Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 13 Februari 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 13 Februari 2015

De illusie waarin jullie op Aarde leven, hebben jullie zelf gecreëerd, omdat jullie de vrijheid om te kiezen werd gegeven toen jullie afgescheidenheid van het geheel ervoeren. Natuurlijk hebben degenen in de Geestenwereld die jullie tijdens vele levens hebben vergezeld geprobeerd jullie naar het Licht te geleiden. Momenteel loopt de cyclus waar jullie inzitten af en wordt jullie je laatste kans gegeven om de fase in jullie evolutie te bereiken waarin je niet langer genoodzaakt bent om in de lagere trillingen te leven. Zolang jullie in deze cyclus waren, en voor de meesten van jullie zal dat zijn vanaf het begin, zo’n 26500 jaar geleden, bestonden de mogelijkheden voor groei door ervaring. Sommige zielen werden echter zo Lichtarm en gebonden aan de lagere trillingen, dat ze geen idee hebben hoe ze zichzelf of hun ware natuur kunnen verheffen. Samen met jullie Spirituele Gidsen proberen we hen ook te verlichten, maar velen zijn in ontkenning. Dus aan het einde van de cyclus kun je er zeker van zijn dat elke kans wordt benut en hulp wordt gegeven om zielen te laten ontwaken tot hun ware zelf.

Er zijn echter vele kansen voor ‘verloren’ zielen om te ontwaken, en ze worden nooit in de steek gelaten om zelf vooruit te gaan. Bovendien hebben ze alle tijd om hun reis terug naar het Licht te beginnen. Voor degenen die niet voldoende geëvolueerd zijn om hun plaats in de hogere trillingen in te nemen wacht een nieuwe start in een nieuwe cyclus. Er is geen oneer verbonden aan die zielen die nog in de vroegere fasen van evolutie zitten en er is geen gebrek aan hulp om hen terug op het pad van Licht te helpen. Want zielen die niet langer zijn genoodzaakt tot verdere incarnaties in de lagere trillingen zullen een ontwaken ervaren alsmede een ruimer begrip van de waarheid. De simpele waarheid is dat je niet je lichaam bent, en wanneer je terugkeert naar de Mentale Rijken zul je er niet langer een nodig hebben, maar je kunt jezelf in elke vorm die je wenst ‘denken’.

Het ware spirituele leven is zo anders dan wat je gewend bent, hoewel je door de hogere fasen van je evolutie heen zult worden geholpen. De niveaus die je bezoekt tussen incarnaties zijn nog steeds voornamelijk van de lagere trillingen, en je zult je aardse vorm behouden totdat je opnieuw de behoefte hebt om weer te incarneren. Elke keer wordt je begeleid m.b.t. welke veranderingen je zou moeten maken bij het kiezen van je ouders. In sommige gevallen worden ze voor je gekozen om ervoor te zorgen dat je de ervaringen krijgt die je nodig hebt, en je zult er mee hebben ingestemd. Dus zelfs als je momenteel ongelukkig bent met je ouders, onthoud dat je diegenen hebt gekozen die je nodig hebt om je de ervaringen te geven die je nodig hebt. Natuurlijk hebben je ouders hun grootste invloed op je als je jong bent, en die periode is het belangrijkst voor de rest van je leven.

Laat het bekend zijn dat er voorgaande gevallen kunnen zijn waarin je huidige familie tezamen was in andere relaties tot elkaar. Ga er dus niet noodzakelijk van uit dat ze nieuw zijn voor je, hoewel dat vaker het geval is. Zegen de zielen die erin hebben toegestemd een deel van je leven te zijn, want elk ervan geeft van zichzelf voor jouw ervaringen. Dit is natuurlijk net zo goed voor hun ervaringen als de jouwe. Inderdaad, alle zielen die in jouw leven komen spelen hun levensplan uit, zodat elk van jullie een verantwoordelijkheid heeft naar elkaar. Zielen komen en gaan waar nodig in je leven, dus behandel nieuwe vrienden met zorg, aangezien ze belangrijk voor je kunnen zijn. Wanneer ze een belangrijk onderdeel van je leven zullen zijn kun je er zeker van zijn dat je er een verbinding mee zult houden. Als het gewoon toevallige ontmoetingen zijn kan het zijn dat ze helemaal geen enkele verdere rol spelen in je leven.

Over de hele wereld is er onrust omdat de oude manieren niet langer werken, en degenen aan de leiding klampen zich vast aan hun autoriteit zonder dat het ze baat. Soms resulteert dit in geweld aangezien geen van beide kanten de nederlaag zal toegeven, maar binnen niet al te lange tijd zul je zien dat degenen die het Licht vertegenwoordigen de leiding overnemen. Het kan zijn dat ze niet onmiddellijk veranderingen kunnen brengen, maar net zoals President Obama hun tijd afwachten terwijl ze doen wat ze kunnen zolang ze aan de macht zijn. Wees ervan verzekerd dat het Licht zal zegevieren en terwijl er nog steeds obstructies zijn kunnen ze niet de onvermijdelijke overwinning waar de Lichtkrachten naar streven tegenhouden. Dit te weten zou jullie moeten helpen de storm uit te zitten, want wat er ook gebeurt, de uiteindelijke overwinning staat vast. Alles wat we van jullie kunnen vragen is door te gaan sterk te blijven in jullie vastberadenheid op jullie pad te blijven en het Licht te helpen om de duistere energieën helemaal te overwinnen.

De reis om deze fase van jullie evolutie te bereiken was lang en moeizaam. Het Licht was echter altijd aanwezig en werkte zorgvuldig om de Waarheid te ondersteunen die geleidelijk aan aan het licht werd gebracht. Voor sommigen was het teveel om te begrijpen, maar de Waarheid zal altijd sterk en blijvend zijn terwijl al het mindere vervaagd. Nu is de tijd van het ontwaken en de Lichtkrachten zullen actief zijn bij het helpen van zielen om zich te verheffen en accepteren dat hun ware zelf eveneens van het Licht is. Jullie zijn krachtige zielen zonder het ware begrip van jullie potentieel, en als je dieper het Licht ingaat zul je verbazingwekkende ervaringen en openbaringen hebben.

Onze ophanden zijnde ontmoetingen met jullie zullen de deur naar waarheid zoals jullie die zouden begrijpen openen en jullie in staat stellen alles dat minder is te verwerpen. Soms is het moeilijk in woorden die jullie gebruiken uit te drukken, aangezien ze hun beperkingen hebben, maar alles dat minder is dan het Licht zal niet goed voelen en jullie zullen in staat zijn dat af te wijzen. Want te lang werden jullie gevoerd met allerlei valse informatie, maar nu zijn jullie wijzer en meer ervaren en in staat om de waarheid te onderscheiden van al het mindere. Vertrouw op je intuïtie en als je nog twijfelt wacht dan tot je ervaringen je op het juiste pad zetten. Je hebt vele zielen in de Geestenwereld die niet alleen je vooruitgang van dichtbij volgen maar ook vaak dicht bij je komen om je de waarheid in te prenten.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik geniet ervan een grotere mate van vrijheid te hebben om jullie de vele waarheden door te geven die jullie vooruitgang zoveel makkelijker zal maken. Het is nog maar pas dat jullie bewustzijn voldoende gegroeid is om jullie meer informatie ter overweging te geven. Het is nu de moeite waard aangezien zoveel zielen ontwaken t.a.v. de waarheid. Ik laat jullie achter met mijn zegen en liefde.

Dank je SaLuSa.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Rob

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl