Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 18, 2012

Mike Quinsey - SaLuSa, January 18, 2012


Heb vertrouwen in ons en God dat gebeurtenissen conform gedane beloftes zullen plaatsvinden, en maak je geen zorgen over de timing want het zal op een manier gebeuren die exact aansluit bij het gewenste resultaat. Wees er ook van overtuigd dat de eindtijden volgens plan verlopen, de verantwoordelijkheid daarvoor ligt bij ons en alles is volledig voorbereid. Het is niet nodig je zorgen te maken over je eigen individuele rol en wat er met je gebeurt omdat ieder van jullie precies zal ervaren wat je zelf hebt gepland. Sommige van jullie hebben ervoor gekozen de Aarde voortijdig te verlaten, en anderen zullen het laatste jaar volledig meemaken. In beide gevallen is dat je eigen keuze geweest en iedereen zal uiteindelijk de oude Aarde verlaten zoals jullie die nu kennen.

Om de wat ruwere belevenissen succesvol te doorstaan hoeven jullie alleen maar je geest en aandacht bij Ascentie te houden omdat naarmate het jaar vordert en de hogere trillingen dominant worden, er vrede op Aarde zal neerdalen. Er zijn al opmerkelijke veranderingen in het massabewustzijn die door ons kunnen worden gemeten en meer zielen dan ooit worden omhoog getild. Het ontwaken is zich aan het versnellen en het zal alle zielen voor de laatste dagen van deze cyclus hebben geraakt. Of iedereen erop reageert is geheel hun eigen keuze maar geen enkele ziel zal deze Aarde verlaten zonder de mogelijkheid om te ascenderen te hebben begrepen. Het zal niet voor iedereen aantrekkelijk zijn omdat sommige zielen zich in de hogere dimensies niet op hun plaats zouden voelen.

De Lichtwerkers gaan intussen verder met hun individuele taken door het creëren van een fundament dat noodzakelijk is voor het ontvouwen van gebeurtenissen. Al bewust zijnde is jullie mooiste bijdrage het delen van je Licht met alle anderen, en wees daar helemaal vrij in. Verspreid jullie Licht wijd en zijd en als jullie graag healings geven, kun je die gebieden op Aarde voor je geestesoog visualiseren waar dit het hardste nodig is. Het Midden Oosten blijft een zorgelijk gebied omdat de negatieve energieën diep geworteld zijn als gevolg van eeuwenlange oorlogvoering. Hoofdzaak is voor ons ervoor te zorgen dat problemen niet escaleren of tot oorlog leiden en wij zullen voorkomen dat dit uitbreekt. De duistere kliek zou zo’n situatie natuurlijk graag uitbuiten maar zij rekenen niet op de Galactische Federatie. Wij kennen hun plannen en zijn daarom in staat te controleren wat er gebeurt en we hebben hen al getoond wat we kunnen doen.

Het is het vermelden waard dat onze Moederschepen, die jullie luchtsteden zouden kunnen noemen, boven jullie Aarde gestationeerd kunnen blijven gedurende buitengewoon lange periodes. Ze bevatten absoluut alles wat nodig is om normaal te kunnen bestaan en het is een aangename en bevredigende leefwijze. We hebben bases op Aarde, net als onze bondgenoten van de Inner Aarde die uiteindelijk tevoorschijn zullen komen om jullie opnieuw te ontmoeten. Er zijn ook bases op de zeebodem, waarvan sommige duizenden jaren in gebruik zijn geweest. Ze verschaften grote afzondering en privacy, ver verwijderd van nieuwsgierige ogen door zich buiten het bereik te bevinden van jullie onderzeeërs en robotachtige zoekers. Sommige bases zijn extreem groot en zelfvoorzienend en kunnen honderden medewerkers huisvesten.

Sommige van onze bases bevinden zich diep in de Bergen en zijn volkomen veilig voor jullie sondemetingen. De ingangen zijn niet zichtbaar en dat houdt de nieuwsgierigen buiten. Ze waren in het verleden actiever in gebruik toen we lokale inwoners ontmoetten en hielpen, en dergelijke ontmoetingen zijn door hen opgetekend. Zien jullie dus Dierbaren dat terwijl er mensen druk uitoefenen op disclosure, iemand die bewijs wil vinden van onze bezoeken aan de Aarde hier moeiteloos in zal slagen. Jammer genoeg werden bewijzen als ze gevonden werden grotendeels genegeerd of verborgen omdat het niet bij de geaccepteerde versie van jullie verleden paste. Dit zal uiteindelijk allemaal veranderen en de waarheid zal ondersteund door overvloedige bewijzen aan jullie worden gegeven. In het verleden werden degenen die lucht gaven aan de waarheid vervolgd of verbannen en vaak vanwege hun overtuigingen vermoord.

Beginnen jullie in te zien hoe vals jullie realiteit is geweest en hoe deze werd gecreëerd om jullie onwetend te houden over jullie soevereiniteit en totaal afhankelijk van degenen die jullie tot slaaf hadden gemaakt. Het leven had zo anders kunnen zijn als het niet in de Atlantische tijd uit de gratie was geraakt toen het tijden kende van grote spiritualiteit en inzichten. Jullie hebben bijna allemaal levens gehad in die specifieke periode en jullie dragen diep in je onderbewustzijn nog steeds herinneringen daaraan met je mee. Jullie gaan zelfs verder terug naar bepaalde beschavingen die slechts namen zijn in een oude geschiedenis. Denk eraan dat jullie een Zonnen Cyclus voltooien van ongeveer 26.500 jaren en jullie zijn zo vaak gekomen en gegaan terwijl jullie kozen waar en wanneer om jullie ervaringen vooruit te helpen. We zouden jullie nog verder mee terug kunnen nemen toen sommige van jullie op andere planeten leefden, alleen om aan te geven dat jullie zeer oude zielen zijn.

Dit specifieke leven waar jullie in zitten, is het hoogtepunt van veel vorige levens, is volkomen uniek en is erg belangrijk voor jullie evolutie. Het is geen wonder dat veel zielen aan deze cyclus wilden deelnemen omdat het een grote stap voorwaarts bood en een mogelijkheid om de cyclus van hergeboorte te verlaten. Het is een lange en vaak vervelende reis geweest maar net als alle ervaringen is het eenvoudig achter je te laten wanneer het eenmaal voorbij is. Een van jullie grootste kwaliteiten is jullie kracht geweest om de meest ernstige ontberingen en tegenslagen te overwinnen. Die ervaringen zullen jullie verder brengen en je goed van dienst zijn wanneer jullie met vergelijkbare uitdagingen worden geconfronteerd. Jullie diensten zullen gevraagd worden door degenen die nog moeten gaan beleven wat jullie achter de rug hebben.

Het leven voor jullie wordt heerlijk bevredigend en zeer lonend. Jullie harde werken en toewijding aan jullie spirituele groei zal voor jullie verheffing naar de hogere dimensies hebben gezorgd. Het is jullie echte thuis en hoe mooi sommige ervaringen op Aarde ook kunnen zijn, ze zullen niets zijn in vergelijking met het absolute geluk en de zegen die jullie gaan ervaren. Ware vrijheid is niet echt iets wat jullie al hebben genoten maar wanneer jullie je plaats innemen als Galactisch Wezen zal alles voor jullie voor het oprapen liggen. Woorden kunnen niet tot uitdrukking brengen hoe heerlijk jullie je zullen voelen of de schoonheid en liefde kunnen beschrijven die jullie zal omringen. Alles is in harmonie en evenwicht, in tegenstelling tot jullie ervaringen in de dualiteit.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik weet dat jullie opgewonden en geïmponeerd zullen zijn door de Moederschepen en de wonderen van onze zeer geavanceerde technologieën. Het kan goed dat jullie er één kunnen bezoeken of zelfs kunnen genieten van de ervaring één van de Steden van Licht te bezoeken, die zich op het verschijnen op Aarde aan het voorbereiden zijn. Zij zijn ook voorbeelden van wat er gedaan kan worden door onze technologieën ten bate van het geheel te gebruiken. Wanhoop dus niet en blijf altijd naar de verlichte zijde van dingen kijken, jullie dag breekt spoedig aan waarop iedereen in vrede en vrijheid zal leven.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: CharlotteShare |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.