Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, September 13, 2010

SaLuSa, September 13, 2010

Het is niet alleen de VS die respect heeft betuigd aan degenen die stierven in de tragedie van 11 september, maar de hele wereld herdacht de daarbij betrokken slachtoffers. Er bestaat bij wijze van spreke nog een andere tragedie, in die zin dat de media er over het algemeen nog steeds naar verwijst als zijnde een terroristische aanslag terwijl de feiten iets anders vertellen. Bij mensen met voldoende ervaring om een professioneel standpunt te verwoorden, bestaat er frustratie omdat hun bevindingen geen officiële erkenning hebben gekregen. Deze situatie zal aanhouden totdat een grotere vrijheid van meningsuiting wordt toegestaan en er een onafhankelijk onderzoek plaatsvindt. Op het moment zijn er nog teveel mensen met macht die aan de valse terroristische aanslag hebben meegewerkt, en zij kunnen druk uitoefenen op degenen die graag de waarheid naar buiten brengen. Er bestaat ook woede dat de Regering nog steeds vasthoudt aan de officiële versie, zelfs als het heel duidelijk is dat die onmogelijk alle vragen kan beantwoorden. We willen jullie vertellen dat alle betrokkenen in het complot bekend zullen worden gemaakt, en dat zij zich voor hun misdaden tegen de Mensheid zullen moeten verantwoorden. In het grotere geheel der dingen, zal elke ziel iedere daad die tot schade of de dood van een andere ziel heeft geleid, voor ogen krijgen.

We willen niet uitweiden over 11 september omdat de waarheid over wat er op die fatale dag gebeurde algemeen bekend is geworden. Het heeft niet tot de resultaten geleid die de duistere Wezens wensten, maar bijgevolg wel een nieuwe serie strenge veiligheidswetten voortgebracht. Al deze beraamde situaties zijn enkel bedoeld om strengere controle uit te kunnen oefenen over jullie bewegingsvrijheid. Op lange termijn zal jullie vrijheid worden hersteld, omdat wanneer er eenmaal een nieuwe Regering is gevestigd, die gebaseerd zal zijn op jullie aangeboren soevereine rechten. Dergelijke veranderingen zullen zich als een frisse wind over de wereld verspreiden, en het verleden zal als een hele nare droom geleidelijk vervagen. De duistere Wezens hebben hun spel gespeeld, en zijn verslagen. Het is nu een kwestie van na hen grondig opruimen, en het invoeren van de lang verwachte veranderingen die het leven van de mensen zullen verrijken.

Zaken veranderen van dag tot dag maar één ding is zeker en dat is jullie overwinning en de daaruit volgende verheffing naar de hogere dimensies. Het staat al duizenden jaren lang gepland, en in tegenstelling tot wat er als tegenslagen uit kan zien, vordert het op een heel acceptabele wijze. De chaos die jullie nu ervaren is onvermijdelijk omdat het oude systeem wordt afgebroken, maar dat is noodzakelijk om ruimte te maken voor een compleet nieuwe beschaving die nu in opkomst is. Zo velen van jullie kwamen in deze tijdsperiode omdat jullie de vaardigheden en inzichten hebben die nodig zijn om vooruit te sprinten. Jullie denken misschien na over het gegeven dat jullie je realiteit hebben gecreëerd, maar het goddelijk plan werd op een hoger niveau ontworpen en zal niet veranderen, tenzij door goddelijke interventie.

De energieën die op de Aarde worden gericht, blijven jullie trilling verhogen en beïnvloeden jullie fysieke lichaam op een gunstige manier. Het is voor sommige van jullie te vroeg om de veranderingen op te merken maar uiteindelijk zal er een vernieuwing plaatsvinden van jullie lichaamscellen. Jullie beginnen je naar je Ascentie lichaam te ontwikkelen, en deze zal bestaande onvolkomenheden niet met zich meedragen. Er komt een intensivering naarmate jullie Ascentie naderen, totdat jullie eindelijk klaar zijn voor de grote verheffing. Tegen die tijd zullen wij natuurlijk al geruime tijd bij jullie zijn, om jullie ernaar toe te gidsen. Jullie kunnen dus zien dat wij van essentieel belang zijn voor jullie vooruitgang, en wij wachten opgewonden op de eerste gelegenheid om onszelf aan jullie voor te stellen.

We kunnen jullie niet beloven dat dingen al gaan verbeteren, omdat de financiële omstandigheden die jullie nu ervaren hun dieptepunt nog niet hebben bereikt. Jullie beschaving stort in elkaar en kan niet worden gered uit de implosie die plaatsvindt. Toch wordt op hetzelfde moment de nieuwe beschaving geboren, en die verrijst als de feniks uit zijn as. Beschavingen komen en gaan heel vaak maar hoewel er de laatste tijd een neerwaartse tendens is geweest, is jullie tijd voor jullie aangebroken om die grote sprong voorwaarts te nemen. De cyclus van dualiteit komt eindelijk tot een afsluiting, en jullie zullen binnenkort een vredige en gelukkige tijd binnengaan.

De toekomst wenkt en jullie beginnen de aantrekkingskracht ervan te zien, na de duisternis die jullie hebben ervaren. Er zijn tijden geweest waarin jullie niets anders kenden en het leven uitermate somber was, zonder een echt uitzicht op verandering. Wat slechts weinigen van jullie begrepen was dat de Hemel liefdevol over jullie waakte, en jullie bevrijding naar het Licht plande. Grotere zielen zijn, om het even wanneer, altijd op Aarde geïncarneerd om jullie bewust te houden van jullie ware zelf. De waarheid werd niet altijd vrijelijk gedeeld, omdat het voortbestaan afhankelijk was van het kunnen conserveren ervan door degenen die al een hoger niveau van inzicht hadden. Het Licht kan echter niet worden uitgeroeid omdat alles wat al bestaat, er afhankelijk van is voor zijn bestaan. In feite is alles wat het duister doet, het naar voren halen van het gebrek aan Licht, en het is door middel van dergelijke ervaringen dat jullie spiritueel groeien.

Jullie individuele reizen zijn bijna ten einde, dus verheug je op het vooruitzicht dat het allemaal ten goede verandert omdat jullie niet opnieuw naar de dualiteit hoeven terug te keren. Laat de zorgen en beslommeringen van het dagelijks leven gaan; beperk het in het licht van de heldere en gelukkige toekomst die net om de hoek staat. Richt je blik op alles wat goed en gezond is, en negeer degenen die het andersom zouden willen hebben. De duistere Wezens zullen nog steeds om jullie heen zijn en ook zij zullen iets van jullie leren. Op een dag zullen zij het Licht vinden dat van binnen nog schijnt, zelfs als het nu is verduisterd door de duisternis die ze hebben gecreëerd.

Onze aanwezigheid is bedoeld om alle zielen te helpen, en we verkiezen met betrekking tot onze hulp geen enkele ziel boven een ander. Het is aan elk individu te beslissen welke richting hun toekomst opgaat, en ongeacht hun keuze zullen zij met vriendelijkheid en liefde worden behandeld. Dat is de enige manier om de duisternis te doordringen en zielen te helpen die gevangen zitten. Laat niemand geloven dat zij superieur zijn aan een andere ziel,en weet dat het niet de manier is van degenen die spiritueel verlicht zijn. Liefde is de krachtige energie van de Schepper en verbindt de hele schepping met elkaar.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik dank jullie allemaal voor het zoeken naar de waarheid, en ik hoop dat jullie in je zoektocht de antwoorden hebben gevonden die je zocht. Volg je intuïtie en wees bereid van richting te veranderen, wanneer de behoefte zich voordoet.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.