Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 14, 2012

SaLuSa, November 14, 2012

De liefde en vrede op aarde groeien exponentieel en omvatten langzaam maar zeker de hele wereld. Iedere ziel wordt er op de één of andere manier door beïnvloed. Elke ziel krijgt dezelfde kans om naar het licht te groeien en deel te nemen aan Ascentie. Kennis over het Ascentieproces betekent echter niet automatisch mee omhoog gaan. Er zijn vele zielen die vriendelijk, liefdevol en vol compassie zijn en zich hebben voorbereid op een dergelijke verheffing. Zij hebben mogelijk een hele andere kijk op de toekomst, maar dat maakt niet uit omdat ze zich snel aanpassen aan de komende veranderingen.

Al geruimde tijd wordt de mensheid aangespoord om zich richting het licht te keren en het is onze wens dat zo veel mogelijk zielen worden opgetild. Sommige zielen wijzen iedere benadering om ze bekend te maken met Ascentie af. Zij kunnen hun eigen pad kiezen en op den duur nieuwe kansen krijgen om te ascenderen. Er wordt geen druk uitgeoefend op dergelijke zielen omdat het leven oneindig is en jullie zo veel tijd hebben om te evolueren als jullie maar willen. Hoewel de komende Ascentie een hoogtepunt is in jullie groeiproces, blijven jullie een pad van ziele-evolutie volgen, al zal het nooit zo zwaar of veeleisend zijn als de periode waar jullie juist doorheen zijn gegaan.

Als jullie je op het pad van het licht bevinden hebben jullie vastgesteld welke ‘bagage’ jullie met je meedragen en het beste kunnen loslaten om je volledig voor te bereiden op Ascentie. Je zit vaak vast aan gewoontes die gerelateerd zijn aan de verlangens van je fysieke lichaam. Het kunnen verslavende middelen zijn zoals nicotine of drugs in het algemeen. Als je er echt mee wilt stoppen zul je merken dat het gemakkelijker gaat dan verwacht. Voor dergelijke genotsmiddelen is in de hogere dimensies geen plaats en hoe hoger je trillingen zijn, hoe minder afhankelijk je er van zult worden. Je hebt het in eigen hand, hoewel je hulp krijgt van onze kant van de sluier. Je bent nooit alleen in je streven om jezelf te verheffen, dus doe een beroep op je helpers om met je samen te werken.

Je ontdekt dat er een duidelijk verschil bestaat tussen fysieke liefde en ziele-liefde. Het ene is voor de bevrediging van de fysieke zintuigen, het andere is universele liefde voor al het leven. Op aarde neigen jullie te worden geleid door fysieke aantrekking en raken jullie verwikkeld in relaties zonder dat je de ander echt goed kent. In de hogere dimensies zie je iedere ziel zoals hij of zij werkelijk is en kan de waarheid niet verborgen blijven. Als je een hogere trilling hebt kun je de kleuren van elkaars aura zien en als je weet wat ze betekenen kun je het ziele-pad en de energieën die de ander gebruikt vaststellen. Tweelingvlammen en tweelingzielen leren elkaar kennen en komen vaak samen om hun evolutie te bespoedigen. Er is zo veel dat je kunt leren over toekomstige kansen, maar er zullen velen van ons zijn om je te helpen.

Een deel van wat je leert zal plaatsvinden aan boord van onze schepen, die na Ascentie voor jullie toegankelijk zijn. Denk aan hoe het zal zijn om in een moederschip te vertoeven. Er is veel waar je nog niets over hebt gehoord en wat je nog niet zult begrijpen. We willen graag dat jullie bekend worden met onze technologieën omdat sommigen van jullie er klaar voor zijn om ze te gebruiken. Velen van jullie hebben onze schepen bezocht in jullie slaap, alleen herinneren slechts weinigen zich er iets van. Wanneer je ons weer bezoekt zul je onbewust herinneringen hebben aan het bezoek. Je zult ontdekken dat veel verschillende soorten wezens afkomstig van andere beschavingen samenwerken met de Galactische Federatie van Licht. Andere buitenaardsen hebben kennis die we kunnen delen. Alles wat we doen staat in het teken van delen en het wordt gedaan met de beste bedoelingen.

Op aarde heb je geleerd te strijden om bezittingen en wordt eigendom een recht genoemd. Dat komt grotendeels omdat de oude garde jullie systematisch afhankelijk heeft gemaakt. In de toekomst zullen jullie overvloed ervaren en nooit meer iets willen. De zogenaamde tekorten zijn het resultaat van controle en manipulatie om jullie slaaf te maken van de grote corporaties. Het houdt ook in dat jullie vooruitgang wordt ontzegd, waarmee een betere levenskwaliteit zou kunnen worden bereikt en vrije energie binnen handbereik ligt. Dat wordt zeer binnenkort aan jullie gegeven waardoor de kwaliteit van jullie leven plotsklaps verandert.

We weten hoe geduldig jullie zijn geweest terwijl de oude garde wordt verslagen. Het bevredigt ons dat ze nog weinig macht over hebben en we perken het nog verder in. Met Obama aan het roer kunnen meer zaken worden versneld. Hij zal het in korte tijd erg druk gaan krijgen. We hebben deze tijd samen met hem gepland en niets of niemand zal vooruitgang kunnen stoppen. Hij heeft te allen tijde onze bescherming gekregen. Alle ontwaakte mensen zijn beschermd, hoewel we rekening moeten houden met het levensplan als ze de intentie hebben hun leven voor het grote goed op te offeren. In het verleden zijn er vele grote wezens geweest die dat hebben gedaan en de manier waarop is altijd zo gepland. President John F. Kennedy is een goed voorbeeld in de recente geschiedenis.

Ik ben SaLuSa van Sirius en blij mijn berichten te kunnen blijven doorgeven om jullie voor te bereiden op het nieuwe tijdperk. Het is buitengewoon dat we al zo’n 70 jaar in contact zijn met elkaar. Kijk waar jullie vandaag de dag staan. Jullie zijn bekend met onze aanwezigheid en accepteren dat we jullie familie zijn. Het voelt alsof we in korte tijd veel hebben bereikt en we kijken uit naar het moment waarop we elkaar openlijk kunnen bezoeken en veel met jullie kunnen delen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!