Home > > Help ons de PAO in leven te houden

Help ons de PAO in leven te houden - 3 februari 2020

PAO

Meer dan twee volle jaren zijn voorbijgegaan sinds Sheldan het doelwit was van een DEW (Direct Energie wapen). Gedurende die tijd hebben Colleen en ik ijverig gewerkt om de boodschap van de PAO levendig en informatief te houden door activerende Webinars te presenteren en u te voorzien van tijdige nieuwsbrieven.

We zijn dankbaar voor al diegenen onder jullie die trouw zijn gebleven aan de PAO. Bij verschillende gelegenheden hebben we contact opgenomen met Lichtwerkers om Sheldan's boodschappen te helpen verspreiden en om meer Webinar-deelnemers aan te moedigen.

De Planetary Activation Organization is sterk afhankelijk van de aanwezigheid van Webinars en archieven, en van de aankoop van activeringsmateriaal. Helaas is ons Webinar-publiek de afgelopen maanden sterk afgenomen. En met zoveel andere dwingende New Age berichten die strijden om de oren van de luisteraars, dreigt Sheldan's unieke en vitale informatie over onze onvermijdelijke reis naar het volle bewustzijn verloren te gaan.

Op dit moment staat PAO op een kruispunt.

We hebben moeite om de PAO financieel overeind te houden. De toestand van Sheldan en de kosten van zijn herstel hebben de dagelijkse uitgaven van Colleen aanzienlijk verhoogd. Er blijft weinig over om de PAO te onderhouden. Ja, de Galicische wereld werkt aan het herstel van Sheldan's cognitieve vaardigheden, maar de kloof tussen 3D en 5D vraagt om zorgvuldige technieken die tijd nodig hebben om zijn uiteindelijke genezing te bewerkstelligen.

In de tussentijd, terwijl we op dat moment wachten, zijn er enkele manieren waarop je kunt helpen:

  • Vertel je vrienden over de PAO en onze maandelijkse Live Activerende Webinars.

  • Plaats informatie over Sheldan en de PAO op jouw sociale media.

  • Koop Webinar-archieven en boeken.

  • Help PAO's zaak door te doneren wat je kunt.

Terwijl Sheldan zijn herstel voltooit, help ons alsjeblieft de PAO in leven te houden!

Door Miles Simons
Webmaster, Planetary Activation Organization

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!