar "gedeeld" te hebben, heel dichtbij jullie. Ik ben natuurlijk niet de enige die in jullie nabijheid is en op de momenten dat jullie speciale hulp nodig hebben, zijn er ook anderen om aan te roepen. Wees ervan verzekerd dat we altijd slechts een hulpvraag verwijderd zijn en wij jullie berichten ontvangen, en waar mogelijk krijgen jullie een reactie daarop. Wanneer we onze schepen kunnen laten zien zullen jullie ze een korte tijd waarnemen en we weten dat het velen van jullie zeker een goed gevoel geeft. We genieten van onze dienstbaarheid aan de mensheid en krijgen zoveel vreugde wanneer we jullie vorderingen zien, in het bijzonder in deze tijd waarin jullie zo dicht bij het voltooien van jullie reis zijn. Het duurt niet lang meer voordat jullie verblijf op Aarde voorbij zal zijn en de festiviteiten kunnen beginnen en dat is omdat jullie gerespecteerd en bewonderd worden door jullie opmerkelijke prestaties, duizenden jaren lang.

Dankjewel SaLuSa,

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Nederlandse vertaling: Elene
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!