Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, April 7, 2010

SaLuSa, April 7, 2010

We kijken met liefde in onze harten en ogen naar jullie, want jullie hebben jezelf overtroffen sinds het begin van het Millennium. Als er meer tijd zou worden gegeven, werd voorzien dat het Licht exponentieel zou groeien om jullie veilig mee te voeren naar Ascentie. Ook werd beseft dat de duistere Wezens hun activiteiten zouden uitbreiden om jullie tegen te houden en jullie hebben deze eeuw al te maken gehad met verschillende grote incidenten. Ieder daarvan, zoals 11 september, was bedoeld om angst op te roepen, gebaseerd op valse beweringen van een terroristische aanval op jullie. Daardoor werden er argumenten gevonden om zelfs nog meer controle over jullie uit te oefenen dan ooit eerder het geval is geweest. Jullie hadden een scenario waarin de strijd tussen donker en Licht werd geïntensiveerd en jullie liepen gevaar te worden overweldigd. De duistere Wezens werden echter overmoedig en handelden roekeloos waardoor men hun ware bedoelingen begon te beseffen. In het holst van de nacht brak het Licht plotseling door en doordrong de duisternis op Aarde, en sinds die tijd heeft het vaart gekregen en is nu een onstuitbare kracht ten goede. Jullie Dierbaren, hebben gewonnen en ontwikkelen je steeds verder richting Ascentie, vanuit de wetenschap dat niets jullie kan stoppen je doel te bereiken.

Natuurlijk hebben jullie hulp gehad maar de impuls moest eerst van jullie uitgaan voordat wij konden komen om jullie te helpen. Vanuit jullie positie hoeven jullie nu alleen maar je aandacht gericht te houden op het passeren van de eindstreep. Het einde van de dualiteit zal een nieuw begin voortbrengen en jullie zullen vaste voet hebben op jullie pad naar Ascentie. De duistere Wezens zullen doorgaan met dood en destructie vanuit de overtuiging dat ze op de een of andere manier jullie bestemming kunnen wijzigen. We vertellen jullie vol overtuiging dat slechts de Schepper het gezag en de macht heeft om dit te doen, en de manier waarop het einde zal komen is al verordend. We blijven keer op keer benadrukken dat jullie al gewonnen hebben en jullie zullen de schitterendste bevrijding ervaren van de duisternis en alles waar het grip op heeft. Het zal weggevaagd worden in een geweldige vertoning van Licht en Liefde en alles is al klaar gemaakt voor jullie vieringen. Grote veranderingen zijn op komst en onze bondgenoten spannen zich enorm in voor de eerste bekendmakingen, die de eerste dominosteen zullen laten omvallen. De veranderingen zullen niet te stoppen zijn en onthullingen zullen helder aantonen hoe jullie levens honderden jaren door de Illuminatie zijn gemanipuleerd.

Natuurlijk zijn sommige van jullie verbijsterd bij de gedachte dat jullie zo lang voor de gek zijn gehouden maar de Illuminatie vormde een wereldwijde groep wiens tentakels zich wijd en zijd uitstrekten. Dat werd grotendeels bereikt door de voornaamste families van bankiers die om de wereld te beheersen, hun macht uitoefenden door de geldvoorraad te controleren. Dit breidde zich uit naar machtige invloeden via bedrijven in industrieën als de olie- en farmaceutische industrie. Deze laatste zijn nog steeds machtig maar hun dagen zijn geteld en het duurt niet lang voor ze gedwongen worden veranderingen te accepteren. Hun markt zal ook geleidelijk ophouden te bestaan vanwege nieuwe energiebronnen en geneesmethoden. Al deze veranderingen staan gewoon te wachten om door te breken in de wereld en de introductie ervan is zorgvuldig en nauwgezet gepland. Wanneer de details eenmaal bekend zijn gemaakt, weten we dat we jullie volledige steun zullen krijgen, omdat duidelijk zal worden gezien hoe gunstig ze zijn.

Wanneer het oude wegvalt, is het begrijpelijk dat jullie bezorgd zijn omdat jullie tot nu toe niet kunnen zien wat ervoor in de plaats komt. Het feit echter dat jullie de ondergang zien van wat bewezen ontoereikend is en wat verantwoordelijk is voor jullie huidige positie, betekent dat jullie niet zomaar een wederopbouw van hetzelfde accepteren. Dat is duidelijk wenselijk omdat er anders een terugkeer zou zijn naar oude methoden. Het is gepland jullie beschaving vooruit te brengen zodat er een natuurlijke ontwikkeling plaatsvindt naar Ascentie. Datgene wat jullie is onthouden, zal snel in jullie leven komen en in de antwoorden voorzien op de problemen waar jullie nu mee zitten. We kunnen alle kwesties behandelen zodat jullie een grote sprong voorwaarts nemen naar het Nieuwe Tijdperk.

We delen de verantwoordelijkheid voor jullie toekomst met jullie in gelijke mate en samen zullen we geen problemen ondervinden om jullie klaar te krijgen voor de schitterende en opwindende tijden die net voor ons liggen. Jullie hebben al voldoende informatie gekregen om de aard ervan te begrijpen. De gevolgen opruimen van jarenlange vervuiling staat hoog op onze lijst en hoewel de omvang van de taak extreem groot is, zal dit met onze technologie in een mum van tijd kunnen worden behandeld. Het milieu dient op de eerste plaats te worden hersteld om de leefomstandigheden van iedereen te verbeteren. Daarna zal ten volle worden voorzien in de basisbehoeften van de armere mensen. Tevreden mensen zijn gelukkige mensen, en de vreugden van het leven zullen er voor jullie allemaal zijn om te ervaren.

Wanneer jullie materiële behoeften zijn bevredigd, zal er ook actie worden ondernomen om jullie allemaal te bereiken met details over het pad naar Ascentie. Aangezien communicatiemethoden tot niveau’s zullen zijn ontwikkeld waardoor iedereen met ieder die hij of zij wenst kan communiceren, zal niemand benodigde informatie hoeven te missen. Zoals we eerder hebben gesteld, is de hele missie zorgvuldig met jullie in gedachten gepland, omdat we heel goed al jullie behoeften kennen. De wereldbevolking is enorm groot maar vormt voor de Galactische Federatie toch geen probleem, wanneer jullie in gedachten houden dat er miljoenen schepen tot onze beschikking staan. Dus hoewel de tijd voorbij blijft snellen, is er geen echt probleem wat ons betreft.

Wij zijn hier in liefde en vrede en wensen jullie toe dat jullie op dezelfde manier naar elkaar kijken en zien hoe snel houdingen op Aarde veranderen. Jullie zijn ertoe geleid te geloven dat jullie om elke hoek vijanden hebben maar in werkelijkheid zijn zij jullie broers en zussen die een soortgelijk leven als dat van jullie zoeken. Wanneer de Mens anderen zichzelf laat zijn en hun behoeften vervult, bestaat er niet langer een bedreiging van hun overtuigingen. Jullie hebben geleerd dat het zinloos is jullie meningen en opinies aan anderen op te dringen omdat het niet productief is en tot oorlogen kan leiden. Wanneer de waarheid over het doel van jullie levens bij iedereen bekend is, zullen jullie een hele andere kijk op elkaar aannemen dan voorheen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik dank iedereen die voor het Licht werkt omdat jullie de Ambassadeurs zijn die naar de Aarde kwamen voor het specifieke doel om anderen te verheffen. Jullie kunnen je heel tevreden voelen over jullie toewijding aan jullie rollen in deze tijd omdat jullie hebben bereikt wat je van plan was te doen. Veel zielen die in het duister gevangen zaten, hebben met jullie hulp hun weg eruit gevonden en dit zal met meer zielen gebeuren.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Charlotte


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.