Home > > Doe mee met de massa meditatie/visualisatie op 21 augustus!

Doe mee met de massa meditatie/visualisatie op 21 augustus!

Join the mass meditation/visualization on August 21

Vrienden,

Zoals jullie misschien weten hebben meerdere bronnen in de spirituele gemeenschap, zoals Corey Goode en Cobra, en ook de gechannelde spirit van Montague keen, opgeroepen tot een massa meditatie/visualisatie voor een tijdperk van vrede en harmonie, te beginnen met disclosure.

Deze meditatie/visualisatie zal worden gehouden op 21 augustus, de dag van de zonsverduistering in Amerika. Natuurlijk werken wij op deze site graag mee aan dit initiatief en moedigen we iedereen aan om mee te doen. Hoe meer mensen participeren, hoe sterker de energie zal zijn! En hoe sneller er dingen ten goede zullen veranderen op deze planeet.

Als je nog niet bekend bent met de manier waarop een massa meditatie/visualisatie onze wereld zou kunnen veranderen - dit is feitelijk gewoon wetenschap, geen wensdenken. Door meditatie/visualisatie kunnen we direct ons collectief bewustzijn beïnvloeden, en het collectief bewustzijn is wat onze werkelijkheid creëert. Je kunt er hier meer over lezen als je wilt: VisualizeDaily.com.

Meer informatie over de voorgestelde tijd van de meditatie/visualisatie (maar eigenlijk is ieder moment goed, want de energie die je uitzendt is niet gebonden aan lineaire tijd) en manieren waarop je zou kunnen meedoen, kun je hier vinden: http://2012portal.blogspot.com.


Laten we dit tot de krachtigste meditatie/visualisatie maken die er ooit plaatsgevonden heeft op deze planeet! Tot ziens allemaal in de hogere sferen op de 21e augustus, hopelijk :)

In Liefde en Licht,

Kees, GalacticChannelings.com.