Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 5 september 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 5 september 2014

Alles is zo geregeld dat je wordt opgetild naar het niveau van de hogere vibraties. We zullen niet toestaan ??dat vooruitgang kan worden voorkomen door de aanwezigheid van de duisteren, die nog steeds geloven dat ze de Aarde kunnen erven door hun enorme voorsprong in technologie. Er zijn nog grotere krachten aan het werk die ervoor zullen zorgen dat het Licht altijd oppermachtig zal zijn. Het plan werd een zeer lange tijd geleden vastgelegd, en het is nu tijd om het op te pakken, zodat de mens volledig het pad kan gaan dat leidt tot vervulling. Je kunt dus tekenen die op het tegendeel wijzen, negeren, en weten dat de nieuwe Aarde in opkomst is. daarmee zullen allerlei Galactische veranderingen komen die je vooruit zullen voeren naar de Gouden Eeuw die jullie is beloofd. Je hebt lang gewacht op deze tijd en jullie hebben ervoor gekozen om de voorlopers van de New Age te zijn. Diep van binnen weet je dat het waar is en als de trillingen verder stijgen, zal het niveau van jouw bewustzijn zich verder uitbreiden. Een deeltje van God bestaat in alle levende materie, en als zodanig zal je altijd op onverklaarbare wijze een deel van God zijn. Niets wat bestaat kan de uiteindelijke terugkeer naar de Godheid voorkomen, want jullie zijn allen één.

Ga verder met je eigen ontwikkeling wetende dat jouw reis bijna ten einde is. Ook al ben je je er niet van bewust, je hebt een spannende reis gehad, met alle ups en downs die komen in het ??leven in de 3e dimensie. Je begon als een hoger wezen op zoek naar meer ervaring, en hebt de diepten van een materieel bestaan gevoeld. Je bevindt je nu in een vergevorderd stadium van jouw reis terug naar het Licht als je de lagere vibraties achter je laat. De hogere dimensies wenken en jij benadert ze als een veel groter Wezen van Licht dan toen je voor het eerst begon. Je hebt je ontwikkeld in een snel tempo, dat zorgt ervoor dat je klaar bent om de volgende stap in je evolutie volledig voorbereid te beginnen. Toen jouw reis eonen geleden begon, wist je dat het lang en moeilijk zou zijn maar toch was je klaar voor elke ervaring die je nodig had. In de nabije toekomst zal je je volledige bewustzijn terug krijgen en volledig de noodzaak van jouw verschillende ervaringen begrijpen. Dan zul je weer heel zijn en dergelijke veeleisende ervaringen nooit meer nodig hebben.

Vanaf hier kun je je verheugen op een steeds groeiend niveau van bewustzijn, terwijl je geniet van een plotselinge verandering die je vooruit zal duwen in een hoger niveau van zijn. Dus wees geduldig en weet dat alles goed en volgens plan verloopt. Zelfs die zielen die lijken achter te blijven zijn gewoon bezig met het voltooien van hun ervaringen op elk niveau dat nodig is voor hen om te evolueren. Je zou hier niet zijn in deze tijd, als je niet in staat was om om te gaan met de eisen die jou worden opgelegd. Jullie zijn allemaal dappere en prachtige zielen die veel hebben opgeofferd om hier te zijn, en je zult zeer binnenkort de vruchten plukken. Het harde werk is bijna voorbij, dus wanhoop niet over wat er om je heen gebeurt. Het is tijd om je te concentreren op je eigen behoeften, en ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de laatste dagen van de oude energieën en alles wat daarmee gepaard gaat. De nieuwe energieën zijn in opkomst en als de jouwe gelijkaardig zijn zal je ze aantrekken en blijven stijgen.

Wij hebben zoals je zou zeggen: "de vinger aan de pols van de Aarde" en we helpen Moeder Aarde aangezien ook zij haar voorbereidingen maakt om te ascenderen. De noodzakelijke veranderingen zijn onder controle, en we hebben haar geholpen bij het ??maken van die veranderingen zodat de problemen bij alle levensvormen op Aarde maar minimaal zijn. Hoe meer je kunt werken in harmonie met de Aarde, hoe makkelijker de overgang zal zijn voor alle levensvormen. De meeste extreme schade is voorkomen aangezien deze de meest ernstige gevolgen kunnen hebben, zelfs tot aan de vernietiging van de Aarde. Echter deze periode is allang voorbij, maar was toch nog tijdens het leven van velen die vandaag nog in leven zijn. Volgens mandaten die afkomstig zijn van de Spirituele Hiërarchie van eonen geleden, hebben wij jullie geleid en bijgestaan, zodat je een minder schadelijk pad hebt gevolgd. Hoewel er nog steeds disharmonie op Aarde is die jullie nieuws lijkt te domineren, blijft het een feit dat de trillingen stijgen en je de gevaarlijke periode hebt doorstaan??. Houd in gedachten dat jullie allemaal hier zijn om getuige te zijn van de eindtijd van het laatste tijdperk. Vrede zoals jij het begrijpt zal plots neerdalen op Aarde, sneller dan je misschien zou verwachten.

In jouw vele levens heb je veel kennis opgedaan en die ervaring zal je helpen om anderen te dienen. In werkelijkheid gaat het leven over het helpen van je medemens in zijn ontwikkeling, en de Wegwijzers zullen altijd het voortouw nemen. Ze werken voornamelijk buiten je zicht en zijn betrokken bij kwesties van Galactische proporties. Op een dag zal ook jij soortgelijke verantwoordelijkheden nemen, maar dat is natuurlijk in jouw toekomst. Het leven op Aarde lijkt zeer weinig op hoe het zal zijn in de hogere trillingen, echt heel weinig. Het zijn echter de geleerde lessen die je op de goede weg zullen houden en je in staat stellen om mentors te zijn voor degenen die volgen. Er zijn natuurlijk ook andere heel verschillende levensvormen naast die van jou, maar het achterliggende doel is de evolutie die je terug brengt naar het Licht. Het is waar je vandaan komt en je zult er altijd een gevoel van verbinding mee hebben, en een drang om ernaar terug te keren. Er is zo veel dat bij je weg gehouden is om ervoor te zorgen dat je ervaringen op Aarde in overeenstemming waren met jouw wensen

Zonder het overgaan naar de lagere vibraties zou je niet zulke prachtige ervaringen hebben gehad, en dat is inclusief alles, ook de negatieve aangezien deze ook van vitaal belang zijn voor jouw begrip. Dus oordeel niet over degenen die er nog verwikkeld in zijn, want alle ervaring is van onschatbare waarde, en alle zielen gaan door vele periodes van vallen en opstaan. De hele ervaring maakt je klaar om anderen te dragen en dat zal je ook doen, als bewoner van het Licht. Maak je geen zorgen over wat er nog aan komt, want er zullen altijd anderen zijn om je hand te nemen en je te begeleiden.

Ik ben SaLuSa van Sirius, een ster vol met leven, die zijn Licht verstuurt naar heinde en verre om alle zielen te verheffen die er baat bij hebben. Binnenkort zal je in staat zijn om je bij ons aan te sluiten en dan zal je leven een groot avontuur zijn wanneer je door het Universum reist. Je wordt begeleid door de Hogere Wezens die de behoeften van degenen die jij dient kennen, en het leven zal spannend en de moeite waard zijn. Geloof geen moment dat je gebrek zult hebben aan bevredigende ervaringen, en natuurlijk blijf je nog steeds in ontwikkeling zoals je nu ook bent.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl