Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, June 7, 2010

SaLuSa, June 7, 2010

Met elke boodschap komen we dichter bij het moment waarop de lang verwachte bekendmaking plaats gaat vinden. Het zal lang verborgen gehouden informatie vrijgeven maar belangrijker, het zal zorgen voor een nieuwe beoordeling van het hele onderwerp Ufo’s en Buitenaardsen. Er bestaan veel misvattingen over ons, aangewakkerd door het voortdurend verspreiden van desinformatie, met de bewuste bedoeling jullie te verwarren. Wanneer de waarheid vrijelijk kan worden uitgesproken en bediscussieerd, zal onze aanwezigheid niet alleen worden geaccepteerd maar ook verwelkomd. Er staat veel te gebeuren om de bedoelingen van de duistere Wezens om hun tijd op Aarde te verlengen, tegen te houden. Elke dag ebt hun macht echter verder weg en met onze komst zal die volledig worden gekortwiekt. Zij hebben net als iedere andere ziel, hun eigen toekomst gecreëerd en ze kunnen aan de gevolgen van hun eigen daden niet ontsnappen. De Wetten van het Universum zijn onder alle omstandigheden van toepassing, of een individu zich daar nu wel of niet bewust van is. Jullie hoeven je daarom geen zorgen te maken over het toepassen van rechtvaardigheid, of de angst dat de Elite aan verantwoording voor hun wandaden zal ontsnappen.

Jullie beginnen je macht al terug te nemen en dat gaat gepaard met vertrouwen in het nemen van verantwoordelijkheid voor jullie toekomst. Jullie zijn veel te lange tijd gedicteerd en afgehouden van het opeisen van jullie goddelijkheid. Het is onvermijdelijk en ook echt de bedoeling dat jullie je soevereiniteit terugnemen, en het zal niet lang duren voordat het is bereikt. De regeringswijzigingen naderen en hiermee zullen veel obstakels die jullie verhinderen vooruit te komen, worden verwijderd. Het zal voor jullie allemaal een geweldige ervaring zijn om een sprong in de toekomst te maken, en jullie nieuw gevonden vrijheid zal stimulerend zijn en een vreugde geven die jullie je nog niet helemaal kunnen voorstellen. Alles waar jullie doorheen zijn gegaan of nog voor de eindtijd gaan ervaren, zal weinig voorstellen ten opzichte van het vooruitzicht terug te keren naar jullie hogere bewustzijnsniveau. Jullie zullen bevrijd zijn van de invloed van de lagere vibraties, en Licht en Liefde zal jullie thuis zijn.

Jullie weten in je hart dat deze cyclus bijna is voltooid en ook dat jullie geholpen moeten worden naar een hogere dimensie te gaan, als onderdeel van jullie terugkeer naar jullie ware thuis. Wij bewonderen heel erg jullie resultaten en staan klaar om jullie als gelijken terug te verwelkomen. Wij zijn allemaal broers en zussen die samen een reis maken door het Koninkrijk van de Schepper, en dit belooft ervaringen en genoegens die jullie huidige verbeelding te boven gaan. Het is ook zeer de moeite waard dienstbaar te zijn aan de Broederschap van Licht, en die zielen te helpen wiens reis nog maar net is begonnen. Wat jullie op zal vallen is hoe relaxed het allemaal is, want tijd zoals jullie die kennen, bestaat niet. Op Aarde zijn jullie altijd tegen de klok in aan het racen, en lijken jullie onvoldoende tijd te hebben om alles te doen wat je wil. Jullie zullen nooit meer in die situatie terechtkomen, want jullie zullen instant reizen of in zo goed als geen tijd. Afstand wordt niet gemeten zoals jullie doen en alles bevindt zich in het Nu. Het is iets waaraan jullie je snel aanpassen wanneer jullie eenmaal zijn opgeheven, en waar jullie je heel makkelijk in settelen.

Als de veranderingen allemaal een beetje moeilijk lijken te begrijpen, maak je dan geen zorgen want wanneer jullie verder komen, zal iedere stap van de route worden uitgelegd. De Galactische Federatie is hier om jullie te dienen en doet dit al hele lange tijd. Jullie plaats bij ons staat vast, en wij kijken reikhalzend uit naar de gelegenheid dat jullie onze schepen kunnen bezoeken. Voor sommige van jullie zal dat heel vertrouwd overkomen doordat jullie dit al tijdens jullie uittredingen hebben meegemaakt. Herinneringen aan dergelijke gebeurtenissen worden meestal op de achtergrond gehouden, zodat jullie niet van jullie verantwoordelijkheid op Aarde worden afgeleid. Dus we zeggen dat jullie niet dromen, wanneer jullie vage herinneringen hebben aan een ontmoeting met ons. Er kunnen banden met ons zijn die duizenden jaren terug gaan, en op een dag zullen jullie je ware zelf en je relatie met ons begrijpen. Laten we alleen zeggen dat wij jullie beter kennen dan jullie jezelf.

Laat je nu niet hinderen, wat er ook gebeurt, want jullie zijn heel goed in staat met de veranderingen mee te gaan, vanuit de wetenschap dat alles voor de Mensheid gunstig uitpakt. Het is alleen wanneer er onzekerheden bestaan dat jullie je zorgen gaan maken over je toekomst. De nalatenschap van de duistere machten zal uiteindelijk worden verwijderd en jullie zullen heel snel de veranderingen zien ontstaan. Ze zullen verreikend zijn en jullie een positieve kijk opleveren, omdat duidelijk zal zijn dat wat er overblijft alleen maar het beste is voor jullie. Waar jullie verlies ervaren, zal dat door jullie voordelen worden gecompenseerd, en die zullen veel meer inhouden dan waar jullie op dit moment van kunnen dromen. Het plan is jullie dichter bij de omstandigheden te brengen die jullie zullen ervaren wanneer de dimensionale verschuiving heeft plaatsgevonden. Het zal daarom een geleidelijke introductie zijn van een nieuwe manier van leven, één die volstrekte vreugde en geluk geeft. Het zal ook al onze eerdere beloften inlossen met betrekking tot jullie bevrijding van de Duistere Wezens.

Wij, van de Galactische Federatie, zijn, zoals jullie zouden zeggen, ongeduldig en willen heel graag beginnen op een manier waarbij jullie met ons samen-werken. We hebben nu de bevoegdheid om verder te gaan en openlijker te worden over onze ondersteuning aan jullie. Het creëren van de juiste omstandigheden om de eerste veranderingen plaats te laten vinden, is vanwege de oppositie ertegen moeilijk geweest. We kunnen nu echter krachtiger middelen gebruiken om deze te verwijderen. Dit gezegd hebbende, zullen er natuurlijk ook veel mensen zijn die behoorlijk wat tijd nodig hebben om de inbreuk op hun leven te accepteren. De Mens is altijd onwillig veranderingen te accepteren totdat de echte voordelen ervan worden begrepen. Alles wat we komen doen is in opdracht van Vader/Moeder God, en zal tot de meest aanvaardbare veranderingen leiden die jullie gaan verheffen.

De Zon staat op het punt op een nieuwe dag op te komen, die de loop van jullie leven voorgoed verandert. Liefde en Licht zal jullie dagelijkse brood en levensonderhoud zijn en jullie zal de kracht worden gegeven overeenkomstig jullie wensen te creëren. Tegen die tijd hebben jullie geleerd dat dit samengaat met verantwoordelijkheid en jullie zullen het op een verstandige en positieve manier gebruiken. Kunnen jullie je de mogelijkheden voorstellen die jullie hiermee krijgen en misschien nog belangrijker, jullie vrijheid. Samen te hebben moeten werken in jullie meer fysieke leven, heeft jullie veel geleerd over tolerantie en delen. Het heeft jullie ook door de uitdaging heen geleid een liefde voor alle leven te vinden, dat net als jullie afkomstig is van de Bron van Al Dat Is.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik denk voortdurend aan jullie komende veranderingen en aan hoe verheugd jullie zullen zijn het verleden achter je te laten. In plaats daarvan komt alles wat jullie zouden kunnen verlangen, en het Gouden Tijdperk zal echt zijn gearriveerd.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.