Home > > Interview met Steve Beckow

Interview met Steve Beckow

Steve Beckow
Op deze site geven we regelmatig aandacht aan artikelen die door Steve Beckow geschreven zijn op zijn site The 2012 Scenario. Steve produceert zijn artikelen met een duizelingwekkende snelheid en ze zijn goed onderzocht ook, iedere lezer kan dat nazoeken door een lijst van referenties die Steve ook altijd onderaan zijn stukken zet. Een ware en moedige lichtwerker is hij en we beschouwen hem als een vriend.

Kort geleden interviewde Maarten Horst hem voor zijn BBS Radio show. Helaas zitten de interviews op BBS Radio achter een betaalsysteem. Dus net als bij Maartens interview met Mike Quinsey, maakten we een transcriptie die je hier kunt lezen.

Met grote dank aan Puk voor de transcriptie.

ET-First Contact Radio, 25 april 2011

Maarten Horst

Maarten Horst
Maarten Horst: Welkom bij de ET First Contact Radio!

Geoffrey West: En ET Eerste Contact Radio verwelkomt vandaag Steve Beckow bij de show. Steve woont tegenwoordig in de stad Vancouver, Brits Columbia, in Canada. Als geschiedkundige en socioloog door educatie en training schreef hij ook boeken met een kruising van cultureel en spiritueel, leven na de dood en Eerste Contact. Steve besteedt heden veel van zijn tijd aan zijn website en project: “The 2012 Scenario”. Zijn passie richt zich op gebeurtenissen die gerelateerd zijn aan verschuivingen in menselijk-planetair bewustzijn, onze galactische familie en gebeurtenissen die voorspeld en geprofeteerd zijn voor het einde van de huidige cyclus in 2012. Het “The 2012 Scenario” kan gevonden worden bij www.stevebeckow.com.

U luistert nu naar ET First Contact Radio op BBS Radio en van ergens op een autobaan in Duitsland is uw gastheer Maarten Horst.

Maarten: Dit is ET Eerste Contact Radio op BBS Station Een en ik ga wat vragen stellen aan Steve Beckow over “The 2012 Scenario”.Als je wilt Geoffrey, kun je ook vragen stellen en ik ga nu een telefoonnummer geven in de Verenigde Staten en in Canada 888-8159756. En als u van ergens op de wereld belt is het: 001-888-8159756. Dus, welkom Steve!

Steve: Dank je Maarten en ik wil meteen even zeggen dat Geoff zijn eigen radio programma gaat krijgen, nietwaar?

Maarten: Oh, dat is prachtig! Gefeliciteerd, Geoffrey.

Steve: Nou Maarten zit nu in Duitsland, niet? Wat doe je daar?

Maarten: Ik zit nu in een autootje. Ik denk dat ze het in de VS een Mitsubishi Mirage noemen en we reden vandaag 200 km, mijn vriend Sybrenjo en ik. Misschien kan Sybrenjo even hello zeggen tegen de luisteraars. Hij is een zeer goede vriend en zit net zo sterk in “The 2012 Scenario”. Hallo Sybrnejo!

Sybrenjo: Hallo, hallo.

Maarten: Hoe gaat het met je?

Sybrenjo: Goed, heel goed.

Maarten: Nou we voelen ons allebei heel goed en zitten midden in nergens. We weten niet waar we zijn maar we hebben een navigatie systeem en een internet verbinding die we ergens ontdekten en we zijn erg blij met Steve Beckow. Nou Steve, de eerste vraag: Hoe werd je als eerste geïnteresseerd door extraterrestrials (buitenaardsen of ET) en bij de channelings van SaLuSa en Sheldan Nidle en Mira van de Plejadische Hoge Raad en anderen?

Steve: Nou, ik denk dat ik er al heel lang in geïnteresseerd was. Maar de interesse kwam eerst op een laag pitje rond 2007 toen een vriend van me Len Satov in Vancouver het 2012 scenario genoemd had. En ik was me tot dan daar niet bewust van maar terwijl ik dat zeg merk ik als ik terug kijk door de jaren, dat alles wat ik bestudeerd heb wat betreft die kruising cultureel en spiritueel, wat Geoff zei en leven na de dood en die andere onderwerpen, dat die allemaal die richting opgingen… ze waren allemaal heel nuttig voor de studie van “The 2012 Scenario” zelf.

Dus toen Len me vertelde over wat er aan het gebeuren was, deed ik wat ik vaak doe en dat is een website opzetten en over dit onderwerp beginnen te studeren en om zelf te zien wat er gaande was. Die website was “First Contact” (http://www.angelfire.com/space2/light11/fc/fc-index1.html) en dat is anders dan “The 2012 Scenario” website. Maar zo begon het dus, ik was totaal uit mijn dak met wat ik ontdekte, en dat weet Geoff, je weet dat, en wat een groeiend aantal van je luisteraars ook waarschijnlijk gaan ontdekken.

Maarten: Ja, dat denk ik. En heb je ook het gevoel, of heb jij het idee met jouw kennis, ik denk dat je veel weet van dat hele scenario, dat er landingen zullen plaats vinden voor het eind van dit jaar?

Steve: Oh, ja. Interessant genoeg, ik sprak vandaag met twee mensen. Maar voordat ik daar over spreek, laat me even zeggen dat het erg moeilijk is om hierover te praten omdat ik me realiseer dat iedereen uitkijkt naar het begin van ‘dat belangrijke gebeuren’ zogezegd, maar als we praten over datums en dat gebeurt dan niet, kunnen mensen teleurgesteld en gedesillusioneerd worden. Het is zo, ik wou een wereld gebeuren zeggen, maar het is meer dan een wereldgebeuren. De feitelijke Ascentie van de planetaire verschuiving die zal plaats vinden, waarschijnlijk in het laatste deel van 2012, is een kosmisch gebeuren. Het is een universeel gebeuren.

Maarten: Ja.

Geoff: Een gebeuren van galactische afmetingen.

Maarten: Ja. Het Ascentieproces werd voorzien vanaf 26.000 jaar geleden volgens de Maya en ook volgens veel channels zoals SaLuSa, en nu gaan we het eind in van die cyclus. Kun je dat voelen, kun je dat merken in je persoonlijke leven, Steve?

Steve: Oh, ja. ik ben, en Geoff waarschijnlijk kan hetzelfde zeggen, ik ben mijn eigen innerlijke proces nagegaan en ik ben gegroeid, groter geworden, voel iedere dag meer liefde. Dus kan ik heel goed zien hoe de energie die naar de planeet gezonden wordt…. [op dit moment breekt de WI-FI connectie met Maarten in Duitsland af.]

BBS Radio technicus: Iedereen daarbuiten in radioland, zoals je kunt zien, we hebben een klein verbindingsprobleem, maar blijf afgestemd.

Geoff: dit is onze hoofdtechneut Doug in het productiehokje. Hij doet ijverig zijn werk om ons opnieuw te verbinden met de energieën van het leven.

Doug: Inderdaad, nou we kunnen ze nu weer verbinden.

Geoff: U luistert naar ET First Contact Radio op BBS en we pogen opnieuw een verbinding te leggen met Maarten aan de kant van een autosnelweg in Duitsland. Dus, we zijn momenteel gastheer van Steve Beckow. En zo gauw we weer zijn verbonden zullen we graag en blij jullie op deze reis wat informatie geven.

Steve: Ik ben er weer.

Geoff: Daar gaan we.

Steve: Ik weet niet meer waar we waren, maar Geoff, ik denk dat we Maarten kwijt zijn, ja?

Geoff: Ik denk dat dat nu zo is ja, maar we proberen ook die verbinding met hem te herstellen, eventjes… Maar ik denk dat jij bezig was om bijeen te rapen in je voelen en waarnemen over wat er in deze tijd plaats vindt.

Steve: Ik denk dat de beste manier om dit te beschrijven is om je een ballon voor te stellen die leeg is en die langzaam gevuld wordt met lucht, zo voel ik me van binnen terwijl iedere maand voorbij gaat en meer en meer energie de planeet in gestraald wordt. Volgens de galactische bronnen en de spirituele hiërarchie is het plan om de energie langzaam omhoog te laten komen zodat mensen niet te zwaar gestresst worden of geschokt raken.

Dus is het een geleidelijk proces. Het is ook problematisch in de zin van als je de energie omhoog laat gaan zoals het nu gebeurt, die de problematische kant van onze persoonlijkheden laat zien. Het brengt de plekken naar buiten waar we ons tegen verzetten en waar we ons van afscheiden en van afgescheiden zijn en dus zie je veel handelswijzen die te ver gaan om ons heen in de mensen, en de meesten van hen weten niet wat er gebeurt. Dus moet het proces heel goed gehanteerd worden.

Weer een andere kant van het proces dat gehanteerd moet worden is dat de controleurs van de planeet en de meeste van Maartens luisteraars kunnen waarschijnlijk helemaal niet veel afweten van de controle waaronder de planeet al millennia heeft gezeten, maar de controleurs van de aarde dus, de elite, wij kennen hen als het militaire-industriële complex, de geheime staat, of hoe je ook over hen denkt, zij verzetten zich dus ook.

En dus moet dit proces gehanteerd worden, die weerstand van de controleurs. Dus is er gewoon heel veel dat er gaande is. En het is niet erg makkelijk om te praten over wanneer die gebeurtenissen zoals Onthulling zullen gebeuren of een Eerste Contact, omdat het galactische team dat dit hanteert zoveel variabelen en zoveel belangrijke situaties moet behandelen.

Weet je, we zijn verbonden met Duitsland, Los Angeles, Costa Rica, Vancouver, ik bedoel, het is best verbijsterend als je daarover nadenkt.

Geoff: Als alleen maar onze wereldleiders hun voordeel konden doen met dit soort technologie om het systeem van leiding te verbeteren over de wereld en in de respectievelijke landen.

Steve: Ja, en natuurlijk zal dat spoedig genoeg gebeuren.

Geoff: En verbazend ook als de G20 en de G8 topconferenties die in Canada vorig jaar werden gehouden deze technologie hadden kunnen gebruiken in plaats van al die dollars van belastingbetalers.… Maar dat is een ander onderwerp, daar gaan we nu niet op door.

Steve: In orde. Ik denk dat het beste om te doen, als we een paar onderwerpen willen onderzoeken, is om de luisteraars precies te vertellen wat er zal gaan gebeuren, wat ze kunnen verwachten, in de komende aantal weken of maanden. Zullen we dat doen?

Geoff: Goed. Ik wil de luisteraars er even aan herinneren dat elke ziel uniek is maar anders en maar gelijk zo prachtig en andere informatie zal op ieder moment weer met andere luisteraars resoneren. Dus als jullie luisteren naar wat er verteld wordt, omhels het, neem het op en zie hoe je je erbij voelt.

Klinkt er een belletje, voelt het alsof het deel van je is, nou, ik gebruik het woord waarheid. Mij is verteld om me op wat anders te richten wat ik minzaam bekijk nu. Jullie weten dat we allemaal een boodschap hebben dat deel is van ons. Dus, wat je ook voelt is je boodschap in deze tijd. Ga door met wat je voelt. Ga maar door, Steve.

Steve: In orde en dank je wel, Geoff. Nou, ik denk dat het eerste wat je je moet realiseren is, dat wat nu bepaald wordt een goddelijk plan is. Het is deel van de goddelijke architectuur van het universum. Ik wil graag de achtergrond hiervan vermelden.

Er is werkelijk een doel in het leven. Er is uiteindelijk een reden waarom dit om ons heen gebeurt. En het doel van het leven is dat het Goddelijke zichzelf ervaart. Het Goddelijke is vormeloos en kan zichzelf niet ervaren. Als je de enige in een ruimte was zonder spiegel of zonder licht of andere mensen, zou je jezelf ook niet erg goed kunnen ervaren, dus het Goddelijke(de Divine) creëerde leven – of ons – en gaf ons de opdracht om onze ware identiteit te realiseren, en dat is het Goddelijke. Telkens als een levensvorm zichzelf realiseert, ontmoet God God. Dus dat is de achtergrond van alles dat er gebeurt, en het maakt niet uit wat er nu gebeurt.

Dus zijn we allemaal betrokken bij een reis van God tot God. En op dit moment van de reis staan we op het punt om de wereld van dualiteit te verlaten en de wereld van eenheid binnen te gaan. Maar dat is maar één fase van de reis. Er zijn eindeloze fases daar voorbij.

En we worden bijgestaan door onze eigen spirituele hiërarchie, en ik weet dat veel luisteraars de werkelijkheid van leven buiten het lichaam niet accepteren, maar dat is een kenmerk van leven. Er is een spirituele hiërarchie, het zijn individuen die verantwoordelijk zijn voor de evolutie van planeet Aarde. Zij hebben buitenaardse beschavingen uitgenodigd vanuit hogere dimensies, sommigen ervan, om ons te leiden en te helpen om de Aarde te herstellen, om overvloed te verspreiden zodat mensen niet gefocust hoeven zijn op hun overleven, en om ze dan voor te bereiden op Ascentie, wat in het algemeen begrepen wordt om op enig punt op of voor 21 december 2012 te komen.

Er zijn veel voorvallen geweest van Ascentie in onze geschiedenis, ik kan denken aan die van het Christendom, van het Judaïsme, van het Hindoeïsme, met andere woorden vanuit de heilige boeken van die godsdiensten, maar bij deze gelegenheid gaan we als een hele planeet verschuiven.

Sommigen zullen er voor kiezen om niet met ons mee te gaan en dat is in orde. Er zit daar helemaal geen oordeel aan vast. Dit is het doel van het plan dan, dat Ascentie op 21 december 2012 of daarvoor zal plaats vinden. En dus heeft het plan stappen voor dat andere. Nu, de grote stap waar we allemaal op staan te wachten is Onthulling van het bestaan van buitenaardse beschavingen. Dat is de eerste grote stap.

Maar er is nog een andere grote stap die daarbij hoort, en dat is de introductie van een planetair overvloedsprogramma die sommige mensen kennen als NESARA (de Nationale Economische en Sociale Reformatie Wet, een wet van het Amerikaanse Congres die nog niet is uitgeroepen), en dat de mensen die de Zeigeist Addendum bewaken zullen weten als de “wijsheid economie”. SaLuSa, een woordvoerder van de Galactische Federatie, noemt dit het “overvloedsprogramma”. Maar veel mensen kennen dit beter als NESARA.

Het overvloedsprogramma is ontworpen om het ‘willen hebben’ te halen uit de levens van mensen, zodat ze de ruimte en de emotionele capaciteit hebben om zich voor te bereiden op Ascentie. Dus, ik verwacht dat NESARA en Onthulling ongeveer tegelijkertijd zullen gebeuren. Ik heb geen idee wanneer dat zal zijn en als ik dat wel had zou ik het niet zeggen omdat als je dat doet, zou je de controleurs van de planeet uitnodigen om op die dag een aardbeving of een vulkaaneruptie te scheppen. Dus is het niet verstandig naar mijn mening om over een datum voor Onthulling te spreken.

Onthulling zou het gebeuren zijn waarin sommige leiders van wereldregeringen leden van de Galactische beschavingen die hier zijn voorstellen en waarschijnlijk ook leden van de spirituele hiërarchie. Daarna zullen er twee gebeurtenissen zijn. Een: Eerste Contact, wat een massale landing is van de galactische mensen en hun entree in onze wereld. Plus, de terugkeer van de meesters, dus de grootmeesters van alle wereld godsdiensten en filosofieën – mensen zoals de Boeddha, en Jezus, en Mohammed, misschien Krishna, Ramakrishna – deze welbekende en goed bekende figuren zullen komen om deel te zijn van de voorbereiding van ons op de Ascentie.

Daarop volgend zal er een herstel van de Aarde zijn, wat in het algemeen “terra vorming” werd genoemd. Alle straling die nog over is – veel ervan is al verwijderd door de galactici – alle straling die nog over is zal worden verwijderd. Alle vervuiling die heeft plaats gehad zal worden verwijderd, de overblijvende vervuiling in de Golf van Mexico zal weggehaald worden, en de Aarde zal in het algemeen op een snelle manier worden gerestaureerd.

En dan zal het werk om ons voor te bereiden op Ascentie gebeuren. En zullen de galactici waarschijnlijk onze leraren zijn samen met de meesters. Dit zal allemaal op zeer snelle wijze gebeuren. We zullen niet geloven hoe snel dit allemaal bewerkstelligd wordt. Dus dit zijn sommige van de hoofdgebeurtenissen in het plan.

En dit is een goddelijk plan. Het kan niet falen omdat het Gods decreet is. Maar er zijn factoren zoals de Wet van de Vrije Wil, die zegt dat galactici alleen maar tussenbeide kunnen komen door de vrije wil van mensen zoals die van de planetaire controleurs, zo ongelukkig is het dat de galactici hen in deze laatste dagen nog enige vrije wil moesten toestaan om nog best akelige dingen te doen.

Een bewijs van de energie die op deze planeet omhoog gaat is wat er in de Arabische wereld plaats vindt. Zij zijn een eerste hoek van de wereld om hun vrijheid terug te eisen van de dictators. Dat heeft wat tijd nodig maar duidelijk zal dit gaan lukken. En ik denk dat we gaan ontdekken dat plaatsen zoals Myanmar en andere gebieden van de wereld waar vrijheid niet aanwezig is ook hun vrijheid zullen gaan herwinnen. Dus dat is een soort schetsje van wat er nog gaat gebeuren.

Geoff, wil je daar nog wat bij voegen, want dat zul je zeker….

Geoff: Nou, ik zat er net aan te denken om even de Advocaat van de Duivel te spelen. Er kunnen mensen zijn daarbuiten die hier naar luisteren en zeggen dat er al zoveel dingen nu staan te gebeuren en de meeste mensen hebben moeite om vooruit te komen in hun dagelijkse leven, terwijl ze zich richten op het 24 urige nieuws in 7 dagen, op het weer, de sport, entertainment, films en zo voort, op het betalen van hun belastingen en zo nu en dan zijn ze zo gestresst, terwijl ze het maar net in het leven van dag tot dag redden, dat zij niet de noodzakelijke tijd, geld of toewijding hebben om dit soort informatie te onderzoeken of woorden te horen over een nieuw economisch stelsel. Mensen zeggen ook: hoe kan dit nou gebeuren in zo’n korte tijd. En als we praten over een 2012 scenario waar iets aan het aflopen is, en dit nieuwe stelsel dat dit mogelijk vervangt,.. is er nu ook een langer tijdsframe dat voorbij gaat aan 2012? Wat zie je daar?

Steve: Nou 2012 is als het openen van een deur en dan gaan we de ruimte in lopen. Het is geen eind aan het leven of een eind aan ervaring. Het zal het eind zijn van bepaalde stelsels die we hadden ten voordele van sommige mensen en ten nadele van andere. Maar het is gewoon het begin van een nieuwe periode.

Het overvloedsprogramma dat binnenkomt is ook maar alleen een tijdelijk programma. Het is alleen ontworpen om ons verder te helpen tot aan 21 december 2012, of wanneer die verschuiving er dan ook maar is. Daarna gebruiken we helemaal geen geld meer. Je moet je realiseren dat we daarna enorm uitgebreide mensen zullen zijn. Het soort gevoelens dat we nu hebben, de soorten angst die we hebben, gedachten die we hebben zullen waarschijnlijk niet meer aanwezig zijn. We zullen er zelfs niet over nadenken om na die dag niet meer samen te werken. Het zal alleen een natuurlijk antwoord zijn van ons, zodat er geen noodzaak meer is voor geld in wat mensen de Gouden Periode noemen die na 21 december 2012 zal zijn.

Ik weet dat mensen gestresst zijn. We staan te kijken naar de val van een financieel stelsel dat millennialang op zijn plek heeft gezeten en dat altijd de rijken voordeel gaf en niet de armen. En in feite kijken we naar de val van een gehele economische filosofie, die als het door had kunnen gaan in de richting dat die ging, nog meer nadeel gebracht had aan de mensen in de onderlaag.

Ik denk dat mensen kunnen zien dat de middelklasse begint te krimpen, de automatisering heeft banen weggenomen, er zijn geen voorzieningen gemaakt voor mensen. Als mensen proberen om systemen in te voeren zoals wat wij in Canada hebben gedaan, de universele Medicare, en dat weet je Geoff, en dat is een wonderbaarlijk systeem. Waarom iemand daar tegen zou zijn weet ik niet. En toch worden in de Verenigde Staten hele delen van de bevolking mee getrokken om er tegen te zijn.

Het Medicare stelsel is een zegen en de bevolking van de Verenigde Staten zal er zonder blijven. Veel mensen zouden niet in staat zijn om het te kunnen betalen. Dat is de richting waarin het ging, tot toenemende schade van de lagere rangen van de economische ladder. Dit zal allemaal worden teruggedraaid. Dus kijken we naar het eind van het ene systeem, de crash van een systeem, om tegelijkertijd opgevolgd te worden door het omhoog komen van een ander systeem. Het systeem dat uiteenvalt heeft maar voordeel voor erg weinig mensen. Het systeem dat omhoog komt zal iedereen bevoordelen. Wilde je nog wat zeggen Geoff?

Geoff: Ik neem even dit moment om te zeggen dat u luistert naar ET Eerste Contact Radio en dat we praten met Steve Beckow. Over enkele minuten zullen we de lijnen openen om jullie telefoontjes aan te nemen. Als je belt vanuit… (en dan komen weer die nummers. ) Dus ga door Steve.

Steve: Nou, ik denk dat de grootste boodschap die ik aan mensen wil doorgeven of bij mensen wil achterlaten is dat voor fatsoenlijke mensen die van ander mensen houden en willen dat de wereld goed verder gaat en die medelevend en vriendelijk zijn, er absoluut niets is om te vrezen bij die gebeurtenissen. Ja, er zullen wel wat Aarde veranderingen zijn. Sommige ervan worden veroorzaakt door het militaire industriële complex en andere. Maar ook al waren die er niet, er zullen wel wat aardbevingen zijn, en sommige vulkanen barsten uit en alleen die mensen die afspraken om er aan deel te nemen, om een of andere karmische reden, zullen er misschien door worden beïnvloed. Dus zullen er wel wat gebeurtenissen zijn die verontrustend zullen zijn.

Maar die zijn bedoeld om de negativiteit van de planeet vrij te laten, zodat de planeet zelf kan ascenderen. Bezijden de Aardeveranderingen en de val van de onbillijke financiële structuur, zullen de gebeurtenissen die we gaan ervaren in het volgende anderhalve jaar prachtig zijn.

En mensen hoeven zich geen zorgen te maken over iets te doen om zich te vermaken of ergens aan deel te nemen, maar als ze enig advies willen over wat ze kunnen doen, dat hen voor deze tijd goed neerzet, dan zeg ik: Love! Love! Liefde, Liefde!

Dat kunnen mensen doen, als ze naar iets uitkijken om te doen. En als ze zoeken naar iets dat ze niet moeten doen, dan is dat angst. Laat je niet bang maken. Vermijd door nieuws van streek te raken die de controleurs van de planeet uitzenden, en wat ontworpen is om de mensen bang te maken. Zij vergroten de radioactieve fall out van Fukushima en zij vergroten de financiële situatie.

Hier in Vancouver loop ik op straat en herinner me zelf eraan dat we in een recessie of in een depressie zitten, maar dat lijkt voor mij niet zo te zijn. En ik weet dat heel veel mensen nadeel hebben, maar de dingen gaan door! Mensen gaan door en zullen opgewonden worden over het resultaat en dat is mijn boodschap, in het kort, Geoff.

Geoff: Zo, laten we nu naar onze luisteraars gaan die op dit moment juist zulke momenten van angst beleven. Ze krijgen misschien aanmaningen van schuldeisers of misschien een tevoren beslissen voor een huis (zeg maar een executie ervan… ken de benaming er niet van. winny), of misschien lijdt hun kind aan ADD (ADHD) en kreeg Ritalin door de school of door een dokter of zo.

Je weet dat mensen door dit soort problemen gaan en nu zeggen wij hier: “Blijf in liefde”, en gewoon “Wees liefde”. Zo was ik zelf veel jaren geleden weet je, en luisterde naar mensen die dingen zeiden toen ik die reis 10, 20, 30 jaren geleden begon waar sommige mensen nu in gaan komen. En ik zeg dan: “Je bent gek. Hoe kun je die verschuiving nu maken?”Jij en ik kennen de antwoorden hierop maar ik ga je dat nu laten uitleggen aan die luisteraars.

Steve: Weet je zeker dat jij dat commentaar niet wil doen…?[ze lachen beiden] Dat zou heel interessant zijn!

Geoff: Nou, we weten allemaal dat verandering van binnenuit moet beginnen. En om die verandering te beginnen, te begrijpen hoe onze relatie met wat mijn werk “Leven” noemt, als we kunnen beginnen om dieper te voelen of te weten dat alles Een is, dat wat ik iemand aan wil doen op dit moment van het NU, dat doe ik mezelf ook aan.

Dus in die wereld van denken is het in mijn belang om een keuze te maken om iemand te schaden, terwijl ik weet dat ik mijzelf uiteindelijk schaad? Als we ons bewustzijn verbreden hier naar toe, beginnen we onze keuzes op een andere manier te benaderen, we weten dat grote verantwoordelijkheid meekomt met bepaalde keuzen maar ook een zeker weten dat een ervaring bijdraagt aan onze groei. We weten alleen wie we zijn door de ervaringen van wie we niet zijn. Dus in jouw aspect van vertellen”Wees liefde” weet je, leren we meer wat liefde is, om door die ervaringen heen te gaan van wat liefde niet is.

Dus wil ik graag aan de luisteraars vertellen dat, weet je, in je momenten van beproeving en rampspoed en pijn of lijden als je die woorden wilt gebruiken, gebruik die beproevingen dan als gelegenheden om te groeien. Als alles precies op de manier gebeurde zoalst je dat wilt, dan zou er niets zijn om te leren, niets om te ervaren, en daarom geen manier om verder te gaan.

Op deze momenten, in deze tijd, die we heden beleven waarop ieder individu een keuze heeft om omhoog te gaan naar een verbinding met hogere energieën welke zich nu manifesteren. En het maakt echt niet uit of je verkiest dit te geloven of niet. Ergens in je is het gevoel, waarvan ik zeker ben, dat luisteraars graag willen zeggen: “Iets voelt anders in deze tijd.” Denk jij ook niet, Steve?

Steve: Absoluut! Wat betreft wat je zei wil ik de luisteraars uitnodigen om een plaatje te zien van de Ladder van Jakob van bewustzijn, die de moslims de Trap naar de Hemel noemen. Wij allemaal zijn naar God terug aan het evolueren, en dat is maar een enkel beeld van dat totale programma.

Het probleem om je oorspronkelijke vraag in een radioshow zoals deze te beantwoorden, Geoff, is dat er, en wij zijn ons daar niet erg bewust van als beschaving, is dat er natuurlijke universele wetten zijn die onze wereld regeren. En we weten daar eigenlijk niet veel van en we trekken daar ook niet goed een lijn mee.

Voordat ik dus je vraag kan beantwoorden moet ik het hebben over de Wet van de Vrije Wil. Jij sprak over de Wet van Karma en de Wet van Aantrekking. Er zijn zoveel goddelijke Wetten die op onze situatie inwerken en we moeten daar over spreken en daar is geen tijd voor in dit programma. Dus daarom zeg ik dat als luisteraars maar een ding hoeven te beoefenen dat ik dan zou zeggen: word meer liefdevol. Met andere woorden, Maak banden met meer en meer mensen omdat waar wij naar toe gaan een eenheids niveau is, en geen afscheidend niveau van bestaan is

Dat is de beste praktijk en wat ik niet zei is dat het de natuurlijke wetten oproept op manieren die sommige factoren overstijgen die mensen in hun leven tegenkomen. Maar opnieuw, om te vertellen waarom dat is moet ik in de natuurlijke wetten duiken en daar over spreken en ik denk dat dit wat moet wachten totdat, denk ik, de tijd waarop mensen uit die omstandigheden zijn. Ik erken dat dit een belangrijke discussie is zal zijn. Ik denk dat we daar nu gewoon geen tijd voor hebben.

Geoff: Nee en dat is misschien wat ik hoop dat die gesprekken zijn die ik kan uitvoeren in mijn show als ik daarmee begin, dus dan hoop ik mensen te helpen zich te verbinden met wat er in deze tijd gebeurt en dat is dan veel breder dan alleen het Eerste Contact zal zijn of met gevoelens erin te gaan. Ik moest lachen toen je sprak over de analogie van de Trap naar de Hemel, dat bracht me terug naar mijn High Schooljaren en ik dacht aan het Led Zeppelin lied Stairway to Heaven, dus…

Steve: Goed. [hij lacht]

Geoff: Dat is deel van de elitaire agenda, weet je: “Het Kopen van de Stairway to Heaven.”

Steve: Oh, Geoff, Geoff, ik ga dan nog even verder terug dan dat. Ik denk dat het Frankie Avalon was die “De Stairway to Heaven” zong in de vijftiger jaren, dus…

Geoff: Aha!

Steve: Ja, echt, dat was een duurzaam plaatje omdat het een plaatje is over spirituele evolutie, wat het proces is dat onder het leven ligt. Darwin had deels gelijk. We evolueren stoffelijk. Maar onze spirit evolueert ook, door middel van veel levens.

Geoff: Absoluut. En door die tientallen jaren heen zijn er kleine inzichten en diepe inzichten van wijsheid doorgedrongen in de vorm van muziek cinema en literatuur. In de tijd dat ik mijn meestergraad haalde was er niet veel literatuur. Het idee en de concepten waarover we nu praten waren breder maar in 2006 toen ik mijn meestergraad haalde, in 2005 was er genoeg informatie om de thesis te rechtvaardigen die ik voor mijn graad schreef, maar nu is er gewoon een plethora (overvloed) van informatie beschikbaar.

Alleen dit al is een significante stap of zelfs een evolutie in bewustzijn op dit moment in de tijd. Ik bedoel toen waren er films zoals die van ET. Er was Close Encounters of the Third Kind. Er zijn televisieshows zoals Star Trek en Stargate. Die voerden allemaal grondslagen aan van feitelijke informatie maar dat kon zo niet worden voorgesteld alsof het was waargenomen en omdat het bewustzijn er niet klaar voor was. Nu schijnt het bewustzijn er wel klaar voor te zijn. Vind je dat ook, of niet?

Steve: Oh, absoluut. Ik kijk naar de tv en van tijd tot tijd zie ik soms een bewijs van een soort gewetensommekeer gebeuren, maar ik kan dat bijna niet in woorden zeggen. Ik blijf tegen mezelf zeggen: “Waarom kijken die mensen zo hoopvol weet je, en optimistisch?” en de gebeurtenissen waar wij nu over praten zijn de reden waarom die mensen zo hoopvol kunnen kijken en met vertrouwen en optimistisch zijn. Die zijn de ondertoon ervan. Ze praten er nog niet zo veel in het algemeen over maar die zijn de reden waarom mensen kunnen zeggen: “We gaan de planeet terugnemen en we gaan dit en dat doen.” Zij zijn de reden, The 2012 Scenario is de reden waarom. Die is nu de basis van hoop.Geoff: Mmm… heel intrigerend. Ok, we komen nu aan 15 minuten voor het uur uit en u luistert naar de ET Eerste Contact Radio. En luisteraars worden uitgenodigd om te bellen en vragen te stellen over of misschien gevoelens te vertellen die ze hebben over wat er aan het gebeuren is. Wat voelt u bij Onthulling of als je naar sommige inzichten van Steve Beckow kijkt, hij zal graag uw telefoontjes aannemen. Dus….( weer komen de telefoonnummers. )

Het is echt een intrigerende tijd. Mensen voelen zich overweldigd door van alles, proberen te bedenken welke kant ze op moeten, proberen te bedenken waar ze op dit moment van het NU zitten en terwijl we de zaken zien beginnen ineen te storten, dat manifesteert zich al, daar binnen ergens ontdekken we onszelf en onze relatie met het leven en terwijl we getuige zijn van alles dat om ons heen gebeurt worden we uitgedaagd om ons het groter plaatje te herinneren waar we deel van zijn en mee verbonden zijn.

En terwijl we zelf doorwerken om ons te verbinden aan alles dat we beleven, zijn we in staat om zelf diepere liefde en medeleven te ontdekken voor de eenheid van leven. We beginnen ons te realiseren dat alle leiders, alle instituten die bijgedragen hebben aan wat we nu ervaren, dat we er op bepaalde wijze zelf voor gekozen hebben om aan deel te nemen en ze mee te creëren. Dus behalve sommige bronnen die kozen om waarheid bloot te stellen maar zich richten op het negatieve aspect, dat we de boodschap communiceren, en ik denk dat jij daar mee instemt, Steve, dat we af willen stappen van wraakgedachten.

Steve: Oh, ja.

Geoff: Of wraakneming ja. We willen gericht blijven op het grotere plaatje als deze systemen ineenstorten. We willen mensen uit hun positie hebben maar we hoeven ze niet noodzakelijkerwijs gestraft te zien of nadeel berokkend te zien. Steve?

Steve: Nou en dat hoeft ook niet. Maar weer, er is maar zo weinig tijd om zulke gedachten te ontwikkelen. Geoff. De gevolgen van hun gedrag kan aan goddelijke rechtvaardigheid overgelaten worden. Mensen zijn jammer genoeg niet erg bekend met de manier waarop goddelijke justitie werkt, maar ik kan wel zeggen als ik een of twee zinnetjes mag krijgen waarin ik dat uitdruk, dat goddelijke rechtvaardigheid hun behoeften zal verzorgen. Dat zal hun gedrag in hun aandacht brengen en alles wordt dan behandeld met medeleven en toch ook totaal. Dus, we hoeven niet wraakzuchtig te zijn tegen de duistere kant van het militaire-industriële complex en tegen de geheime staat en dat allemaal. Daar wordt allemaal voor gezorgd.

Maar net als die sociale instellingen die afscheiding en verdeeldheid promoten en competitie en de rest ervan, net zoals die omvallen, zo valt verdeeldheid, afscheiding en wraakzuchtigheid en de rest ervan in ons om. Dit is de tijd van karmische voltooiing. Heel veel situaties worden in deze tijd bij ons gebracht om ons te helpen ons karma af te werken. Dus als we dat proces ook in onszelf kunnen laten gebeuren, wetend dat het spoedig voorbij zal zijn, en dat wat er op volgt zal ons meer compenseren door wat er nu aan het gebeuren is. Dat kan het een beetje makkelijker maken.

Geoff: Zeker, heel veel… het grootste gedeelte van de luisteraars, daar ben ik zeker van, hebben een concept van waar dit idee van karma over gaat. Want voor nieuwe luisteraars heb ik een analogie die mogelijk kan helpen. Als ik praat over menselijk bewustzijn noem ik dat de Popcorn Theorie. Ik weet niet, Steve, of jij een fan bent van popcorn of niet.

Steve: Ja.

Geoff: Zeker, als we popcorn maken beginnen we met de pot. We doen er een beetje olie in. We zetten hem op de kachel en we verhitten de olie. Op dat moment in de tijd is alles gelijk. Alle situaties zijn hetzelfde.(hij bedoelt daarmee, alles is verhit maar er gebeurt nog niks)

En het lijkt er nu op dat Maarten van de autosnelweg weer terug bij ons is.

Maarten: Ik vond het een plekje op het internet! Hallo, Geoffrey, Hello Steve.

Steve: Hi Maarten!

Maarten: We werden losgekoppeld!

Steve: ja, maar wij gingen door, geen zorg daarover.

Geoff: oh, okay.

Maarten: We vonden ergens een McDonald’s. Dat was echt een avontuur.

Steve: Dus je hebt nu een WI-FI, ja?

Maarten: Ik heb nu een WI-FI, die andere werd losgekoppeld.

Steve: Dit is echt geweldig. Daar ben je in Duitsland en wij zijn allemaal overal in de rest van de wereld en we praten samen. Dat is ongelooflijk, Maarten.

Maarten: Ja.

Steve: Heb je nog UFO’s gezien?

Maarten: Ik zie nu gewoon een blauwe hemel met de ondergaande zon en op de een of andere manier werden we losgekoppeld op een andere plek maar nu vonden we een nieuwe plek.

Geoff: Dat was echt onverwacht, maar ik ben blij dat ik hier was.

Dus we waren juist veel van onze gevoelens aan het samenvatten en ik was net bezig om de Popcorn Theorie in te gaan, om enkele veranderingen te begrijpen die plaats vinden. En ik sprak over olie in een pan doen, de pot op de kachel te zetten en dan verhit je de olie en op dat moment is ieder moment hetzelfde.

Als je alle popcorn zaadjes in de olie doet, heeft het zaad het vermogen om in een nieuwe vorm te poppen, in een lichter lichaam zogezegd. Dus op dat moment van tijd worden alle korenkorrels verhit en ze beleven allemaal dezelfde toestand. Plotseling popt er een. Dan nog een, en dan een andere, en op een bepaald moment zijn de condities zo dat het poppen extreem wordt, dus gaat het dan als een gek. Het popt, popt en popt en op een bepaald moment begint het poppen langzamer te gaan.

Dus op dat moment heeft er transformatie of verandering plaats gevonden. Dan haal je de popcorn van de kachel en je brengt die in je kom. En als je op de bodem van de pot kijkt, zul je onveranderlijk ontdekken dat ook al zijn diezelfde condities er voor iedere korrel geweest, dat sommige korrels niet gepopt waren, om welke reden dan ook.

Maarten: Juist. Dat is een hele interessante metafoor die je gebruikt en wat denk je in welke fase van het proces van poppen zitten we nu ?

Geoff: Wow, ik denk dat we nog zitten in… nou, als ik het proces in vieren deel, dan zeg ik dat het poppen waarschijnlijk nu pas begint. We kregen wat stukjes ervan door de vorige 40, 50 jaren, maar nu komen we pas bij het punt waar dat poppen veel sneller gebeurt.

Maar met nog wat tijd die we over hebben wordt me gezegd dat we Mimi aan lijn 2 hebben, ze belt vanuit South Florida geloof ik, Mimi.

Mimi: Hallo!

Maarten: Hallo Mimi, welkom bij de show.

Mimi: Wow. Dank je! En ik ben blij dat je terug bent Maarten. We waren je een tijdje kwijt maar deze heren gingen buitengewoon goed door tijdens je afwezigheid, ik ben blij dat Wi-Fi weer werkt.

Maarten: Ja, we vonden een andere.

Mimi: Geweldig hoe ik hier in Zuid Florida zit, en jullie in Duitsland op de autobahn, Steve zit in Vancouver en iemand zit in LA. Verbazend!

Steve: Geoff zit in Costa Rica.

Maarten: Yeah.

Mimi: Wat heerlijk dat ik tegen Steve kan praten. Hello!

Steve: Hallo Mimi.

Mimi: Jij en ik hebben al een paar keer per email met elkaar gesproken en voor iedereen hier buiten dit: Steve’s website is een groot voertuig voor elke niet-gepopte korrel om volledig te ontpoppen. Ik ontdekte zijn website, misschien vier maanden geleden, en door die elke dag te lezen, man, liet ik mijn korrel poppen! Het voelt dat ik nu volledig verlicht bent…

Maarten: Verbazend!

Mimi: En ik liet die ook zien aan mijn ouders die erg conventioneel zijn, zoals protestanten zijn, weet je. Ze zijn zeer godsdienstig en nieuw geboren Christenen, maar ik liet ze Steve’s website zien en dat opende hun ogen ook. En ik wil nu delen met iedereen daarbuiten delen dat Steve’s website een must is om te bezoeken. Het is www.stevebeckow.com

Maarten: Ik doe helemaal met je mee en ik voel me ook opgetild door Steve’s website te lezen. En Steve, de dingen die jij post zijn geweldig mooi. En ook, zoals ik al eerder tegen je zei toen wij onze conversaties hadden, de manier waarop jij de boodschappen van SaLuSa analyseert en en ze reflecteert is gewoon prachtig. Geweldig.

Steve: Dankjewel!

Mimi: En ik wil daar nog wat bij zeggen. Ik ben zoveel gegroeid sedert ik jouw website ontdekte, Steve, maar ik heb een probleem dat ik niet boos ben naar de Iluminati en de duistere kliek en al die vreselijke, ontzettende dingen die ze voor ons gepland hebben. Om drie kwart van de bevolking van de planeet te doden en om ons in FEMA kampen te stoppen. En ze gebruiken HAARP en veroorzaken verwoestingen en massale rampen…

Maarten: Oh, ja!

Mimi: En ik begrijp dat onze galactische broeders hun daden verzachten en stoppen maar hoe kan ik het beste die afkeer en verachting in de greep houden die ik voor de slechte mensen heb die proberen om ons te vernietigen? Hoe kan ik in mijn eigen ziel me daarop richten?

Steve: Dat is een uitstekende vraag, Mimi. Daar jij de site kent, als je helemaal naar beneden gaat in de column van de rechter kant naar het deel dat heet “Preparing for Ascension”, (Voorbereiding op Ascentie) zie je veel, heel veel artikelen daarover gaan.

Maar heel in het kort: de situatie is dat DAT onze niet afgewerkte zaak is. De diepte van onze reactie op het duister reflecteert oude dingen en niet afgewerkte zaken en daarom moeten we door dat proces heen werken.

En de artikelen die dat deel dat “Preparing for Ascension” heet gaan daar allemaal over. Ook staan daar veel, vele gechannelde boodschappen van het laatste jaar bij en waarschijnlijk meer, en die zeggen hetzelfde: voltooi je onafgemaakte zaken.

Ik schets hier een methode die heet ”Upset Clearing Process” (Ontsteltenis Schoonmaak Proces) dat iemand met deze gevoelens laat omgaan. Ik weet niet of je dat gemerkt hebt maar telkens als ik wat gekibbel had met een lichtwerker of iemand anders, iemand die de site binnendrong, heb ik ook een artikel uitgebracht dat handelde over de manier waarop ik die ontsteltenis had gereinigd. Okay?

Mimi: Ok. Er is zo ontzettend veel informatie op je website dat het iemand een heel lange tijd kost om alle archieven te lezen als hij werkt en dagelijkse zaken moet doen. Maar ik wil dat, ok, waar werd dat ook weer gezegd op je website, Steve?

Steve: Het heet ‘Preparing for Ascension’. Ik had er een artikel ingezet dat artikelen brengt daarover. Maar het is zo dat er een proces aan verbonden is hoe we aan onze onafgewerkte zaken komen, onze oude gevoelens, onze oude bagage. En als dat eenmaal geklaard is, als we eenmaal die archaïsche gevallen in ons leven voltooid hebben, dan zijn die gevoelens van het willen lynchen van de duistere kant er niet meer…

Mimi: Ja, dat zijn lelijke gevoelens, ik haat dat als ik die hebt en ze verwoesten mij eigen verlichtingsproces en ik wil gewoon een manier vinden om daar mee om te gaan, om er voorbij te komen en om hen licht en liefde te sturen, ook al willen ze ons doden. Je weet wel…

Steve: Yeah, ik zal er nog een artikel bijzetten. Misschien vandaag of morgen. Ok?

Maarten: We kijken al uit om dat artikel te lezen.

Steve: Dank je, Mimi. Dank je zeer. Ik hoop dat we nog contact houden.

Mimi: Dank jou zeer, Steve en God zegene jullie allemaal en ga door met het goede werk. En veel licht en liefde.

Steve: Dank je.

Geoff: Zegeningen voor jou, Mimi en dank je vriendelijk.

Mimi: Ok. Dank jullie en bye bye.

Maarten: Nou en ik wil nu eindigen met een tekstje dat mijn vriend Sybrenjo schreef toen wij aan het rijden waren. Hij schreef het op mijn laptop en het is maar een korte tekst. Maar eerst wil ik Steve danken en Geoffrey danken voor de hulp bij de show toen ik offline was. Het was een grote eer en ik zal de file later downloaden van de BBS Radio en zal er naar luisteren.

Voor de meeste mensen is het praten over verborgen zaken een verboden onderwerp. Dat wordt gezien als sinister en duister en iets heel krachtigs. “The 2012 Scenario” is full speed bezig, vol-gas, en veel veranderingen gebeuren.

Een klein voorbeeldje: In de Caribische Zee, zijn twee draaikolken gezien met een diameter van 500 km. Nog een voorbeeld, een van de strepen van Jupiter verdween in 2010 en kwam terug in de lente van 2011. Dat zijn allemaal dingen die voor het nieuws geschikt zijn, maar die worden niet vermeld door de mainstream media. Waarom is dat?

En nu we over een planeet praten, er zijn nog andere planeten, zoals Maldek of Pax die lang geleden geëxplodeerd zijn en die nu in hun oorspronkelijke staat worden hersteld. De restanten zijn bekend als de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter in. En dan de 12de planeet Niburu die 3600 jaren nodig heeft om rond onze Zon en rond Sirius te gaan zal waarschijnlijk in 2012 terug komen in ons Zonnestelsel. En er zijn allerlei soorten extreme weerssituaties en een toename aan krachtige aardbevingen die in deze tijd gebeuren.

Dit heeft te maken met ons Zonnestelsel dat bijna in de Galactische Equator zit. Het precieze tijdstip van dit gebeuren zal plaatsvinden rond 2012 en de Mensheid gaat dan ascenderen naar de 5de Dimensie en daar voorbij.

Dit werd geschreven door Sybrenjo Roemer, mijn vriend en ik dacht dat het heel eervol was om dit voor de luisteraars voor te lezen en voordat we eindigen wil ik Steve vragen om er een commentaar op te geven.

Steve: Ja, in 2012, we naderen de Galactische Equator en deze uitbarsting van energie gevoegd bij de energie die uit de fotongordel komt, van diverse wezens en diverse beschavingen dat is wat dit Ascentie Proces veroorzaakt te gebeuren. Ik dacht dat dat heel goed gebracht is, Maarten en dank je vriend om dit te doen.

Maarten: Dank aan mijn vriend Sybrenjo. Nou, lieve luisteraars, het uur is heel snel voorbij en ik dank je Steve voor deze prachtige website die je hebt en voor het werk dat je doet. Het is gewoon prachtig. Je doet zoveel mensen hiermee een plezier. En dank jou Geoffrey om me uit te helpen toen ik los was geraakt. En misschien in een paar maanden als er prachtige dingen zijn gebeurd, misschien na Onthulling kunnen we een Onthullingsshow maken met alle prachtige lichtwerkers die nu verbonden zijn aan de BBS Radio.

Steve: Dank voor jouw radioshow, Maarten. Dit was een prachtige belevenis.

Maarten: Dank dat je hier bent, Steve en Geoff en namasté.

Steve: Namasté. Tot gauw.


Vertaling: Winny
Share |

Would you like to comment on this article? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.